Νέα

Το σεξ παει με τα κιλα στην γυναικα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν είναι έτσι
τότε οι γυναίκες του φόρουμ
(φώκιες/φάλαινες)
είναι πολύ ... ερωτικές ..........

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ετσι ειναι οι Ελληνιδες σαν την γυναικα μου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αναλογα ποσα κιλα εχει μια γυναικα τοσο πιο ερωτικη ειναι
θελω γνωμες
εσυ τυπε ποσα κιλα εισαι.....;θελω να δω αν η μαλακια στον αντρα παει με τα κιλα επισης ή αντιστροφα; :birdman:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
εσυ τυπε ποσα κιλα εισαι.....;θελω να δω αν η μαλακια στον αντρα παει με τα κιλα επισης ή αντιστροφα; :birdman:
Θεσσαλε καρδιοκατακτητη, δε στελνεις κανα τραχανα στην Αννουλα,
και ασε τις επιστημονικες ερευνες... :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θεσσαλε καρδιοκατακτητη, δε στελνεις κανα τραχανα στην Αννουλα,
και ασε τις επιστημονικες ερευνες... :birdman:
εχουμε ωραιοτατο ξινο τραχανα με δικο μας προβειο και γιδινο γαλα.....κανεις και παπαρα με ενα κιλο ψωμι,ριχνεις και φετα και εισαι ετοιμος για το χωραφι

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
εχουμε ωραιοτατο ξινο τραχανα με δικο μας προβειο και γιδινο γαλα.....κανεις και παπαρα με ενα κιλο ψωμι,ριχνεις και φετα και εισαι ετοιμος για το χωραφι γυμναστηριο
Δον Ζουαν του Κλεινοβου και Καζανοβα του Κεφαλοβρυσου,
τι προτιθεσαι να κανεις για να κερδισεις την καρδια της αδικοχαμενης βαλβιδοκορης;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δον Ζουαν του Κλεινοβου και Καζανοβα του Κεφαλοβρυσου,
τι προτιθεσαι να κανεις για να κερδισεις την καρδια της αδικοχαμενης βαλβιδοκορης;
θα αποστειλω πμ στον διαχειριστη του παροντος ιστοτοπου ,θα κανω καμια εκδουλευση για να ανεβει η τηλεθεαση,θα συκοφαντησω αλλα μελη,θα ριξω καμια χριστοπαναγια για να προσελκυσω επισκεπτες,θα μοιρασω καμια τσοντα.......κατι θα βρω να κανω ρε μαν...... :sunglasses:

funkyshark

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
Εγω πιστέυω οτι είναι θεμα γουστού, σε εμενα δεν αρέσουν οι χοντρές, μια γυνάικα στο 1,68 έως 1,72 πρεπει να είναι το πολύ 55-56 κιλά για να έχει και τις καμπύλες τις αλλα και ο κορμί να κάνει κόλπα στο κρεβάτι, οποιοδήποτε άλλο βάρος παραπάνω του 56 θεωρείτε υπέρβαρο για αυτες τις αναλογίες. Οστόσο μια χοντρή-υπέρβαρη γυναίκα εκτός από τον όγκο που προσφέρει στο κρεβάτι και το τεράστιο βουλιαγμα στο στρώμα, ουτε να την πάρεις αγκαλια έυκολα μπορείς ουτε με ενα ΄χαδι να καλύψεις έυκολα μερος του κορμιόυ της (εκτος εαν έχεις χέρι σαν ρακέτα) πόσο μάλλον όταν ξυπνήσεις το πρωι δίπλα της και την δεις (το πρωι είμαστε ολοι λίγο πιο φράπα - πρησμένο πρόσωπο) και αναρωτηθεις αν δεν τρομάξεις πρώτα για το τι θές μαζι με αυτο το θωρηκτό! ενας χονδρός άνδρας οστόσο μπορει αυτό να μην το βρεί αποκρουστικό μιας και είναι καθρέπτης του εαυτου του.

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιοι πρέπει να κάνετε μαθήματα αναπνοών.

Η ασφυκτική πίεση προϋποθέτει άριστο αναπνευστικό.

Καλή διασκέδαση.

Προσοχή στην απόφραξη

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
Οι χοντρές κάνουν στην πλειοψηφία τους καλό γαμήσι. Δεν είναι στερεότυπο είναι αλήθεια. Τέλος.

και ποιος το λέει αυτό? λογικά αυτοί που γαμάνε χοντρές...
σε εμένα... και σε πολλούς λογικά από εδώ μέσα, όταν βλέπω χοντρή με πατσόκιλα, μπουτάρες βοδινές, κυτταρίτιδα μέχρι τον αστράγαλο και φαντάζομαι την ιδρωτίλα ανάμεσα στο μουνί της... όχι μόνο δεν μου σηκώνετε... αλλά μου έρχεται να ξεράσω...

αυτό και μόνο κάνει την εκτίμηση υποκειμενική... δηλαδή ότι οι χοντρές κάνουν καλό γαμήσι...

δεν είναι εξακριβωμένο από το σύνολο των αντρών... είναι εξακριβωμένο από αυτούς που τους αρέσουν οι χοντρές...   

Homo_Eroticus

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μα ρε τύπε, είναι δυνατόν να είναι εξακριβωμένο από άτομα που δεν γουστάρουν να πάνε με χοντρές ;

Η τέχνη υπάρχει ακόμη κι αν πεθάνει η λογική.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
πρωτα πρωτα κανετε πολλα λαθοι και εκτιμήσεις. Το μουνι της το καθαριζει συνεχεια και μοσχοβολαει. Οταν κανει ζεστει βγαζει την κιλοτα και ανοιγη τα ποδια. Βαζουμε ενα ανεμιστηρα και ολα ενταξι. Οσα για τα κολπα στο κρεβατι αλλο πραμα. Η δικια μου ειναι πολυ ευκινητη.
Το κρεβατι μας εχει σπασει πολλες φορες.
στο αγκαλιασμα δεν μπορω εγω αλλα με περνει αγκαλια αυτη. σιγα το σπουδαιο προβλημα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πρωτα πρωτα κανετε πολλα λαθοι και εκτιμήσεις. Το μουνι της το καθαριζει συνεχεια και μοσχοβολαει. Οταν κανει ζεστει βγαζει την κιλοτα και ανοιγη τα ποδια. Βαζουμε ενα ανεμιστηρα και ολα ενταξι. Οσα για τα κολπα στο κρεβατι αλλο πραμα. Η δικια μου ειναι πολυ ευκινητη.
Το κρεβατι μας εχει σπασει πολλες φορες.
στο αγκαλιασμα δεν μπορω εγω αλλα με περνει αγκαλια αυτη. σιγα το σπουδαιο προβλημα
τυπε αυτο το μωρο σαρεσει?
4183.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom