nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
δηλαδη αμα δεν ειναι καλοκαιρι
και δεν εχει φαει παστουρμα ειναι οκ?
Κομπλε, για το χειμωνα ιδιως!
δηλαδη αμα δεν ειναι καλοκαιρι
και δεν εχει φαει παστουρμα ειναι οκ?
σε αυτο δεν εχεις αδικο τυπεετσι ειναι οι Ελληνιδες σαν την γυναικα μου
εσυ τυπε ποσα κιλα εισαι.....;θελω να δω αν η μαλακια στον αντρα παει με τα κιλα επισης ή αντιστροφα;Αναλογα ποσα κιλα εχει μια γυναικα τοσο πιο ερωτικη ειναι
θελω γνωμες
Θεσσαλε καρδιοκατακτητη, δε στελνεις κανα τραχανα στην Αννουλα,εσυ τυπε ποσα κιλα εισαι.....;θελω να δω αν η μαλακια στον αντρα παει με τα κιλα επισης ή αντιστροφα;
εχουμε ωραιοτατο ξινο τραχανα με δικο μας προβειο και γιδινο γαλα.....κανεις και παπαρα με ενα κιλο ψωμι,ριχνεις και φετα και εισαι ετοιμος για το χωραφιΘεσσαλε καρδιοκατακτητη, δε στελνεις κανα τραχανα στην Αννουλα,
και ασε τις επιστημονικες ερευνες...
Δον Ζουαν του Κλεινοβου και Καζανοβα του Κεφαλοβρυσου,εχουμε ωραιοτατο ξινο τραχανα με δικο μας προβειο και γιδινο γαλα.....κανεις και παπαρα με ενα κιλο ψωμι,ριχνεις και φετα και εισαι ετοιμος για τοχωραφιγυμναστηριο
θα αποστειλω πμ στον διαχειριστη του παροντος ιστοτοπου ,θα κανω καμια εκδουλευση για να ανεβει η τηλεθεαση,θα συκοφαντησω αλλα μελη,θα ριξω καμια χριστοπαναγια για να προσελκυσω επισκεπτες,θα μοιρασω καμια τσοντα.......κατι θα βρω να κανω ρε μαν......Δον Ζουαν του Κλεινοβου και Καζανοβα του Κεφαλοβρυσου,
τι προτιθεσαι να κανεις για να κερδισεις την καρδια της αδικοχαμενης βαλβιδοκορης;
Οι χοντρές κάνουν στην πλειοψηφία τους καλό γαμήσι. Δεν είναι στερεότυπο είναι αλήθεια. Τέλος.
τυπε αυτο το μωρο σαρεσει?πρωτα πρωτα κανετε πολλα λαθοι και εκτιμήσεις. Το μουνι της το καθαριζει συνεχεια και μοσχοβολαει. Οταν κανει ζεστει βγαζει την κιλοτα και ανοιγη τα ποδια. Βαζουμε ενα ανεμιστηρα και ολα ενταξι. Οσα για τα κολπα στο κρεβατι αλλο πραμα. Η δικια μου ειναι πολυ ευκινητη.
Το κρεβατι μας εχει σπασει πολλες φορες.
στο αγκαλιασμα δεν μπορω εγω αλλα με περνει αγκαλια αυτη. σιγα το σπουδαιο προβλημα
αυτη ειναι χτικιαρα δικε μου , θαρρω οτι προσπαθεις να τον προσβαλεις :Sτυπε αυτο το μωρο σαρεσει?
στο αγκαλιασμα δεν μπορω εγω αλλα με περνει αγκαλια αυτη. σιγα το σπουδαιο προβλημα
οχι ρε τυπε και η αννουλα ετσι εγινε οταν εχασε 3 κιλα με την διαιτα του τραχανααυτη ειναι χτικιαρα δικε μου , θαρρω οτι προσπαθεις να τον προσβαλεις :S