bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 38
- Πόντοι
- 16
πραγματικά μου ήρθε αναγούλα!
Απωθητικό είναι το άμορφο λίπος φίλος
Η γκάμα σου στην καυλοαφύπνιση είναι φτωχή. Υπάρχουν πολλές ενότητες με λιπαρές παρουσίες ενδεδυμένες ελαφρώς, προκλητικά στα πορνοσάιτ
Ανοιχτοί ορίζοντες και κατακτούμε το επόμενο οχυρό
Νέοι προβληματισμοί προς επίλυση
εννοειτε ρε φιλε αυτο!!!δεν εχουν ολοι την τυχη να εχουν γυναικα σαν την δικια σουΑναλογα ποσα κιλα εχει μια γυναικα τοσο πιο ερωτικη ειναι
θελω γνωμες
Επειδή εσένα σου αρέσουν οι χοντρές.. αν όχι με άμορφο... με οποιασδήποτε μορφής λίπους... δεν σημαίνει ότι μπορείς να επιβάλεις στους υπόλοιπους ότι τα δικά σου κριτήρια της πραγματικής καύλας είναι και τα σωστά...
Άκου... έχω γκάμα καυλοαφύπνισης φτωχή... επειδή δεν μου αρέσουν οι χοντρές!!!....
Δεν έχω τη διάθεση να κάτσω να τσακώνομαι μαζί σου...
Είναι σαν να προσπαθείς να πεις σε ένα gay ότι δεν είναι σωστό που πάει με άντρες και ότι πρέπει να πηγαίνει με γυναίκες...
Αφού σου αρέσουν οι χοντρές... ή οι λιπαρές παρουσίες όπως τις αποκαλείς... ότι και να πω δεν θα σου αλλάξω γνώμη...
Επίσης ξέρω να διαβάζω πολύ καλά, μάλλον εσύ δεν ξέρεις να γράφεις ή δεν θυμάσαι τι γράφεις... Ξανά διάβασε τα κείμενα σου και πες μου σε ποιο σημείο αναφέρεις ότι δεν σου αρέσουν οι χοντρές? Εσύ έκανες παράθεση σε δικό μου post επειδή είπα τις χοντρές απωθητικές... Αφού σε ενόχλησε τόσο, τι θέλεις δηλαδή να καταλάβω? ότι δεν σου αρέσουν?
Βάλε πρώτα σε μια τάξη τις απόψεις σου και διόρθωσε το τρόπο που γράφεις για να μπορεί ο κόσμος να σε καταλαβαίνει...
Αναλογα ποσα κιλα εχει μια γυναικα τοσο πιο ερωτικη ειναι
θελω γνωμες
Οι χοντρές γυναίκες (σαν του bblw)είναι ότι καλύτερο.Αρκεί να είναι μέσα Ιουλίου,καύσωνας,κλεισμένος σε ένα δωμάτιο χωρίς air contision και να την γ@μάς(συγγνώμη,να κάνεις έρωτα)!!!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.illustrationsof.com/royalty-free-emoticon-clipart-illustration-1110188tn.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
Οι χοντρές κάνουν στην πλειοψηφία τους καλό γαμήσι. Δεν είναι στερεότυπο είναι αλήθεια. Τέλος.
οσο πιο χοντρη τοσο καλυτερο γαμησι ομως τυπε?
Οι χοντρές κάνουν στην πλειοψηφία τους καλό γαμήσι. Δεν είναι στερεότυπο είναι αλήθεια. Τέλος.
Αρκει να μην ειναι καλοκαιρι, να μην εχει φαει παστουρμα και να εχεις μαζι και κανενα κιλο αλευρι για να βρισκεις τρυπα
δηλαδη αμα δεν ειναι καλοκαιρι
και δεν εχει φαει παστουρμα ειναι οκ?
Όχι ρε συ να έχει κιλά αλλά να μπορεί να κουνηθεί και λίγο.οσο πιο χοντρη τοσο καλυτερο γαμησι ομως τυπε?