Νέα

Θα έχει και τσάμπα παραλίες φέτος ; Τελευταία χρονιά ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Σώπα ρε πλούσιε εσύ...Δηλαδή τα "υπαλληλάκια" που γράφεις ειρωνικά είναι υποδεέστερα;Εσύ κατευθείαν επιχειρηματίας έγινες (στη φαντασία σου αλλά τέλος πάντων);Κληρονόμησες το περίπτερο του μπαμπά και αυτοαποκαλείσαι επιχειρηματίας;
Σκάλωσες άσχημα ρε τρόμπα , ενώ αγνοώ την ύπαρξή σου και σκοπεύω να συνεχίσω να την αγνοώ.
Σαν έναν μαλάκα ... κατουρημένο στραπονιάρη σώγαμπρο ... που είχε αφιερώσει 3-4 καλοκαίρια για την πάρτη μου ....
να κάνουν διαγωνισμό εδώ μέσα .... με άλλο ναυάγιο .... και να γράφουν ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ... εκατοντάδες posts για μένα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ,
ενώ δεν ήξερα ότι υπάρχουν . Και παρόλα αυτά ... απέτυχαν ..... να με βγάλουν στο διαγωνισμό τους !!

Που διαφωνείς ; Αρπάχτηκες από τη λέξη υπαλληλάκια ;;; Εννοούσα φτωχούς μισθωτούς.
Βασικά ... ούτε τέτοιοι δεν πάνε στην κροατία. Κυρίως άνεργοι πάνε από αγγλία. Επιδοματάκηδες.
(Σε αντιδιαστολή με πλούσιους μισθωτούς, που ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΡΟΑΤΙΑ) .

Θεωρείς μεγάλη αγένεια το ότι χρησιμοποίησα τον όρο ; Θέλω να πιστεύω .... ότι χρησιμοποιούνται και αγενέστεροι εδώ ....
υπάρχει μία ... διάχυτη ... χυδαιότητα ..... Δεν το έκανα για να χαλαστείς εσύ πάντως,
γιατί όπως σου είπα , αγνοώ την ύπαρξή σου ... και θα την αγνοώ κια αύριο .......

Διαφωνείς με τη βασική ιδέα ; Ότι κροατία .... πάνε επισκέπτες από πλούσιες χώρες .... με συνολικό πακέτο ... κανά χιλιάρικο .....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.161
Πόντοι
5.506
Σκάλωσες άσχημα ρε τρόμπα , ενώ αγνοώ την ύπαρξή σου και σκοπεύω να συνεχίσω να την αγνοώ.
Σαν έναν μαλάκα ... κατουρημένο στραπονιάρη σώγαμπρο ... που είχε αφιερώσει 3-4 καλοκαίρια για την πάρτη μου ....
να κάνουν διαγωνισμό εδώ μέσα .... με άλλο ναυάγιο .... και να γράφουν ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ... εκατοντάδες posts για μένα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ,
ενώ δεν ήξερα ότι υπάρχουν . Και παρόλα αυτά ... απέτυχαν ..... να με βγάλουν στο διαγωνισμό τους !!
Εμείς όμως δεν αγνοούμε το πόσο μαλακάς είσαι. Ούτε ότι έβαλες τα κλάματα για να μη σε ψηφίσουν στο διαγωνισμό και ανακυρηχθείς ΕΠΙΣΗΜΑ μαλακάς ενώ ανεπίσημα προφανώς και είσαι Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Που διαφωνείς ; Αρπάχτηκες από τη λέξη υπαλληλάκια ;;; Εννοούσα φτωχούς μισθωτούς.
Βασικά ... ούτε τέτοιοι δεν πάνε στην κροατία. Κυρίως άνεργοι πάνε από αγγλία. Επιδοματάκηδες.
(Σε αντιδιαστολή με πλούσιους μισθωτούς, που ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΡΟΑΤΙΑ) .

Θεωρείς μεγάλη αγένεια το ότι χρησιμοποίησα τον όρο ; Θέλω να πιστεύω .... ότι χρησιμοποιούνται και αγενέστεροι εδώ ....
υπάρχει μία ... διάχυτη ... χυδαιότητα ..... Δεν το έκανα για να χαλαστείς εσύ πάντως,
γιατί όπως σου είπα , αγνοώ την ύπαρξή σου ... και θα την αγνοώ κια αύριο .......

Διαφωνείς με τη βασική ιδέα ; Ότι κροατία .... πάνε επισκέπτες από πλούσιες χώρες .... με συνολικό πακέτο ... κανά χιλιάρικο .....
Δε θα σ' ακολουθήσω στους χαρακτηρισμούς.Βρίσκεσαι εμφανώς σε πανικό!
Τώρα ποιοι πάνε στην Κροατία ή στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία,άσε να το ξέρουν όσοι έχουν επισκεφτεί τις χώρες αυτές.Και σε τελική ανάλυση μου είναι παγερά αδιάφορο ποιοι πάνε,άπαξ και όσες φορές έχω πάει έχω περάσει καλά θα πηγαίνω ξανά.Πήγαινε εσύ σε Ελληνικό νησί να πληρώνεις το νεροζούμι που λένε καφέ 8€,εγώ προτιμώ να εξοικονομώ χρήματα για άλλα πράγματα.Και να είσαι σίγουρος ότι και πολύ καλό αμάξι,καινούριο,έχω και μοτοσυκλέτα και μόνο για τη φωτογραφική μου μηχανή και τους φακούς "έσκασα" 3600€ πριν 3 μήνες.Δε θα τα δώσω όμως σε πονηρούς που πουλάνε "θέα στη θάλασσα" 400μ+ μακριά από αυτή και "πολυτελές δωμάτιο" με κλιματιστικό 15ετίας που βρωμάει ο αέρας που βγάζει διότι τσιγκουνεύονται να δώσουν 100€ για ενδελεχή καθαρισμό,και να κάνουν κάθε βράδυ παρέλαση οι κατσαρίδες διότι δεν απολυμαίνουν τακτικά για να μην πληρώσουν κάποιο συνεργείο καθαρισμού....

Όσο για το ότι γράφω κάθε μέρα φαίνεται από τον αριθμό των μηνυμάτων που έχω στα τόσα χρόνια που είμαι μέλος.Εσύ απ΄ότι κατάλαβα ήσουν και παλαιότερα,πριν το Δεκέμβριο του 2012,και έχεις περισσότερα μηνύματα από εμένα...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Α ρε Λακη ποσο μπροστα εισαι

1688969136004.png

https://www.reddit.com/r/greece/comments/14ux53u

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.161
Πόντοι
5.506
Τώρα ποιοι πάνε στην Κροατία ή στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία,άσε να το ξέρουν όσοι έχουν επισκεφτεί τις χώρες αυτές.Και σε τελική ανάλυση μου είναι παγερά αδιάφορο ποιοι πάνε,άπαξ και όσες φορές έχω πάει έχω περάσει καλά θα πηγαίνω ξανά.Πήγαινε εσύ σε Ελληνικό νησί να πληρώνεις το νεροζούμι που λένε καφέ 8€,εγώ προτιμώ να εξοικονομώ χρήματα για άλλα πράγματα.Και να είσαι σίγουρος ότι και πολύ καλό αμάξι,καινούριο,έχω και μοτοσυκλέτα και μόνο για τη φωτογραφική μου μηχανή και τους φακούς "έσκασα" 3600€ πριν 3 μήνες.Δε θα τα δώσω όμως σε πονηρούς που πουλάνε "θέα στη θάλασσα" 400μ+ μακριά από αυτή και "πολυτελές δωμάτιο" με κλιματιστικό 15ετίας που βρωμάει ο αέρας που βγάζει διότι τσιγκουνεύονται να δώσουν 100€ για ενδελεχή καθαρισμό,και να κάνουν κάθε βράδυ παρέλαση οι κατσαρίδες διότι δεν απολυμαίνουν τακτικά για να μην πληρώσουν κάποιο συνεργείο καθαρισμού....

Όσο για το ότι γράφω κάθε μέρα φαίνεται από τον αριθμό των μηνυμάτων που έχω στα τόσα χρόνια που είμαι μέλος.Εσύ απ΄ότι κατάλαβα ήσουν και παλαιότερα,πριν το Δεκέμβριο του 2012,και έχεις περισσότερα μηνύματα από εμένα...
Mη δίνεις σημασία τύπε, ο Λάκης με όλα τα κλωνάρια του έχουν ~1 εκατομμύριο ποστ το ένα χειρότερο από το άλλο.

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Φιλαράκι ... σου έγραψα πάλι ... ότι αγνοώ την ύπαρξή σου ... και θα συνεχίσω. Θες να πιστεύεις ότι ... μου προκάλεσες πανικό ;
Πίστευέ το , αν σου κάνει καλό . Μάλλον όμως χρειάζεσαι δραστικότερα μέτρα για να ανέβεις .

Σκάλωσες άσχημα με την Κροατία. Είναι ένας φθηνός προορισμός. Πάνε κυρίως επιδοματάκηδες.
Φυσικά αν θέλει κάποιος, όπως σε όλα τα μέρη στον κόσμο , βρίσκει και ακριβά .

Γράφεις ένα σωρό μαλακίες .... έχεις καινούριο αμάξι (1) .... έχεις ακριβή φωτογραφική (1) .... πάλι εγώ κρατάω .... το .... ΕΧΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΈΤΑ ....
Καίει πολύ το καινούριο αμάξι ;;;

Στη συνέχεια τι θες να μας πείσεις ; Ότι είναι χλίδα η Κροατία ; Σού είπα εγώ για ελληνικά δωμάτια ;;; Στην Κροατία τα κλιματιστικά δεν είναι 15ετίας ; Έχει παντού κλιματισμό ;;; Στην Κροατία .... δεν είσαι στα 400+ μέτρα από τη θάλασσα ; Σκάει το κύμα στη βεράντα σου ;;;
Δεν έχει κατσαρίδες στην Κροατία ; Από κρύους καφέδες; Έχει όσους στην ελλάδα ; Όλα καλύτερα στην Κροατία ;

ή απλά γουστάρεις τα 699€ για 7 μέρες ; (6 νύχτες) ;;;;

Πουθενά αλλού έχεις πάει ; Χέσε την Ελλάδα ................

Άλλες παραλίες ευρώπη ; Ασία ; ΗΠΑ ;;; Κανά νησί απομακρυσμένο ........

Τα γαμάει όλα η Κροατία ;;;;;;

Το ότι είναι φθηνότερη από τη Μύκονο ... και τη Σαντορίνη ..... το ξέρουν όλοι φαντάζομαι εδώ ... οι ενήλικες τέλος πάντων .

Τι άλλο θες να πείσεις το κοινό ;;;
Ελεύθερα ........

(εγώ μάλλον το πρότελευταίο σου post που διαβάζω είναι , μετά θα είσαι στην ίδια λίστα με αυτούς που σου κάνουν like ....
οι οποίοι να ξέρεις .... συχνάζουν κυρίως .... σε τσοντοσινεμά).

Μεταξύ μας .... πιστεύω επόμενο χιτ για έλληνες θα είναι η αλβανία !
Νοτιότερα από την Κροατία, πιο ζεστές θάλασσες.
Και το 7μερο (6 νύχτες) , χαλαρά θα βγει οδικώς με 499€ .
Με πρωινό μόνο.
Μεσημέρι θα τρώμε μία τυρόπιτα ...... για καφέ θα πίνουμε ένα τσικόρε να θυμόμαστε τον καιρό του χότζα ..........

Τελευταία τροποποίηση:

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.301
Πόντοι
1.056
Η λυση ερχεται απ τους ευρωπαιους στο θεμα «ακριβές παραλιες» φέρνοντας μας τις «παραλιες για ολους»

Πουτανα ελλεηνιδα ψοφα :rockon:

Homeworker

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
989
Πόντοι
81
Αυτό όμως είναι ... παράνομο ... και μπορεί να σε μπουζουριάσουν !
Λέω κάτι λάθος ;
Φυσικά και είναι παράνομο, όμως φυσικά και ΔΕΝ μπορούν να σε μπουζουριάσουν, αν δεν βάζεις σε κίνδυνο την Δημόσια ασφάλεια, όπως π.χ. με το να ανάψεις φωτιά.
Προβλέπεται πρόστιμο στην χειρότερη των περιπτώσεων.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Γράφεις ένα σωρό μαλακίες .... έχεις καινούριο αμάξι (1) .... έχεις ακριβή φωτογραφική (1) .... πάλι εγώ κρατάω .... το .... ΕΧΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΈΤΑ ....

Ναι ρε βλάκα,το παρακάτω είναι πιο οικονομικό από το αμάξι...Τόσο ηλίθιος είσαι που δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μοτοποδηλάτου και μοτοσυκλέτας.Σε βρίζω διότι το σηκώνει ο οργανισμός σου

25.000€ έσκασα,αλλά τα γλίτωσα από τις καλοκαιρινές μου διακοπές τα τελευταία 20 χρόνια στα Ελληνικά νησιά,που δε μου έπιαναν τον κώλο οι νησιώτες,και πήγαινα στην Κροατία,τη Σαρδινία,τη Γαλλία κλπ.Τράβα εσύ να πληρώνεις τους νησιώτες για αποθήκη διαμέρισμα για να λες ότι είσαι άπλας.

Ninja%20ZX%2010R-665112224.png

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.276
Πόντοι
11.146
Φυσικά και είναι παράνομο, όμως φυσικά και ΔΕΝ μπορούν να σε μπουζουριάσουν, αν δεν βάζεις σε κίνδυνο την Δημόσια ασφάλεια, όπως π.χ. με το να ανάψεις φωτιά.
Προβλέπεται πρόστιμο στην χειρότερη των περιπτώσεων.
...δεν ειναι παρανομο εαν στησεις ΜΕΤΑ την δυση του ηλιου και ξεστησεις με την ανατολη. Και οχι η χειροτερη των περιπτωσεων ειναι οτι γινεται δικαστηριο (99 στις 100 αθωωνεσαι) αλλα ειναι μανουρα η παρουσια σου στην δικη και συνηθως γινεται σε δικαστηριο απου ειναι της αρμοδιοτητας του η περιοχη που σε γραψανε. Εχω περασει δυο-τρια δικαστηρια μεχρι τωρα! :hi:

Homeworker

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
989
Πόντοι
81
...δεν ειναι παρανομο εαν στησεις ΜΕΤΑ την δυση του ηλιου και ξεστησεις με την ανατολη. Και οχι η χειροτερη των περιπτωσεων ειναι οτι γινεται δικαστηριο (99 στις 100 αθωωνεσαι) αλλα ειναι μανουρα η παρουσια σου στην δικη και συνηθως γινεται σε δικαστηριο απου ειναι της αρμοδιοτητας του η περιοχη που σε γραψανε. Εχω περασει δυο-τρια δικαστηρια μεχρι τωρα! :hi:
Για να γίνει Δικαστήριο δεν πρέπει να προσβάλεις εσύ το πρόστιμο που σου έχει υποβληθεί; Ρωτάω γιατί δεν το ξέρω.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.276
Πόντοι
11.146
Για να γίνει Δικαστήριο δεν πρέπει να προσβάλεις εσύ το πρόστιμο που σου έχει υποβληθεί; Ρωτάω γιατί δεν το ξέρω.
...οχι δικαστηριο γινεται ουτως η αλλως! Τουλαχιστον μεχρι πριν 4 χρονια που περασα το τελευταιο μου!

Homeworker

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
989
Πόντοι
81
...οχι δικαστηριο γινεται ουτως η αλλως! Τουλαχιστον μεχρι πριν 4 χρονια που περασα το τελευταιο μου!
Ισχύει οτι επειδή είσαι σε παραλία, αρμοδιότητα έχει το Λιμενικό ή σε γράφει και η Αστυνομία;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.276
Πόντοι
11.146
Ισχύει οτι επειδή είσαι σε παραλία, αρμοδιότητα έχει το Λιμενικό ή σε γράφει και η Αστυνομία;
...συνηθως μπορουν να ερθουν ή να σε γραψουν και οι δυο. Το λιμενικο ειναι μεχρι τον αιγιαλο (θεωρητικα), δλδ μεχρι εκει που σκαει το χειμεριο κυμα και απο εκει κ πανω η αστυνομια. Αλλα πιασ το αυγο κ κουρευτο που εστησες σκηνη κ που σταματαει ο αιγιαλος!!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Εμενα ολες τις φορες η αστυνομια με εγραψε.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Το κυριακάτικο σας ήρθε νωρίς.

Μόλις είδα σχετικό ρεπορτάζ στην τηλεόραση .

Τιμές για ξαπλώστρες με ομπρέλα στις παραλίες.

Στην αττική είναι στο σωστό δρόμο .

Ανάπτυξη και κανονικότητα.

Από 40€ - 50€ ομπρέλα με 2 ξαπλώστρες. Στις κλειστές λίγο παραπάνω έχει και είσοδο αφού.
Στις τοπ φυσικά 160€ .

Χαλκιδική υστερούν λίγο . Από 115€ μέχρι 135€ αν θυμάμαι καλά.

Αιτιολογεί τους λόγους σχετικός επαγγελματίας .

Αφού το μίσθωμα της παραλίας είναι από 80.000€ τη σεζόν .
Ναυαγοσώστης παίρνει 20.000€ το 4μηνο.

Δεν βγαίνει αφού η μπίζνα.

Έχουν απομείνει τσαμπέ παραλίες ;
Λέτε να είναι τελευταία χρονιά οι τσαμπέ;

Θα μπορεί ο κάθε χλέμπουρας από του χρόνου να πηγαίνει τσάμπα για μπάνιο ;;;

Υποθέτοντας ότι θα έχει βγάλει το χειμώνα, αν έχει κρύο ... χωρίς θέρμανση ......
ΑΦΟΥ........... ΝΔ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
ο φιλος λεκρεκλ μπηκε να τοποθετηθει επι του θεματος ρε ταγαρια?...ποστραρε δυο τρεις εικονες απολυτης χλιδης απο το παραλιακο μετωπο του αστερα με τιποτα χαβιαρια και σαμπανιες να προσπαθει να πνιξει τον καημο του για την ακραια ακριβεια η τζαμπα γραφουμε να ουμε?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
ο φιλος λεκρεκλ μπηκε να τοποθετηθει επι του θεματος ρε ταγαρια?...ποστραρε δυο τρεις εικονες απολυτης χλιδης απο το παραλιακο μετωπο του αστερα με τιποτα χαβιαρια και σαμπανιες να προσπαθει να πνιξει τον καημο του για την ακραια ακριβεια η τζαμπα γραφουμε να ουμε?
Καλοκαιρι 2 πραγματα συμβαινουν σταθερα:
1. Κλεινει η Βουλη
2. Τα πλουσια μελη του μπου ξελογγαρουν μεχρι την επιστροφη τους το Σεπτεμβρη απο εξωτικες νησους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom