Νέα

Το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
...ειπε ο ξεπεσμενος νταβατζης

Δεν ειναι αυτο το προβλημα του. Το προβλημα του ειναι οτι δεν θελει να καταλαβει οτι υπαρχουν πολλοι που δεν θελουν να κανουν οτι και αυτος.
Το ιδεολογια=συμφερον ειναι καθαρα δικια του δηλωση.
Ουτε δικια μου, ουτε δικια σου, ουτε κανενος αλλου εδω.
Γι αυτο και τους χαρακτηριζει ανικανους, αναξιους και δεν συμμαζευεται λες και ξερει τι γινεται στις δουλειες τους και στους χωρους εργασιας τους γενικα.
Ειναι με τους εργοδοτες, ασχετως του τι κανουν οι εργοδοτες σε υφισταμενους και τους αναγκαζουν να αντιδρανε(οπως εγω πχ) και οποιος αντιδραει πρεπει να παει να φαει πουρναρια.
Και μετα μιλαμε για γενικο συμφερον........

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν ειναι αυτο το προβλημα του. Το προβλημα του ειναι οτι δεν θελει να καταλαβει οτι υπαρχουν πολλοι που δεν θελουν να κανουν οτι και αυτος.
Γι αυτο και τους χαρακτηριζει ανικανους, αναξιους και δεν συμμαζευεται λες και ξερει τι γινεται στις δουλειες τους και στους χωρους εργασιας τους γενικα.
Ειναι με τους εργοδοτες, ασχετως του τι κανουν οι εργοδοτες σε υφισταμενους και τους αναγκαζουν να αντιδρανε(οπως εγω πχ) και οποιος αντιδραει πρεπει να παει να φαει πουρναρια.

οι πολλοί που υπάρχουν δεν θα μου επιβάλλουν τι θα κάνω εγώ... και το κυριώτερο δεν θα με εμποδίσουν...

και κάτι ακόμη... το πολλοί είναι σχετικό.... και ως σχετικό μένει να αποδειχτεί.. και φυσικά δεν μπορεί να αποδειχτεί μεσα από ποστ του μπου ή γκάλοπ ή από διαδηλώσεις ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Δεν με απασχολει καν το προβλημά του. Ενας μαλακας, που δεν εχει ουτε ενα φιλο στην ζωη του και οι δηθεν σχεσεις που εχει αναπτυξει ο υπανθρωπος ειναι γτπ.  Ωρες ωρες τον λυπαται η ψυχη μου. Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι μπορει να κανει την ζωη δυσκολη σε ανθρωπους που δεν φταινε και οργιζομαι.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
οι πολλοί που υπάρχουν δεν θα μου επιβάλλουν τι θα κάνω εγώ... και το κυριώτερο δεν θα με εμποδίσουν...

και κάτι ακόμη... το πολλοί είναι σχετικό.... και ως σχετικό μένει να αποδειχτεί.. και φυσικά δεν μπορεί να αποδειχτεί μεσα από ποστ του μπου ή γκάλοπ ή από διαδηλώσεις ...

Ναι σχετικο ειναι. Οσο σχετικο ειναι και το 30% ανεργιας και οσο σχετικη ειναι και η μαυρη εργασια, η μη πληρωμη υπερωριων παντου και αλλα πολλα.

Σου επεβαλα εγω τι θα κανεις?
Εσυ γιατι παιρνεις θεση σε θεματα τα οποια δεν κατεχεις(η δουλεια μου πχ) και εισαι κιολας με τον εργοδοτη? Τον ξερεις και ειστε κολλητοι?
Εισαι νοικοκυραιος τυπε μου? Υπαλληλος δεν εισαι και συ?
Αστον να φαει πουρναρια δεν εγραφες οταν ποσταρα περιστατικα απο την δουλεια μου?

Και το μονο σιγουρο ειναι οτι επειδη εσυ δεν γουσταρεις βασει της κοσμοθεωριας σου να βλεπεις κοσμο να αντιδραει και να διαδηλωνει και να κανει οσα σαμποταζ γουσταρει στη δουλεια του οταν αδικειται, αυτο δεν σημαινει οτι ολοι αυτοι θα εμποδιστουν απο σενα ή ακομα χειροτερα θα πανε να φανε και πουρναρια. Αυτα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ναι σχετικο ειναι. Οσο σχετικο ειναι και το 30% ανεργιας και οσο σχετικη ειναι και η μαυρη εργασια, η μη πληρωμη υπερωριων παντου και αλλα πολλα.

Εσυ γιατι παιρνεις θεση σε θεματα τα οποια δεν κατεχεις(η δουλεια μου πχ) και εισαι κιολας με τον εργοδοτη? Τον ξερεις και ειστε κολλητοι?
Αστον να φαει πουρναρια δεν εγραφες οταν ποσταρα περιστατικα απο την δουλεια μου?

Και το μονο σιγουρο ειναι οτι επειδη εσυ δεν γουσταρεις βασει της κοσμοθεωριας σου να βλεπεις κοσμο να αντιδραει και να διαδηλωνει και να κανει οσα σαμποταζ γουσταρει στη δουλεια του οταν αδικειται, αυτο δεν σημαινει οτι ολοι αυτοι θα εμποδιστουν απο σενα ή ακομα χειροτερα θα πανε να φανε και πουρναρια. Αυτα.
Και εσυ για ποιο λογο να τα ανεχεσαι;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ο λόγος που δεν γουστάρω αυτά που λές ότι κάνεις είναι πολύ απλά ότι καταστρέφοντας τον στερείς την δυνατότητα από κάποιον άλλον να απασχοληθεί σε αυτόν...

όπως επίσης ότι καταστρέφοντας τον τον βγάζεις στην αγορά εργασίας και έχω δυνητικά ακόμη εναν ανταγωνιστή (όπως θα έχεις και εσύ αλλά δεν εννοείς να το καταλάβεις)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

γιατί δεν εχει την περηφάνεια να τον καταγγείλει και να σηκωθεί και να φύγει...

γιατί φυσικά του αρέσουν τα μπικικινια που του δίνει...

γιατί θέλει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα εφόσον δεν μπορεί να θρέψει την δικιά του...

γιατί..

γιατί..

γιατί...

διαλέγεις και παίρνεις...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

Μα δεν τα ανεχομαι. Αντιδραω. Κανω οτι μπορω, οποτε μπορω ωστε ο τυπος να δει τι εστι βερυκοκο. Και εγω και οι συναδελφοι μου. Δεν κανω κατι εναντια στους πελατες. Και εξυπηρετω κανονικοτατα και ευγενεστατος ειμαι και οτι γουσταρεις. Στα θεματα ομως που μπορω να γαμησω τον εργοδοτη/λαμογιο θα του γαμησω τον αδοξαστο. Ο tramou ειναι που δεν τα γουσταρει αυτα, πρεπει μαλλον να το βουλωνουμε ολοι, να μην μιλαμε, να λεμε και ευχαριστω που δουλευουμε 12ωρα και πληρωνομαστε για 8ωρα, να κατεβασουμε και τα παντελονια να μας γαμησουν να πουμε κι αμα δεν γουσταρουμε να παμε να φαμε πουρναρια.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μα δεν τα ανεχομαι. Αντιδραω. Κανω οτι μπορω, οποτε μπορω ωστε ο τυπος να δει τι εστι βερυκοκο. Και εγω και οι συναδελφοι μου. Δεν κανω κατι εναντια στους πελατες. Και εξυπηρετω κανονικοτατα και ευγενεστατος ειμαι και οτι γουσταρεις. Στα θεματα ομως που μπορω να γαμησω τον εργοδοτη/λαμογιο θα του γαμησω τον αδοξαστο. Ο tramou ειναι που δεν τα γουσταρει αυτα, πρεπει μαλλον να το βουλωνουμε ολοι, να μην μιλαμε, να λεμε και ευχαριστω που δουλευουμε 12ωρα και πληρωνομαστε για 8ωρα, να κατεβασουμε και τα παντελονια να μας γαμησουν να πουμε κι αμα δεν γουσταρουμε να παμε να φαμε πουρναρια.....

δεν κάνεις ότι μπορείς... κάνεις ότι σε βολεύει... και αυτό γιατί αν αύριο φύγεις εσύ ο "κύριος" αυτό θα συνεχίσει να κάνει αυτά και στον επόμενο... απλά βολεύεσαι με τον μισθό που (κακώς) σου δίνει, δεν τον καταγγέλεις (όπως οφείλεις για να του μπεί στον κώλο) και κοιτάς διασφαλίζοντας τον μισθό σου να χάσει λεφτά...

πουστιά ολκής...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
γιατί δεν εχει την περηφάνεια να τον καταγγείλει και να σηκωθεί και να φύγει...

γιατί φυσικά του αρέσουν τα μπικικινια που του δίνει...

γιατί θέλει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα εφόσον δεν μπορεί να θρέψει την δικιά του...

γιατί..

γιατί..

γιατί...

διαλέγεις και παίρνεις...

εντιτ λαθος χρονος

γιατι αν τον καταγγειλω δεν θα βγεις να κραξεις για το ποσο αχαριστος ειμαι που εχω και δουλεια και μιλαω κιολας ο απλυτος....
γιατι συγγνωμη που θελω να πληρωνομαι οταν δουλευω(υποσχομαι οτι απο δω και περα θα τον πληρωνω εγω για να δουλευω)....
γιατι την κατσικα του γειτονα την εχεις φαει εσυ και κανενας αλλος(κανενας αλλος δεν ειναι τοσο παρτακιας εδω μεσα αλλωστε).....

και γιατι πανω απ ολα

[size=20pt]ιδεολογια=συμφερον...[/size]

....ετσι για να μην ξεχνιεσαι......

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
δεν κάνεις ότι μπορείς... κάνεις ότι σε βολεύει... και αυτό γιατί αν αύριο φύγεις εσύ ο "κύριος" αυτό θα συνεχίσει να κάνει αυτά και στον επόμενο... απλά βολεύεσαι με τον μισθό που (κακώς) σου δίνει, δεν τον καταγγέλεις (όπως οφείλεις για να του μπεί στον κώλο) και κοιτάς διασφαλίζοντας τον μισθό σου να χάσει λεφτά...

πουστιά ολκής...

Για σενα ΠΑΝΤΑ.
Και ΜΟΝΙΜΩΣ.

Επισκέπτης
Τραβατρόμπα, για πες μας πότε που και αν έχει εφαρμοστεί ποτέ η μέθοδος της ακαριαίας τήξης για την εξόρυξη χρυσού..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γιατι αν τον κατηγγειλα δεν θα βγαινες να κραξεις για το ποσο αχαριστος ειμαι που εχω και δουλεια και μιλαω κιολας ο απλυτος....
γιατι συγγνωμη που θελω να πληρωνομαι οταν δουλευω(υποσχομαι οτι απο δω και περα θα τον πληρωνω εγω για να δουλευω)....
γιατι την κατσικα του γειτονα την εχεις φαει εσυ και κανενας αλλος(κανενας αλλος δεν ειναι τοσο παρτακιας εδω μεσα αλλωστε).....

και γιατι πανω απ ολα

[size=20pt]ιδεολογια=συμφερον...[/size]

....ετσι για να μην ξεχνιεσαι......

εδώ κάνεις λάθος...

έχω πολλές φορές δηλώσει εδώ μέσα ότι η καταγγελία της παρανομίας δεν είναι δικαίωμα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

και να ιδεολογία=συμφέρον που διαφωνείς σε αυτό ???

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
εδώ κάνεις λάθος...

έχω πολλές φορές δηλώσει εδώ μέσα ότι η καταγγελία της παρανομίας δεν είναι δικαίωμα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

και να ιδεολογία=συμφέρον που διαφωνείς σε αυτό ???

Τωρα περιμενεις απαντηση?
Δεν διαφωνω απλα, μου φαινεται αδιανοητο εστω και σαν θεση.
Και βασει αυτου, δεν δυναται να συμφωνησουμε και πουθενα πλεον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom