You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα έχει και τσάμπα παραλίες φέτος ; Τελευταία χρονιά ;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 131
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.735
- Πόντοι
- 3.656
Από 40€ - 50€ ομπρέλα με 2 ξαπλώστρες. Στις κλειστές λίγο παραπάνω έχει και είσοδο αφού.
Στις τοπ φυσικά 160€ .
θα παρουν τα ριαπαπα μου τυπε
θα παρω ενα καρεκλακι μιας χρησεως απο αυτα που πουλαω στις παραλιες με μισο ευρω,και ομπρελακι στο κεφαλι,και θα τους γραψω στα αρκιντια μου
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΛοιπον παω για τσαμπε μπανιο να χαζεψω κωλους, εσεις πειτε τα εδω με τον Τελλυ για το ποσο ακριβα ειναι ολα
τα λεφτα που δεν χαλασα για ξαπλωστρα θα παιχτουν στις οβερ καρτες του τελικου u21 Αγγλια-Ισπανια
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Μάλλον δεν έχεις δει τις παραλίες της Κροατίας!Όλες οι Δαλματικές ακτές είναι πεντακάθαρες και εξαιρετικές.Κροατία ξέρω ότι ούτε ο σκύλος μου δεν τολμά να μπει σε τέτοιες παραλίες.
Βούρκοι, γούρνες, βάλτοι, πώς το λένε...
Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.178
- Πόντοι
- 206
Είσαι λακαμάς με λοφίοΜηδέν ευρώ σε αυτό το γαμημενο κράτος που καταληστευει τους πολίτες του.
Να ψοφήσουν στην ψάθα ολοι τους οι απατεώνες.
Λεφτά μόνο στο εξωτερικό
Εαν νομίζεις οτι η ζωη εξω ειναι παρα πολυ καλύτερη
Κατσε εδω και κανε απεργίες για να αλλάξει κατι
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
γαμαει η κροατια τυπε.Όλος ο πλανήτης προτιμάει Ελλάδα για διακοπές για να χαρεί θάλασσες και ήλιο και ο Μιχάλης ο σκοτ με τον Λάκη πάνε στη Κροατία ναπουμε.
ο "πλανητης" που ερχεται ελλαδα το κανει γιατι ο μισθος του ειναι τριπλασιος απτην ελλαδα, με ελληνικο μισθο τα καλα μερη της ελλαδος μονο στο γκουγκλ θα τα δεις. Εκτος αν βολευεσαι να κανεις (σοβαρες) διακοπες 5μερες/ετος, ζωαρα ε;
Κατσε να ρωτησω μια και τους ιρλανδους στην Ίο ποσο γαματα περασαν
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.914
- Πόντοι
- 606
Τυπε μου έτσι κ αλλιώς δεν έχω χρόνο για πολυήμερες διακοπές δεν είμαι κοπρίτης να ξύνω τ αρχίδια μου ενα μήνα. Και ναι θα προτιμήσω να πάω στην Αμοργό πχ η στην Αστυπάλαια για μια εβδομάδα που διαθέτω για ξεκούραση από το να πάω στη Κροατία.γαμαει η κροατια τυπε.
ο "πλανητης" που ερχεται ελλαδα το κανει γιατι ο μισθος του ειναι τριπλασιος απτην ελλαδα, με ελληνικο μισθο τα καλα μερη της ελλαδος μονο στο γκουγκλ θα τα δεις. Εκτος αν βολευεσαι να κανεις (σοβαρες) διακοπες 5μερες/ετος, ζωαρα ε;
Κατσε να ρωτησω μια και τους ιρλανδους στην Ίο ποσο γαματα περασαν
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
καλα να περασεις λοιπον τυπε μου την βδομαδουλα των διακοπων σου προσεξε μην το παρακανεις με την διασκεδαση και γυρισεις με χανγκοβερ Αμα ζεις για να δουλευεις και δεν χαλιεσαι εσυ, δεν μας πεφτει λογος εμας. Οπως αγαπας.Τυπε μου έτσι κ αλλιώς δεν έχω χρόνο για πολυήμερες διακοπές δεν είμαι κοπρίτης να ξύνω τ αρχίδια μου ενα μήνα. Και ναι θα προτιμήσω να πάω στην Αμοργό πχ η στην Αστυπάλαια για μια εβδομάδα που διαθέτω για ξεκούραση από το να πάω στη Κροατία.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.914
- Πόντοι
- 606
Ρε τυπε, είμαι 47 και έχω οργώσει νησιά και στερεά Ελλάδα, έχω μείνει σε καλά ξονοδοχεια, έχω ξενυχτισει, διασκεδάσει, πιει για δέκα. Τώρα ούτε για χανγκοβερ είμαι ούτε για άγρια ξενύχτια. Επίσης διατηρώ επιχείρηση 25 χρόνια και για να είναι υγιής και με μηδενικά χρέη στους δύσκολους καιρούς που ζούμε θέλει και κάποιες θυσίες. Τώρα άμα εσύ έχεις επιχείρηση και έχεις βρει το τρόπο να κάνεις διακοπές πολύ παραπάνω από τη δική μου "βδομαδουλα" μπράβο είσαι μαγγας. Αν και για υπάλληλο σε κόβω που κάνει διακοπές 20 μέρες με 1500 ευρώ..καλα να περασεις λοιπον τυπε μου την βδομαδουλα των διακοπων σου προσεξε μην το παρακανεις με την διασκεδαση και γυρισεις με χανγκοβερ Αμα ζεις για να δουλευεις και δεν χαλιεσαι εσυ, δεν μας πεφτει λογος εμας. Οπως αγαπας.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Οτι πεις τυπε.Ρε τυπε, είμαι 47 και έχω οργώσει νησιά και στερεά Ελλάδα, έχω μείνει σε καλά ξονοδοχεια, έχω ξενυχτισει, διασκεδάσει, πιει για δέκα. Τώρα ούτε για χανγκοβερ είμαι ούτε για άγρια ξενύχτια. Επίσης διατηρώ επιχείρηση 25 χρόνια και για να είναι υγιής και με μηδενικά χρέη στους δύσκολους καιρούς που ζούμε θέλει και κάποιες θυσίες. Τώρα άμα εσύ έχεις επιχείρηση και έχεις βρει το τρόπο να κάνεις διακοπές πολύ παραπάνω από τη δική μου "βδομαδουλα" μπράβο είσαι μαγγας. Αν και για υπάλληλο σε κόβω που κάνει διακοπές 20 μέρες με 1500 ευρώ..
Απλα η νοοτροπια του "κοπριτης ξυνει αρχιδια 1 μηνα" καταλαβαινεις οτι δεν σε τιμαει για τα στανταρ που εχεις στη ζωη σου.
Δηλαδη αν θεωρειται τεμπελια να δουλευεις 11 μηνες για να παρεις αδεια εναν, γαμησετα ας αυτοκτονησουμε μαζικα.
salieris
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2016
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Ρε τυπε, είμαι 47 και έχω οργώσει νησιά και στερεά Ελλάδα, έχω μείνει σε καλά ξονοδοχεια, έχω ξενυχτισει, διασκεδάσει, πιει για δέκα. Τώρα ούτε για χανγκοβερ είμαι ούτε για άγρια ξενύχτια. Επίσης διατηρώ επιχείρηση 25 χρόνια και για να είναι υγιής και με μηδενικά χρέη στους δύσκολους καιρούς που ζούμε θέλει και κάποιες θυσίες. Τώρα άμα εσύ έχεις επιχείρηση και έχεις βρει το τρόπο να κάνεις διακοπές πολύ παραπάνω από τη δική μου "βδομαδουλα" μπράβο είσαι μαγγας. Αν και για υπάλληλο σε κόβω που κάνει διακοπές 20 μέρες με 1500 ευρώ..
Το οτι εσυ δεν γουσταρεις παραπανω διακοπες δεν σημαινει οτι οποιοι κανουν ειναι κοπριτες.....Ωραια λογικη!!Και για να σε προλαβω οχι δεν ειμαι υπαλληλος επιχειρηση εχω και εγω 20 χρονια τωρα και δεν χρωσταω πουθενα και σε κανενανΤυπε μου έτσι κ αλλιώς δεν έχω χρόνο για πολυήμερες διακοπές δεν είμαι κοπρίτης να ξύνω τ αρχίδια μου ενα μήνα. Και ναι θα προτιμήσω να πάω στην Αμοργό πχ η στην Αστυπάλαια για μια εβδομάδα που διαθέτω για ξεκούραση από το να πάω στη Κροατία.
ΥΓ.Μας κατουραει η Κροατια ετσι πληροφοριακα στο λεω......
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.914
- Πόντοι
- 606
Και κάνεις 1 μήνα διακοπές τυπε?Το οτι εσυ δεν γουσταρεις παραπανω διακοπες δεν σημαινει οτι οποιοι κανουν ειναι κοπριτες.....Ωραια λογικη!!Και για να σε προλαβω οχι δεν ειμαι υπαλληλος επιχειρηση εχω και εγω 20 χρονια τωρα και δεν χρωσταω πουθενα και σε κανεναν
ΥΓ.Μας κατουραει η Κροατια ετσι πληροφοριακα στο λεω......
salieris
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2016
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Αμα γουσταρω ναιΚαι κάνεις 1 μήνα διακοπές τυπε?
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.914
- Πόντοι
- 606
Κ εγω άμα γουσταρω κάνω ένα χρόνο.Αμα γουσταρω ναι
salieris
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2016
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Δεν σε κοβω φιλε καρφωθηκες πριν μια βδομαδα ειπες και πολυ ειναι ασε τι γουσταρεις και καλα.....Ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων για μενα νο1 ειναι ο χρονος και πολυ μετα το χρημα και τα εχω φτιαξει ετσι οπου το καλοκαιρι φευγω 20 με 30 μερες παντα και καθε μηνα μετα 5 μερες αποδραση....Αυτο δεν με κανει κοπριτη ομως εκει ειναι η ενσταση μουΚ εγω άμα γουσταρω κάνω ένα χρόνο.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.914
- Πόντοι
- 606
Ένα μήνα το καλοκαίρι και 5 μέρες το μήνα? Και σου πέσε βαρύς ο κοπρίτης?Δεν σε κοβω φιλε καρφωθηκες πριν μια βδομαδα ειπες και πολυ ειναι ασε τι γουσταρεις και καλα.....Ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων για μενα νο1 ειναι ο χρονος και πολυ μετα το χρημα και τα εχω φτιαξει ετσι οπου το καλοκαιρι φευγω 20 με 30 μερες παντα και καθε μηνα μετα 5 μερες αποδραση....Αυτο δεν με κανει κοπριτη ομως εκει ειναι η ενσταση μου
salieris
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2016
- Like
- 461
- Πόντοι
- 21
Κοπριτης σημαινει αργοσχολος και τεμπελης....Απο αυριο το πρωι μεχρι και την πεμπτη θα δουλευω 14 ωρες την ημερα και μετα απο 2 μερες ρεπο παλι τα ιδια....Οχι φιλε δεν ειμαι κοπριτης....Γκεγκε?Ένα μήνα το καλοκαίρι και 5 μέρες το μήνα? Και σου πέσε βαρύς ο κοπρίτης?
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.914
- Πόντοι
- 606
Τι ρεπό ρε τυπε? Ρεπό σε δική σου επιχείρηση? Εμένα βρήκες?Κοπριτης σημαινει αργοσχολος και τεμπελης....Απο αυριο το πρωι μεχρι και την πεμπτη θα δουλευω 14 ωρες την ημερα και μετα απο 2 μερες ρεπο παλι τα ιδια....Οχι φιλε δεν ειμαι κοπριτης....Γκεγκε?