Νέα

Το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
.....ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΙΚΟ.....ΣΕ ΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ....ΚΟΥΦΑΡΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ!

.................
Η μέθοδος της ακαριαίας τήξης (flash smelting) που προτείνεται να εφαρμοσθεί για την τελική απόληψη του χρυσού, δεν δίνει καθαρό χρυσό αλλά μίγματα χρυσού με χαλκό, μόλυβδο και σίδηρο (στην εξεταζόμενη περίπτωση).......
...........................

και από μελέτη αντίθετη στην επένδυση...

σταμάτα τα ληγμένα επιτέλους... αμα δεν έχεις έλα να σου δώσω φρέσκα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για διαφωτίστε μας λοιπόν.

Πώς θα το βγάζουν το χρυσάφι;

Θα κάθονται από πάνω του με τις καραμπίνες του Τραλαλάκη και θα του φωνάζουν να παραδοθεί μόνο του;

............

Η μέθοδος της ακαριαίας τήξης (flash smelting) που προτείνεται να εφαρμοσθεί για την τελική απόληψη του χρυσού, δεν δίνει καθαρό χρυσό αλλά μίγματα χρυσού με χαλκό, μόλυβδο και σίδηρο (στην εξεταζόμενη περίπτωση).

................................

edit

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Kαι φυσικα, αν θυμαμαι καλα εχεις γραψει οτι εργαζεσαι στον τομεα του τουρισμου? Οποτε κατα καποιο τροπο θα εισαι θιγομενος αν πληγει ο κλαδος εστω και αν δε δουλευεις εκει , καθως ο κλαδος ως γνωστον εχει κινητικοτητα. Για αυτο ρωταω, ειλικρινα δεν ξερω τι παιζει

Σωστα θυμασαι. Εχω δουλεψει και Χαλκιδικη. Καλλιθεα για μια σαιζον. Οι σκουριες δεν ξερω καν που πεφτουν ομως. Και δεν ειναι δυνατον να δεχτω οτι πληττεται ολος ο τουρσιμος της χωρας απο ενα ορυχειο χρυσου. Αν ειναι δυνατον... Η ενσταση μου λοιπον δεν εχει να κανει με τους ξενοδοχοιδιοκτητες και λοιπους που μαλλον δεν μενουν εκει αλλα πηγαν εκει απο την θαλασσα για το δικο τους συμφερον.
Εχει να κανει με το οτι οταν υπαρχουν οπως ειπα και πριν τετοιας εντασης αντιδρασεις, υπαρχει λογος. Δεν ειναι οτι βαριουνταν και δεν ειχαν τι να κανουν οποτε ειπαν να αντιδρασουν....

Εχει να κανει με το οτι εδω περα ακομα και οταν αντιδρανε οι κατοικοι τους βαφτιζουμε 'κατοικους'(αυτο δεν αφορα εσενα)
Οταν αντιδρανε και τα παιδια, τους βαφτιζουμε και αυτους 'μεταφερομενους μαθητες'.
Οταν η αστυνομια πεταει δακρυγονα μεσα στα σχολεια, αρνουμαστε οτι αυτο εγινε. Οταν το λενε μαρτυρες των περιστατικων, τους βαφτιζουμε και αυτους 'βαλτους'.
Ε δεν κανουμε δουλεια ετσι.
Οτι και να λετε καποιοι(ευτυχως πολυ λιγοι εδω) οι κατοικοι ΕΙΝΑΙ κατοικοι και τα παιδια της περιοχης ειναι ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
Αν εσεις δεν γουσταρετε που αντιδρανε για οσα γινονται στην περιοχη τους, προβλημα σας αλλα δεν ειναι η δικια σας περιοχη για να βλεπαμε τι θα κανατε στην θεση τους.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Aπο το προσωπικό που  eργάζετε εκεί  ..ξέρουμε πόσοι ντόπιοι δουλεύουν ? και κατά πόσον είναι έλληνες ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Αυτό αφορά την χρήση "μετροπόντικα" για την εξόρυξη μεταλλεύματος. Εγώ ρώτησα για την τελική μορφή, και το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί κυάνιο. Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν θολά.

Επισκέπτης
Το οτι αν κλεισουν τα ορυχεια , καταρχην θα χασουν μεροκαματο και δουλεια και θα πεταχτουν στην ανεργια τοσος κοσμος σας περναει απο το μυαλο η δεν...
Οσοι εχουν φτασει σε σημειο να λενε"να πα να γαμηθει το συμπαν για να εχω εγω το μεροκαματο μου"ας πανε να κανουν παρεα με τον τραβατρομπα(αν δεν κανουν ηδη).

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οσοι εχουν φτασει σε σημειο να λενε"να πα να γαμηθει το συμπαν για να εχω εγω το μεροκαματο μου"ας πανε να κανουν παρεα με τον τραβατρομπα(αν δεν κανουν ηδη).
θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου λέγοντας οτι είναι πολύ λεπτό το ζήτημα αδελφέ. Όταν τίθεται θέμα επιβίωσης ο πνιγμένος πιάνεται απ τα μαλλια του δυστυχώς

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ναι ρε. Καπου εκει θαναι και τιποτα 'κατοικοι' της βιλας αμαλιας  :rockon:

το συμφερον τους κοιτανε ρε μπαμπουρακι μονον. Δεν πα να γαμηθει ο υδροφορος οριζοντας της περιοχης;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου λέγοντας οτι είναι πολύ λεπτό το ζήτημα αδελφέ. Όταν τίθεται θέμα επιβίωσης ο πνιγμένος πιάνεται απ τα μαλλια του δυστυχώς

Σωστο. Οχι μονο για τη χαλκιδικη αλλα γενικα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
το συμφερον τους κοιτανε ρε μπαμπουρακι μονον. Δεν πα να γαμηθει ο υδροφορος οριζοντας της περιοχης;

Κανα θρεντακι για την καταληψη στη βιλα ζωγραφου θα ανοιξει λες?
Ετσι για να ακουσουμε παλι σωστες και τεκμηριωμενες αποψεις.
Απο ατομα που ξερουν γιατι γινεται και αυτη η καταληψη  :rolleyes:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

6.7. Μέθοδος επεξεργασίας για την απόληψη του χρυσού

Η μέθοδος της ακαριαίας τήξης (flash smelting) που προτείνεται να εφαρμοσθεί για την τελική απόληψη του χρυσού, δεν δίνει καθαρό χρυσό αλλά μίγματα χρυσού με χαλκό, μόλυβδο και σίδηρο (στην εξεταζόμενη περίπτωση). Η ΜΠΕ δεν αναφέρει το πώς θα γίνει ο διαχωρισμός των μιγμάτων αυτών και ειδικότερα αν θα επιτευχθεί με κυάνωση.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
6.7. Μέθοδος επεξεργασίας για την απόληψη του χρυσού

Η μέθοδος της ακαριαίας τήξης (flash smelting) που προτείνεται να εφαρμοσθεί για την τελική απόληψη του χρυσού, δεν δίνει καθαρό χρυσό αλλά μίγματα χρυσού με χαλκό, μόλυβδο και σίδηρο (στην εξεταζόμενη περίπτωση). Η ΜΠΕ δεν αναφέρει το πώς θα γίνει ο διαχωρισμός των μιγμάτων αυτών και ειδικότερα αν θα επιτευχθεί με κυάνωση.

και ποιός σου είπε ότι θα γίνει διαχωρισμός εν Ελλάδι και δεν θα εξάγονται as it is... ???

Επισκέπτης
Αυτοι οι πνιγμενοι δεν πιανονται ομως απο τα μαλλια τους,αλλα ειναι ικανοι να σπρωξουν στον πατο τους υπολοιπους για λογαριασμο του αφεντικου τους:Βλεπε δηλωσεις που εγιναν για εμφυλιο,προστασια της επενδυσης και τα λοιπα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Απο ασφαλους οταν μιλαμε καλα ειναι,ας ειχες και εσυ προβλημα επιβιωσης και θα σου ελεγα πως θα σκεφτοσουν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κανα θρεντακι για την καταληψη στη βιλα ζωγραφου θα ανοιξει λες?
Ετσι για να ακουσουμε παλι σωστες και τεκμηριωμενες αποψεις.
Απο ατομα που ξερουν γιατι γινεται και αυτη η καταληψη  :rolleyes:

κατσε θα πεταχτει τωρα ο λοπεζ να σε ρωτησει αν εσυ προσωπικα ξερεις γιαυτη την καταληψη, μετα θα μπει ο αχαχουχας να κανει σχολιο για τις δουλειες βριζοντας τον λοπεζ, μετα θα τον σιγονταρει ο μπολ ωστε να την πει στο λοπεζ, θα πεταξει ομως και το ονομα του νατσο φυσικα και θα συμφωνησει για πρωτη φορα με τον μαστερ λεγοντας του οτι τελικα δεν ειναι και τοσο κακο παιδι και αν γαμησει ισως συνέλθει. Ε εκει θα κανει μια παρεμβαση ο στεκας για τον συνασπισμο, θα μιλησω εγω με κανα βαρυγδουπο και στο καπακι μπαρμπας ο οποιος θα κανει νυξη γι ατο ποσο γκομενακι ειναι παραλληλα με πολιτικη αναλυση απο το βιντεακι του ρεντ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Απο ασφαλους οταν μιλαμε καλα ειναι,ας ειχες και εσυ προβλημα επιβιωσης και θα σου ελεγα πως θα σκεφτοσουν.

δεν έχει.. πίστεψε με... το χονδρεμπόριο ελπίδας πουλάει καλά...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
κατσε θα πεταχτει τωρα ο λοπεζ να σε ρωτησει αν εσυ προσωπικα ξερεις γιαυτη την καταληψη, μετα θα μπει ο αχαχουχας να κανει σχολιο για τις δουλειες βριζοντας τον λοπεζ, μετα θα τον σιγονταρει ο μπολ ωστε να την πει στο λοπεζ, θα πεταξει ομως και το ονομα του νατσο φυσικα και θα συμφωνησει για πρωτη φορα με τον μαστερ λεγοντας του οτι τελικα δεν ειναι και τοσο κακο παιδι και αν γαμησει ισως συνέλθει. Ε εκει θα κανει μια παρεμβαση ο στεκας για τον συνασπισμο, θα μιλησω εγω με κανα βαρυγδουπο και στο καπακι μπαρμπας ο οποιος θα κανει νυξη γι ατο ποσο γκομενακι ειναι παραλληλα με πολιτικη αναλυση απο το βιντεακι του ρεντ.
Με πληγωσες σημερα με ειπες σκατοψυχο και βλακα.Δεν το ξεχναω. >:(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
και ποιός σου είπε ότι θα γίνει διαχωρισμός εν Ελλάδι και δεν θα εξάγονται as it is... ???

Υπάρχει ρήτρα να γίνεται εξαγωγή "as it is"; Αυτά ρωτάω εδώ και καμιά 10ριά αναρτήσεις. Το τι εξασφάλιση υπάρχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom