Νέα

Το σεξ παει με τα κιλα στην γυναικα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
και ποιος το λέει αυτό? λογικά αυτοί που γαμάνε χοντρές...
σε εμένα... και σε πολλούς λογικά από εδώ μέσα, όταν βλέπω χοντρή με πατσόκιλα, μπουτάρες βοδινές, κυτταρίτιδα μέχρι τον αστράγαλο και φαντάζομαι την ιδρωτίλα ανάμεσα στο μουνί της... όχι μόνο δεν μου σηκώνετε... αλλά μου έρχεται να ξεράσω...

αυτό και μόνο κάνει την εκτίμηση υποκειμενική... δηλαδή ότι οι χοντρές κάνουν καλό γαμήσι...

δεν είναι εξακριβωμένο από το σύνολο των αντρών... είναι εξακριβωμένο από αυτούς που τους αρέσουν οι χοντρές...   
Η έμμεση ερώτηση όμως είναι αν κάνουν καλό σεξ οι χοντρές, δεν είναι αν μας αρέσουν ή όχι, εμένα που μέχρι ένα όριο μου αρέσουν πιστεύω ότι κάνουν πολύ καλό σεξ.
Όπως σε πολλούς δεν αρέσουν οι χοντρές έμενα δεν μου αρέσουν οι μαύρες, δεν μπορώ να έχω γνώμη αν κάνουν καλό γαμήσι από την στιγμή που δεν μου σηκώνετε με αυτές.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και ποιος το λέει αυτό? λογικά αυτοί που γαμάνε χοντρές...
σε εμένα... και σε πολλούς λογικά από εδώ μέσα, όταν βλέπω χοντρή με πατσόκιλα, μπουτάρες βοδινές, κυτταρίτιδα μέχρι τον αστράγαλο και φαντάζομαι την ιδρωτίλα ανάμεσα στο μουνί της... όχι μόνο δεν μου σηκώνετε... αλλά μου έρχεται να ξεράσω...

αυτό και μόνο κάνει την εκτίμηση υποκειμενική... δηλαδή ότι οι χοντρές κάνουν καλό γαμήσι...

δεν είναι εξακριβωμένο από το σύνολο των αντρών... είναι εξακριβωμένο από αυτούς που τους αρέσουν οι χοντρές...   

πεστα δικε μου

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ειναι εξακριβωμενο απο αυτους που δεν μπορουν να γαμησουν αλλες.

Επισκέπτης
Η έμμεση ερώτηση όμως είναι αν κάνουν καλό σεξ οι χοντρές, δεν είναι αν μας αρέσουν ή όχι, εμένα που μέχρι ένα όριο μου αρέσουν πιστεύω ότι κάνουν πολύ καλό σεξ.
Όπως σε πολλούς δεν αρέσουν οι χοντρές έμενα δεν μου αρέσουν οι μαύρες, δεν μπορώ να έχω γνώμη αν κάνουν καλό γαμήσι από την στιγμή που δεν μου σηκώνετε με αυτές.

Κι εμένα με κατσίκες , χοντρές και μαύρες δεν μου σηκώνεται ,
οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη για το τι σεξ κάνουν .......

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...οι χοντρες ειναι καταληλες μονο για μαστιγωμα...

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Μια γυναίκα με λίγα πιασίματα μπορεί να είναι και όμορφη και αξιογάμητη!!!Εάν όμως τα κιλά της είναι υπερβολικά,είναι δηλαδή παχύσαρκη,τι να προσφέρει και στο σεξ;Όλο το ΚΑΜΑ SUTRA;  :uglystupid: Μόνο το κλασικό ιεραποστολικό... :knockinb:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Μια γυναίκα με λίγα πιασίματα μπορεί να είναι και όμορφη και αξιογάμητη!!!Εάν όμως τα κιλά της είναι υπερβολικά,είναι δηλαδή παχύσαρκη,τι να προσφέρει και στο σεξ;Όλο το ΚΑΜΑ SUTRA;  :uglystupid: Μόνο το κλασικό ιεραποστολικό... :knockinb:
...και για ναναι χοντρη μια γυναικα σημαινει οτι την ενδιαφερει περισσοτερο το φαι παρα το σεξ ,οποτε ειναι αξια των επιλογων της ,ενω μια που γυμναζεται και προσεχει τι τρωει εκτιμαται δεοντως...

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
η δικια μου τρωει και γαμιεται. ποις λεει τετειεσ μαλακιες.
θα μου την εδινε αν πηγαινε γυμναστηριο

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
η δικια μου τρωει και γαμιεται. ποις λεει τετειεσ μαλακιες.
θα μου την εδινε αν πηγαινε γυμναστηριο
...ευτυχως για αυτην που υπαρχεις και συ αλλιως θα την εβγαζε με το δαχτυλο...

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
...ευτυχως για αυτην που υπαρχεις και συ αλλιως θα την εβγαζε με το δαχτυλο...
ολοι εδω μεσα θα θελατε να την γαμισετε και να γλυψετε τον κωλο της με την κιταριτιδα. (καυλα σκετη η κιταριτιδα) αλλα δεν σας καθετε γιατι αγαπαει εμενα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οπωσδηποτε........Μ αυτο το ονειρο ζουμε

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ολοι εδω μεσα θα θελατε να την γαμισετε και να γλυψετε τον κωλο της με την κιταριτιδα. (καυλα σκετη η κιταριτιδα) αλλα δεν σας καθετε γιατι αγαπαει εμενα
... και τον ταριφα, και τους Νιγηριανους, και τον κωλογερο...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

o κωλος κ το μουνι της γτ ειναι ετσι?εχει καμια χρωμοσωμικη ανωμαλια η κανα αυτοανοσο νοσημα?
μηπως πρεπει να παμε την ανουλα στους γιακουμπηδες κ στις ματσατσουτσες να βρει γιατρεια?

αναλαμβανω ολα τα εξοδα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
o κωλος κ το μουνι της γτ ειναι ετσι?εχει καμια χρωμοσωμικη ανωμαλια η κανα αυτοανοσο νοσημα?
μηπως πρεπει να παμε την ανουλα στους γιακουμπηδες κ στις ματσατσουτσες να βρει γιατρεια?

αναλαμβανω ολα τα εξοδα

Σου αρεσε η φορολογικη αναλυση που εκανα στο αλλο θεμα?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Σου αρεσε η φορολογικη αναλυση που εκανα στο αλλο θεμα?

βαλε λινκ δεν ειδα

εχω σοβαροτερες ασχολιες στη ζωη μου ξερεις απο το να ειμαι ολη την ωρα στο φορουμ

επαιζα εξμποξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom