Νέα

Το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Απο ασφαλους οταν μιλαμε καλα ειναι,ας ειχες και εσυ προβλημα επιβιωσης και θα σου ελεγα πως θα σκεφτοσουν.
χαλάρωσε και συ που ξέρεις τα προσωπικά επίπεδα διαβίωσης όλων των μελών εδώ μέσα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Απο ασφαλους οταν μιλαμε καλα ειναι,ας ειχες και εσυ προβλημα επιβιωσης και θα σου ελεγα πως θα σκεφτοσουν.

Ποια επιβιωση τυπε? Εδω δεν μιλαμε για τις γερμανιδες τουριστριες με τια βυζαρες που χαν παει στα ζωνιανα?  :huh:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
6.7. Μέθοδος επεξεργασίας για την απόληψη του χρυσού

Η μέθοδος της ακαριαίας τήξης (flash smelting) που προτείνεται να εφαρμοσθεί για την τελική απόληψη του χρυσού, δεν δίνει καθαρό χρυσό αλλά μίγματα χρυσού με χαλκό, μόλυβδο και σίδηρο (στην εξεταζόμενη περίπτωση). Η ΜΠΕ δεν αναφέρει το πώς θα γίνει ο διαχωρισμός των μιγμάτων αυτών και ειδικότερα αν θα επιτευχθεί με κυάνωση.

αναμένω την κρίσιν σας επί της ΜΠΕ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κατσε θα πεταχτει τωρα ο λοπεζ να σε ρωτησει αν εσυ προσωπικα ξερεις γιαυτη την καταληψη

το θεμα εξορυξη χρυσου δεν ειναι θεωρια και αναρχια βλακα, θελει πολυ περισσοτερη μελετη για να παρεις σοβαρη θεση στο υπερ ή κατα. αλλιως ειναι απλα φωνη ηλιθιου.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
κατσε θα πεταχτει τωρα ο λοπεζ να σε ρωτησει αν εσυ προσωπικα ξερεις γιαυτη την καταληψη, μετα θα μπει ο αχαχουχας να κανει σχολιο για τις δουλειες βριζοντας τον λοπεζ, μετα θα τον σιγονταρει ο μπολ ωστε να την πει στο λοπεζ, θα πεταξει ομως και το ονομα του νατσο φυσικα και θα συμφωνησει για πρωτη φορα με τον μαστερ λεγοντας του οτι τελικα δεν ειναι και τοσο κακο παιδι και αν γαμησει ισως συνέλθει. Ε εκει θα κανει μια παρεμβαση ο στεκας για τον συνασπισμο, θα μιλησω εγω με κανα βαρυγδουπο και στο καπακι μπαρμπας ο οποιος θα κανει νυξη γι ατο ποσο γκομενακι ειναι παραλληλα με πολιτικη αναλυση απο το βιντεακι του ρεντ.

Να πεταχτει οποιος θελει να γελασουμε λιγο. Νεο Τερμα Ζωγραφου εμενα για ποσα χρονια πριν ερθω εδω κατω. Ειδα πως ηταν, ειδα πως την κανανε και βλεπω τι θελουν και να κανουνε επισης.
Να πεταχτει κανενα συντηρητικο παιδακι τωρα να μιλησει για απλυτους και εκει θελω να γινουμε μια ωραια ατμοσφαιρα σαν αυτη που αναφερεις  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Φοβερη διαπιστωση...οποιος εχει προβλημα επιβιωσης τα γραφει ολα στα παπαρια του για ενα μεροκαματο.Οχι υπαρχει περιπτωση να κλπ αλλα ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ,ετσι?

Εμ'ετσι σκεφτονται οι κυβερνωντες...στο τελος,σου λεει,θα γονατισουνε για 250 ευρω το μηνα και θα λενε και ευχαριστω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
χαλάρωσε και συ που ξέρεις τα προσωπικά επίπεδα διαβίωσης όλων των μελών εδώ μέσα
Δεν τα ξερω αλλα οταν καποιος λεει απο μονος του οτι εχει χαλασει χιλιαδες ευρω στον αγοραιο ερωτα να μου επιτρεψεις να πιστευω οτι δεν εχει προβλημα οικονομικο.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δεν τα ξερω αλλα οταν καποιος λεει απο μονος του οτι εχει χαλασει χιλιαδες ευρω στον αγοραιο ερωτα να μου επιτρεψεις να πιστευω οτι δεν εχει προβλημα οικονομικο.

Για πουτανες απο τα ζωνιανα λεμε τελικα?  :huh:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
το θεμα εξορυξη χρυσου δεν ειναι θεωρια και αναρχια βλακα, θελει πολυ περισσοτερη μελετη για να παρεις σοβαρη θεση στο υπερ ή κατα. αλλιως ειναι απλα φωνη ηλιθιου.

μιας και μιλησες για ηλιθιους...σκεφτομαι μια επενδυση.νερο απο πηγες σκουριων, θα κανει παταγο στας αθηνας. Θα το πουλαω αποκλειστικα σε οσους θεωρουν οτι οι περιβαλλοντολογικες μελετες δειχνουν οτι η περιοχη δεν θα υποστει βλαβη, θα βγαλω καργα χρημα. θες ποσοστα;  

Επισκέπτης
Επετρεψε μου επισης να πιστευω οτι οποιος λεει οτι εν οψει προβληματος επιβιωσης ΘΑ γραψει στα παπαρια του τα παντα για ενα μεροκαματο ειναι σιγουρο οτι τα εχει ηδη γραψει ολα,και ας καθαριζει και 15 και 20 χιλιαρικα το μηνα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μιας και μιλησες για ηλιθιους...σκεφτομαι μια επενδυση.νερο απο πηγες σκουριων, θα κανει παταγο στας αθηνας. Θα το πουλαω αποκλειστικα σε οσους θεωρουν οτι οι περιβαλλοντολογικες μελετες δειχνουν οτι η περιοχη δεν θα υποστει βλαβη, θα βγαλω καργα χρημα. θες ποσοστα;  

γιατί μήπως το νερό από το Λουτράκι που εμφιάλωνε η Πέπσι ήταν καλύτερο ??

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Κρίσεις σε πορίσματα και μελέτες, κάνω μόνο σε πορίσματα και μελέτες συναδέλφων μου καθώς και σε πορίσματα και μελέτες που άπτονται της ειδικότητάς μου. Δεν είμαι "παντογνώστης".

Το μόνο μπορώ να σας γράψω είναι, ότι κατά την γνώμη μου η εισήγηση του Α.Π.Θ φαίνεται εμπεριστατωμένη.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
755
Πόντοι
96
Ερώτηση,μπορει κυανιο να μην χρησιμοποιηθεί, όμως θα χρησιμοποιηθεί αρσενικό, το οποίο ειναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, έτσι?αρα όταν χρησιμοποιείς δηλητήριο κατι θα δηλητηριάσεις.........επίσης ειναι κακο να μην θέλεις να μολυνθεί η πατρίδα σου......γιατι δεν μιλάνε τα ελληνικά πανεπιστήμια , και οι έλληνες επιστήμονες .....κάπου κάποτε είδα ενα ντοκιμαντέρ με θέμα την εξόρυξη χρυσού στην Λατινική Αμερική και εφριξα.....όλοι καρκινοπαθεις στα 40 και στα 50 τους......η οικονομική κρίση και η κοινωνική εξαθλίωση που οδηγεί στην περιφρόνηση της υγείας και των εργαζομένων και των κατοίκων, ειναι πέρα για πέρα ΑΝΗΘΙΚΗ.......εντυπωσιαζομαι που δεν βλέπω χώρους που υποτίθεται πολεμούν το σάπιο πολιτικό σύστημα να πίνουν το αμιλητο νερό,ειλικρινα θέλω να μάθω την άποψη  τους.....είστε όλοι εδώ υπέρ της ανάπτυξης χωρίς κανόνες, χωρίς όρους, χωρίς έλεγχο? ποιος ωφεληθεί απο αυτού του είδους την ανάπτυξη? τι πρεμουρα είχε ο Δήμαρχος , ο γνωστός  ντέ.......μιλάμε για θέσεις εργασίας, αλλα η μεθοδολογία των μεταλλίων φοβάμαι ότι ειναι προκριμα για γενικευμένα φαινόμενα του μέλλοντος.....δηλαδή τα νεα ρουσφέτια δεν θα ειναι θεσουλες στο δημόσιο αλλα δουλεια στον ξένο επενδυτή.....νέες πελατείας δηλαδή......ξεκαθαρίσω είμαι υπέρ της ανάπτυξης, είμαι υπέρ των επενδύσεων, όμως υπάρχουν όρια......αυτα για τροφή.....δεν εχω σκοπό να την πω σε κάποιον εδώ.....ειναι θέμα οπτικής και λογικής, ειναι θέμα πρόβλεψης για το τί θα συμβεί μετα το σήμερα, σε 5,10 χρόνια......αυτα.....

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
κατσε θα πεταχτει τωρα ο λοπεζ να σε ρωτησει αν εσυ προσωπικα ξερεις γιαυτη την καταληψη, μετα θα μπει ο αχαχουχας να κανει σχολιο για τις δουλειες βριζοντας τον λοπεζ, μετα θα τον σιγονταρει ο μπολ ωστε να την πει στο λοπεζ, θα πεταξει ομως και το ονομα του νατσο φυσικα και θα συμφωνησει για πρωτη φορα με τον μαστερ λεγοντας του οτι τελικα δεν ειναι και τοσο κακο παιδι και αν γαμησει ισως συνέλθει. Ε εκει θα κανει μια παρεμβαση ο στεκας για τον συνασπισμο, θα μιλησω εγω με κανα βαρυγδουπο και στο καπακι μπαρμπας ο οποιος θα κανει νυξη γι ατο ποσο γκομενακι ειναι παραλληλα με πολιτικη αναλυση απο το βιντεακι του ρεντ.
Ο γιατρουδάκος δεν χωράει εδω μέσα... :grin:  ενα άτομο να ειρωνεύεται δεν έβαλες  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Επετρεψε μου επισης να πιστευω οτι οποιος λεει οτι εν οψει προβληματος επιβιωσης ΘΑ γραψει στα παπαρια του τα παντα για ενα μεροκαματο ειναι σιγουρο οτι τα εχει ηδη γραψει ολα,και ας καθαριζει και 15 και 20 χιλιαρικα το μηνα.
Ειναι θεμα επιβιωσης και ανθρωπινης νοοτροπιας.Ουτε εμενα μου αρεσει αλλα ξερεις και εσυ οτι κατα βαθος ετσι ειναι.

Επισκέπτης
μιλάμε για θέσεις εργασίας, αλλα η μεθοδολογία των μεταλλίων φοβάμαι ότι ειναι προκριμα για γενικευμένα φαινόμενα του μέλλοντος.....δηλαδή τα νεα ρουσφέτια δεν θα ειναι θεσουλες στο δημόσιο αλλα δουλεια στον ξένο επενδυτή.....νέες πελατείας δηλαδή......
Ετσι ακριβως...Το παλιο καλο πελατειακο κρατος θα παραμεινει στη θεση του για να παιζει τον ιδιο ρολο,για μισθους Κινας ομως(και κυριως για μεγαλυτερα κερδη)...Οι υπηκοοι που ειναι ικανοι να πανε(κατα δηλωση τους)και σε εμφυλιο ακομη για ενα μεροκαματο ας ειναι καλα...

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Για μια τιμία ζωή, με πολλά λεφτά ρε μαμώτο!  :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ετσι ακριβως...Το παλιο καλο πελατειακο κρατος θα παραμεινει στη θεση του για να παιζει τον ιδιο ρολο,για μισθους Κινας ομως(και κυριως για μεγαλυτερα κερδη)...Οι υπηκοοι που ειναι ικανοι να πανε(κατα δηλωση τους)και σε εμφυλιο ακομη για ενα μεροκαματο ας ειναι καλα...

και μάλλον δίκιο έχουν όταν αντιμετωπίζουν προπηλακισμούς αλλά και κινδυνεύει η ζωή τους

αν δε τους συγκρίνουμε με τους ΚΚΕδες που ξεκινήσανε εμφύλιο με πρόσχημα την "λευκή τρομοκρατία"... τότε μάλλον ζήτω θα πρέπει να φωνάζεις...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ερώτηση,μπορει κυανιο να μην χρησιμοποιηθεί, όμως θα χρησιμοποιηθεί αρσενικό, το οποίο ειναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, έτσι?αρα όταν χρησιμοποιείς δηλητήριο κατι θα δηλητηριάσεις........
Το γνωστό πλέον : Δεν είναι Γιάννης. Είναι Γιαννάκης.

μιλάμε για θέσεις εργασίας, αλλα η μεθοδολογία των μεταλλίων φοβάμαι ότι ειναι προκριμα για γενικευμένα φαινόμενα του μέλλοντος.....δηλαδή τα νεα ρουσφέτια δεν θα ειναι θεσουλες στο δημόσιο αλλα δουλεια στον ξένο επενδυτή.....νέες πελατείας δηλαδή......

Το νέο ρουσφέτι θα είναι δουλεια (το αφήνω χωρίς τόνο, τοποθετήστε τον ανάλογα με τις συνθήκες) γενικώς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom