Επισκέπτης
-γιατι μαλλον ηταν ο πιτσιρικας στην αλληλεγγυη
Ήταν μπλεγμένο το παιδί ρε..
-γιατι μαλλον ηταν ο πιτσιρικας στην αλληλεγγυη
...τα μπαζα απο τα σχολεια μας δειχνεις ρε ???? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕ ΤΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ!....ΜΠΑΖΟΡΕΠΟΡΤΕΡ!΄κατά τα άλλα οι παπάρες φωνάζουν ότι θα καταστραφεί το περιβάλλον
Στη σχετική ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Ν.Δ. καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων και συγκεκριμένα:
...τα μπαζα απο τα σχολεια μας δειχνεις ρε ???? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕ ΤΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ!....ΜΠΑΖΟΡΕΠΟΡΤΕΡ!
Ρε πάπιε πέτα την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ να καβλώσουμε....
Τι να πεις??
Σα ν' ακούω τη μάνα μου στα μικράτα μου που μου φώναζε επειδή ήμουν "μπλεγμένος" μεμια Ολλανδέζα..εναν Ολλανδέζο
Ρε πάπιε πέτα την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ να καβλώσουμε....
άσε άκουσα ένα παπάρα μουσάτο δημοσιογράφο της ΑΥΓΗΣ...
"δεν είναι κομματικό έντυπο.. ανεξάρτητη ημερήσια εφημερίδα είναι"...
δηλαδή πιπούλη αν πάει στην ΑΥΓΗ αυτό το λαρισινό μπουρδέλο και πεί να βάλει διαφήμιση θα την δεχτούνε ???ρε όρνιο, τι απάντηση να δώσει κάποιος σε μαλάκες που λένε μαλακίες?
ήτοι δεν μπορούν να διακρίνουν την ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ = ΞΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ από την ύλη της εφημερίδας?
Κολλημένη στις 5,000 φυλλα
ούτε οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν την αγοράζουν
....δεν ειναι????? ΓΕΜΑΤΟ ΣΙΤΥ ΤΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ το σαιτ ......ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΑΜΕΙΣ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ....Σου λεει με αυτα που γαμανε και λιγα ζηταμε!ναι ρε μαλάκα ... το σάιτ δεν είναι τουριστικός προορισμός όπως λένε οι "κάτοικοι"
Μεχρι κι ο Ριζοσπάστης, περισσοτερα φυλλα πουλάει
γιατι να μη δεχτουνε?δηλαδή πιπούλη αν πάει στην ΑΥΓΗ αυτό το λαρισινό μπουρδέλο και πεί να βάλει διαφήμιση θα την δεχτούνε ???
βαλε ρε συ λαδακη τη φωτο με τα τσιμπουκοχειλα ,να γελασουμε!Μεχρι κι ο Ριζοσπάστης, περισσοτερα φυλλα πουλάει
είπαμε για το ακροδεκσό iq ... "συμπεράσματα" του
....δεν ειναι????? ΓΕΜΑΤΟ ΣΙΤΥ ΤΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ το σαιτ ......ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΑΜΕΙΣ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ....Σου λεει με αυτα που γαμανε και λιγα ζηταμε!
γιατι να μη δεχτουνε?