Νέα

Το θέμα είναι σοβαρό ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Πάνε σ ένα video club και νοίκιασε το Heat(Ένταση)με Ντε Νίρο και Πατσίνο
Σε κάποια φάση το λέει καθαρά ο Ντε Νίρο: Πρέπει ανά πάσα στιγμή να είσαι έτοιμος
να τ' αφήσεις όλα πίσω με κάθε κόστος.
ρε House_of_fun !!! η αγαπημενη μου ατακα !!!!!!
ΞΕρεις ποσες φορες το χω πει και το χω σκεφτει ?...

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

Η  κυρια ειναι ουκρανιδα???

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Παιδες βοηθεια ...
Ερχονται κατα καιρους μηνυματα στο κινητο της , οπου μου λεει "α η φιλη μου η ταδε , ειχαμε πει να παμε για καφε .." , "διαφημιστκο απο τη ταδε εταιρεια ... " , "α ο φιλος μου ο Νικος ηρθε αθηνα .. " κλπ κλπ ..

Η γυναικα ειναι μεγαλη γατα ...
Το χειροτερο ομως ειναι οτι χθες μου ηρθε με κατι μελανιες στα μπουτια , που μου τις εδειξε αμεσως , με τη δικαιολογια οτι την επιασε μια φαγουρα το βραδυ και ξυνοταν τοσο πολυ που τα μελανιασε . Ειναι 2 σχεδον ιδιου μεγεθους μελανιες ψηλα στα μπουτια σε σημειο που αν καποιος την επαιρνε πισοκολητα ισως να μπορουσε να εχει τα χερια του εκει και να την πιεζει ... σε τετοιο βαθμο που να δημιουργηθουν οι μελανιες ..
Καποια στιγμη καταφερα να δω για λιγα δευτερολεπτα το κινητο της και ειδα περαστικα καποια μηνυματα εισερχομενα ( δεν προλαβα να δω εξερχομενα ) , οχι πονηρα , αλλα θυμαμαι ενα "ειμαι εξω ..... και κατι αλλο που δεν θυμαμαι γαμωτο τι εγραφε '" , δεν ειχα χρονο να το δω με την ησυχια μου . (σημειωτεον οτι κατι πρεπει να καταλαβε γιατι απο τοτε προσεχει πιο πολυ που αφηνει και για ποσο χρονο το κινητο της )
Προκειται για μια γυναικα πολυ ομορφη , εντυπωσιακη , που ξερω ( απ οσο μου εχει πει και η ιδια ) οτι την κηνυγανε πολλοι και φυσικα και ο πρωην της με τον οποιο μου εχει πει οτι ειχε καλη σεξουαλικη χημεια και το κανε αραια και που μεχρι τον Ιουνιο ενω ειχαν χωρισει κανα χρονο
επισης ...
χωρις να εχω περασει στην υπερβολη και εντελως ωριμα πληρωνω ολες τις εξοδους μας γιατι δεν εχει δουλεια ...
επισης ...
θελει να παντρευτουμε ... ειμαι λεει ο αντρας της ζωης της ...
επισης ...
την πεταξα εξω απο το αμαξι τις προαλλες .. γιατι μου ειχε σπασει τα αρκιδια ... και εμεινε καγκελο ...
επισης ...
δεν μπορω ευκολα να τη "στειλω" οριστικα , γιατι ειναι ενα θεομουνο και γουσταρω πολυ ( κολακευομαι ο μαλακας ) να την εχω διπλα μου , πανω μου , κατω μου ...
επισης ...
μου χει στοιχισει γυρω στα 2000 για 2 μηνες ...

ΒΟΗΘΑΤΕ !! Τιθα κανατε ?
Σας επρηξα ,, συγνωμη , αλλα καιγομαι ...
ειχα παρομοιο στορυ 10 μηνες τωρα  :idiot: :idiot: :idiot: μεχρι που πληρωσα ενα μηνα διακοπες  :- :- :- :- μετα τη σουταρα οριστικα και εχει ησυχασει το κεφαλι μου ενα μηνα τωρα.....το χω ριξει στις milf ελληνιδες μονο για γαμησι και εχω βρει την υγεια μου και την ησυχια μου(παρ οτι δεν ειχα και τετοιες κραυγαλλεες αφορμες οτι μ απαταει)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
είσαι ζαβή ? είπα εγώ οτι τραβάει ζόρι ?

μάθε να διαβάζεις κ μόλις περάσεις την τάξη ξανάρχεσαι..

στα @@ μου τι είναι ο τύπος..το θέμα μας είναι αν η γκόμενα είναι καριόλα ή πουτάνα..

με οτι ζει με το φοβο οτι θα την πιασει, τι ακριβως εννοουσες?
ναι ζαβη ειμαι, αλλα μαλλον κι εσυ :rolleyes:

εφοσον πηδιεται και με αυτον, πουτανα. οχι καριολα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Πάνε σ ένα video club και νοίκιασε το Heat(Ένταση)με Ντε Νίρο και Πατσίνο
Σε κάποια φάση το λέει καθαρά ο Ντε Νίρο: Πρέπει ανά πάσα στιγμή να είσαι έτοιμος
να τ' αφήσεις όλα πίσω με κάθε κόστος.

Μήπως να νοικιάσει καλλίτερα το Prizzi's Honor? Ο  Jack Nicholson που έχει και αυτός παρόμοιους ενδοιασμούς, την στέλνει τελικά την Katleen Turner  :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οχι ρε
ενας ειναι ... και μαλλον γαμει καλυτερα απο μενα !
τοτε αφου το θεμα σου μαζι της ειναι καθαρα σαρκικο,ποιο το προβλημα φιλε?
γαμα την μεχρι να βαρεθεις και περνα καλα μαζι της..
για γαμους και λοιπες μαλακιες μην ακουω μονο...γιατι οποια στην εχει κανει μια,με μαθηματικη ακριβεια θα στην ξανακανει..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μήπως να νοικιάσει καλλίτερα το Prizzi's Honor? Ο  Jack Nicholson που έχει και αυτός παρόμοιους ενδοιασμούς, την στέλνει τελικά την Katleen Turner  :grin:
Και είχε και δίκιο ο Τζακ τελικά.Της ξηγήθηκε σπαθί(στιλέτο)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε θα στο πω απλα αν σε τρωνε οι αμφιβολιες καθε μερα τι κανει που παει αν γαμιετε με τον πρωην της γαμησε τα
αρκετα ψυχοφθορα σχεση αν ειναι να ψαχνεις το κινητο της να την παρακολουθεις κρυφα για να μαθεις τι κανει και με ποιον γαμιετε σημαινει οτι δεν της εχεις εμπιστοσυνη και ουτε θα την εχεις ποτε οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι ενα

χωρησε την και προχωρα παρακατω και βρες μια γυναικα που θα ειναι ισαξια εμπιστοσυνης σου θα σε σεβετε και θα σε αγαπα μπορει να μην το πετυχεις με την πρωτη αλλα με την προσπαθεια μαθαινεις και καποτε θα τη βρεις

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
αρχισε να ξεκόβεις σιγά σιγά . Αν έχει το μυαλό της στην <αποκατάσταση>και εσύ δείχνεις δύσκολος( καλημέρα να φεύγουμε), η κυρία πιθανόν να παίζει σε πολλά ταμπώ. Οσο και να σου αρέσει κοιτα την παρτη σου. Αν είναι να την κρατάν οι χορηγίες σου, υπάρχει σοβαρό θέμα με τις επιλογές σου.
:rockon:
σαν φαση την έχω περάσει, και την προσπέρασα πριν πολλά χρόνια.Υπάρχουν γυναίκες που δεν κάνουν για σπίτι,αλλά μας τρελένουν σαν γκόμενες.  :dunno:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Παιδες βοηθεια ...
Ερχονται κατα καιρους μηνυματα στο κινητο της , οπου μου λεει "α η φιλη μου η ταδε , ειχαμε πει να παμε για καφε .." , "διαφημιστκο απο τη ταδε εταιρεια ... " , "α ο φιλος μου ο Νικος ηρθε αθηνα .. " κλπ κλπ ..

Το χειροτερο ομως ειναι οτι χθες μου ηρθε με κατι μελανιες στα μπουτια , που μου τις εδειξε αμεσως , με τη δικαιολογια οτι την επιασε μια φαγουρα το βραδυ και ξυνοταν τοσο πολυ που τα μελανιασε . Ειναι 2 σχεδον ιδιου μεγεθους μελανιες ψηλα στα μπουτια σε σημειο που αν καποιος την επαιρνε πισοκολητα ισως να μπορουσε να εχει τα χερια του εκει και να την πιεζει ... σε τετοιο βαθμο που να δημιουργηθουν οι μελανιες ..
Καποια στιγμη καταφερα να δω για λιγα δευτερολεπτα το κινητο της και ειδα περαστικα καποια μηνυματα εισερχομενα ( δεν προλαβα να δω εξερχομενα ) , οχι πονηρα , αλλα θυμαμαι ενα "ειμαι εξω ..... και κατι αλλο που δεν θυμαμαι γαμωτο τι εγραφε '" , δεν ειχα χρονο να το δω με την ησυχια μου . (σημειωτεον οτι κατι πρεπει να καταλαβε γιατι απο τοτε προσεχει πιο πολυ που αφηνει και για ποσο χρονο το κινητο της )
Προκειται για μια γυναικα πολυ ομορφη , εντυπωσιακη , που ξερω ( απ οσο μου εχει πει και η ιδια ) οτι την κηνυγανε πολλοι και φυσικα και ο πρωην της με τον οποιο μου εχει πει οτι ειχε καλη σεξουαλικη χημεια και το κανε αραια και που μεχρι τον Ιουνιο ενω ειχαν χωρισει κανα χρονο
επισης ...
χωρις να εχω περασει στην υπερβολη και εντελως ωριμα πληρωνω ολες τις εξοδους μας γιατι δεν εχει δουλεια ...
επισης ...
επισης ...
την πεταξα εξω απο το αμαξι τις προαλλες .. γιατι μου ειχε σπασει τα αρκιδια ... και εμεινε καγκελο ...
επισης ...
δεν μπορω ευκολα να τη "στειλω" οριστικα , γιατι ειναι ενα θεομουνο και γουσταρω πολυ ( κολακευομαι ο μαλακας ) να την εχω διπλα μου , πανω μου , κατω μου ...
επισης ...

ΒΟΗΘΑΤΕ !! Τιθα κανατε ?

Φίλε, πρώτον ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου,
και γράψε αναλυτικά τα γεγονότα που εσύ θεωρείς ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ.
Γιατί αν διαβάσεις το πρώτο σου ποστ θα καταλάβεις και εσύ ο ίδιος πως δεν έχεις συνοχή.

Δεύτερον μην ακούς τον κλασσικό τύπο του μαλάκα του Έλληνα που είναι κομπλεξάκι και σου λέει χώρισε χώρισε
γιατί επειδή δεν γαμάει αυτός δεν θέλει να γαμάει κανένας, και έκανες πολύ μεγάλη μαλακία
που είπες ότι είναι ωραία γκόμενα (κατά την γνώμη σου), γιατί μόνο χολή θα εισπράξεις.

Τρίτον, πριν καν να γίνεις ποιό σαφής σου λέω πως δεν έγραψες τα κυριότερα.
Ελληνίδα είναι; Που μένει; Γονείς έχει; Με φίλους της έχεις βγεί;
Φίλοι σου την έχουν γνωρίσει από κοντά για να έχουν ΙΔΙΑΝ γνώμη; Αν ναι τι σου είπαν;
Εσύ πως την γνώρισες; Ηλικία σου; Ηλικία της; Σπουδές σου; Σπουδές της; Μόνος σου μένεις;
Τι δουλειά κάνεις; Τι ξέρει για σένα; ΤΙ ΨΕΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙΣ; Που πηδίεστε;

Αν διευκρινίσεις όλα τα παραπάνω, μπορώ εγώ και όποιος άλλος θέλει να μιλήσει σοβαρά, να εκφέρει μια
σχετικά μελετημένη άποψη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
οχι ρε
ενας ειναι ... και μαλλον γαμει καλυτερα απο μενα !

Τώρα βγάλαμε μια άκρη. Λοιπόν βρές τον και πές του να  την μοιράζεστε την "χορηγία". Επίσης να του κάνεις συστάσεις να μήν την γαμεί τόσο καλά γιατί δημιουργείται πρόβλημα επιλογών και συνεπώς μεριδίου επί της χορηγίας. Εκτός αν οργανωθείτε και κρατάτε βιβλίο συνουσίας - εξόδων.  

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
είναι πληγωμένη η τρύπα ρε φίλε...δεν το βλέπεις ?

τα δάκρυα στάζουν πάνω στο πληκτρολόγιο ακόμη..

:2funny: :2funny:

δεν την παλευεις ε? κανε αυτο που ειπες σε εμενα, δυσκολο οταν θελεις να δειχτεις ε?
τεσπα. δεν το συνεχιζω. δειξε μας ποσο κατω μπορεις να φτασεις :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ιεραπόστολε γύρνα πλευρό αγόρι μου θα πιαστείς

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
Παιδες βοηθεια ...

επισης ...
επισης ...
επισης ...
επισης ...
επισης ...

ΒΟΗΘΑΤΕ !! Τιθα κανατε ?
Τι δουλεια κανεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom