Νέα

Το θέμα είναι σοβαρό ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 231
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μια γαμημενη αποδειξη θελω !
γιατι απο ενδειξεις αρκετες ...
κανενας , καμια ιδεα για το κινητο , πως να δω κανα μηνυμα ?

οταν κανει μπανιο, οταν κοιμαται, αμα πεταχτει για 3' στο ψιλικατζιδικο. υπερτατη μαλακια γτ μετα πώς θα δικαιολογησεις οτι ανακαλύψες οτι σε κερατωνει? :crazy:

τεσπα, προφανως θα επιμενεις οτι κι αν σου πουμε εδω, κ πιθανοτατα κ οι φιλοι σου.

αν σε βοηθησει να ξεκοψεις, καντο. απλα θα εισαι κατινα :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι να σου πω..... Μόνο να βάλεις κάποιον επαγγελματία να την τσεκάρει για 4-5 μέρες.

Μόνο έτσι θα ξέρεις τι παίζει!

Αλλά και πάλι.... αξίζει? Μόνο αν θέλεις να πας για σοβαρά μαζί της.

2000 ΕΥΡΩ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ????  :o :o :o :o :o :o :o :o :o

ουτε καν. Και μετα λεμε γιατι ειναι ψωνισμενες....

ε αφου βρισκουν τα κοροιδα..... Λιωσε τυπε.... και ξεφτιλισου....

γιατι δεν κανεις κακο μονο σε σενα... κανεις και σε ολους εμας (την πιατσα)

ειλικρινα στα αρχιδια μου οτι κακο κ αν παθεις  ;)

Εσυ εισαι χειροτερος καραγκιοζης απο αυτην... πραγματικα.

Αυτο απαντα του.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εμείς καταλάβαμε,εσύ πρέπει να καταλάβεις παίχτη
έχει δίκιο ο μπολντ,χαλάς την "πιάτσα"
Και να με συγχωρείς αλλά το θέμα δεν είναι καθόλου σοβαρό κατά τη γνώμη μου
Να περάσει ο επόμενος παρακαλώ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλε μου καλε , εν πληρη γνωση μου το κανα , να δω μεχρι που θα φτασει ...
Ξερεις δεν ειχα ξανα ποτε εμπειρια με μια γυναικα σαν αυτη κι ηθελα να δω πως ειναι μια "πληρωμενη σχεση" ... Για οσους καταλαβαν , καταλαβαν ...

Ακριβως η ανασφαλεια πληρωνεται...

Και απο οτι φαινεται και παρα πολυ ακριβα.... 2000 ευρω.

Στα αρχιδια μου τετοιες τυπισσες..... η μπορω να τις παρω σαν κωλ γκερλς...

η και να με αποριψουν η δικια μου ιδεα για τον εαυτο μου δεν προκειται να αλλαξει ΠΟΤΕ...

ειτε υπαρχουν αυτες ειτε δεν υπαρχουν στην ζωη μου... να πανε να γαμηθουν τυπε  ;)

Αυτες θα προσκυνησουν οχι εγω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εμείς καταλάβαμε,εσύ πρέπει να καταλάβεις παίχτη
έχει δίκιο ο μπολντ,χαλάς την "πιάτσα"
Και να με συγχωρείς αλλά το θέμα δεν είναι καθόλου σοβαρό κατά τη γνώμη μου
Να περάσει ο επόμενος παρακαλώ

Τυπε σε κατι τετοια ειμαι ανενδοτος....

Πολλα του φαγε η τυπισσα.... ζητημα να χαλουσα ενα 500αρι για παρτη της... στους 2 μηνες....

Και αυτο αν μου δινε και κωλο... και... και ... και .... ασε μας ρε.

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Το καλο ξερετε ποιο ειναι ? Επειδη ειχα φαει μια τρελη καψουρα με μια υποδεεστερη πριν κανα χρονο , πλεον δεν πιστευω σχεδον καμμια ... Ετσι δεν την πατησα με την εν λογω κυρια και μπορω χαλαρα να την χωρισω .. Αφου την πεταξα κι απο το αμαξι .. Αυτη μου κλαφτηκε μετα ...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το καλο ξερετε ποιο ειναι ? Επειδη ειχα φαει μια τρελη καψουρα με μια υποδεεστερη πριν κανα χρονο , πλεον δεν πιστευω σχεδον καμμια ... Ετσι δεν την πατησα με την εν λογω κυρια και μπορω χαλαρα να την χωρισω .. Αφου την πεταξα κι απο το αμαξι .. Αυτη μου κλαφτηκε μετα ...

χαχαχα
δεν το σωζεις. αστο :rolleyes:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε μου,ολοι λιγο πολύ τα έχουμε περάσει αυτά....Απλά εισαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ.....ουτε να ξεκόψεις μπορείς,ούτε βεβαια και να την παντρευτεις,διοτι θα χαραμίσεις τη ζωή σου....Το κόστος χορηγίας που αναφέρεις,ειναι πολύ λογικό,φτηνό θα έλεγα....Με οποιαδήποτε κοπέλλα να εβγαινες,50 ευρώ την εβδομαδα θα τα χαλαγες.....αρα,πολύ φθηνά σου εχει ερθει...
Χαλάρωσε λοιπόν,πέρνα καλά μαζί της και κυρίως,ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ.Αυτοδηλητηριάζεσαι και δεν κερδίζεις τίποτα....
Κάποια στιγμή θα σου περάσει και μόνος σου θα την παρατήσεις.....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τι δεν πάτησες ρε συ πλάκα μας κάνεις? Τα 2000 και το θέμα αυτό τι είναι δηλαδή? Ότι και καλά στ αρχίδια σου?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.606
Πόντοι
25.467
Παιδες βοηθεια ...
Ερχονται κατα καιρους μηνυματα στο κινητο της , οπου μου λεει "α η φιλη μου η ταδε , ειχαμε πει να παμε για καφε .." , "διαφημιστκο απο τη ταδε εταιρεια ... " , "α ο φιλος μου ο Νικος ηρθε αθηνα .. " κλπ κλπ ..

Η γυναικα ειναι μεγαλη γατα ...
Το χειροτερο ομως ειναι οτι χθες μου ηρθε με κατι μελανιες στα μπουτια , που μου τις εδειξε αμεσως , με τη δικαιολογια οτι την επιασε μια φαγουρα το βραδυ και ξυνοταν τοσο πολυ που τα μελανιασε . Ειναι 2 σχεδον ιδιου μεγεθους μελανιες ψηλα στα μπουτια σε σημειο που αν καποιος την επαιρνε πισοκολητα ισως να μπορουσε να εχει τα χερια του εκει και να την πιεζει ... σε τετοιο βαθμο που να δημιουργηθουν οι μελανιες ..
Καποια στιγμη καταφερα να δω για λιγα δευτερολεπτα το κινητο της και ειδα περαστικα καποια μηνυματα εισερχομενα ( δεν προλαβα να δω εξερχομενα ) , οχι πονηρα , αλλα θυμαμαι ενα "ειμαι εξω ..... και κατι αλλο που δεν θυμαμαι γαμωτο τι εγραφε '" , δεν ειχα χρονο να το δω με την ησυχια μου . (σημειωτεον οτι κατι πρεπει να καταλαβε γιατι απο τοτε προσεχει πιο πολυ που αφηνει και για ποσο χρονο το κινητο της )
Προκειται για μια γυναικα πολυ ομορφη , εντυπωσιακη , που ξερω ( απ οσο μου εχει πει και η ιδια ) οτι την κηνυγανε πολλοι και φυσικα και ο πρωην της με τον οποιο μου εχει πει οτι ειχε καλη σεξουαλικη χημεια και το κανε αραια και που μεχρι τον Ιουνιο ενω ειχαν χωρισει κανα χρονο
επισης ...
χωρις να εχω περασει στην υπερβολη και εντελως ωριμα πληρωνω ολες τις εξοδους μας γιατι δεν εχει δουλεια ...
επισης ...
θελει να παντρευτουμε ... ειμαι λεει ο αντρας της ζωης της ...
επισης ...
την πεταξα εξω απο το αμαξι τις προαλλες .. γιατι μου ειχε σπασει τα αρκιδια ... και εμεινε καγκελο ...
επισης ...
δεν μπορω ευκολα να τη "στειλω" οριστικα , γιατι ειναι ενα θεομουνο και γουσταρω πολυ ( κολακευομαι ο μαλακας ) να την εχω διπλα μου , πανω μου , κατω μου ...
επισης ...
μου χει στοιχισει γυρω στα 2000 για 2 μηνες ...

ΒΟΗΘΑΤΕ !! Τιθα κανατε ?
Σας επρηξα ,, συγνωμη , αλλα καιγομαι ...

Φίλε,
1000,00 Ευρώ τον μήνα + τα όποια έξοδα για παρακολούθηση = Πολύ ακριβά.
Κατινιά + ξεφτίλα = κόστος ανυπολόγιστο.

Συμβουλή : Άν σου αρέσει να είσαι "χορηγός" για να κολακεύεσαι, βρές μία φθηνότερη. Δεν είναι πιά καιρός για πρίγκιπες και πριγκίπησες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τύπε μου... επειδή εσυ οπως ειπαμε εισαι σαν και δαυτην (κυλησε ο τσεντζερης και βρηκε το καπακι)
και επειδη απο οτι βλεπω πας να μας φορτωσεις τα δικα σου και να μας κανεις ακροατες...

Μιας και τα χεις τοσο πλουσιοπαροχα... (ενω καποιοι αλλοι την ιδια στιγμη δεν εχουν να φανε η' την βγαζουν με 20αρακια στην Φυλης)
Δεν μας ακουμπας κανα 100αρακι και εμας να σε ακουσουμε και να σε συμβουλεψουμε????

50-100 ευρω για 2 ωριτσες ακροασης...οκ?
Ειδαλλως αντε γεια σου γιατι οπως ειπε και ο Χαουζ το θεμα δεν ειναι καθολου σοβαρο...

Και μαλλον θα σε εχουν βαρεθει και οι φιλοι σου να σε ακουνε μολις μπαινεις στο ΜΣΝ η το ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ θα βγαινουν κατευθειαν εκτος συνδεσης και
ηρθες να μας τα πεις εδω μου φαινεται... ε σκασε κανα ταλαρο και σε ακουμε οκ? φιλικα και με φιλικες τιμες... ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
[size=40pt] ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ...ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ 2000 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑ 100ΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ?[/size]

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε Βελβυ μα την παναγια !

παιδι μου τι λες? ανοιξες θεμα για καποια που την χωριζεις οποτε θες? κ γτ δεν το κανεις εφοσον ολα οδηγουν εκει? εγω παλι, ενα κλαψομουνιασμα ειδα και ενα γιατιιιιιιιιιιι??? :rolleyes:

νταξ, την πατησες, καλως ή κακως. μην τα γυριζεις τωρα, ειναι η υπερτατη μαλακια.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
μου χει στοιχισει γυρω στα 2000 για 2 μηνες ...

Kάνε μια απλή διαίρεση

Πόσες φορές την εχεις  :knockinb: στο 2μηνό

Αν το αποτέλεσμα της αριθμητικής πράξης είναι πάνω από 200, κάλεσε μια σιτιταρού να γιατρευτής
Αν το αποτέλεσμα είναι 150 κάλεσε μια κολγκερ

Αν το αποτέλεσμα είναι κάτω από 100 ευρά το  :knockinb:, τον είπιες κανονικά :helpplea:
'Η την χωρίζεις από χθες ή την βγάζεις στο κλαρί και καθεσαιιιιιιιιι

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Στειλ'την!!!!

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Kάνε μια απλή διαίρεση

Πόσες φορές την εχεις  :knockinb: στο 2μηνό

Αν το αποτέλεσμα της αριθμητικής πράξης είναι πάνω από 200, κάλεσε μια σιτιταρού να γιατρευτής
Αν το αποτέλεσμα είναι 150 κάλεσε μια κολγκερ

Αν το αποτέλεσμα είναι κάτω από 100 ευρά το  :knockinb:, τον είπιες κανονικά :helpplea:
'Η την χωρίζεις από χθες ή την βγάζεις στο κλαρί και καθεσαιιιιιιιιι
γυρω στα 50 ευρω το γαμησι στοιχισε ... Τι να κανω ? οεο ?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
γυρω στα 50 ευρω το γαμησι στοιχισε ... Τι να κανω ? οεο ?

Βγάλτει στο κλαρί με 100ευρά την ώρα, θα γένεις πλούσιος

Αν θέλεις την δοκιμάζω εγώ ως πρωτος πελάτης και γράφω "κριτικές ποιήματα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom