Νέα

Θα έχει και τσάμπα παραλίες φέτος ; Τελευταία χρονιά ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.167
Πόντοι
606
Έλεος ρε Λάκη με τις φωτογραφίες :confused:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Δείξε εσύ με στοιχεία ποιος είσαι,τι είσαι και τι έχεις..Μέσα από το Bourdela.com...Πρέπει να είσαι πολλά κιλά βλάκας αλλιώς δεν εξηγείται.

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.046
Πόντοι
3.656
Έλεος ρε Λάκη με τις φωτογραφίες :confused:

Να μην πειράξουμε κανά χαζό ρε ; Τι ζορίζεσαι ;
Εσένα σου ζήτησα να βάλεις καπό από avensis του 2011 ;

Δεν μου είπες όμως ρε.
Αν πάρω μια παλιά s class .... για αντίκα .... με 200€ τέλη το χρόνο .........

Κυκλοφορείται χωρίς τρελή δαπάνη ; (άσε τις βενζίνες) . Ξέρεις ότι είμαι τσίπης και φραγκοφονιάς και τζόρας !

Τακάκια , δισκόπλακες , αμορτισέρ , λάδια , μπουζί , φίλτρα , ιμάντες θα τα αλλάζει ο μαστρό μήτσος .......
Μπορεί να σκάσει καμιά τρελή μαλακία και να πρέπει να φάμε πούτσα από αντιπροσωπείες ;;;

Για W126 λέω

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.167
Πόντοι
606
Να μην πειράξουμε κανά χαζό ρε ; Τι ζορίζεσαι ;
Εσένα σου ζήτησα να βάλεις καπό από avensis του 2011 ;

Δεν μου είπες όμως ρε.
Αν πάρω μια παλιά s class .... για αντίκα .... με 200€ τέλη το χρόνο .........

Κυκλοφορείται χωρίς τρελή δαπάνη ; (άσε τις βενζίνες) . Ξέρεις ότι είμαι τσίπης και φραγκοφονιάς και τζόρας !

Τακάκια , δισκόπλακες , αμορτισέρ , λάδια , μπουζί , φίλτρα , ιμάντες θα τα αλλάζει ο μαστρό μήτσος .......
Μπορεί να σκάσει καμιά τρελή μαλακία και να πρέπει να φάμε πούτσα από αντιπροσωπείες ;;;

Για W126 λέω
Να πάρεις Λακαρε. Δε συντηρείται και με κλανιες αλλά ούτε και με τρελές δαπανες. Και για να ξεκολλήσεις από το σκάλωμα να σου λύσω την απορία. Δημόσια όχι με πμ. Δεν πουλάω ανταλλακτικά, αυτοκίνητα πουλάω.

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.046
Πόντοι
3.656
Να πάρεις Λακαρε. Δε συντηρείται και με κλανιες αλλά ούτε και με τρελές δαπανες.
Με καβλώνει η σκέψη .... για 5600cc να τους πληρώνω τέλη ... 200€
ΚΑΒΛΑ !

Λόγος και μόνο για αγορά του αμαξιού !

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
584
Πόντοι
81
Στα Κύθηρα όπως κατεβαίνεις στο λιμάνι δίπλα έχει ωραία παραλία. Καθαρή, μην νομίζετε τίποτα βούρκους λόγω εγγύτητας στο λιμάνι. Είναι συνήθως η πρώτη παραλία στο νησί που γεμίζει, κυρίως από τουρίστες που μόλις έχουν φτάσει και θέλουν μια γρήγορα βουτιά μέχρι να'ρθει η ώρα να μπουν στο δωμάτιό τους, ή φεύγουν και θέλουν μια τελευταία βουτιά.

Οι "μάγκες" εκεί πέρα, στην καφετέρια της παραλίας, κάνανε πριν μερικά χρόνια την εξής εξυπνάδα: καθόσουν στην ξαπλώστρα, παράγγελνες, δεν σου έλεγαν τίποτα για χρέωση της ξαπλώστρας επιπλέον αυτού που ήπιες, και στο τέλος όταν ήταν να πληρώσεις σου έλεγαν "είναι και 5€ η χρέωση από τον δήμο για τις ξαπλώστρες". -Ορίστε; Γιατί μου το λέτε τώρα; -Δεν χρεώνεται από εμάς κύριε, εμείς μόνο τους καφέδες πληρωνόμαστε. Η παραλία είναι του δήμου και χρεώνει τις ξαπλώστρες ξεχωριστά.

Και σου έκοβαν ένα χαρτάκι με σφραγίδα του δήμου. Ο δήμος στα παράπονα των πολιτών έλεγε ότι έπρεπε να ενημερώνεται ο κόσμος εξαρχής, αλλά οι "μάγκες" το ξεχνούσαν.

-----
Φέτος στη Θάσο, μπιτσόμπαρο άδειο, όχι κάνα τρομερά μουράτο, τρώει από εμένα το άκυρο που δεν κάθομαι στις ξαπλώστρες του επειδή είχε λίγο ήλιο, και πάω καμαρωτός-καμαρωτός να πάρω καφέδες στο χέρι. Φραπέ και φρέντο καπουτσίνο στο πλαστικό = 12,5 € , με τις τιμές να μην αναγράφονται φυσικά πουθενά εμφανώς.

Καλό λουκέτο ρουφιάνοι.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.710
Πόντοι
456
Στα Κύθηρα όπως κατεβαίνεις στο λιμάνι δίπλα έχει ωραία παραλία. Καθαρή, μην νομίζετε τίποτα βούρκους λόγω εγγύτητας στο λιμάνι. Είναι συνήθως η πρώτη παραλία στο νησί που γεμίζει, κυρίως από τουρίστες που μόλις έχουν φτάσει και θέλουν μια γρήγορα βουτιά μέχρι να'ρθει η ώρα να μπουν στο δωμάτιό τους, ή φεύγουν και θέλουν μια τελευταία βουτιά.

Οι "μάγκες" εκεί πέρα, στην καφετέρια της παραλίας, κάνανε πριν μερικά χρόνια την εξής εξυπνάδα: καθόσουν στην ξαπλώστρα, παράγγελνες, δεν σου έλεγαν τίποτα για χρέωση της ξαπλώστρας επιπλέον αυτού που ήπιες, και στο τέλος όταν ήταν να πληρώσεις σου έλεγαν "είναι και 5€ η χρέωση από τον δήμο για τις ξαπλώστρες". -Ορίστε; Γιατί μου το λέτε τώρα; -Δεν χρεώνεται από εμάς κύριε, εμείς μόνο τους καφέδες πληρωνόμαστε. Η παραλία είναι του δήμου και χρεώνει τις ξαπλώστρες ξεχωριστά.

Και σου έκοβαν ένα χαρτάκι με σφραγίδα του δήμου. Ο δήμος στα παράπονα των πολιτών έλεγε ότι έπρεπε να ενημερώνεται ο κόσμος εξαρχής, αλλά οι "μάγκες" το ξεχνούσαν.

-----
Φέτος στη Θάσο, μπιτσόμπαρο άδειο, όχι κάνα τρομερά μουράτο, τρώει από εμένα το άκυρο που δεν κάθομαι στις ξαπλώστρες του επειδή είχε λίγο ήλιο, και πάω καμαρωτός-καμαρωτός να πάρω καφέδες στο χέρι. Φραπέ και φρέντο καπουτσίνο στο πλαστικό = 12,5 € , με τις τιμές να μην αναγράφονται φυσικά πουθενά εμφανώς.

Καλό λουκέτο ρουφιάνοι.
βρωμεροί μαλάκες οι συγκεκριμένοι που αναφέρεις..δυστυχως το 50% του τουρισμού έτσι ειναι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.952
Πόντοι
5.506
Ζήτα από τη μαμα σου

Ρε μαγκιτη, μαγος εισαι;;;;;;;;

Πες του να σου πει την ιστορια που ηταν στο ξενοδοχειο με βιζιτα και πηρε τηλεφωνο τη μαμα να του παει χρηματα γιατι δεν ειχε να πληρωσει το παραβολο….

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
584
Πόντοι
81
Για τους δημάρχους τύπε ... που νοικιαζουν παραλίες .... 80 και 100 χιλιάρικα δεν λες τίποτε .........

Δημοτικός υπάλληλος ;;;
Το βρήκες φίλε, είσαι τρομερός ντετέκτιβ, κάθε φορά που κράζουμε έναν-δυο μαλάκες πρέπει να μην ξεχνάμε να κράζουμε και όλους τους υπόλοιπους για να μην μας παραξηγήσει κάποιος.

Με την ίδια λογική σου απαντάω:
Για την Εκκλησία τύπε ... που έχει ακίνητα στους πιο εμπορικούς δρόμους και πλατείες και τα νοικιάζει ... 6 και 7 χιλιάρικα τον μήνα δεν λες τίποτε ..........

Αρχιμανδρίτης ;;;

Για τους Εβραίους φίλε ... που αγοράζουν αβέρτα διαμερίσματα/γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ... και τα υπενοικιάζουν σε τρελές τιμές αυξάνοντας κατακόρυφα τα ενοίκια δεν λες τίποτε ........

Γιτζάκ Σουμ ;;;

Για να απαντήσω κανονικά, όχι φίλε, ελεύθερος επαγγελματίας, σιχαίνομαι τους δημοτικούς υπαλλήλους που δεν κάνουν τη δουλειά τους και μπήκαν με γλείψιμο, και μόλις σήμερα τσακώθηκα με τρεις που με είχαν να περιμένω μέσα στον καύσωνα για να παραδώσω κάτι χαρτιά στον υπεύθυνο ο οποίος "πετάχτηκε για λίγο έξω" και μου είπαν απλά να πάρω τηλέφωνο σε λίγη ώρα (και ξανά σε λίγη, και ξανά σε λίγη, τους έδωσα το τηλέφωνό μου να με πάρουν όταν έρθει και δε με πήραν, μέχρι που μπήκα και τον βρήκα, είχε επιστρέψει και φυσικά με είχαν γράψει στα παπάρια τους).

Τρομερή η λογική σου πάντως.

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.557
Πόντοι
206
προσωπικά αν με πληρώσεις κάθομαι σε beach bar.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom