Να γινεις στουντιακιας. Τοσο θα σου κοστιζει κι εκει.
Και θα είχες εξερευνήσει και τόσα διαφορετικά μουνάκια τους δύο αυτούς μήνες......
Να γινεις στουντιακιας. Τοσο θα σου κοστιζει κι εκει.
αυτο τελικα θα κανω .. και ετσι εχω επιτελους αρχισει να σκεφτομαι .. Τα ωραια ειναι για πολλους τελικα ..φίλε μου τρελομουνάκια μιας και όπως λες δεν σε καίει το γκομενάκι..
εγώ θα σου πρότεινα ν'αρχίσεις να βάζεις στο μυαλό σου μια βασική αρχή :
όλα τα ωραία πράγματα μοιράζονται σ'αυτή τη ζωή
έτσι κι εσύ πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα οτι γαμάς ένα όμορφο μουνάκι..
το οποίο σε γουστάρει για τους χ,ψ,ζ λόγους..το γουστάρεις κι εσύ για άλλους..
σβήσε το παραμυθάκι απ'το μυαλό σου...
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΑΜΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ή ΟΧΙ...ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΑΜΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ..
απόλαυσέ το όσο αντέχεις κ γουστάρεις να τρως συνέχεια φασολάδα..
και μετά εξαφανίσου..
ναι αλλα το gfe δεν ειναι ευκολο ...Και θα είχες εξερευνήσει και τόσα διαφορετικά μουνάκια τους δύο αυτούς μήνες......
αυτο τελικα θα κανω .. και ετσι εχω επιτελους αρχισει να σκεφτομαι .. Τα ωραια ειναι για πολλους τελικα ..
η μαλακια μου ειναι οτι μερικες φορες μου βγαινει το "λες να κανω λαθος ? " , γι αυτο και ανοιξα αυτο το θεμα ..
Ειναι ενα ταξιδακι τετραημερο και ολες οι εξοδοι ...οταν λες σου χει στοιχισει 2 χηνες θα γινεις λιγο πιο κατατοπιστικος?
μιλαμε για χορηγια(ρουχα,δωρακια κλπ)ή για εξ ολοκληρου συντηρηση?
Τα κάνουν άλλοι τα ψώνια τύπε,πάλι καλά,γλίτωσες κάποια φράγκα με την κοινοκτημοσύνηΕιναι ενα ταξιδακι τετραημερο και ολες οι εξοδοι ...
Δεν πηρα κανενα ρουχο , καμια χορηγια ...
Απλα φαγητο , ποτο , καφε , βενζινες κλπ κλπ
Δεν ζητησε ποτε κατι παραλογο
Οποιος καηκε στο χυλο , μαθαινει να τρωει και το γιαουρτι ...οταν θα της ψαχνεις το κινητο γτ εισαι πολυ κουλ τυπακι, θα εισαι σε 'εκεινες τις στιγμες' πάλι?
εσύ πληρώνεις - γαμάς - γουστάρεις...κι αυτή ζει με τη φοβία μην την πιάσεις...
αυτα ειναι παγια εξοδα φιλε...καλως ή κακκως αυτη ειναι η πραγματικοτητα,και οποιος δεν το παραδεχεται ειναι ψευτης..Ειναι ενα ταξιδακι τετραημερο και ολες οι εξοδοι ...
ναι αλλα το gfe δεν ειναι ευκολο ...
ειμαι και αγαπουλης ο μαλακας ..χαχαχα
Και θα είχες εξερευνήσει και τόσα διαφορετικά μουνάκια τους δύο αυτούς μήνες......
τελικα ολες τουριστριες ειναι ...αυτα ειναι παγια εξοδα φιλε...καλως ή κακκως αυτη ειναι η πραγματικοτητα,και οποιος δεν το παραδεχεται ειναι ψευτης..
εδω εγω που τα χα με μεγαλυτερη μια περιοδο καλυπτα ολα τα παραπανω..it sounds as a good deal to me..
αν πηδιεται και καλα...
το θεμα ειναι αλλο...εσυ το βλεπεις σαν να γαμας τουριστρια ή πιο σοβαρα?
εδω ειναι η ουσια..
τοτε συνεχισε να γαμας ενα μουνι που εν γνωσει σου μοιραζεσαι με 2-3 ακομα..τελικα ολες τουριστριες ειναι ...
Ειναι ενα ταξιδακι τετραημερο και ολες οι εξοδοι ...
Πάνε σ ένα video club και νοίκιασε το Heat(Ένταση)με Ντε Νίρο και Πατσίνοτελικα ολες τουριστριες ειναι ...
οχι ρετοτε συνεχισε να γαμας ενα μουνι που εν γνωσει σου μοιραζεσαι με 2-3 ακομα..
καλυτερα απο αυτο που μοιραζεσαι με 500.. ;)