Νέα

Το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μα δεν τα ανεχομαι. Αντιδραω. Κανω οτι μπορω, οποτε μπορω ωστε ο τυπος να δει τι εστι βερυκοκο. Και εγω και οι συναδελφοι μου. Δεν κανω κατι εναντια στους πελατες. Και εξυπηρετω κανονικοτατα και ευγενεστατος ειμαι και οτι γουσταρεις. Στα θεματα ομως που μπορω να γαμησω τον εργοδοτη/λαμογιο θα του γαμησω τον αδοξαστο. Ο tramou ειναι που δεν τα γουσταρει αυτα, πρεπει μαλλον να το βουλωνουμε ολοι, να μην μιλαμε, να λεμε και ευχαριστω που δουλευουμε 12ωρα και πληρωνομαστε για 8ωρα, να κατεβασουμε και τα παντελονια να μας γαμησουν να πουμε κι αμα δεν γουσταρουμε να παμε να φαμε πουρναρια.....

και να ξέρεις κάτι (γιατί κάποια στιγμή είπες αν θυμάμαι καλά ότι αν σε απολύσει δεν σε νοιάζει γιατί με το επίδομα ανεργίας και τα χωράφια του πατέρα σου μπορείς να την βγάζεις)....

αν σε πιάσει και σε απολύσει και σου τραβήξει και καμμία μήνυση μην βγείς να μυξοκλαίς γιατί δεν σου έδωσε αποζημίωση και δεν σου δίνουν και επίδομα ανεργίας...
γιατί σύμφωνα με τον νόμο δεν δικαιούσαι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τωρα περιμενεις απαντηση?
Δεν διαφωνω απλα, μου φαινεται αδιανοητο εστω και σαν θεση.
Και βασει αυτου, δεν δυναται να συμφωνησουμε και πουθενα πλεον.

ζήτησα εγώ να συμφωνήσουμε ????

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μα δεν τα ανεχομαι. Αντιδραω. Κανω οτι μπορω, οποτε μπορω ωστε ο τυπος να δει τι εστι βερυκοκο. Και εγω και οι συναδελφοι μου. Δεν κανω κατι εναντια στους πελατες. Και εξυπηρετω κανονικοτατα και ευγενεστατος ειμαι και οτι γουσταρεις. Στα θεματα ομως που μπορω να γαμησω τον εργοδοτη/λαμογιο θα του γαμησω τον αδοξαστο. Ο tramou ειναι που δεν τα γουσταρει αυτα, πρεπει μαλλον να το βουλωνουμε ολοι, να μην μιλαμε, να λεμε και ευχαριστω που δουλευουμε 12ωρα και πληρωνομαστε για 8ωρα, να κατεβασουμε και τα παντελονια να μας γαμησουν να πουμε κι αμα δεν γουσταρουμε να παμε να φαμε πουρναρια.....
Να πας στην επιθεωρηση εργασιας.Και να εισαι σιγουρος οτι θα τον ξεσκισουν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου γι αυτό το ποστ. Μου έδωσες την καλύτερη αιτία για να μην ασχοληθεί κανείς ξανά μαζί σου

το έχω ποστάρει πολλάκις...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
και να ξέρεις κάτι (γιατί κάποια στιγμή είπες αν θυμάμαι καλά ότι αν σε απολύσει δεν σε νοιάζει γιατί με το επίδομα ανεργίας και τα χωράφια του πατέρα σου μπορείς να την βγάζεις)....

αν σε πιάσει και σε απολύσει και σου τραβήξει και καμμία μήνυση μην βγείς να μυξοκλαίς γιατί δεν σου έδωσε αποζημίωση και δεν σου δίνουν και επίδομα ανεργίας...
γιατί σύμφωνα με τον νόμο δεν δικαιούσαι...

Θα μου κλασει 30 μαντρες γιατι σε περιπτωση που θελησω να το χοντρυνω για τα καλα το μονο που εχω να κανω ειναι να παρω εφοριες και υγειονομικα και τοτε να δεις ποιος θα μυξοκλαιει...και στ αρχιδια μου και η αποζημιωση και ολα μετα γιατι αυτο που θα παθει αυτος θα ειναι πολυ πολυ χειροτερο. Εννοια σου και εχουν γνωση οι φυλακες.
Και το να μου κανει μηνυση προυποθετει οτι θα με πιασει και να κανω κατι...που δεν προκειται οποτε μην πολυχαιρεσαι....

Επισκέπτης
και να ιδεολογία=συμφέρον που διαφωνείς σε αυτό ???
Ο τραβατρομπας οταν λεει ιδεολογια=συμφερον ΕΝΝΟΕΙ ιδεολογια=ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥ συμφερον...Και στο διαολο οι παντες και τα παντα(γι'αυτο αλλωστε και συνυπεγραφε τις απειλες περι εμφυλιου για ενα μεροκαματο και αλλα πολλα παρομοια).

Αυτο το γραφω για να γινει διακριση αναμεσα στο ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥ(του τραβατρομπα)συμφερον και αυτο που λεμε ΓΕΝΙΚΟ συμφερον...

ΥΓ και γενικα να διακρινεται το ατομικο απο το γενικο συμφερον.Ως κλασσικος νεοφιλελευθεροφασιστας ο τραβατρομπας τα συγχεει σκοπιμα.

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πάντα το ατομικό συμφέρων του κάθε τραβατρόμπα επικρατεί του γενικού. Άλλωστε οι τσέπες είναι ατομικές.  :fuck2:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και τι είναι το γενικό σύμφέρον ???

δεν είναι ένα σύνολο ομοειδών ατομικών συμφερόντων ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τραβατρόμπα, για πες μας πότε που και αν έχει εφαρμοστεί ποτέ η μέθοδος της ακαριαίας τήξης για την εξόρυξη χρυσού..

Utah , Garfield... ιδια περίπτωση με σκουριές... χρυσός και χαλκός..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Να πας στην επιθεωρηση εργασιας.Και να εισαι σιγουρος οτι θα τον ξεσκισουν.

'Πηγαμε' ανωνυμα  :rolleyes:
Ηρθαν, εκοψαν ενα προστιματακι το οποιο αγνοουμε αν πληρωθηκε.
Δεν αλλαξε κατι ομως.
Οι υπερωριες εξακολουθουν να μην πληρωνονται, οι ρεσεψιονιστ να κανουν και γκρουμ, οι γκρουμ και σερβιτοροι και ολα καλα.
Γι αυτο σου λεω. Σαμποταζ μεχρις εσχατων. Εγγυημενα αποτελεσματα.
Και αστον να χτυπαει τον κωλο του κατω. Ετσι για να καβλωνουμε κιολας οταν μας λενε οτι ειμαστε αχαριστοι  :pipa1:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

Βλεπεις κανενα να συμφωνει μαζι σου?
Ποσα διαφορετικα ατομικα συμφεροντα υπαρχουν εδω μεσα, δεν εγραψε κανεις αλλος κατι παρομοιο ομως

Επισκέπτης

Προφανως ΟΛΑ τα ατομικα συμφεροντα δεν ταυτιζονται γιατι στην κοινωνια υπαρχουν ΤΑΞΕΙΣ.

Ο τραβατρομπας παντως το ατομικο του συμφερον το ταυτιζει με αυτο οσων ειναι στα κουμαντα γιατι αυτοι ειναι υπευθυνοι(νομιζει)για το οτι ο τραβατρομπας τρωει η εφαγε(ειναι και καποιας ηλικιας και αρα προλαβε"καλες εποχες",καλα μεροκαματα κλπ.,γι'αυτο το"νομιζει")...Ολα τα υπολοιπα που γραφει επονται φυσιολογικα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
'Πηγαμε' ανωνυμα  :rolleyes:
Ηρθαν, εκοψαν ενα προστιματακι το οποιο αγνοουμε αν πληρωθηκε.
Δεν αλλαξε κατι ομως.
Οι υπερωριες εξακολουθουν να μην πληρωνονται, οι ρεσεψιονιστ να κανουν και γκρουμ, οι γκρουμ και σερβιτοροι και ολα καλα.
Γι αυτο σου λεω. Σαμποταζ μεχρις εσχατων. Εγγυημενα αποτελεσματα.
Και αστον να χτυπαει τον κωλο του κατω. Ετσι για να καβλωνουμε κιολας οταν μας λενε οτι ειμαστε αχαριστοι  :pipa1:

για τις υπερωρίες οκ...

για αυτό όμως που είναι το πρόβλημα ??

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
για τις υπερωρίες οκ...

για αυτό όμως που είναι το πρόβλημα ??

Το προβλημα αγαπητε μου ειναι οτι οι σερβιτοροι παιρνουν 6 ευρω την ωρα πχ και οι γκρουμ 4,5.
Ο γκρουμ ομως δεν πληρωνεται τις 3 ωρες πχ που θα κανει τον σερβιτορο με τα λεφτα που παιρνει ο σερβιτορος.  :rolleyes:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το προβλημα αγαπητε μου ειναι οτι οι σερβιτοροι παιρνουν 6 ευρω την ωρα πχ και οι γκρουμ 4,5.
Ο γκρουμ ομως δεν πληρωνεται τις 3 ωρες πχ που θα κανει τον σερβιτορο με τα λεφτα που παιρνει ο σερβιτορος.  :rolleyes:

δηλαδή αν ο σερβιτόρος κάνει τον γκρούμ δεν βλάφτει κατά πως λες....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
δηλαδή αν ο σερβιτόρος κάνει τον γκρούμ δεν βλάφτει κατά πως λες....

Αν κανει τον γκρουμ οχι. Αν κανει και λαντζα ομως, βλαπτει και παραβλαπτει.
Καλως ή κακως υπαρχουν ειδικοτητες.
Αλλο ρεσεψιον, αλλο γκρουμ, αλλο σερβιτορος, αλλο μαγειρας, αλλο λαντζερης, αλλο housekeeper, αλλο μετρ, αλλο καμαριερα.
Αν ειναι να κανουν ολοι τα παντα, τοτε να πληρωνονται και ναλογως λεω εγω  :rolleyes:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Υπάρχουν πολλοί που πράττουν ενάντια στο συμφέρον τους, βάση ιδεολογίας?  :think:
Όχι τι λένε, τι πράττουν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αν κανει τον γκρουμ οχι. Αν κανει και λαντζα ομως, βλαπτει και παραβλαπτει.
Καλως ή κακως υπαρχουν ειδικοτητες.
Αλλο ρεσεψιον, αλλο γκρουμ, αλλο σερβιτορος, αλλο μαγειρας, αλλο λαντζερης, αλλο housekeeper, αλλο μετρ, αλλο καμαριερα.
Αν ειναι να κανουν ολοι τα παντα, τοτε να πληρωνονται και ναλογως λεω εγω  :rolleyes:

αυτό γιατί πάλι ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom