Νέα

Θα έχει και τσάμπα παραλίες φέτος ; Τελευταία χρονιά ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.735
Πόντοι
3.656
τυποι ειναι καιρος να ανοιγει το νημα ημερησια ενημερωση για τζαμπε παραλιες να κανουν οι χυστες τα μπανια του λαου :rockon::rockon::rockon:
θα ειναι γροθια στο κατεστημενο :wanker::wanker::wanker:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.735
Πόντοι
3.656
Από 40€ - 50€ ομπρέλα με 2 ξαπλώστρες. Στις κλειστές λίγο παραπάνω έχει και είσοδο αφού.
Στις τοπ φυσικά 160€ .

θα παρουν τα ριαπαπα μου τυπε :confused::confused::confused:
θα παρω ενα καρεκλακι μιας χρησεως απο αυτα που πουλαω στις παραλιες με μισο ευρω,και ομπρελακι στο κεφαλι,και θα τους γραψω στα αρκιντια μου :wanker::wanker::wanker:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Λοιπον παω για τσαμπε μπανιο να χαζεψω κωλους, εσεις πειτε τα εδω με τον Τελλυ για το ποσο ακριβα ειναι ολα :coffee:
ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ
τα λεφτα που δεν χαλασα για ξαπλωστρα θα παιχτουν στις οβερ καρτες του τελικου u21 Αγγλια-Ισπανια :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Κροατία ξέρω ότι ούτε ο σκύλος μου δεν τολμά να μπει σε τέτοιες παραλίες.
Βούρκοι, γούρνες, βάλτοι, πώς το λένε...
Μάλλον δεν έχεις δει τις παραλίες της Κροατίας!Όλες οι Δαλματικές ακτές είναι πεντακάθαρες και εξαιρετικές.

• Like
Αντιδράσεις: enduro

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.178
Πόντοι
206
Μηδέν ευρώ σε αυτό το γαμημενο κράτος που καταληστευει τους πολίτες του.
Να ψοφήσουν στην ψάθα ολοι τους οι απατεώνες.
Λεφτά μόνο στο εξωτερικό
Είσαι λακαμάς με λοφίο
Εαν νομίζεις οτι η ζωη εξω ειναι παρα πολυ καλύτερη

Κατσε εδω και κανε απεργίες για να αλλάξει κατι

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.914
Πόντοι
606
Όλος ο πλανήτης προτιμάει Ελλάδα για διακοπές για να χαρεί θάλασσες και ήλιο και ο Μιχάλης ο σκοτ με τον Λάκη πάνε στη Κροατία ναπουμε.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Όλος ο πλανήτης προτιμάει Ελλάδα για διακοπές για να χαρεί θάλασσες και ήλιο και ο Μιχάλης ο σκοτ με τον Λάκη πάνε στη Κροατία ναπουμε.
γαμαει η κροατια τυπε.
ο "πλανητης" που ερχεται ελλαδα το κανει γιατι ο μισθος του ειναι τριπλασιος απτην ελλαδα, με ελληνικο μισθο τα καλα μερη της ελλαδος μονο στο γκουγκλ θα τα δεις. Εκτος αν βολευεσαι να κανεις (σοβαρες) διακοπες 5μερες/ετος, ζωαρα ε; :confused:

Κατσε να ρωτησω μια και τους ιρλανδους στην Ίο ποσο γαματα περασαν :tooth:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.914
Πόντοι
606
γαμαει η κροατια τυπε.
ο "πλανητης" που ερχεται ελλαδα το κανει γιατι ο μισθος του ειναι τριπλασιος απτην ελλαδα, με ελληνικο μισθο τα καλα μερη της ελλαδος μονο στο γκουγκλ θα τα δεις. Εκτος αν βολευεσαι να κανεις (σοβαρες) διακοπες 5μερες/ετος, ζωαρα ε; :confused:

Κατσε να ρωτησω μια και τους ιρλανδους στην Ίο ποσο γαματα περασαν :tooth:
Τυπε μου έτσι κ αλλιώς δεν έχω χρόνο για πολυήμερες διακοπές δεν είμαι κοπρίτης να ξύνω τ αρχίδια μου ενα μήνα. Και ναι θα προτιμήσω να πάω στην Αμοργό πχ η στην Αστυπάλαια για μια εβδομάδα που διαθέτω για ξεκούραση από το να πάω στη Κροατία.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Τυπε μου έτσι κ αλλιώς δεν έχω χρόνο για πολυήμερες διακοπές δεν είμαι κοπρίτης να ξύνω τ αρχίδια μου ενα μήνα. Και ναι θα προτιμήσω να πάω στην Αμοργό πχ η στην Αστυπάλαια για μια εβδομάδα που διαθέτω για ξεκούραση από το να πάω στη Κροατία.
καλα να περασεις λοιπον τυπε μου την βδομαδουλα των διακοπων σου :confused: προσεξε μην το παρακανεις με την διασκεδαση και γυρισεις με χανγκοβερ :tooth: Αμα ζεις για να δουλευεις και δεν χαλιεσαι εσυ, δεν μας πεφτει λογος εμας. Οπως αγαπας.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.914
Πόντοι
606
καλα να περασεις λοιπον τυπε μου την βδομαδουλα των διακοπων σου :confused: προσεξε μην το παρακανεις με την διασκεδαση και γυρισεις με χανγκοβερ :tooth: Αμα ζεις για να δουλευεις και δεν χαλιεσαι εσυ, δεν μας πεφτει λογος εμας. Οπως αγαπας.
Ρε τυπε, είμαι 47 και έχω οργώσει νησιά και στερεά Ελλάδα, έχω μείνει σε καλά ξονοδοχεια, έχω ξενυχτισει, διασκεδάσει, πιει για δέκα. Τώρα ούτε για χανγκοβερ είμαι ούτε για άγρια ξενύχτια. Επίσης διατηρώ επιχείρηση 25 χρόνια και για να είναι υγιής και με μηδενικά χρέη στους δύσκολους καιρούς που ζούμε θέλει και κάποιες θυσίες. Τώρα άμα εσύ έχεις επιχείρηση και έχεις βρει το τρόπο να κάνεις διακοπές πολύ παραπάνω από τη δική μου "βδομαδουλα" μπράβο είσαι μαγγας. Αν και για υπάλληλο σε κόβω που κάνει διακοπές 20 μέρες με 1500 ευρώ..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ρε τυπε, είμαι 47 και έχω οργώσει νησιά και στερεά Ελλάδα, έχω μείνει σε καλά ξονοδοχεια, έχω ξενυχτισει, διασκεδάσει, πιει για δέκα. Τώρα ούτε για χανγκοβερ είμαι ούτε για άγρια ξενύχτια. Επίσης διατηρώ επιχείρηση 25 χρόνια και για να είναι υγιής και με μηδενικά χρέη στους δύσκολους καιρούς που ζούμε θέλει και κάποιες θυσίες. Τώρα άμα εσύ έχεις επιχείρηση και έχεις βρει το τρόπο να κάνεις διακοπές πολύ παραπάνω από τη δική μου "βδομαδουλα" μπράβο είσαι μαγγας. Αν και για υπάλληλο σε κόβω που κάνει διακοπές 20 μέρες με 1500 ευρώ..
Οτι πεις τυπε.
Απλα η νοοτροπια του "κοπριτης ξυνει αρχιδια 1 μηνα" καταλαβαινεις οτι δεν σε τιμαει για τα στανταρ που εχεις στη ζωη σου.
Δηλαδη αν θεωρειται τεμπελια να δουλευεις 11 μηνες για να παρεις αδεια εναν, γαμησετα ας αυτοκτονησουμε μαζικα.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21

Το οτι εσυ δεν γουσταρεις παραπανω διακοπες δεν σημαινει οτι οποιοι κανουν ειναι κοπριτες.....Ωραια λογικη!!Και για να σε προλαβω οχι δεν ειμαι υπαλληλος επιχειρηση εχω και εγω 20 χρονια τωρα και δεν χρωσταω πουθενα και σε κανεναν
ΥΓ.Μας κατουραει η Κροατια ετσι πληροφοριακα στο λεω......

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.914
Πόντοι
606
Το οτι εσυ δεν γουσταρεις παραπανω διακοπες δεν σημαινει οτι οποιοι κανουν ειναι κοπριτες.....Ωραια λογικη!!Και για να σε προλαβω οχι δεν ειμαι υπαλληλος επιχειρηση εχω και εγω 20 χρονια τωρα και δεν χρωσταω πουθενα και σε κανεναν
ΥΓ.Μας κατουραει η Κροατια ετσι πληροφοριακα στο λεω......
Και κάνεις 1 μήνα διακοπές τυπε?

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Κ εγω άμα γουσταρω κάνω ένα χρόνο.
Δεν σε κοβω φιλε καρφωθηκες πριν μια βδομαδα ειπες και πολυ ειναι ασε τι γουσταρεις και καλα.....Ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων για μενα νο1 ειναι ο χρονος και πολυ μετα το χρημα και τα εχω φτιαξει ετσι οπου το καλοκαιρι φευγω 20 με 30 μερες παντα και καθε μηνα μετα 5 μερες αποδραση....Αυτο δεν με κανει κοπριτη ομως εκει ειναι η ενσταση μου

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.914
Πόντοι
606
Δεν σε κοβω φιλε καρφωθηκες πριν μια βδομαδα ειπες και πολυ ειναι ασε τι γουσταρεις και καλα.....Ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων για μενα νο1 ειναι ο χρονος και πολυ μετα το χρημα και τα εχω φτιαξει ετσι οπου το καλοκαιρι φευγω 20 με 30 μερες παντα και καθε μηνα μετα 5 μερες αποδραση....Αυτο δεν με κανει κοπριτη ομως εκει ειναι η ενσταση μου
Ένα μήνα το καλοκαίρι και 5 μέρες το μήνα? Και σου πέσε βαρύς ο κοπρίτης? :confused:

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Ένα μήνα το καλοκαίρι και 5 μέρες το μήνα? Και σου πέσε βαρύς ο κοπρίτης? :confused:
Κοπριτης σημαινει αργοσχολος και τεμπελης....Απο αυριο το πρωι μεχρι και την πεμπτη θα δουλευω 14 ωρες την ημερα και μετα απο 2 μερες ρεπο παλι τα ιδια....Οχι φιλε δεν ειμαι κοπριτης....Γκεγκε?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.914
Πόντοι
606
Κοπριτης σημαινει αργοσχολος και τεμπελης....Απο αυριο το πρωι μεχρι και την πεμπτη θα δουλευω 14 ωρες την ημερα και μετα απο 2 μερες ρεπο παλι τα ιδια....Οχι φιλε δεν ειμαι κοπριτης....Γκεγκε?
Τι ρεπό ρε τυπε? Ρεπό σε δική σου επιχείρηση? Εμένα βρήκες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom