Νέα

Το θέμα είναι σοβαρό ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.417
Πόντοι
736
Φίλε μου σε νιώθω , σκέψου λοιπόν την περίπτωση όντως να την περιποιηται κάποιος κάποιες φορές την εβδομαδα... Καταρχήν το συνηθίζεις , δεν κολλάς μαζί της συναισθηματικα, δες την σαν fuck body και προσπάθησε να κάνεις όσα ό άλλος θα ντρέπεται να ζητήσει ( δύσκολο αυτό γιατί εσύ σεβεσαι και αγαπάς... ενώ εκείνος στον Πουτσο του αρα ζητάει τα παντα ) ... Μετά από αυτό ετοιμάσου για την επόμενη μέρα ... βρές και δευτερη γκόμενα  ώστε να της πεις ... ΦΙΛΕΝΑΔΑ , ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΓΩ ΓΥΡΙΖΑ , ΟΠΩΣ και το ιστορικό ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ.

Τώρα εάν η κοπέλα δεν κάνει τίποτα δεν πειράζει στην χειρότερη θα είστε 1-0 (  υπερ σου)

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Ρε τυπε,δεν μας δειχνεις καμμια φωτογραφια απο την δικια σου για να εχουμε εμπεριστατωμενη αποψη??? Να σε πουμε κι εμεις αν αξιζει η οχι.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ειναι ουκρανιδα η ρωσιδα?????[/size][/size][/size][size=10pt][size=10pt][/size][/size]

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Φίλε μου,ολοι λιγο πολύ τα έχουμε περάσει αυτά....Απλά εισαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ.....ουτε να ξεκόψεις μπορείς,ούτε βεβαια και να την παντρευτεις,διοτι θα χαραμίσεις τη ζωή σου....[size=50pt]Το κόστος χορηγίας που αναφέρεις,ειναι πολύ λογικό,φτηνό θα έλεγα...[/size].Με οποιαδήποτε κοπέλλα να εβγαινες,50 ευρώ την εβδομαδα θα τα χαλαγες.....αρα,πολύ φθηνά σου εχει ερθει...
Χαλάρωσε λοιπόν,πέρνα καλά μαζί της και κυρίως,ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ.Αυτοδηλητηριάζεσαι και δεν κερδίζεις τίποτα....
Κάποια στιγμή θα σου περάσει και μόνος σου θα την παρατήσεις.....
ποιος εισαι ο γιος του κοκκαλη
ρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα...... ε ρε κατι κοροίδα που υπαρχουν.....
επειδη ειναι η αλλη ωραιο μουνι πρεπει να την χρυσοπληρωνεις και να σαι και κερατας  :jerking:
ε ρε κατι μαλακες που υπαρχουν  :headbang:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
:rolleyes: κατι τετοια ακουει κ η αλι και περνει τα πανω της

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επειδη ειναι η αλλη ωραιο μουνι πρεπει να την χρυσοπληρωνεις και να σαι και κερατας  :jerking:

Τύπε και που εισαι ακομα ...
Μήπως ιδρωσαν ποτε για το μεροκαματο???
Αμα τα βρισκεις απο τον μπαμπα ετοιμα... δεν τα υπολογιζεις....

Εδώ αλλος κοσμος δεν εχει να φαει....
Εγώ ξερω πως υπάρχουνε και μια χαρά μουνακια
που την βγάζεις και με τα λιγοτερα.... Αλλα αμα εισαι ηλιθιο ψωνιο
λογικο να πεφτεις στα ψωνια.... Οταν βγαινεις εξω και πουλας τσαμπα μουρη
με το αμαξακι του μπαμπα και κανεις τον ανοιχτοχερη διχως λογο... λογικο
η αλλη να σε περασει για μαλακα γιατι ουτως η αλλως μαλακια ειναι αυτο που κανεις
απο μπροστα σε θαυμαζουν απο πισω σε χλευαζουν αλλα που μυαλο  :headbang: :headbang: :headbang:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

δυστηχως υπαρχουν πολλοι τετοιοι πειναλεοι μαλακες αντρες στην ελλαδα.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παλιά ειχα μια φιλη που ελεγε πως ηταν ενας μαλακας που της πουλουσε μουρη
με το πορσικο... και το τι μας ελεγε δεν λεγεται.... το τι του τρωγε δεν λεγεται

Γαμιοτανε με αυτον και ειχανε σχεση... επειδη την χρυσοπληρωνε και παραλληλα γαμιοταν
και με τον παλιο της συμμαθητη που ηταν το χρονιο της κολλημα αλλα στο ΤΣΑΜΠΑ με αυτον...
να φανταστειτε... με το χαρτζηλικι που της εδινε ο μαλακας με το πορσικο επαιρνε τσιγαρα στον αλλον
τον κερνουσε... αγοραζε σεξυ εσωρουχα για την παρτη του κ.ο.κ

Και οταν μια γνωστη απο την παρεα που δεν αντεξε της ειπε πως αυτο που κανει ειναι μεγαλη πουτανια
ξερετε τι απαντησε??? "Ε και??? Ουτως η αλλως τα χει αυτος που με πληρωνει...μαλακας ειναι τα χαλαει για ψιλου πηδημα
γιατι να μην του τα φαω???" , "Αφου χωρις λεφτα να με γαμουσε δεν προκειται...στον αλλον καθομαι τσαμπα γιατι γουσταρω"

Ε λοιπον??? Νομιζεις δηλαδη οτι αμα εισαι μαλακας η αλλη δεν το παιρνει πρεφα και σου φερεται αναλογα ε?
Ο μαλακας φαινεται... δεν ειναι χαζες οι γκομενες... ΚΑΝΟΥΝ τις χαζες

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ελληνιδα ... με τα ουλα της ...
αρχιζε σιγα σιγα να της κοβεις τον παρα....και θα δεις τι πραγματικα παιζει
και η παντρειες και η μαλακιες που σου λεει ειναι παπαριες καμαρωτες ...για λακιδες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αρχιζε σιγα σιγα να της κοβεις τον παρα....και θα δεις τι πραγματικα παιζει
και η παντρειες και η μαλακιες που σου λεει ειναι παπαριες καμαρωτες ...για λακιδες

Τυπε δεν προκειται οτι και να του πεις τα ακουει βερεσε ο τυπος
Ο καθενας εχει την μοιρα του σε αυτη τη ζωη.... αλλος εχει την μοιρα
να του τα φανε... αλλος να τους τα φαει... κτλπ κτλπ

Ειχα γνωστο που ειχε γκομενα (μετρια εμφανισιακα) προσωπακι καλο σωματακι ψιλοχοντρουλο
αλλα δικιε μου τον χαρτζηλικωνε αυτη... τι δωρα... τι κερασματα τι τσιγαρα... τι ρουχα...
παιζει να χαλουσε κανα 300αρι το μηνα για τον τυπα... Καταλαβες? και μπορουσε καλλιστα με αυτα τα λεφτα
αυτος να παρει ενα κωλ γκερλ σπιτι και να το γαμαει και να του μενουν κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ελληνιδα ... με τα ουλα της ...
Τυπε μου κανε το κεφι σου,περνα ομορφα με την μουναρα,κανε το κοματι σου,και ασε τους πειναλες να λενε τις μαλακιες τους,και αυτοι αμα μπορουσαν το ιδιο θα εκαναν..ζηστο οπως γουσταρεις τυπε μου...
Χαχαα τον αλλον τον ενδιαφερει ποιανου ειναι τα λεφτα.... :2funny:

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Τυπε τα λεφτα που χεις απο τον μπαμπα τα χεις βρει δικιε μου?  :2funny: :2funny: :2funny:

Ειμαι πολυ περιεργος...
Δοξα τω θεω φιλε , οχιιιιιιιιιιι . Δουλευω , βγαζω και τα σπαω εκει που γουσταρω ...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

Ειχα γνωστο που ειχε γκομενα (μετρια εμφανισιακα) προσωπακι καλο σωματακι ψιλοχοντρουλο
αλλα δικιε μου τον χαρτζηλικωνε αυτη... τι δωρα... τι κερασματα τι τσιγαρα... τι ρουχα...
παιζει να χαλουσε κανα 300αρι το μηνα για τον τυπα... Καταλαβες? και μπορουσε καλλιστα με αυτα τα λεφτα
αυτος να παρει ενα κωλ γκερλ σπιτι και να το γαμαει και να του μενουν κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μου εγω του λεω την γνωμη...αν θελει την ακουει...αν οχι...με γεια του και χαρα του
εγω τουλαχιστον εχω το κεφαλι μου ησυχο ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

αυτος να παρει ενα κωλ γκερλ σπιτι και να το γαμαει και να του μενουν κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ ρε τυπε κανεις τον εξυπνο συνεχεια με στυλακη ειχα εναν κολητο,ηξερα εναν γνωστο κτλ... :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε μου κανε το κεφι σου,περνα ομορφα με την μουναρα,κανε το κοματι σου,και ασε τους πειναλες να λενε τις μαλακιες τους,και αυτοι αμα μπορουσαν το ιδιο θα εκαναν..ζηστο οπως γουσταρεις τυπε μου...
Χαχαα τον αλλον τον ενδιαφερει ποιανου ειναι τα λεφτα.... :2funny:

Τυπε πειναλας προσεξε εσυ μην γινεις και παρακαλας μετα τους φιλους για δανεικα δικιε μου
οπως παρακαλαει και η ψαροκωσταινα... το ΔΝΤ για δανειο...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το ιδιο δεν θα καναμε γιατι δεν ειμαστε μαλακες - χαζοχυστες :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ αν θες μπορεις να κανεις το ιδιο .... και να με αφηνεις να σε βλεπω και να γελαω...
Τον ευεργετη του γελιου μου ποτε δεν τον εχω σε χαμηλη υποληψη  :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τυπε πειναλας προσεξε εσυ μην γινεις και παρακαλας μετα τους φιλους για δανεικα δικιε μου
οπως παρακαλαει και η ψαροκωσταινα... το ΔΝΤ για δανειο...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το ιδιο δεν θα καναμε γιατι δεν ειμαστε μαλακες - χαζοχυστες :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ αν θες μπορεις να κανεις το ιδιο .... και να με αφηνεις να σε βλεπω και να γελαω...
Τον ευεργετη του γελιου μου ποτε δεν τον εχω σε χαμηλη υποληψη  :2funny:
Ρε πιες το γαλατακι σου το πρωινο και ασε τις παρλαπιπες και τα φουμαρα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε πιες το γαλατακι σου το πρωινο και ασε τις παρλαπιπες και τα φουμαρα...

Ρε αντε πληρωνε την γκομενα τωρα και ασε τα πολλα λογια... :2funny: :2funny: :2funny:
Θελω και τσιγαρα ρε δικιε μου εχω ξεμεινει....

και τσεκαρε τωρα τι δεν με ενδιαφερει ->

[size=40pt]"Χαχαα τον αλλον τον ενδιαφερει ποιανου ειναι τα λεφτα...." [/size]¨

χαχαχα κοροιδακια μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom