Νέα

Θα έχει και τσάμπα παραλίες φέτος ; Τελευταία χρονιά ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.912
Πόντοι
606
Καταπληκτικη σκέψη! Πας να κάνεις ένα μπάνιο και αρχιζεις τα τηλέφωνα σε υπηρεσίες με σκοπό να κάνεις κακό σε μαγαζιά. Πόσο μαλάκας και σκατοψυχος μπορεί να είσαι?

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.276
Πόντοι
11.146
Καταπληκτικη σκέψη! Πας να κάνεις ένα μπάνιο και αρχιζεις τα τηλέφωνα σε υπηρεσίες με σκοπό να κάνεις κακό σε μαγαζιά. Πόσο μαλάκας και σκατοψυχος μπορεί να είσαι?
...ρε μαγκα μου ποιος ειναι ο μαλακας και σκατοψυχος? Εγω που θιγομαι απο την απληστια του λαμογιομαγαζιου και καταγγελω την παρανομια του ή αυτος που καταπατα την δημοσια παραλια που ανηκει σε ολους μας, που περιοριζει εως την ελευθερια μου, που απαγορευει την προσβαση κ χρηση της παραλιας, που με μαφιοζικο τροπο απαιτει και με υποχρεωνει να κανω χρηση των πανακριβων υπηρεσιων του αφου δεν εχει αφησει τον νομιμο ελευθερο χωρο?!!?!??! Δεν λεω να εισαι ρουφιανος σε ολους αλλα μονο σε αυτους που παρανομουν και περιοριζουν την ελευθερια σου! Η παραλιες ειναι δημοσιο αγαθο κ ετσι πρεπει να μεινουν (ή τουλαχιστον ενα ποσοστο τους) :hi:

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656

Εσείς οι παλιατζήδες , έχετε θέμα ; Έχετε ακόμη τροπέτα στο πεζοδρόμιο μπροστά στα μαγαζιά, κόβετε αμάξια στο πεζοδρόμιο , να ξηλώνετε καθίσματα κτλ ;;;

Για 560 SEL του 1988 , βρίσκεις ανταλλακτικά φανοποιίας ; Για λιοσσίων , φρατζή λέω ... μη μου πεις για παραγγελίες από σουηδία !

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
...ρε μαγκα μου ποιος ειναι ο μαλακας και σκατοψυχος? Εγω που θιγομαι απο την απληστια του λαμογιομαγαζιου και καταγγελω την παρανομια του ή αυτος που καταπατα την δημοσια παραλια που ανηκει σε ολους μας, που περιοριζει εως την ελευθερια μου, που απαγορευει την προσβαση κ χρηση της παραλιας, που με μαφιοζικο τροπο απαιτει και με υποχρεωνει να κανω χρηση των πανακριβων υπηρεσιων του αφου δεν εχει αφησει τον νομιμο ελευθερο χωρο?!!?!??! Δεν λεω να εισαι ρουφιανος σε ολους αλλα μονο σε αυτους που παρανομουν και περιοριζουν την ελευθερια σου! Η παραλιες ειναι δημοσιο αγαθο κ ετσι πρεπει να μεινουν (ή τουλαχιστον ενα ποσοστο τους) :hi:

Τύπε γάμα το κακό που κάνεις στο μαγαζί ..........

Απλά , ειδικά σε απομακρυσμένα μέρη ... νησιά .... καλό είναι να αποφεύγεις μαγκιές με ανθρώπους της νύχτας .........

Για να μη βρεθείς να πίνεις με τον αμερικάνο συνδικάλα το λέω ...

Το Τζίμη ... το Χόφφα ....

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.276
Πόντοι
11.146
Τύπε γάμα το κακό που κάνεις στο μαγαζί ..........

Απλά , ειδικά σε απομακρυσμένα μέρη ... νησιά .... καλό είναι να αποφεύγεις μαγκιές με ανθρώπους της νύχτας .........

Για να μη βρεθείς να πίνεις με τον αμερικάνο συνδικάλα το λέω ...

Το Τζίμη ... το Χόφφα ....
....λες να βρεθω με κολομβιανη γραβατα και τσιμεντενια παπουτσακια?!?!?! :cheesy::cheesy::cheesy:

• Like
Αντιδράσεις: enduro

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
....μαγκες, απλωστε πετσετουλα, αραξτε και αρχιστε τα τηλεφωνα σε λιμενικο κ αστυνομια γτ δν νομιζω κανενα απο αυτα τα λαμογια να τηρει κατι απο τα παρακατω! Μπορει βεβαια να μην πετυχετε κατι αλλα μανουρα κ σπασιμο νευρων κ αρχιδιων στα λαμογια σιγουρα θα το κανετε! Πρωτοβουλια χρειαζεται, τπτ δν γινεται απο μονο του!:hi:

τυπε εγω συμφωνω μαζι σου,αλλα παμε στη θαλασσα για να πλυθουμε και να χεσουμε κανουμε μπανιο και οχι να φαμε ξυλο απο τους μπραβους :confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
....λες να βρεθω με κολομβιανη γραβατα και τσιμεντενια παπουτσακια?!?!?! :cheesy::cheesy::cheesy:

τυπε στανταρακι οτι και σε παραλια να πας να διαμαρτυρηθεις θα γυρισεις με κοκκινα μουτρα και οχι απο τον ηλιο :confused::confused::confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
....μαγκες, απλωστε πετσετουλα, αραξτε και αρχιστε τα τηλεφωνα σε λιμενικο κ αστυνομια γτ δν νομιζω κανενα απο αυτα τα λαμογια να τηρει κατι απο τα παρακατω! Μπορει βεβαια να μην πετυχετε κατι αλλα μανουρα κ σπασιμο νευρων κ αρχιδιων στα λαμογια σιγουρα θα το κανετε! Πρωτοβουλια χρειαζεται, τπτ δν γινεται απο μονο του!:hi:
Με λίγα λόγια οι πιο πολλοι παρανομουν

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.912
Πόντοι
606
Εσείς οι παλιατζήδες , έχετε θέμα ; Έχετε ακόμη τροπέτα στο πεζοδρόμιο μπροστά στα μαγαζιά, κόβετε αμάξια στο πεζοδρόμιο , να ξηλώνετε καθίσματα κτλ ;;;

Για 560 SEL του 1988 , βρίσκεις ανταλλακτικά φανοποιίας ; Για λιοσσίων , φρατζή λέω ... μη μου πεις για παραγγελίες από σουηδία !
Α ρε φουκαρά Λάκη, εχεις κολλήσει και γράφεις τα ίδια. Οι έμποροι μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, οι σωστοί επαγγελματίες, κάνουν εισαγωγή από το εξωτερικό και δίνουν βάρος σε πλακέτες, εγκεφάλους και ερμπαγκ που εχουν χαμηλό κόστος μεταφοράς και κάνουν λεφτά. Εσύ έχεις μείνει στην εποχή που έψαχνες για το σαράβαλο σου που εχεις στο γκαράζ σε ηλεκτρονική ακινησία μονοποιντ ψεκασμού για να σταματήσει να κλανει. Όλο κρίνεις διαφορά επαγγέλματα αλλά δε μου απάντησες ακόμα. Εσύ τη δική σου επιχείρηση την έχεις η έπεσε πιστόλια?

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Α ρε φουκαρά Λάκη, εχεις κολλήσει και γράφεις τα ίδια. Οι έμποροι μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, οι σωστοί επαγγελματίες, κάνουν εισαγωγή από το εξωτερικό και δίνουν βάρος σε πλακέτες, εγκεφάλους και ερμπαγκ που εχουν χαμηλό κόστος μεταφοράς και κάνουν λεφτά.
Οπότε τύπε, αν ζητήσει ο άλλος καπό για mg του λες πάρε έναν εγκέφαλο για τογιότα άουρις ;
Ενδιαφέρουσα άποψη . Διδάσκεις νέους του επαγγέλματος κόλπα της δουλειάς ;

Φίλος που θέλει να φτιάξει μια παλιά σπάϊντερ .... αντί για φτερά που ψάχνει , να του πω να βάλει μια οθόνη αφής από πράϊους ;
Προχώ σε κόβω .

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
τυπε στανταρακι οτι και σε παραλια να πας να διαμαρτυρηθεις θα γυρισεις με κοκκινα μουτρα και οχι απο τον ηλιο :confused::confused::confused:

Το θέμα είναι όταν γυρίσει .... μη πηγαίνει με τις ζάντες το αμάξι .....
Πολλές παρτίδες ελαστικών έχουν βγει προβληματικές τελευταία.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.276
Πόντοι
11.146
....μαγκα μου το εχω κανει, σε παραλια νησιου οπου μητερα προσπαθουσε να περασει την αναπηρη κορη της με αμαξιδιο για να φτασει στην θαλασσα και το λαμογιο με το μπιτσομπαρο ειχε κανει καταληψη ολου του χωρου! Μετα βιας περνουσαν οι σερβιτοροι αναμεσα! Ηρθε αστυνομια, λιμενικο και εγιναν τα νομιμα απο αυτους (οχι απο εμενα). Προφανως υποθετω δεν αλλαξε κατι αλλα τουλαχιστον εκεινη την ημερα μετα το συμβαν το λαμογιο εβγαλε μια καθετη σειρα ξαπλωστρες και αφησε διαδρομο για την θαλασσα. Οσον αφορα εμενα, μου εκλασε μια μαντρα αρχιδια, γτ κοντα σε εμενα σηκωθηκαν και αλλοι λουομενοι κ αρχισαν να τον κραζουν! :hi:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Τυποι πήγε κανεις για μπάνιο σήμερα να μας πει για κίνηση?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.912
Πόντοι
606
Οπότε τύπε, αν ζητήσει ο άλλος καπό για mg του λες πάρε έναν εγκέφαλο για τογιότα άουρις ;
Ενδιαφέρουσα άποψη . Διδάσκεις νέους του επαγγέλματος κόλπα της δουλειάς ;

Φίλος που θέλει να φτιάξει μια παλιά σπάϊντερ .... αντί για φτερά που ψάχνει , να του πω να βάλει μια οθόνη αφής από πράϊους ;
Προχώ σε κόβω .
Δίνουν το βάρος έγραψα Λάκη. Και φτερά έχουν, και τροπέτα και μηχανές και σασμάν. Οι περισσότεροι όμως της νέας γενιάς του επαγγέλματος δεν κόβουν αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο όπως θέλεις να πιστεύεις για παρηγοριά. Αλήθεια, θα μου απαντήσεις ποτέ αν εσύ διατηρείς την επιχείρηση σου?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.161
Πόντοι
5.506
Καλα ειναι εδω, θα καθησω δυο λεπτα :coffee:

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Δίνουν το βάρος έγραψα Λάκη. Και φτερά έχουν, και τροπέτα και μηχανές και σασμάν. Οι περισσότεροι όμως της νέας γενιάς του επαγγέλματος δεν κόβουν αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο όπως θέλεις να πιστεύεις για παρηγοριά. Αλήθεια, θα μου απαντήσεις ποτέ αν εσύ διατηρείς την επιχείρηση σου?

Α για τους νέους λες ! Εσύ όμως είσαι παλιός.
Δεν είχες προλάβει εποχές που ξηλώνατε καθίσμστα από τρακαρισμένα στο πεζοδρόμιο στη λιοσίων , δίπλα στα ρδέλα ;
Τρελή καλτίλα.
Πήγαινες για καπό , έκανες και μπουρδελότσαρκα !

Έχω ακούσει ότι λιοσσίων φρατζή πεθαίνουν σιγά σιγά . Το μέλλον είναι μεγάλοι χώροι ασπρόπυργο , μενίδι και κορωπί .
Συμφωνείς ; έχεις πάει κι εσύ εκεί ; ή είσαι ακόμη λιοσσίων ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.161
Πόντοι
5.506
Ρε τον ηλιθιο, ντρεπεται να πει οτι καταφερει και το ΛΟΥΚΕΤΙΑΣΕ ΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ. Κι ας ειχε βγαλει 19,2 μ.ο.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.912
Πόντοι
606
Α για τους νέους λες ! Εσύ όμως είσαι παλιός.
Δεν είχες προλάβει εποχές που ξηλώνατε καθίσμστα από τρακαρισμένα στο πεζοδρόμιο στη λιοσίων , δίπλα στα ρδέλα ;
Τρελή καλτίλα.
Πήγαινες για καπό , έκανες και μπουρδελότσαρκα !

Έχω ακούσει ότι λιοσσίων φρατζή πεθαίνουν σιγά σιγά . Το μέλλον είναι μεγάλοι χώροι ασπρόπυργο , μενίδι και κορωπί .
Συμφωνείς ; έχεις πάει κι εσύ εκεί ; ή είσαι ακόμη λιοσσίων ;
Λιοσίων είμαι Λάκη. Έλα να σου πουλήσω ζάντες bbs αράχνη για το παροπλισμένο γκολφ και να ρήξεις και κάνα πουτσο στα δελα να ξελαμπικαρεις.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Υπαλληλάκια μαζεύει τύπε. Και το 90% πάει 7μερα all inclusive ..... 699 στερλίνες από λονδίνο ....
799 ευρώ από γερμανία ..........

Για αυτά τα λεφτά , οκ , καλά είναι .
Σώπα ρε πλούσιε εσύ...Δηλαδή τα "υπαλληλάκια" που γράφεις ειρωνικά είναι υποδεέστερα;Εσύ κατευθείαν επιχειρηματίας έγινες (στη φαντασία σου αλλά τέλος πάντων);Κληρονόμησες το περίπτερο του μπαμπά και αυτοαποκαλείσαι επιχειρηματίας;
Καλά ρε ΗΛΙΘΙΟΙ τόσο κόμπλεξ έχετε όλοι εδώ μέσα και το παίζετε πλούσιοι και γαμιάδες;Το πιο πιθανό είναι να είσαι ντελιβεράς (και δεν έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που δουλεύουν ντελίβερι,με τα ψώνια που δεν αποδέχονται τη δουλειά τους έχω πρόβλημα) παρά να έχεις έστω και το περίπτερο.Εγώ ηλίθιε δουλεύω σε εταιρεία κι έχω καλή θέση και καλό μισθό,και πολλά bonus,αλλά επειδή δεν τα βγάζω εύκολα τα λεφτά μου δεν τα δίνω και εύκολα για να κάνω επίδειξη και πολύ περισσότερο μέσα από το ίντερνετ.Υπαλληλάκος λοιπόν,και πολύ περήφανος που δουλεύω σε δουλειά που τη βρήκα μόνος μου και ο εργοδότης μου είναι ευχαριστημένος,και πάω διακοπές στο εξωτερικό για να μη βλέπω τους μαλάκες τους φαντασμένους με το μαγιό Tommy Hilfiger που το πήραν με 24 δόσεις και πλέον η πιστωτική τους ειναι στο κόκκινο και τους τηλεφωνούν κάθε μέρα οι εισπρακτικές.Κι επειδή θα αναρωτηθείς τι μαγιό έχω,ένα ταπεινό Arena με 30€,κι ενίοτε δεν το φοράω καθόλου μιας και κάνω γυμνισμό.
Τράβα τώρα να ονειρευτείς ότι έχεις και ελικόπτερο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom