βαλε ρε συ λαδακη τη φωτο με τα τσιμπουκοχειλα ,να γελασουμε!
Εισαι πολυ μπερδεμενος τυπε, αλλα δεν πειραζει
βαλε ρε συ λαδακη τη φωτο με τα τσιμπουκοχειλα ,να γελασουμε!
Δεν ταιριάζουν αυτά με την ηθική του τραμουντάνα ρε..
γιατι να μη δεχτουνε?
από ότι είπε ο παπάρας ο δημοσιογράφος δεν βάζουν ροζ αγγελίες... κάνουν δηλαδή επιλογή το τι θα διαφημίσουν...
και ερωτώ ...
γιατί δεν κάναν και επιλογή ώστε να απορρίψουν και αυτήν την διαφήμιση ???
Tα ακροδεκσά δεν έχουν καθόλου iqείπαμε για το ακροδεκσό iq ... "συμπεράσματα" του
......ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ....Δεν ταιριάζουν αυτά με την ηθική του τραμουντάνα ρε..
ότι πείς.. κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι μαλακία δέρνει το κόμμα δένει και το όργανο τουσώπα μωρέ παπάρα θα πεις εσύ ποια διαφήμιση θα βάζει ή δε θα βάζει η αυγή...
ό,τι γουστάρει θα κάνει...
ότι πείς.. κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι μαλακία δέρνει το κόμμα δένει και το όργανο του
γιατί δεν κάναν και επιλογή ώστε να απορρίψουν και αυτήν την διαφήμιση ???
...ασε που θα φοβοντουσαν να τον ρωτησουν ,γιατι τους ειχε θυμωσει με την απορριψη των ροζ αγγελιων!Σ' έψαχναν για να σε ρωτήσουν εκείνη τη μέρα, αλλά δεν είχες σήμα..
Σ' έψαχναν για να σε ρωτήσουν εκείνη τη μέρα, αλλά δεν είχες σήμα..
Σιγουρα οχι τον γκρουμ, τον λαντζερη και την καμαριερα παντως.
Αν δεν εχει τοση δουλεια τοτε να σε ειχε 4 ωρο πχ ωστε να μπορεις να δουλεψεις και αλλου(αν εισαι σερβιτορος, πολυ ανετα και σε καφε, εστιατοριο).
Το κανει? Οχι. Φουλ ταιμ θελει ο κυριος. Φουλ ταιμ στο αντικειμενο σου τοτε.
Αν θες και αλλα, τουτε θα πληρωνεις εξτρα και για τα αλλα, ετσι παει.
Οχι βρηκαμε τον μαλακα, θα τον εχουμε 12 ωρες, θα τον πληρωνουμε για 8 ωρες και σε αυτες τις ωρες θα κανει οτι δουλεια υπαρχει. Αν θες αυτο, τοτε το ξεκαθαριζεις ευθυς εξαρχης και δεν το παρουσιαζεις στην πορεια λεγοντας και ατακες του στυλ 'αυτο ειναι αμα γουσταρετε' γιατι κι εγω δεν εχω το παραμικρο προβλημα τοτε να μπω στο μπαρ να βαρεσω καμια 50αρια αποδειξεις και για τα 50 ατομα που θα ερθουν, να μου....φυγει και κανα ψηφιο παραπανω και μετα στ αρχιδια μου κιολας. Δεν ειμαι ...μπαρμαν για να μαι εδικος, ας προσεχες κυριε ιδιοκτητα.
Ετσι παει
ενω τα ακροαριστερα εχουν.ιδια ουγκ ειναι και οι δυο πλευρες παπαζολη.Tα ακροδεκσά δεν έχουν καθόλου iq
Να γίνει αυτοεξορυσσόμενο στέκι το σκεφτήκανε τίποτα ανάρχες;
ρε όρνιο, τι απάντηση να δώσει κάποιος σε μαλάκες που λένε μαλακίες?
ήτοι δεν μπορούν να διακρίνουν την ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ = ΞΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ από την ύλη της εφημερίδας?
καλώς.θα στείλω για δημοσίευση μια διαφήμιση της δημιουργίας.δεν πιστεύω να χρεωνετε ΠΟΛΛΑ πιπουληρε όρνιο, τι απάντηση να δώσει κάποιος σε μαλάκες που λένε μαλακίες?
ήτοι δεν μπορούν να διακρίνουν την ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ = ΞΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ από την ύλη της εφημερίδας?