tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Για μια τιμία ζωή, με πολλά λεφτά ρε μαμώτο!![]()
εεε φυσικά ότι είσαι ανάξιος να πετύχεις είναι κακό...
Για μια τιμία ζωή, με πολλά λεφτά ρε μαμώτο!![]()
εεε φυσικά ότι είσαι ανάξιος να πετύχεις είναι κακό...
...ειπε ο ξεπεσμενος νταβατζης
...ειπε ο ξεπεσμενος νταβατζης
Δεν ειναι αυτο το προβλημα του. Το προβλημα του ειναι οτι δεν θελει να καταλαβει οτι υπαρχουν πολλοι που δεν θελουν να κανουν οτι και αυτος.
Το ιδεολογια=συμφερον ειναι καθαρα δικια του δηλωση.
Ουτε δικια μου, ουτε δικια σου, ουτε κανενος αλλου εδω.
Γι αυτο και τους χαρακτηριζει ανικανους, αναξιους και δεν συμμαζευεται λες και ξερει τι γινεται στις δουλειες τους και στους χωρους εργασιας τους γενικα.
Ειναι με τους εργοδοτες, ασχετως του τι κανουν οι εργοδοτες σε υφισταμενους και τους αναγκαζουν να αντιδρανε(οπως εγω πχ) και οποιος αντιδραει πρεπει να παει να φαει πουρναρια.
Και μετα μιλαμε για γενικο συμφερον........
.. απαντησε η φτηνιάρα πόρνη...
Δεν ειναι αυτο το προβλημα του. Το προβλημα του ειναι οτι δεν θελει να καταλαβει οτι υπαρχουν πολλοι που δεν θελουν να κανουν οτι και αυτος.
Το ιδεολογια=συμφερον ειναι καθαρα δικια του δηλωση.
Ουτε δικια μου, ουτε δικια σου, ουτε κανενος αλλου εδω.
Γι αυτο και τους χαρακτηριζει ανικανους, αναξιους και δεν συμμαζευεται λες και ξερει τι γινεται στις δουλειες τους και στους χωρους εργασιας τους γενικα.
Ειναι με τους εργοδοτες, ασχετως του τι κανουν οι εργοδοτες σε υφισταμενους και τους αναγκαζουν να αντιδρανε(οπως εγω πχ) και οποιος αντιδραει πρεπει να παει να φαει πουρναρια.
Και μετα μιλαμε για γενικο συμφερον........
οι πολλοί που υπάρχουν δεν θα μου επιβάλλουν τι θα κάνω εγώ... και το κυριώτερο δεν θα με εμποδίσουν...
και κάτι ακόμη... το πολλοί είναι σχετικό.... και ως σχετικό μένει να αποδειχτεί.. και φυσικά δεν μπορεί να αποδειχτεί μεσα από ποστ του μπου ή γκάλοπ ή από διαδηλώσεις ...
Και εσυ για ποιο λογο να τα ανεχεσαι;Ναι σχετικο ειναι. Οσο σχετικο ειναι και το 30% ανεργιας και οσο σχετικη ειναι και η μαυρη εργασια, η μη πληρωμη υπερωριων παντου και αλλα πολλα.
Σου επεβαλα εγω τι θα κανεις?
Εσυ γιατι παιρνεις θεση σε θεματα τα οποια δεν κατεχεις(η δουλεια μου πχ) και εισαι κιολας με τον εργοδοτη? Τον ξερεις και ειστε κολλητοι?
Εισαι νοικοκυραιος τυπε μου? Υπαλληλος δεν εισαι και συ?
Αστον να φαει πουρναρια δεν εγραφες οταν ποσταρα περιστατικα απο την δουλεια μου?
Και το μονο σιγουρο ειναι οτι επειδη εσυ δεν γουσταρεις βασει της κοσμοθεωριας σου να βλεπεις κοσμο να αντιδραει και να διαδηλωνει και να κανει οσα σαμποταζ γουσταρει στη δουλεια του οταν αδικειται, αυτο δεν σημαινει οτι ολοι αυτοι θα εμποδιστουν απο σενα ή ακομα χειροτερα θα πανε να φανε και πουρναρια. Αυτα.
Ναι σχετικο ειναι. Οσο σχετικο ειναι και το 30% ανεργιας και οσο σχετικη ειναι και η μαυρη εργασια, η μη πληρωμη υπερωριων παντου και αλλα πολλα.
Σου επεβαλα εγω τι θα κανεις?
Εσυ γιατι παιρνεις θεση σε θεματα τα οποια δεν κατεχεις(η δουλεια μου πχ) και εισαι κιολας με τον εργοδοτη? Τον ξερεις και ειστε κολλητοι?
Εισαι νοικοκυραιος τυπε μου? Υπαλληλος δεν εισαι και συ?
Αστον να φαει πουρναρια δεν εγραφες οταν ποσταρα περιστατικα απο την δουλεια μου?
Και το μονο σιγουρο ειναι οτι επειδη εσυ δεν γουσταρεις βασει της κοσμοθεωριας σου να βλεπεις κοσμο να αντιδραει και να διαδηλωνει και να κανει οσα σαμποταζ γουσταρει στη δουλεια του οταν αδικειται, αυτο δεν σημαινει οτι ολοι αυτοι θα εμποδιστουν απο σενα ή ακομα χειροτερα θα πανε να φανε και πουρναρια. Αυτα.
Και εσυ για ποιο λογο να τα ανεχεσαι;
Και εσυ για ποιο λογο να τα ανεχεσαι;
Δεν τα ξερω αλλα οταν καποιος λεει απο μονος του οτι εχει χαλασει χιλιαδες ευρω στον αγοραιο ερωτα να μου επιτρεψεις να πιστευω οτι δεν εχει προβλημα οικονομικο.
Μα δεν τα ανεχομαι. Αντιδραω. Κανω οτι μπορω, οποτε μπορω ωστε ο τυπος να δει τι εστι βερυκοκο. Και εγω και οι συναδελφοι μου. Δεν κανω κατι εναντια στους πελατες. Και εξυπηρετω κανονικοτατα και ευγενεστατος ειμαι και οτι γουσταρεις. Στα θεματα ομως που μπορω να γαμησω τον εργοδοτη/λαμογιο θα του γαμησω τον αδοξαστο. Ο tramou ειναι που δεν τα γουσταρει αυτα, πρεπει μαλλον να το βουλωνουμε ολοι, να μην μιλαμε, να λεμε και ευχαριστω που δουλευουμε 12ωρα και πληρωνομαστε για 8ωρα, να κατεβασουμε και τα παντελονια να μας γαμησουν να πουμε κι αμα δεν γουσταρουμε να παμε να φαμε πουρναρια.....
γιατί δεν εχει την περηφάνεια να τον καταγγείλει και να σηκωθεί και να φύγει...
γιατί φυσικά του αρέσουν τα μπικικινια που του δίνει...
γιατί θέλει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα εφόσον δεν μπορεί να θρέψει την δικιά του...
γιατί..
γιατί..
γιατί...
διαλέγεις και παίρνεις...
δεν κάνεις ότι μπορείς... κάνεις ότι σε βολεύει... και αυτό γιατί αν αύριο φύγεις εσύ ο "κύριος" αυτό θα συνεχίσει να κάνει αυτά και στον επόμενο... απλά βολεύεσαι με τον μισθό που (κακώς) σου δίνει, δεν τον καταγγέλεις (όπως οφείλεις για να του μπεί στον κώλο) και κοιτάς διασφαλίζοντας τον μισθό σου να χάσει λεφτά...
πουστιά ολκής...
γιατι αν τον κατηγγειλα δεν θα βγαινες να κραξεις για το ποσο αχαριστος ειμαι που εχω και δουλεια και μιλαω κιολας ο απλυτος....
γιατι συγγνωμη που θελω να πληρωνομαι οταν δουλευω(υποσχομαι οτι απο δω και περα θα τον πληρωνω εγω για να δουλευω)....
γιατι την κατσικα του γειτονα την εχεις φαει εσυ και κανενας αλλος(κανενας αλλος δεν ειναι τοσο παρτακιας εδω μεσα αλλωστε).....
και γιατι πανω απ ολα
[size=20pt]ιδεολογια=συμφερον...[/size]
....ετσι για να μην ξεχνιεσαι......
εδώ κάνεις λάθος...
έχω πολλές φορές δηλώσει εδώ μέσα ότι η καταγγελία της παρανομίας δεν είναι δικαίωμα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
και να ιδεολογία=συμφέρον που διαφωνείς σε αυτό ???
σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου γι αυτό το ποστ. Μου έδωσες την καλύτερη αιτία για να μην ασχοληθεί κανείς ξανά μαζί σουιδεολογία=συμφέρον