-αυτο μου κανε εντυπωση ρε οργιο,τι να μου κανει εντυπωση....ο ξυστης βοηθος?Συνηθως οι τζακαδες κολλανε και μαρμαρα,πετρες,μαντρες...υδραυλικο να βαζει τζακια πρωτη φορα ακουω(θα πιανανε τα χερια του).
μπα δεν χρειάζεται να πιάνουν τα χέρια του, είναι πόσο όρεξη για δουλειά έχει ο καθένας.
εμένα ο πατέρας μου από υδραυλικά ξεκίνησε και έφτασε να φτιάχνει κεντρικούς κλιματισμούς/εξαερισμούς σε τράπεζες και σε μερικά δημόσια κτήρια(μέχρι και σε εκκολαπτήριο ψαριών φτιάξαμε αυτόματο εξαερισμό για τον έλεγχο της υγρασίας), έβαζε ορυκτή ίνα, γυψοσανίδες, τζάκια έτοιμα βέβαια και την τελευταία δεκαετία έγινε και εγκαταστάτης/συντηρητής της shell και είχε ξεκινήσει να ασχολείται και με θερμοπροσόψεις, μιας και δεν διαφέρουν από τις γυψοσανίδες.
μόνο με ηλεκτρολογικά, χτισίματα, πλακάκια και σκεπές δεν είχαμε αχοληθεί
θα ήθελα να βάλω κάποια κτήρια κτήρια που φτιάξαμε κάτι καλοκαίρια σε πειραιά και αθήνα.... αλλά πολύ φοβάμαι ότι με λίγο ψάξιμο θα βρείτε και το όνομά μου.
με τόση δουλειά που είχα πατήσει με τον πατέρα μου, 16 χρονών έφτασα να παίρνω 80 € μεροκάματο στην τέρνα, όταν είχε πάρει ένα έργο στο αεροδρόμιο του αγρινίου(στρατιωτικό) για 2 μήνες το καλοκαίρι. έπαιρνα 20 ευρώ παραπάνω από κάτι 35άρηδες που μόλις είχανε ξεκινήσει να δουλεύουν εκτός συνεργείων