Νέα

Το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.409
Πόντοι
2.606
και για να καταλάβεις...

μια μέρα ο βοηθός την κοπανάει νωρίτερα γιατί είναι άρρωστος.. τι θα πεί ο σιδεράς ?? αφεντικό την κοπανάω γιατί δεν έχω βοηθό να μου φέρνει σιδερα και η ειδικότητα μου δεν το επιτρέπει ????
:grin: ακαθεκτος....αν ο εργατης(βοηθος) στην κοπανησει ,ο μαστορας θα κανει την ορχηστρα να παιξει για πλακα....αλλα αυτο δεν εχει να κανει -εσυ περιγραφεις μια εκτατη περιπτωση-ο καζαμπουμπου μιλαει για καποιον που εχει συστημα να τους βαζει τα παντα ολαολους!
ΥΓ...μια εποχη εχω πετυχει συνεργειο σοφατζηδες με 1 λασπα(μηχανη),εργατες(2)κουβαλαγανε, στηνανε- ξεστηνανε ,μαστορα για τα τακακια,μαστορα για τους οδηγους ,μαστορα να γεμιζει με λασπη τους οδηγους με τη μανικα και απο πισω 2 μαστορες να τραβανε πηχη....πεταγανε φωτιες..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για αυτό έγραψα ρε εξυπνοπούλι το νομίζω.

Υδραυλικός ήταν αλλά έκανε και γενικώς οικοδομικές εργασίες.

Αυτή τη μαλακία βρήκες να πεις ή που παράτησε τον άνθρωπο μόνο του για να κάτσει να περιφρουρει απεργία;

ασε που μπορεί να του ζήτησε και μεροκάματο...

Επισκέπτης
Εγω βεβαια- αν ειδες και παρακατω τι εγραψα- σαφως ΔΕΝ ειπα αυτο. Ειπα απλως οτι θα πρεπει να ληφθει υποψη, με μια αναλογη βαρυτητα- ΚΑΙ αυτο, στις ολες εκδηλωσεις κλπ κλπ
Δεν πηγαινε για σενα η μομφη,αλλα για τη λογικη του ΕΓΩ το μεροκαματο μου και τιποτε αλλο.

Με αυτη τη λογικη αντιμετωπιζονται και οι ΜΑΤατζηδες ως μεροκαματιαρηδες των 700 ευρω κλπ.

Για το θεμα μεταλλεια στη Χαλκιδικη εχω παρει θεση που ειναι ΙΜΟ το προβλημα,η τελος παντων το κεντρο βαρους του προβληματος.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.409
Πόντοι
2.606
Για αυτό έγραψα ρε εξυπνοπούλι το νομίζω.

Υδραυλικός ήταν αλλά έκανε και γενικώς οικοδομικές εργασίες.

Αυτή τη μαλακία βρήκες να πεις ή που παράτησε τον άνθρωπο μόνο του για να κάτσει να περιφρουρει απεργία;
-αυτο μου κανε εντυπωση ρε οργιο,τι να μου κανει εντυπωση....ο ξυστης βοηθος?Συνηθως οι τζακαδες κολλανε και μαρμαρα,πετρες,μαντρες...υδραυλικο να βαζει τζακια πρωτη φορα ακουω(θα πιανανε τα χερια του).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:S μια α μαγκια την θελει

την μαγκιά την θέλει η επένδυση ειδικά αν έχει μάρμαρα γρανίτες κλπ.. ... το στήσιμο ενός προκάτ είναι εύκολο .. 5-6 κομμάτια είναι που κουμπώνουνε... και η καμινάδα σε κομμάτια είναι που κουμπώνουν και αυτά ..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
-αυτο μου κανε εντυπωση ρε οργιο,τι να μου κανει εντυπωση....ο ξυστης βοηθος?Συνηθως οι τζακαδες κολλανε και μαρμαρα,πετρες,μαντρες...υδραυλικο να βαζει τζακια πρωτη φορα ακουω(θα πιανανε τα χερια του).

Καλός μάστορας, φιλότιμος και άξιος άνθρωπος.

Το διηγείτο διότι έμεινε στο κρεββάτι από τη μέση του που έκανε τη δουλειά μόνος του

Επισκέπτης
την μαγκιά την θέλει η επένδυση ειδικά αν έχει μάρμαρα γρανίτες κλπ.. ... το στήσιμο ενός προκάτ είναι εύκολο .. 5-6 κομμάτια είναι που κουμπώνουνε... και η καμινάδα σε κομμάτια είναι που κουμπώνουν και αυτά ..
Αναμενουμε το σχετικο νημα με εμφαση στο πως να αποφυγετε να προσλαβετε μαστορα/συνεργειο για τη δουλεια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αναμενουμε το σχετικο νημα με εμφαση στο πως να αποφυγετε να προσλαβετε μαστορα/συνεργειο για τη δουλεια...

εσυ να προσλάβεις.. από αυτούς της χαλκιδικής που δεν θέλουν τα μεταλλεία...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.409
Πόντοι
2.606
...ΓΙ αυτο "ρουφανε" και τα λενε μετα σε κατι διαμερισματα με τζακι,γιατι το βαλε ο μπογιατζης...χαχχαχαχα...ασε που ο φιπης μιλησε υποθετικα ,δηλαδη ο μαστορης μπορει να ηταν τζακας ....
...ΥΓ εχω βαλει προκατ με τα χερακια μου στο εξοχικο ενος φιλου και αν δεν ειχα το "γερο" μαζι που μιλαει στα εργαλεια και τα υλικα ,ακομα θα κολλαγα τζακι...εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γιατί δεν έπαιρνε άλλον απ' την παρέα τότε??

Ο υδραυλικός ντε..

Εάν νομίζεις ότι προλαβαίνεις να καλέσεις άλλον άνθρωπο και να τον βρεις έτοιμο και να έλθει σου διαβόλου τη μάνα και μάλιστα αμέσως, τί να σου πω...

Τότε μιλάμε έτσι; Που η οικοδομική δραστηριότητα ήταν ακό,μη πολύ υψηλη.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.409
Πόντοι
2.606
...χαχαχχα ρε συ  αυτο σκεφτομουνα τωρα...ποσο οφ τοπικ ειμαστε ...ελεγα να ανοιξω ενα τοπικ  του στυλ  "ΠΕΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ για να γλυτωσεις κανα ευρω να γαμησεις!" η κατι τετοιο παρεμφερες!
 :2funny: :2funny: ωραιος ο ποντιξ!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
...ΓΙ αυτο "ρουφανε" και τα λενε μετα σε κατι διαμερισματα με τζακι,γιατι το βαλε ο μπογιατζης...χαχχαχαχα...ασε που ο φιπης μιλησε υποθετικα ,δηλαδη ο μαστορης μπορει να ηταν τζακας ....
...ΥΓ εχω βαλει προκατ με τα χερακια μου στο εξοχικο ενος φιλου και αν δεν ειχα το "γερο" μαζι που μιλαει στα εργαλεια και τα υλικα ,ακομα θα κολλαγα τζακι...εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λενε!

Επιβεβαιώνεις ότι τον άφησε λοιπόν να κάνει κάτι πάρα πολύ δύσκολο παραμένοντας στην περιφρούρηση της απεργίας.

Και όχι δεν ήταν τζακάς. Υδραυλικός ήταν αλλά θαρρώ πως οι οικοδομικές εργασίες είναι κάπως συγγενείς μεταξύ τους

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.409
Πόντοι
2.606
Καλός μάστορας, φιλότιμος και άξιος άνθρωπος.

Το διηγείτο διότι έμεινε στο κρεββάτι από τη μέση του που έκανε τη δουλειά μόνος του
ΔΕΝ αμφιβαλλω καθολου με αυτο,αμφιβολια βεβαια πως επαθε θεμα με την μεση (με μια δουλεια) σιγουρα εχω ομως...ΣΥΝΗΘΩΣ τα παλια μαστορια ,ειχανε πολλες "καλοσυνες ενσημα" και καταληξανε με μια ραχοκοκκαλια ρημαδι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom