Νέα

Θα έχει και τσάμπα παραλίες φέτος ; Τελευταία χρονιά ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.660
Πόντοι
2.606
Καλοκαιρι 2 πραγματα συμβαινουν σταθερα:
1. Κλεινει η Βουλη
2. Τα πλουσια μελη του μπου ξελογγαρουν μεχρι την επιστροφη τους το Σεπτεμβρη απο εξωτικες νησους
τυπε οταν εννοεις εξωτικες νησους προφανως εννοεις μπορα μπορα, χαβαη 6-0(τσιμπησε και αλλο ενα στις καθυστερησεις),νησια πσολομωντα ,γιατι στα ελληνικα νησια τυπου φολεγανδρο ,αστυπαλαια δεν μπορουν να πλησιασουν ουτε κατα διανοια ,ουτε καν οι προυχοντες του σαη (ισως μονο ο λεκλες)....πνιγουν ολοι τον καημο τους στο οικονομικο μονακο γιατι το δικλινο στην κυθνο της κυρα μαριας εχει φετος για επτα μερες οσο ενα νεφρο εικοσαχρονου .....

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.046
Πόντοι
3.656
Ναι ρε βλάκα,το παρακάτω είναι πιο οικονομικό από το αμάξι...Τόσο ηλίθιος είσαι που δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μοτοποδηλάτου και μοτοσυκλέτας.Σε βρίζω διότι το σηκώνει ο οργανισμός σου

25.000€ έσκασα,αλλά τα γλίτωσα από τις καλοκαιρινές μου διακοπές τα τελευταία 20 χρόνια στα Ελληνικά νησιά,που δε μου έπιαναν τον κώλο οι νησιώτες,και πήγαινα στην Κροατία,τη Σαρδινία,τη Γαλλία κλπ.Τράβα εσύ να πληρώνεις τους νησιώτες για αποθήκη διαμέρισμα για να λες ότι είσαι άπλας.

Ninja%20ZX%2010R-665112224.png

4-Signs-to-Know-if-You-Have-a-Broken-Leg.jpg

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.046
Πόντοι
3.656
.πνιγουν ολοι τον καημο τους στο οικονομικο μονακο γιατι το δικλινο στην κυθνο της κυρα μαριας εχει φετος για επτα μερες οσο ενα νεφρο εικοσαχρονου .....
Τύπε .... υπάρχουν και αυτοί οι σώγαμπροι που δουλεύουν στον τουρισμό στο μαγαζί του πεθερού .........
Και έχουν ελάχιστο χρόνο .... να πάνε με το σκουτεράκι να πιούν κανά καφέ όταν τους δώσει 5€ η πεθερά
μαζί με άλλους ντιτζέη , πολίστες, ξαπλωστράδες γ' , σούσι ρέστοραντ μάνατζερς !

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
...πνιγουν ολοι τον καημο τους στο οικονομικο μονακο γιατι το δικλινο στην κυθνο της κυρα μαριας εχει φετος για επτα μερες οσο ενα νεφρο εικοσαχρονου .....
Το απο κατω, το υπογειο (ενταξει απ την κατω μερια φαινεται σαν ισογειο).
Εκεινο που εβαζε ο παππους το γαιδουρακι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.178
Πόντοι
12.756
τυποι για τις αναγκες του θρεντ και των μπρουκληδων του σαι ειμαι κραμπο καβουρι και πληρωνω ξαπλωστρα 180 :sunglasses:
αστερα θα πας καθολου;στις καμπανες σαν τον συγχωρεμενο τον Βοσκοπουλο;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.660
Πόντοι
2.606
Το απο κατω, το υπογειο (ενταξει απ την κατω μερια φαινεται σαν ισογειο).
Εκεινο που εβαζε ο παππους το γαιδουρακι
αυτο λυπαμαι αλλα δεν το δινει σε οποιονδηποτε....θελει για να το νοικιασεις να παρουσιασεις εκτος απο τα λεφτα στην τραπεζα και τιτλους ευγενους καταγωγης....το δινει μονο σε πριγκηπες,δουκες ,βασιλιαδες....μην της πλακωσουν τιποτα νεοπλουτοι κοκακηδες με τραβελια και της χαλασουν τη μοστρα....για αυτους εχει διαμορφωσει σε λιτο κυκλαδιτικο μοτιβο ,τον εξω καμπινε και προσφερει πραγματικα μια εξωτικη εμπειρια στους τυχερους που θα καταφερουν να κλεισουν ....

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.046
Πόντοι
3.656
OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.046
Πόντοι
3.656
αυτο λυπαμαι αλλα δεν το δινει σε οποιονδηποτε....θελει για να το νοικιασεις να παρουσιασεις εκτος απο τα λεφτα στην τραπεζα και τιτλους ευγενους καταγωγης....το δινει μονο σε πριγκηπες,δουκες ,βασιλιαδες....μην της πλακωσουν τιποτα νεοπλουτοι κοκακηδες με τραβελια και της χαλασουν τη μοστρα....για αυτους εχει διαμορφωσει σε λιτο κυκλαδιτικο μοτιβο ,τον εξω καμπινε και προσφερει πραγματικα μια εξωτικη εμπειρια στους τυχερους που θα καταφερουν να κλεισουν ....

Τύπε .... το ότι ΧΤΙΣΤΑ κρεβάτια .... καναπέδες .... και τραπέζια .... τα πουλάνε για χλίδα ....
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

με τρελαίνει πραγματικά !!!!!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ο κολλητός ήρωάς μου ......
μένει μόνιμα Πλάκα .............

Έχουν πάρει φωτιά τα @@ του .... γαμάει αβέρτα ο καριόλης
Μιλας για το φιλο σου με το γαμιστρωνα στην Πλακα;
Ινδαλμα
Κερβερος
Αιθερας
Ηρωας
Αξιος :headbaning1:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.660
Πόντοι
2.606
Τύπε .... το ότι ΧΤΙΣΤΑ κρεβάτια .... καναπέδες .... και τραπέζια .... τα πουλάνε για χλίδα ....
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

με τρελαίνει πραγματικά !!!!!!
σου λεει ερχονται να γαμησουνε και μας τα σπανε.....ασε και το χρατσα χρουτσα ολο το βραδυ....καλυτερα χτιστα ,γιατι μπορει να μπουνε τιποτα ιδεες στον μπαρμπα αντωνη -συζυγο της κυρα μαριας - και να θελει τιποτα ορθοπεταλιες το πρωι που ξυπναει να παει στο καικι και εχει κατουροκαβλες....καλυτερα χτιστα!

Panoutsos_los

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
470
Πόντοι
301
Καλησπέρα σας εγώ έχω να πω ότι στις μισές παραλίες που έχω πάει στην Αθήνα είναι ακόμα κλειστές τζάμπα έτρεχα κιόλας οι άλλες μισές το ‘χουνε πάρα ξεφτιλίσει και για να ξέρετε Βάρκιζα τρωει Χ από εμένα. Πολύ βρωμια

OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.046
Πόντοι
3.656
Μιλας για το φιλο σου με το γαμιστρωνα στην Πλακα;
Ινδαλμα
Κερβερος
Αιθερας
Ηρωας
Αξιος :headbaning1:
Θεός !
Πρότυπο .
Διδάσκαλος.
Προφήτης.
Αξεπέραστος .

Εντάξει .... πιστεύω όλοι είμαστε γατάκια μπροστά του .......

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.952
Πόντοι
5.506
Τύπε .... υπάρχουν και αυτοί οι σώγαμπροι που δουλεύουν στον τουρισμό στο μαγαζί του πεθερού .........
Και έχουν ελάχιστο χρόνο .... να πάνε με το σκουτεράκι να πιούν κανά καφέ όταν τους δώσει 5€ η πεθερά
μαζί με άλλους ντιτζέη , πολίστες, ξαπλωστράδες γ' , σούσι ρέστοραντ μάνατζερς !
Υπαρχουν και οι τυποι που σου εχουν βιασει την ψυχουλα αλλα επειδη εισαι ΚΟΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ δε μπορεις ουτε μενσιον να τους κανεις!!

:2funny::2funny::2funny::2funny:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Πιο πιθανό είναι να σπάσεις εσύ το πόδι σου έξω από το περίπτερο που θα προσπαθήσεις ν΄αποφύγεις τα σκυλόσκατα παρά εγώ.Και στην τελική ανάλυση άλλο να παθαίνεις ατύχημα κάνοντας κάτι που γουστάρεις και άλλο στην προσπάθεια σου ν΄αποφύγεις σκυλόσκατα.
Πληροφοριακά στα 30 χρόνια που οδηγώ μηχανές 3 πτώσεις είχα.2 σε πίστες και 1 επειδή ένας μαλάκας νεόπλουτος με την κάμπριο Ζ4 μιλώντας στο γαμωκινητό δεν είδε τον καθρέπτη και με έριξε...Ευτυχώς με λίγα χιλιόμετρα και δεν είχα κάτι σοβαρό.Αυτός είχε μετά μία κλωτσιά στην άλλη πλευρά από αυτή που με χτύπησε για να μάθει το κωλόπαιδο...
Εσένα σε φαντάζομαι στο φτιαγμένο Daewoo Lanos με σπόιλερ και εξάτμιση μπουρί να νομίζεις ότι οδηγάς καμία AMG...Κι εδώ πλασάρεις τον εαυτό σου για λεφτά! Στα νησιά νοικιάζεις καμία γουρούνα ρε ή ποδήλατο για να το παίξεις αθλητής;

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock
OP
OP
tellystalone6969

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.046
Πόντοι
3.656
Αυτός είχε μετά μία κλωτσιά στην άλλη πλευρά από αυτή που με χτύπησε για να μάθει το κωλόπαιδο...
Να βγάζεις τα δαχτυλίδια όταν δέρνεις .... μη σπάσεις κανά δάχτυλο ....

και κλωτσιές ... πρόσεχε όταν ρίχνεις με διχάλα σαγιονάρα .....

Υ.Γ. Τώρα είδα κριτικές σου ! Οδηγείς 30 χρόνια μηχανή λες. Τουλάχιστον 46 δηλαδή. Και πας .... Φυλής !
ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ !

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Να βγάζεις τα δαχτυλίδια όταν δέρνεις .... μη σπάσεις κανά δάχτυλο ....

και κλωτσιές ... πρόσεχε όταν ρίχνεις με διχάλα σαγιονάρα .....

Υ.Γ. Τώρα είδα κριτικές σου ! Οδηγείς 30 χρόνια μηχανή λες. Τουλάχιστον 46 δηλαδή. Και πας .... Φυλής !
ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ !
χαχαχαχαχαχα ρε μαλάκα εσύ που μπαίνεις εδώ,γαμάς καμία πουτάνα;Ναι πάω στη Φυλής αλλά επειδή είσαι και πολύ "έξυπνος" για δες πόσες κριτικές έχω!!!
Να μπαίνει ένας μαλάκας σε ένα site σαν το Bourdela και να μην έχει κριτική έστω για 1 πουτάνα!!!Και είσαι τόσο κομπλεξικός που έχεις κλειδωμένο το προφίλ σου για να μη βρίσκει κανείς πληροφορίες!Σίγουρα θα είσαι ο τυπικός χοντρός 200 κιλά,άφραγκος που μένει με τους γονείς του ακόμα και περνάει την ημέρα του προσποιούμενος τον πλούσιο για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις του.Ζήτα από τη μαμά σου ή τον μπαμπά σου να σού φέρουν καμία πουτάνα στο σπίτι να γαμήσεις,διότι σίγουρα δεν μπορείς να μετακινηθείς λόγω παχυσαρκίας.Α,και δεν είμαι 46,47 ετών είμαι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom