Νέα

Το σεξ παει με τα κιλα στην γυναικα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Απωθητικό είναι το άμορφο λίπος φίλος

Η γκάμα σου στην καυλοαφύπνιση είναι φτωχή. Υπάρχουν πολλές ενότητες με λιπαρές παρουσίες ενδεδυμένες ελαφρώς, προκλητικά στα πορνοσάιτ

Ανοιχτοί ορίζοντες και κατακτούμε το επόμενο οχυρό

Νέοι προβληματισμοί προς επίλυση

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Απωθητικό είναι το άμορφο λίπος φίλος

Η γκάμα σου στην καυλοαφύπνιση είναι φτωχή. Υπάρχουν πολλές ενότητες με λιπαρές παρουσίες ενδεδυμένες ελαφρώς, προκλητικά στα πορνοσάιτ

Ανοιχτοί ορίζοντες και κατακτούμε το επόμενο οχυρό

Νέοι προβληματισμοί προς επίλυση

Επειδή εσένα σου αρέσουν οι χοντρές.. αν όχι με άμορφο...  με οποιασδήποτε μορφής λίπους... δεν σημαίνει ότι μπορείς να επιβάλεις στους υπόλοιπους ότι τα δικά σου κριτήρια της πραγματικής καύλας είναι και τα σωστά...

Άκου... έχω γκάμα καυλοαφύπνισης φτωχή... επειδή δεν μου αρέσουν οι χοντρές!!!....  :headbang:

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή εσένα σου αρέσουν οι χοντρές.. αν όχι με άμορφο...  με οποιασδήποτε μορφής λίπους... δεν σημαίνει ότι μπορείς να επιβάλεις στους υπόλοιπους ότι τα δικά σου κριτήρια της πραγματικής καύλας είναι και τα σωστά...

Άκου... έχω γκάμα καυλοαφύπνισης φτωχή... επειδή δεν μου αρέσουν οι χοντρές!!!....  :headbang:

Φτωχή η φαντασία σου, φτωχή κι η ερμηνεία σου.

Το επιχείρημα σου πως είναι απωθητικές και δεν παίζουν σε πορνό έχει υποστεί συντριβή από τον κόσμο του διαδικτύου.

Δεν μ'αρέσουν οι υπέρβαρες φίλος. Ούτε αυτοί που δεν ξέρουν να διαβάζουν ;)

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Δεν έχω τη διάθεση να κάτσω να τσακώνομαι μαζί σου...
Είναι σαν να προσπαθείς να πεις σε ένα gay ότι δεν είναι σωστό που πάει με άντρες και ότι πρέπει να πηγαίνει με γυναίκες...
Αφού σου αρέσουν οι χοντρές... ή οι λιπαρές παρουσίες όπως τις αποκαλείς...  :2funny:  ότι και να πω δεν θα σου αλλάξω γνώμη...

Επίσης ξέρω να διαβάζω πολύ καλά, μάλλον εσύ δεν ξέρεις να γράφεις ή δεν θυμάσαι τι γράφεις... Ξανά διάβασε τα κείμενα σου και πες μου σε ποιο σημείο αναφέρεις ότι δεν σου αρέσουν οι χοντρές? Εσύ έκανες παράθεση σε δικό μου post επειδή είπα τις χοντρές απωθητικές... Αφού σε ενόχλησε τόσο, τι θέλεις δηλαδή να καταλάβω? ότι δεν σου αρέσουν?

Βάλε πρώτα σε μια τάξη τις απόψεις σου και διόρθωσε το τρόπο που γράφεις για να μπορεί ο κόσμος να σε καταλαβαίνει...

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω τη διάθεση να κάτσω να τσακώνομαι μαζί σου...
Είναι σαν να προσπαθείς να πεις σε ένα gay ότι δεν είναι σωστό που πάει με άντρες και ότι πρέπει να πηγαίνει με γυναίκες...
Αφού σου αρέσουν οι χοντρές... ή οι λιπαρές παρουσίες όπως τις αποκαλείς...  :2funny:  ότι και να πω δεν θα σου αλλάξω γνώμη...

Επίσης ξέρω να διαβάζω πολύ καλά, μάλλον εσύ δεν ξέρεις να γράφεις ή δεν θυμάσαι τι γράφεις... Ξανά διάβασε τα κείμενα σου και πες μου σε ποιο σημείο αναφέρεις ότι δεν σου αρέσουν οι χοντρές? Εσύ έκανες παράθεση σε δικό μου post επειδή είπα τις χοντρές απωθητικές... Αφού σε ενόχλησε τόσο, τι θέλεις δηλαδή να καταλάβω? ότι δεν σου αρέσουν?

Βάλε πρώτα σε μια τάξη τις απόψεις σου και διόρθωσε το τρόπο που γράφεις για να μπορεί ο κόσμος να σε καταλαβαίνει...

Αγαπητέ συμφορουμίτη, υπάρχουν ολόκληρα sections με χοντρές απωθητικές όπως λες. Αυτό στέλνει στον κάλαθο των αχρήστων τον συλλογισμό σου για την απωθητικότητα τους και πως δεν προτιμούνται ως πρωταγωνίστριες πορνό.

Οι χοντρές δεν ξέρουν να τρώνε.

Εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις.

Οι χοντρές μπορούν να κάνουν δίαιτα.

Ανέπτυξε τις ικανότητες σου και άμβλυνε τους πορνοπανοραμικούς σου ορίζοντες.

Πάρε και ένα φιλάκι στο μάγουλο γιατί μου κάκιωσες την στιγμή που βλέπεις πως είμαι νέος...

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

δεν κάκιωσα... κουβέντα να γίνετε... δεν μπορούν να συμφωνούν όλοι με όλους...

τέλος πάντων...

η άποψη μου δεν αλλάζει... δεν σε κατηγορώ που ανήκεις σε μια ιδιαίτερη κατηγορία και σου αρέσει συγκεκριμένος τύπος γυναικών, αλλά δεν μπορείς να μου βάζεις και χέρι επειδή δεν αρέσουν σε εμένα... Δηλαδή αν εσένα δεν σου αρέσουν οι αδύνατες, υπάρχει περίπτωση ότι και να σου πω εγώ, να αλλάξεις γνώμη και ξαφνικά να σου αρέσουν??? Η μπορώ να σου πω εγώ, ότι αφού δεν σου αρέσουν οι αδύνατες.. είσαι φτωχός σε σεξουαλική φαντασία?

Τώρα και σε αυτό που λες για την μεγάλη ζήτηση των <<λιπαρών>> γυναικών όπως τις λες εσύ, δεν έχει να λέει κάτι... Υπάρχουν πολλές κατηγορίες με φανατικό κοινό... π.χ. swingers, οι ουρολάγνοι, οι ποδολάγνοι... ξέρεις πόσα κλίκ έχουν τέτοιου είδους βιντεάκια στα sites??? Τι σημαίνει αυτό? ότι όλοι γίναμε ουρολάγνοι και ποδολάγνοι και ότι όποιος δεν είναι, δεν έχει φαντασία στο σέξ?
Ο Σιρινάκης με τις τσόντες, δεν είδα να έχει καμιά τέτοια στις ταινίες του... Γιατί άραγε? Για το αυτονόητο φυσικά... ότι το κοινό το οποίο θα ενδιαφερθεί θα είναι πολύ μικρό και θα πιάσει πάτο...

τέλος πάντων... θα βγω σε λίγο... φιλάκια και σε εσένα... νέος είσαι, έχουμε χρόνο να τσακωνόμαστε  :2funny: :2funny:

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Να θυμάσαι μόνο πως οι ερωτικοί χυμοί μπορούν να οδηγήσουν στην μέθη. Θα χάσεις τον εαυτό σου.

Όλα είναι ρευστά και τίποτα δεν υπάρχει στ' αλήθεια.

Έφυγα για νέες εμπειρίες  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οι χοντρές γυναίκες (σαν του bblw)είναι ότι καλύτερο.Αρκεί να είναι μέσα Ιουλίου,καύσωνας,κλεισμένος σε ένα δωμάτιο χωρίς air contision και να την γ@μάς(συγγνώμη,να κάνεις έρωτα)!!!!!!! :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οι χοντρές γυναίκες (σαν του bblw)είναι ότι καλύτερο.Αρκεί να είναι μέσα Ιουλίου,καύσωνας,κλεισμένος σε ένα δωμάτιο χωρίς air contision και να την γ@μάς(συγγνώμη,να κάνεις έρωτα)!!!!!!! :grin:
URL]]

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
http://[URL unfurl="true"]www.illustrationsof.com/royalty-free-emoticon-clipart-illustration-1110188tn.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
Οι χοντρές κάνουν στην πλειοψηφία τους καλό γαμήσι. Δεν είναι στερεότυπο είναι αλήθεια. Τέλος.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Αρκει να μην ειναι καλοκαιρι, να μην εχει φαει παστουρμα και να εχεις μαζι και κανενα κιλο αλευρι για να βρισκεις τρυπα

δηλαδη αμα δεν ειναι καλοκαιρι

και δεν εχει φαει παστουρμα ειναι οκ?  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom