Νέα

Το θέμα των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spanky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ελα ρε ... η ΑΥΓΗ δεν είναι όργανο... ανεξάρτητη εφημερίδα της αριστεράς είναι  :grin:

την άλλη βδομάδα θα δημοσιεύσει και διαφήμιση της ΧΑ  :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

δεν ειναι οργανο και πως το παιζουνε;

:bigdick: :bigdick: :bigdick:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Να στείλεις.
Με σλόγκαν "Για ένα σίγουρο μέλλον" και με φωτό ένα μαγκάλι..

αααα όχι ... το δημιουργικό στήνει μια διαφήμιση με τον τζήμερο να κρατάει στό ένα χέρι το κομμένο κεφάλι του τσίπρα, στο αλλο του σαμαρά και να έχει στα πόδια του τα κεφάλια του μπένι και του μιχαλολιάκου...

Επισκέπτης
αααα όχι ... το δημιουργικό στήνει μια διαφήμιση με τον τζήμερο να κρατάει στό ένα χέρι το κομμένο κεφάλι του τσίπρα, στο αλλο του σαμαρά και να έχει στα πόδια του τα κεφάλια του μπένι και του μιχαλολιάκου...

Ρίχτε ρε ένα "θάνατος στους ανιμπλόγιαμπλς φτωχομπινέδες" που είναι πιο πιασάρικο.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.473
Πόντοι
786
ελα ρε ... η ΑΥΓΗ δεν είναι όργανο... ανεξάρτητη εφημερίδα της αριστεράς είναι  :grin:

την άλλη βδομάδα θα δημοσιεύσει και διαφήμιση της ΧΑ  :grin:
εγώ πάντως θυμάμαι τον τσίπρα να λέει την άνοιξη του 2012 ότι "μόλις πάρουμε την επιδότηση ως κόμμα θα πληρωθούν και οι εργαζόμενοι στην αυγή"

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και γιατί δεν αφήνουμε την δικαιοσύνη στην οποίαν προσφύγαν οι γονείς να μας πεί ??

και γιατί να πιστέψω τον νάτσο, τον πετράν ή κάποιον άλλο για τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες τους... ???

τόσο αξιοπιστία έχετε που ότι λένε είναι θέσφατο ??

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
που να μην πόσταρα και λινκ γαμώ την τρέλα μου

τόση βλακεία πια?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
που να μην πόσταρα και λινκ γαμώ την τρέλα μου

τόση βλακεία πια?

μάλιστα... το οποίο αναφέρει "σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.", "Οι γονείς που έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών καταγγέλλουν ότι το παιδί έπεσε θύμα της ολιγωρίας και εάν το ΕΚΑΣΚΑΠ ήταν ανοιχτό θα μπορούσε να είχε σωθεί."

και στο κάτω κάτω της γραφής γιατί να πιστέψω τον έναν και όχι τον άλλον ???

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206

Ξέρεις αν χάσεις παιδί είναι πολύ δύσκολο να δεχθείς πως το έχασες επειδή απλά ήταν άτυχο ή δεν γινόταν αλλιώς.
Πάνω στον απόλυτα κατανοητό ανθρώπινο πόνο σου ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει να φταίει!
Το κράτος, ο Θεός, η κοινωνία, εσύ ο ίδιος ίσως.

Προσωπική εμπειρία αναφέρω και σαφέστατα ΔΕΝ θα συνεχίσω!!
Απλά θεωρώ πως οι θάνατοι, ιδίως παιδιών, δεν είναι κατάλληλο πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων.

Αλλά βέβαια τί να ξέρω εγώ που είμαι "βολεμένος αστός";

Μόνο που, δυστυχώς, ΞΕΡΩ...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ξέρεις αν χάσεις παιδί είναι πολύ δύσκολο να δεχθείς πως το έχασες επειδή απλά ήταν άτυχο ή δεν γινόταν αλλιώς.
δεν ξέρω και ούτε θέλω να μάθω αλλά δεν πολυσυμφωνώ σε αυτό που λες

Απλά θεωρώ πως οι θάνατοι, ιδίως παιδιών, δεν είναι κατάλληλο πεδίο πολιτικών αντιπαραθέσεων.
συμφωνώ και το κόβω εδώ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
συμφωνώ και το κόβω εδώ

Χαίρομαι που ανευρέθη ακόμα ένας με στοιχειώδη σοβαρότητα.

Και τώρα περιμένω το χθεσινό "αρχίδι" να βγει και να πει πάλι μαλακίες για γαλιφιές! >:( >:(

Επισκέπτης
Το κράτος, ο Θεός, η κοινωνία, εσύ ο ίδιος ίσως.

Προσωπική εμπειρία αναφέρω και σαφέστατα ΔΕΝ θα συνεχίσω!!

Αλλά βέβαια τί να ξέρω εγώ που είμαι "βολεμένος αστός";

Μόνο που, δυστυχώς, ΞΕΡΩ...
To ζητημα ειναι πολιτικο και οχι προσωπικο,το λεει και ο τιτλος:ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΣΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ κλπ.

Τα προσωπικα σου δεν ενδιαφερουν.

Μπορεις βεβαια να συνεχισεις να επικαλεισαι ενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ζητημα ως επιχειρημα για να σταματησει μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ συζητηση...αλλα αυτο δεν θα σε τιμα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
To ζητημα ειναι πολιτικο και οχι προσωπικο,το λεει και ο τιτλος:ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΣΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ κλπ.

Τα προσωπικα σου δεν ενδιαφερουν.

Μπορεις βεβαια να συνεχισεις να επικαλεισαι ενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ζητημα ως επιχειρημα για να σταματησει μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ συζητηση...αλλα αυτο δεν θα σε τιμα...

φυσικά πολιτικό... ας ξεκινήσουμε λοιπόν για το πόσο πολιτικό μπορεί να είναι ενα ζήτημα το οποίο ξεκινά από αιτιάσεις του τύπου

"σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων." "

Οι γονείς που έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών καταγγέλλουν ότι το παιδί έπεσε θύμα της ολιγωρίας και εάν το ΕΚΑΣΚΑΠ ήταν ανοιχτό θα μπορούσε να είχε σωθεί."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom