Νέα

Το θέμα είναι σοβαρό ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ποιος στα δινει τα λεφτα για να στα τρωει η γκομενα??? Πες το καθαρα μωρε κοροιδο... βρες πες το καθαρα ρε... ΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε μπατιρακη μπελμορτ πες μας καμια ιστορια απο κανα κολητο σου.... :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε μπατιρακη μπελμορτ πες μας καμια ιστορια απο κανα κολητο σου.... :2funny:

Τυπε αφου την πηδαει κιολας ο τυπος απο εδω παλι καλα...
εδω εχω και αλλους που απλα πληρωνουν χωρις να πηδανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειχε πληρωσει την αλλη φορα στην παραλιακη ενα καρο ποτα + το ταξι της γκομενας και ουτε καν
την εχει ακουμπησει.. :2funny: :2funny: :2funny:
εχει πολλους συνδυασμους απο μαλακες ο τοπος αυτος... ελληναραδες ολοι τους
τα ειδανε και σαστισανε... (αυτος ειναι και ο ορισμος του πειναλα) γιατι δεν στα χουνε μαθει καλα

Ο φαντασμενος.... και φυσικα αυτη την ματαιοδοξια την εκμεταλευονται οι απατεωνες... και βγαζουν εις βαρος σου
τα προς το ζην...  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν εσυ εισαι περηφανος με το να στα τρωνε... τι να σου πω... λογικη σε αυτο το τοπο δεν υπαρχει αλλωστε
αν υπηρχε δεν θα ειμασταν και ετσι

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εχει ερασει ποτε απο το μυαλο σου να τα εχεις και να γουσταρειες να τα χαλας γιατι γουσταρεις οχι γιατι εισαι μαλακας...αλλα τι λεω μπατιρακη εισαι ουτε να το σκεφτεις δεν μπορεις...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εχει ερασει ποτε απο το μυαλο σου να τα εχεις και να γουσταρειες να τα χαλας γιατι γουσταρεις οχι γιατι εισαι μαλακας...αλλα τι λεω μπατιρακη εισαι ουτε να το σκεφτεις δεν μπορεις...
πότε θα μάθεις ελληνικά εσύ;

71788_1388610966595_1571721036_30814055_3398069_n.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν παιζει τετοιο σεναριο τυπε μου αστο...

Στο εύχομαι.
Αλλα καλο ειναι να λαμβανει κανεις υποψιν του
και τις ξαφνικες αλλαγες της τυχης κυριε κυριε σιννερμαν.  :)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Παιδες βοηθεια ...
Ερχονται κατα καιρους μηνυματα στο κινητο της , οπου μου λεει "α η φιλη μου η ταδε , ειχαμε πει να παμε για καφε .." , "διαφημιστκο απο τη ταδε εταιρεια ... " , "α ο φιλος μου ο Νικος ηρθε αθηνα .. " κλπ κλπ ..

Η γυναικα ειναι μεγαλη γατα ...
Το χειροτερο ομως ειναι οτι χθες μου ηρθε με κατι μελανιες στα μπουτια , που μου τις εδειξε αμεσως , με τη δικαιολογια οτι την επιασε μια φαγουρα το βραδυ και ξυνοταν τοσο πολυ που τα μελανιασε . Ειναι 2 σχεδον ιδιου μεγεθους μελανιες ψηλα στα μπουτια σε σημειο που αν καποιος την επαιρνε πισοκολητα ισως να μπορουσε να εχει τα χερια του εκει και να την πιεζει ... σε τετοιο βαθμο που να δημιουργηθουν οι μελανιες ..
Καποια στιγμη καταφερα να δω για λιγα δευτερολεπτα το κινητο της και ειδα περαστικα καποια μηνυματα εισερχομενα ( δεν προλαβα να δω εξερχομενα ) , οχι πονηρα , αλλα θυμαμαι ενα "ειμαι εξω ..... και κατι αλλο που δεν θυμαμαι γαμωτο τι εγραφε '" , δεν ειχα χρονο να το δω με την ησυχια μου . (σημειωτεον οτι κατι πρεπει να καταλαβε γιατι απο τοτε προσεχει πιο πολυ που αφηνει και για ποσο χρονο το κινητο της )
Προκειται για μια γυναικα πολυ ομορφη , εντυπωσιακη , που ξερω ( απ οσο μου εχει πει και η ιδια ) οτι την κηνυγανε πολλοι και φυσικα και ο πρωην της με τον οποιο μου εχει πει οτι ειχε καλη σεξουαλικη χημεια και το κανε αραια και που μεχρι τον Ιουνιο ενω ειχαν χωρισει κανα χρονο
επισης ...
χωρις να εχω περασει στην υπερβολη και εντελως ωριμα πληρωνω ολες τις εξοδους μας γιατι δεν εχει δουλεια ...
επισης ...
θελει να παντρευτουμε ... ειμαι λεει ο αντρας της ζωης της ...
επισης ...
την πεταξα εξω απο το αμαξι τις προαλλες .. γιατι μου ειχε σπασει τα αρκιδια ... και εμεινε καγκελο ...
επισης ...
δεν μπορω ευκολα να τη "στειλω" οριστικα , γιατι ειναι ενα θεομουνο και γουσταρω πολυ ( κολακευομαι ο μαλακας ) να την εχω διπλα μου , πανω μου , κατω μου ...
επισης ...
μου χει στοιχισει γυρω στα 2000 για 2 μηνες ...

ΒΟΗΘΑΤΕ !! Τιθα κανατε ?
Σας επρηξα ,, συγνωμη , αλλα καιγομαι ...
ΑΛΑΝΙ αν την αγαπας ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ αν οχι ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΕΝΑΛΑΞ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.265
Πόντοι
5.595
Οσο μουναρα κ να ειναι,καποια στιγμη θα την βαρε8εις... 
οποτε αν κοιτας για γαμο.. πρεπει να κοιτας αλα πραγματα... ;)

Επισκέπτης

Τι λες ρε τυπε ! Ο τζαμπας πεθανε. Εγω παντως θα ακουσω τη συμβουλη σας. Μαλακω δεν θα ξαναπιαστω. Την επομενη φορα που θα καλεσω γκομενο για φαγητο στο σπιτι στο τελος αντι για επιδορπιο θα του βγαλω  το λογαριασμο και θα του πω : "Κοιτα καριολη ποσα χαλασα για παρτη σου σημερα. Στα τεσσερα ΤΩΡΑ να ξηγηθεις με γλυφομουνι και αμα τελειωσεις κανε και τη λατζα. Και ερχομαστε στα ισα μας" :cool2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τι λες ρε τυπε ! Ο τζαμπας πεθανε. Εγω παντως θα ακουσω τη συμβουλη σας. Μαλακω δεν θα ξαναπιαστω. Την επομενη φορα που θα καλεσω γκομενο για φαγητο στο σπιτι στο τελος αντι για επιδορπιο θα του βγαλω  το λογαριασμο και θα του πω : "Κοιτα καριολη ποσα χαλασα για παρτη σου σημερα. Στα τεσσερα ΤΩΡΑ να ξηγηθεις με γλυφομουνι και αμα τελειωσεις κανε και τη λατζα. Και ερχομαστε στα ισα μας" :cool2:

Πωωωωωωω  ρε πουστη, παει το αυθορμητο, παει το ρομαντικο....Γαμω το ΔΝΤ μεσα γαμω
Θα δινουμε.....γλωσσα  για ενα πιατο φαι :headbang: :headbang: :headbang:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
[move] :rockon: τσουλα γερα φατου τα λεφτα  :rockon: [/move]

Επισκέπτης
Πωωωωωωω  ρε πουστη, παει το αυθορμητο, παει το ρομαντικο....Γαμω το ΔΝΤ μεσα γαμω
Θα δινουμε.....γλωσσα  για ενα πιατο φαι :headbang: :headbang: :headbang:

Ποιο ρομαντικο ρε φιλε? Τι ειμαι ...κανας χορηγος μαλακας? Οχι κυριος ! Πλερωνω? Θα δουλευεις :s&m_2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ποιο ρομαντικο ρε φιλε? Τι ειμαι ...κανας χορηγος μαλακας? Οχι κυριος ! Πλερωνω? Θα δουλευεις :s&m_2:
Παπαπα........Μπακαλιστικα πραματα
Εχε χαρη που μου λειπουν ενσημα..........Τεσπα,  βαλε προσθετικα γλυκο καζαν-ντιμπι και παγωτο , κι εγω θα ξηγηθω μεχρι γλυφοκωλι...Κομματια να γινει :rockon:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
τοτε συνεχισε να γαμας ενα μουνι που εν γνωσει σου μοιραζεσαι με 2-3 ακομα..
καλυτερα απο αυτο που μοιραζεσαι με 500.. ;)

Απο τα 15 μου ως τωρα 21 εχω παει σε περιπου με 60 πουτανες. 60 Χ 30 πες χοντρα βγενει 1800 ευρα βαλε κ τα στουντιο που ειναι + 10 ε πες ενα 2 χιλιαρο !!! Και ρωταω αξιζει μια γκομενα οσο μουναρα και αν ειναι αυτη να χασεις για χαρη της σε 2 μηνες τα λεφτα που γαμας 60 αλλες επισης μουναρες ?? Ο νοων νοειτο !! Και ο γαμων γαμειτο !! :rockon: :rockon: :rockon: :s&m_1:

Επισκέπτης
Απο τα 15 μου ως τωρα 21 εχω παει σε περιπου με 60 πουτανες. 60 Χ 30 πες χοντρα βγενει 1800 ευρα βαλε κ τα στουντιο που ειναι + 10 ε πες ενα 2 χιλιαρο !!! Και ρωταω αξιζει μια γκομενα οσο μουναρα και αν ειναι αυτη να χασεις για χαρη της σε 2 μηνες τα λεφτα που γαμας 60 αλλες επισης μουναρες ?? Ο νοων νοειτο !! Και ο γαμων γαμειτο !! :rockon: :rockon: :rockon: :s&m_1:
Η κοπέλα που λέει ο τύπος όμως είναι amateur(ή Α-mature για να ακριβολογούμε)..αλλάζουν οι τιμές λοιπόν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom