You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα έχει και τσάμπα παραλίες φέτος ; Τελευταία χρονιά ;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 131
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.276
- Πόντοι
- 11.146
...ρε μαγκα μου ποιος ειναι ο μαλακας και σκατοψυχος? Εγω που θιγομαι απο την απληστια του λαμογιομαγαζιου και καταγγελω την παρανομια του ή αυτος που καταπατα την δημοσια παραλια που ανηκει σε ολους μας, που περιοριζει εως την ελευθερια μου, που απαγορευει την προσβαση κ χρηση της παραλιας, που με μαφιοζικο τροπο απαιτει και με υποχρεωνει να κανω χρηση των πανακριβων υπηρεσιων του αφου δεν εχει αφησει τον νομιμο ελευθερο χωρο?!!?!??! Δεν λεω να εισαι ρουφιανος σε ολους αλλα μονο σε αυτους που παρανομουν και περιοριζουν την ελευθερια σου! Η παραλιες ειναι δημοσιο αγαθο κ ετσι πρεπει να μεινουν (ή τουλαχιστον ενα ποσοστο τους)Καταπληκτικη σκέψη! Πας να κάνεις ένα μπάνιο και αρχιζεις τα τηλέφωνα σε υπηρεσίες με σκοπό να κάνεις κακό σε μαγαζιά. Πόσο μαλάκας και σκατοψυχος μπορεί να είσαι?
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.312
- Πόντοι
- 3.656
Καταπληκτικη σκέψη! Πας να κάνεις ένα μπάνιο και αρχιζεις τα τηλέφωνα σε υπηρεσίες με σκοπό να κάνεις κακό σε μαγαζιά. Πόσο μαλάκας και σκατοψυχος μπορεί να είσαι?
Εσείς οι παλιατζήδες , έχετε θέμα ; Έχετε ακόμη τροπέτα στο πεζοδρόμιο μπροστά στα μαγαζιά, κόβετε αμάξια στο πεζοδρόμιο , να ξηλώνετε καθίσματα κτλ ;;;
Για 560 SEL του 1988 , βρίσκεις ανταλλακτικά φανοποιίας ; Για λιοσσίων , φρατζή λέω ... μη μου πεις για παραγγελίες από σουηδία !
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.312
- Πόντοι
- 3.656
...ρε μαγκα μου ποιος ειναι ο μαλακας και σκατοψυχος? Εγω που θιγομαι απο την απληστια του λαμογιομαγαζιου και καταγγελω την παρανομια του ή αυτος που καταπατα την δημοσια παραλια που ανηκει σε ολους μας, που περιοριζει εως την ελευθερια μου, που απαγορευει την προσβαση κ χρηση της παραλιας, που με μαφιοζικο τροπο απαιτει και με υποχρεωνει να κανω χρηση των πανακριβων υπηρεσιων του αφου δεν εχει αφησει τον νομιμο ελευθερο χωρο?!!?!??! Δεν λεω να εισαι ρουφιανος σε ολους αλλα μονο σε αυτους που παρανομουν και περιοριζουν την ελευθερια σου! Η παραλιες ειναι δημοσιο αγαθο κ ετσι πρεπει να μεινουν (ή τουλαχιστον ενα ποσοστο τους)
Τύπε γάμα το κακό που κάνεις στο μαγαζί ..........
Απλά , ειδικά σε απομακρυσμένα μέρη ... νησιά .... καλό είναι να αποφεύγεις μαγκιές με ανθρώπους της νύχτας .........
Για να μη βρεθείς να πίνεις με τον αμερικάνο συνδικάλα το λέω ...
Το Τζίμη ... το Χόφφα ....
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.276
- Πόντοι
- 11.146
....λες να βρεθω με κολομβιανη γραβατα και τσιμεντενια παπουτσακια?!?!?!Τύπε γάμα το κακό που κάνεις στο μαγαζί ..........
Απλά , ειδικά σε απομακρυσμένα μέρη ... νησιά .... καλό είναι να αποφεύγεις μαγκιές με ανθρώπους της νύχτας .........
Για να μη βρεθείς να πίνεις με τον αμερικάνο συνδικάλα το λέω ...
Το Τζίμη ... το Χόφφα ....
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
....μαγκες, απλωστε πετσετουλα, αραξτε και αρχιστε τα τηλεφωνα σε λιμενικο κ αστυνομια γτ δν νομιζω κανενα απο αυτα τα λαμογια να τηρει κατι απο τα παρακατω! Μπορει βεβαια να μην πετυχετε κατι αλλα μανουρα κ σπασιμο νευρων κ αρχιδιων στα λαμογια σιγουρα θα το κανετε! Πρωτοβουλια χρειαζεται, τπτ δν γινεται απο μονο του!
Αιγιαλός, παραλία: Τι ισχύει για ξενοδοχεία, καφέ, beach bar & καντίνες • B2Green
Ετσι πολλές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, καφέ, εστιατόρια κλπ) επεκτείνονται πέρα των ορίων που η νομοθεσία τους επιτρέπει, τοποθετώντας κατά μήκος τηςnews.b2green.gr
τυπε εγω συμφωνω μαζι σου,αλλα παμε στη θαλασσα για να
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
....λες να βρεθω με κολομβιανη γραβατα και τσιμεντενια παπουτσακια?!?!?!
τυπε στανταρακι οτι και σε παραλια να πας να διαμαρτυρηθεις θα γυρισεις με κοκκινα μουτρα και οχι απο τον ηλιο
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.080
- Πόντοι
- 6.515
Με λίγα λόγια οι πιο πολλοι παρανομουν....μαγκες, απλωστε πετσετουλα, αραξτε και αρχιστε τα τηλεφωνα σε λιμενικο κ αστυνομια γτ δν νομιζω κανενα απο αυτα τα λαμογια να τηρει κατι απο τα παρακατω! Μπορει βεβαια να μην πετυχετε κατι αλλα μανουρα κ σπασιμο νευρων κ αρχιδιων στα λαμογια σιγουρα θα το κανετε! Πρωτοβουλια χρειαζεται, τπτ δν γινεται απο μονο του!
Αιγιαλός, παραλία: Τι ισχύει για ξενοδοχεία, καφέ, beach bar & καντίνες • B2Green
Ετσι πολλές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, καφέ, εστιατόρια κλπ) επεκτείνονται πέρα των ορίων που η νομοθεσία τους επιτρέπει, τοποθετώντας κατά μήκος τηςnews.b2green.gr
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.912
- Πόντοι
- 606
Α ρε φουκαρά Λάκη, εχεις κολλήσει και γράφεις τα ίδια. Οι έμποροι μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, οι σωστοί επαγγελματίες, κάνουν εισαγωγή από το εξωτερικό και δίνουν βάρος σε πλακέτες, εγκεφάλους και ερμπαγκ που εχουν χαμηλό κόστος μεταφοράς και κάνουν λεφτά. Εσύ έχεις μείνει στην εποχή που έψαχνες για το σαράβαλο σου που εχεις στο γκαράζ σε ηλεκτρονική ακινησία μονοποιντ ψεκασμού για να σταματήσει να κλανει. Όλο κρίνεις διαφορά επαγγέλματα αλλά δε μου απάντησες ακόμα. Εσύ τη δική σου επιχείρηση την έχεις η έπεσε πιστόλια?Εσείς οι παλιατζήδες , έχετε θέμα ; Έχετε ακόμη τροπέτα στο πεζοδρόμιο μπροστά στα μαγαζιά, κόβετε αμάξια στο πεζοδρόμιο , να ξηλώνετε καθίσματα κτλ ;;;
Για 560 SEL του 1988 , βρίσκεις ανταλλακτικά φανοποιίας ; Για λιοσσίων , φρατζή λέω ... μη μου πεις για παραγγελίες από σουηδία !
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.312
- Πόντοι
- 3.656
Μπορεί να είναι ρομαντικοί .... να σε πάνε βαρκάδα στο σεληνόφως ........λες να βρεθω με κολομβιανη γραβατα και τσιμεντενια παπουτσακια?!?!?!
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.312
- Πόντοι
- 3.656
Οπότε τύπε, αν ζητήσει ο άλλος καπό για mg του λες πάρε έναν εγκέφαλο για τογιότα άουρις ;Α ρε φουκαρά Λάκη, εχεις κολλήσει και γράφεις τα ίδια. Οι έμποροι μεταχειρισμένων ανταλλακτικών, οι σωστοί επαγγελματίες, κάνουν εισαγωγή από το εξωτερικό και δίνουν βάρος σε πλακέτες, εγκεφάλους και ερμπαγκ που εχουν χαμηλό κόστος μεταφοράς και κάνουν λεφτά.
Ενδιαφέρουσα άποψη . Διδάσκεις νέους του επαγγέλματος κόλπα της δουλειάς ;
Φίλος που θέλει να φτιάξει μια παλιά σπάϊντερ .... αντί για φτερά που ψάχνει , να του πω να βάλει μια οθόνη αφής από πράϊους ;
Προχώ σε κόβω .
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.312
- Πόντοι
- 3.656
τυπε στανταρακι οτι και σε παραλια να πας να διαμαρτυρηθεις θα γυρισεις με κοκκινα μουτρα και οχι απο τον ηλιο
Το θέμα είναι όταν γυρίσει .... μη πηγαίνει με τις ζάντες το αμάξι .....
Πολλές παρτίδες ελαστικών έχουν βγει προβληματικές τελευταία.
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.276
- Πόντοι
- 11.146
....μαγκα μου το εχω κανει, σε παραλια νησιου οπου μητερα προσπαθουσε να περασει την αναπηρη κορη της με αμαξιδιο για να φτασει στην θαλασσα και το λαμογιο με το μπιτσομπαρο ειχε κανει καταληψη ολου του χωρου! Μετα βιας περνουσαν οι σερβιτοροι αναμεσα! Ηρθε αστυνομια, λιμενικο και εγιναν τα νομιμα απο αυτους (οχι απο εμενα). Προφανως υποθετω δεν αλλαξε κατι αλλα τουλαχιστον εκεινη την ημερα μετα το συμβαν το λαμογιο εβγαλε μια καθετη σειρα ξαπλωστρες και αφησε διαδρομο για την θαλασσα. Οσον αφορα εμενα, μου εκλασε μια μαντρα αρχιδια, γτ κοντα σε εμενα σηκωθηκαν και αλλοι λουομενοι κ αρχισαν να τον κραζουν!τυπε στανταρακι οτι και σε παραλια να πας να διαμαρτυρηθεις θα γυρισεις με κοκκινα μουτρα και οχι απο τον ηλιο
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.912
- Πόντοι
- 606
Δίνουν το βάρος έγραψα Λάκη. Και φτερά έχουν, και τροπέτα και μηχανές και σασμάν. Οι περισσότεροι όμως της νέας γενιάς του επαγγέλματος δεν κόβουν αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο όπως θέλεις να πιστεύεις για παρηγοριά. Αλήθεια, θα μου απαντήσεις ποτέ αν εσύ διατηρείς την επιχείρηση σου?Οπότε τύπε, αν ζητήσει ο άλλος καπό για mg του λες πάρε έναν εγκέφαλο για τογιότα άουρις ;
Ενδιαφέρουσα άποψη . Διδάσκεις νέους του επαγγέλματος κόλπα της δουλειάς ;
Φίλος που θέλει να φτιάξει μια παλιά σπάϊντερ .... αντί για φτερά που ψάχνει , να του πω να βάλει μια οθόνη αφής από πράϊους ;
Προχώ σε κόβω .
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.312
- Πόντοι
- 3.656
Δίνουν το βάρος έγραψα Λάκη. Και φτερά έχουν, και τροπέτα και μηχανές και σασμάν. Οι περισσότεροι όμως της νέας γενιάς του επαγγέλματος δεν κόβουν αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο όπως θέλεις να πιστεύεις για παρηγοριά. Αλήθεια, θα μου απαντήσεις ποτέ αν εσύ διατηρείς την επιχείρηση σου?
Α για τους νέους λες ! Εσύ όμως είσαι παλιός.
Δεν είχες προλάβει εποχές που ξηλώνατε καθίσμστα από τρακαρισμένα στο πεζοδρόμιο στη λιοσίων , δίπλα στα ρδέλα ;
Τρελή καλτίλα.
Πήγαινες για καπό , έκανες και μπουρδελότσαρκα !
Έχω ακούσει ότι λιοσσίων φρατζή πεθαίνουν σιγά σιγά . Το μέλλον είναι μεγάλοι χώροι ασπρόπυργο , μενίδι και κορωπί .
Συμφωνείς ; έχεις πάει κι εσύ εκεί ; ή είσαι ακόμη λιοσσίων ;
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.912
- Πόντοι
- 606
Λιοσίων είμαι Λάκη. Έλα να σου πουλήσω ζάντες bbs αράχνη για το παροπλισμένο γκολφ και να ρήξεις και κάνα πουτσο στα δελα να ξελαμπικαρεις.Α για τους νέους λες ! Εσύ όμως είσαι παλιός.
Δεν είχες προλάβει εποχές που ξηλώνατε καθίσμστα από τρακαρισμένα στο πεζοδρόμιο στη λιοσίων , δίπλα στα ρδέλα ;
Τρελή καλτίλα.
Πήγαινες για καπό , έκανες και μπουρδελότσαρκα !
Έχω ακούσει ότι λιοσσίων φρατζή πεθαίνουν σιγά σιγά . Το μέλλον είναι μεγάλοι χώροι ασπρόπυργο , μενίδι και κορωπί .
Συμφωνείς ; έχεις πάει κι εσύ εκεί ; ή είσαι ακόμη λιοσσίων ;
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Σώπα ρε πλούσιε εσύ...Δηλαδή τα "υπαλληλάκια" που γράφεις ειρωνικά είναι υποδεέστερα;Εσύ κατευθείαν επιχειρηματίας έγινες (στη φαντασία σου αλλά τέλος πάντων);Κληρονόμησες το περίπτερο του μπαμπά και αυτοαποκαλείσαι επιχειρηματίας;Υπαλληλάκια μαζεύει τύπε. Και το 90% πάει 7μερα all inclusive ..... 699 στερλίνες από λονδίνο ....
799 ευρώ από γερμανία ..........
Για αυτά τα λεφτά , οκ , καλά είναι .
Καλά ρε ΗΛΙΘΙΟΙ τόσο κόμπλεξ έχετε όλοι εδώ μέσα και το παίζετε πλούσιοι και γαμιάδες;Το πιο πιθανό είναι να είσαι ντελιβεράς (και δεν έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που δουλεύουν ντελίβερι,με τα ψώνια που δεν αποδέχονται τη δουλειά τους έχω πρόβλημα) παρά να έχεις έστω και το περίπτερο.Εγώ ηλίθιε δουλεύω σε εταιρεία κι έχω καλή θέση και καλό μισθό,και πολλά bonus,αλλά επειδή δεν τα βγάζω εύκολα τα λεφτά μου δεν τα δίνω και εύκολα για να κάνω επίδειξη και πολύ περισσότερο μέσα από το ίντερνετ.Υπαλληλάκος λοιπόν,και πολύ περήφανος που δουλεύω σε δουλειά που τη βρήκα μόνος μου και ο εργοδότης μου είναι ευχαριστημένος,και πάω διακοπές στο εξωτερικό για να μη βλέπω τους μαλάκες τους φαντασμένους με το μαγιό Tommy Hilfiger που το πήραν με 24 δόσεις και πλέον η πιστωτική τους ειναι στο κόκκινο και τους τηλεφωνούν κάθε μέρα οι εισπρακτικές.Κι επειδή θα αναρωτηθείς τι μαγιό έχω,ένα ταπεινό Arena με 30€,κι ενίοτε δεν το φοράω καθόλου μιας και κάνω γυμνισμό.
Τράβα τώρα να ονειρευτείς ότι έχεις και ελικόπτερο!