Νέα

Το θέμα είναι σοβαρό ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Milf (κατά προτίμησιν βυζο-) ή τεσπα λίγο πιο κάτω σε ηλικία:

• [li]Ξέρουν τί θέλεις[/li]
    [li]Ξέρουν τί θέλουν[/li]
    [li]Ξέρουν γενικώς  ;)[/li]
    [li]Most likely να μπορούν να κάνουν λίγο σοβαρότερη συζήτηση[/li]
    [li]Κατά κανόνα δε κάνουν ερωτήσεις τύπου: "Καλά το κάνω;"[/li]
    [li]Ενίοτε μπορούν να δώσουν και συμβουλές ή τουλάχιστον να καθίσουν να ακούσουν[/li]

Κάνε τα bullets μου ερωτήσεις και απάντησε μόνος σου για τα πιπίνια...  :grin:

Εσύ είσαι νέο αγόρι(28). Δικαιολογείσαι να πληρώνεις μαθήματα

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες βοηθεια ...
Ερχονται κατα καιρους μηνυματα στο κινητο της , οπου μου λεει "α η φιλη μου η ταδε , ειχαμε πει να παμε για καφε .." , "διαφημιστκο απο τη ταδε εταιρεια ... " , "α ο φιλος μου ο Νικος ηρθε αθηνα .. " κλπ κλπ ..

Η γυναικα ειναι μεγαλη γατα ...
Το χειροτερο ομως ειναι οτι χθες μου ηρθε με κατι μελανιες στα μπουτια , που μου τις εδειξε αμεσως , με τη δικαιολογια οτι την επιασε μια φαγουρα το βραδυ και ξυνοταν τοσο πολυ που τα μελανιασε . Ειναι 2 σχεδον ιδιου μεγεθους μελανιες ψηλα στα μπουτια σε σημειο που αν καποιος την επαιρνε πισοκολητα ισως να μπορουσε να εχει τα χερια του εκει και να την πιεζει ... σε τετοιο βαθμο που να δημιουργηθουν οι μελανιες ..
Καποια στιγμη καταφερα να δω για λιγα δευτερολεπτα το κινητο της και ειδα περαστικα καποια μηνυματα εισερχομενα ( δεν προλαβα να δω εξερχομενα ) , οχι πονηρα , αλλα θυμαμαι ενα "ειμαι εξω ..... και κατι αλλο που δεν θυμαμαι γαμωτο τι εγραφε '" , δεν ειχα χρονο να το δω με την ησυχια μου . (σημειωτεον οτι κατι πρεπει να καταλαβε γιατι απο τοτε προσεχει πιο πολυ που αφηνει και για ποσο χρονο το κινητο της )
Προκειται για μια γυναικα πολυ ομορφη , εντυπωσιακη , που ξερω ( απ οσο μου εχει πει και η ιδια ) οτι την κηνυγανε πολλοι και φυσικα και ο πρωην της με τον οποιο μου εχει πει οτι ειχε καλη σεξουαλικη χημεια και το κανε αραια και που μεχρι τον Ιουνιο ενω ειχαν χωρισει κανα χρονο
επισης ...
χωρις να εχω περασει στην υπερβολη και εντελως ωριμα πληρωνω ολες τις εξοδους μας γιατι δεν εχει δουλεια ...
επισης ...
θελει να παντρευτουμε ... ειμαι λεει ο αντρας της ζωης της ...
επισης ...
την πεταξα εξω απο το αμαξι τις προαλλες .. γιατι μου ειχε σπασει τα αρκιδια ... και εμεινε καγκελο ...
επισης ...
δεν μπορω ευκολα να τη "στειλω" οριστικα , γιατι ειναι ενα θεομουνο και γουσταρω πολυ ( κολακευομαι ο μαλακας ) να την εχω διπλα μου , πανω μου , κατω μου ...
επισης ...
μου χει στοιχισει γυρω στα 2000 για 2 μηνες ...

ΒΟΗΘΑΤΕ !! Τιθα κανατε ?
Σας επρηξα ,, συγνωμη , αλλα καιγομαι ...
αν και όλοι οι προλαλήσαντες

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
...σου γράψανε ο καθένας με τη δική του νοοτροπία σωστές θέσεις, νομίζω ότι οιλύσεις είναι δύο, η εξής μία.Κατ' αρχήν κάνεις ό,τι σου λεει η αλίντισσα (respect), ήτοι την ξεμουνιάζεις δίχως αύριο, δίχως υποσχέσεις δίχως γκαφρά. Αλλά επειδή από ό,τι σε κόβω τύπε μου είσαι κομμάτι καψουράκος, προτείνω παρατεταμένη θεραπεία καθημερινού σεξ με διαφορετικούς συντρόφους μέχρι ξεκολλήματος ή σιχαμάρας. Αν πάλι σε "φτιάχνει" ο δε3ίκτης κεφαλογυρίσματος της γκόμενας, τότε καλά σαράντα...να ζήσουμε να σε θυμόμαστε. Τότε είσαι θύμα της χειρότερης μαστούρας : του εγωισμού σου.Εκεί...τη γάμησες.Καλά ξεμπερδέματα

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Αδελφέ μην το λες...υπάρχουν και 36χρονα που στάνε καύλα...Το ωραίο, όμως, ξέρετε ποιο είναι τύποι μου?Οτι τα περισσότερα 36χρονα που ξέρω εγώ έχουν το απόλυτο υφάκι της σούπερκαυλογκόμενας, που πρέπει να της γλύφουμε μέχρι και την πρόκα από το τακούνι... :2funny: (Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!) Δεν ήταν έτσι τις προάλλες μια πελάτισσά μου που ήρθε και .....(συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο...) :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
36 χρονών,μουνάρα και ανύπαντρη αν δεν είναι λεσβία ή τρελλή καριερίστα(στην περίπτωσή μας δεν είναι τίποτα από τα δύο)
κατά 90% τα έχει με παντρεμένο.(Πιθανότατα και χορηγό)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
36 χρονών,μουνάρα και ανύπαντρη αν δεν είναι λεσβία ή τρελλή καριερίστα(στην περίπτωσή μας δεν είναι τίποτα από τα δύο)

Repeated quote:

"Οι γυναίκες πάνω από 30 είναι σαν τις δημόσιες τουαλέτες. Πιασμένες ή χεσμένες."

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Απόλυτα σωστός :rockon: Και θα μου επιτρέψεις να προσθέσω ότι...πλέον ψάχνεται για μόνιμη θέση πάρκινκ στα λεφτ...συγνώμη στην αγκαλιά κα΄ποιου αγαπούλη, ε, να της κάνει ένα μωράκι...να ηρεμήσεις κάπως κάνα 2 χρόνια για να μπορεί μετά να...ξενογαμιέται!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Στα 3-4 χρόνια του παιδιού αρχίζουν,όσες το κάνουν
Μικρή διόρθωσις mate

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Στα 3-4 χρόνια του παιδιού αρχίζουν
Μικρή διόρθωσις mate

Και πάλι σωστός! Respect και πάλι :rockon:. Το μόνο πρόβλημα ρε αδερφέ ξέρεις ποιο είναι ???
Που είναι όλες αυτές οι μικροτπαντρεμένες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???? ¨αντε να κανουμε και κάνα σωστό μιλφάρισμα!!!!! :rockon: Και όπως είπε στη "θηλυκή εταιρεία" ο θεός Καλογερόπουλος: "Everybody fucks (milfomounares) in this town except to me!" :tickedoff:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Repeated quote:

"Οι γυναίκες πάνω από 30 είναι σαν τις δημόσιες τουαλέτες. Πιασμένες ή χεσμένες."

Αυτό έχει κάποια βάση. Ιδιαίτερα για γυναίκες πολύ εμφανίσιμες και κοντά στα 40. Trust me on that...

Εννοείς Μενεγάκη καλύτερη; Ή κάτι άλλο εννοείς;;;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.147
Πόντοι
506
Παιδες βοηθεια ...
Ερχονται κατα καιρους μηνυματα στο κινητο της , οπου μου λεει "α η φιλη μου η ταδε , ειχαμε πει να παμε για καφε .." , "διαφημιστκο απο τη ταδε εταιρεια ... " , "α ο φιλος μου ο Νικος ηρθε αθηνα .. " κλπ κλπ ..

Η γυναικα ειναι μεγαλη γατα ...
Το χειροτερο ομως ειναι οτι χθες μου ηρθε με κατι μελανιες στα μπουτια , που μου τις εδειξε αμεσως , με τη δικαιολογια οτι την επιασε μια φαγουρα το βραδυ και ξυνοταν τοσο πολυ που τα μελανιασε . Ειναι 2 σχεδον ιδιου μεγεθους μελανιες ψηλα στα μπουτια σε σημειο που αν καποιος την επαιρνε πισοκολητα ισως να μπορουσε να εχει τα χερια του εκει και να την πιεζει ... σε τετοιο βαθμο που να δημιουργηθουν οι μελανιες ..
Καποια στιγμη καταφερα να δω για λιγα δευτερολεπτα το κινητο της και ειδα περαστικα καποια μηνυματα εισερχομενα ( δεν προλαβα να δω εξερχομενα ) , οχι πονηρα , αλλα θυμαμαι ενα "ειμαι εξω ..... και κατι αλλο που δεν θυμαμαι γαμωτο τι εγραφε '" , δεν ειχα χρονο να το δω με την ησυχια μου . (σημειωτεον οτι κατι πρεπει να καταλαβε γιατι απο τοτε προσεχει πιο πολυ που αφηνει και για ποσο χρονο το κινητο της )
Προκειται για μια γυναικα πολυ ομορφη , εντυπωσιακη , που ξερω ( απ οσο μου εχει πει και η ιδια ) οτι την κηνυγανε πολλοι και φυσικα και ο πρωην της με τον οποιο μου εχει πει οτι ειχε καλη σεξουαλικη χημεια και το κανε αραια και που μεχρι τον Ιουνιο ενω ειχαν χωρισει κανα χρονο
επισης ...
χωρις να εχω περασει στην υπερβολη και εντελως ωριμα πληρωνω ολες τις εξοδους μας γιατι δεν εχει δουλεια ...
επισης ...
θελει να παντρευτουμε ... ειμαι λεει ο αντρας της ζωης της ...
επισης ...
την πεταξα εξω απο το αμαξι τις προαλλες .. γιατι μου ειχε σπασει τα αρκιδια ... και εμεινε καγκελο ...
επισης ...
δεν μπορω ευκολα να τη "στειλω" οριστικα , γιατι ειναι ενα θεομουνο και γουσταρω πολυ ( κολακευομαι ο μαλακας ) να την εχω διπλα μου , πανω μου , κατω μου ...
επισης ...
μου χει στοιχισει γυρω στα 2000 για 2 μηνες ...

ΒΟΗΘΑΤΕ !! Τιθα κανατε ?
Σας επρηξα ,, συγνωμη , αλλα καιγομαι ...

...ΠΑΠΑΡΑΣ είσαι ρε φίλε?? 2000?? Πέταξες 25-30 επισκέψεις σε Μασατζίδικα...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Για περίγραψε το σκηνικό οπου την "πέταξες" από το αυτοκίνητο;
Τι ειπώθηκε;  :blahblah1:
Είμαι και κουτσομπόλης! :dancing:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλα θα τρελαθουμε και σημερα...απο ποτε ρε συναγωνιστη οι 36χρονες αποτελουν μυστηριο και θεμα προς μεγαλη συζητηση?
η συζητηση θαπρεπε να αρχιζει και να τελειωνει καπως ετσι

τη γαμας? προσφερεις κοινωνικα. να στο ανταποδωσει ο θεος στο δεκαπλασιο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Μολιs  σωθουν τα λεφτα....χωρισε την.......Μαζεψε  πρωτα  καμμια  κατοσταρα  και ξαναφωναξτην

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πάνε σ ένα video club και νοίκιασε το Heat(Ένταση)με Ντε Νίρο και Πατσίνο
Σε κάποια φάση το λέει καθαρά ο Ντε Νίρο: Πρέπει ανά πάσα στιγμή να είσαι έτοιμος
να τ' αφήσεις όλα πίσω με κάθε κόστος.
TΥΠΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ,λεει οτι δεν πρεπει να διμηουργεις υποχρεωσεις ουτως ωστε ανα πασα στιγμη να την κανεις διχως να αφηνεις τιποτα πισω σου....

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
TΥΠΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ,λεει οτι δεν πρεπει να διμηουργεις υποχρεωσεις ουτως ωστε ανα πασα στιγμη να την κανεις διχως να αφηνεις τιποτα πισω σου....
Ο,ΤΙ κι αν αφήνεις πίσω σου. Σε 3 δευτερόλεπτα  :o.
Άντε...πάμε γι' άλλη ταινία  :-.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom