Σόρρυ,αλλά και φακελλωμένοι να είμαστε....τί έγινε?Αν μπεί αστυνομία σε παράνομο μπουρδέλο θα πιάσει και τον πελάτη?Να του κάνει τί?Φυσικά και μιλάμε πάντα για κοπέλλες ενήλικες....αλλά το να ξέρουν τον αριθμό του καρτοκινητού μου και την δνση του σπιτιού μου δεν είναι πρόβλημα ακόμα και αν τους πιάσει η αστυνομία και τα βρεί....αν κάνω λάθος πείτε την γνώμη σας....δεν μιλάω για παντρεμένους.....
Σόρρυ,αλλά και φακελλωμένοι να είμαστε....τί έγινε?Αν μπεί αστυνομία σε παράνομο μπουρδέλο θα πιάσει και τον πελάτη?Να του κάνει τί?Φυσικά και μιλάμε πάντα για κοπέλλες ενήλικες....αλλά το να ξέρουν τον αριθμό του καρτοκινητού μου και την δνση του σπιτιού μου δεν είναι πρόβλημα ακόμα και αν τους πιάσει η αστυνομία και τα βρεί....αν κάνω λάθος πείτε την γνώμη σας....δεν μιλάω για παντρεμένους.....
Ποιοί ρε φίλε?Και εξάλλου όλα μέσα στο παιχνίδι είναι...και η ποδολαγνεία...και όχι σε ...τάνες...Το να ξέρουν ότι πηδάω...σιγά τα αυγά...είναι τίποτε παράνομο?Αν ήταν θα απαγόρευαν και τις αγγελίες στις εφημερίδες....εξάλλου με γυναίκες πάω...ούτε τράνς,ούτε γκεϊ...
Καλά για την ομολογία του οδηγού......για το άλλο που λες απλά με ενδιαφέρει να μην κάνω κάτι παράνομο....αν είναι παράνομο...πάω πάσο....που δεν είναι...αλλά το να μάθουν κάποιοι ότι πήγα με call-girl....ειλικρινα δεν με απασχολεί....και θα σου πώ και ένα που έλεγε ένας φίλος:''πηδάω...δεν πηδιέμαι''...φυσικά αυτά είναι απόψεις δικές μου και δεν θα τα έκανα/έλεγα αν ήμουν παντρεμένος.....
Υμαρτον ρε παιδια,φακελομενοι απο τα γραφεια ειστε οχι απο τη αστυνομια!!
Ξερουν τα γουστα σας και αλλες πικαντικες λεπτομερειες.
Αλλα επιδη ειστε ολοι ξερολες και ψιλομαλακες δε λεω τιποτα!
Μαλλον εγω ειμαι πιο πολλυ μαλακας που ηθελα να πω ορισμενα πραγματα.
Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ... @ΔανάηMagic λοβ γιου