Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
γιαυτο εδειχνε φουσκωμενη δικε μουοχι ρε τυπε και η αννουλα ετσι εγινε οταν εχασε 3 κιλα με την διαιτα του τραχανα
γιαυτο εδειχνε φουσκωμενη δικε μουοχι ρε τυπε και η αννουλα ετσι εγινε οταν εχασε 3 κιλα με την διαιτα του τραχανα
Η έμμεση ερώτηση όμως είναι αν κάνουν καλό σεξ οι χοντρές, δεν είναι αν μας αρέσουν ή όχι, εμένα που μέχρι ένα όριο μου αρέσουν πιστεύω ότι κάνουν πολύ καλό σεξ.και ποιος το λέει αυτό? λογικά αυτοί που γαμάνε χοντρές...
σε εμένα... και σε πολλούς λογικά από εδώ μέσα, όταν βλέπω χοντρή με πατσόκιλα, μπουτάρες βοδινές, κυτταρίτιδα μέχρι τον αστράγαλο και φαντάζομαι την ιδρωτίλα ανάμεσα στο μουνί της... όχι μόνο δεν μου σηκώνετε... αλλά μου έρχεται να ξεράσω...
αυτό και μόνο κάνει την εκτίμηση υποκειμενική... δηλαδή ότι οι χοντρές κάνουν καλό γαμήσι...
δεν είναι εξακριβωμένο από το σύνολο των αντρών... είναι εξακριβωμένο από αυτούς που τους αρέσουν οι χοντρές...
και ποιος το λέει αυτό? λογικά αυτοί που γαμάνε χοντρές...
σε εμένα... και σε πολλούς λογικά από εδώ μέσα, όταν βλέπω χοντρή με πατσόκιλα, μπουτάρες βοδινές, κυτταρίτιδα μέχρι τον αστράγαλο και φαντάζομαι την ιδρωτίλα ανάμεσα στο μουνί της... όχι μόνο δεν μου σηκώνετε... αλλά μου έρχεται να ξεράσω...
αυτό και μόνο κάνει την εκτίμηση υποκειμενική... δηλαδή ότι οι χοντρές κάνουν καλό γαμήσι...
δεν είναι εξακριβωμένο από το σύνολο των αντρών... είναι εξακριβωμένο από αυτούς που τους αρέσουν οι χοντρές...
ειναι εξακριβωμενο απο αυτους που δεν μπορουν να γαμησουν αλλες.δεν είναι εξακριβωμένο από το σύνολο των αντρών... είναι εξακριβωμένο από αυτούς που τους αρέσουν οι χοντρές...
Η έμμεση ερώτηση όμως είναι αν κάνουν καλό σεξ οι χοντρές, δεν είναι αν μας αρέσουν ή όχι, εμένα που μέχρι ένα όριο μου αρέσουν πιστεύω ότι κάνουν πολύ καλό σεξ.
Όπως σε πολλούς δεν αρέσουν οι χοντρές έμενα δεν μου αρέσουν οι μαύρες, δεν μπορώ να έχω γνώμη αν κάνουν καλό γαμήσι από την στιγμή που δεν μου σηκώνετε με αυτές.
...και για ναναι χοντρη μια γυναικα σημαινει οτι την ενδιαφερει περισσοτερο το φαι παρα το σεξ ,οποτε ειναι αξια των επιλογων της ,ενω μια που γυμναζεται και προσεχει τι τρωει εκτιμαται δεοντως...Μια γυναίκα με λίγα πιασίματα μπορεί να είναι και όμορφη και αξιογάμητη!!!Εάν όμως τα κιλά της είναι υπερβολικά,είναι δηλαδή παχύσαρκη,τι να προσφέρει και στο σεξ;Όλο το ΚΑΜΑ SUTRA; Μόνο το κλασικό ιεραποστολικό...
την μαστιγωνω κιολας...οι χοντρες ειναι καταληλες μονο για μαστιγωμα...
Της βαζεις και καπιστρι;την μαστιγωνω κιολας
...ευτυχως για αυτην που υπαρχεις και συ αλλιως θα την εβγαζε με το δαχτυλο...η δικια μου τρωει και γαμιεται. ποις λεει τετειεσ μαλακιες.
θα μου την εδινε αν πηγαινε γυμναστηριο
ολοι εδω μεσα θα θελατε να την γαμισετε και να γλυψετε τον κωλο της με την κιταριτιδα. (καυλα σκετη η κιταριτιδα) αλλα δεν σας καθετε γιατι αγαπαει εμενα...ευτυχως για αυτην που υπαρχεις και συ αλλιως θα την εβγαζε με το δαχτυλο...
... και τον ταριφα, και τους Νιγηριανους, και τον κωλογερο...ολοι εδω μεσα θα θελατε να την γαμισετε και να γλυψετε τον κωλο της με την κιταριτιδα. (καυλα σκετη η κιταριτιδα) αλλα δεν σας καθετε γιατι αγαπαει εμενα
... και τον ταριφα, και τους Νιγηριανους, και τον κωλογερο...
Τον ζηλευω τον καριολη.Τωρα γιατι γινεσαι κακος? Θελεις να εχουμε δραματα?
ολοι εδω μεσα θα θελατε να την γαμισετε και να γλυψετε τον κωλο της με την κιταριτιδα. (καυλα σκετη η κιταριτιδα) αλλα δεν σας καθετε γιατι αγαπαει εμενα
o κωλος κ το μουνι της γτ ειναι ετσι?εχει καμια χρωμοσωμικη ανωμαλια η κανα αυτοανοσο νοσημα?
μηπως πρεπει να παμε την ανουλα στους γιακουμπηδες κ στις ματσατσουτσες να βρει γιατρεια?
αναλαμβανω ολα τα εξοδα
Σου αρεσε η φορολογικη αναλυση που εκανα στο αλλο θεμα?