You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
το πρωτο χυσιμο για 2018.. για ποια ηταν ? ;)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1349@
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 70
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Rapturee
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2012
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Τυπε δεν εχω χυσει ακομα για το 2018. Και δεν εχω ορεξη και να τον παιξω να σου πω...για να δουμε τυποι
Μαλλον αυριο
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
για την χουφτα μου ))))))))))) καλη χρονια !!!!!!!!
putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Εγω γιαννα τροφωνιου μια η ωρα ηθελα να παω αουρορα φυλης αλλα ολα.κλειστα στις μια δε ξερω λογικα μετα θα ανοιξαν αλλα βαριομουνα ηθελα μετα να παω για χαρτια
φιλε την ιδια γαμισαμε
assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Σήμερα το πρωί 11.15,Γκαλινα Ρωσίδα μιλφ Ιάσωνος 46 όροφος,σχετικά καλή κατάθεση, θα ηταν καλύτερη αν έδινε και κωλο που ηταν αρκετά δουλεμένος.
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
χαχα τη ξεσκισαμε πηγα στις μια και μου λεει ειμαι απο απογευμα εχω γαμηθει με ολους 30 παντως κανει ωραιο γανησι τη γαμαω χρονιαφιλε την ιδια γαμισαμε
Musikerhoho
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλη καυλοχρονια! Λειτουργουν σημερα τα σπιτακια μεταξουργειο/φυλης να εκδραμουμε?
seiko
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
εγω εριξα 4 μαλακιες για την Ariana Grande πρωι πρωι
Δυνατός φίλε, ξηγήθηκες ωραία!!
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Παντα ξεκινω με τη γυναικα μου 9 το πρωι με μεγαλη ορεξη.Ετσι και το 2018.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Παραμένω άχυστος μετά από επική χαλάστρα που μου έκανε σαβούρα φίλη της γκόμενας που γούσταρα να πετσώσω στην παρέα.. Η γαμιόλα την άρπαξε εκεί που η φάση πήγαινε για χαμουρεματάκι, πήγαν μαζί τουαλέτα και μετά η γκόμενα γύρισε και έκατσε πιο μακρυά από μένα με νεύρα και την έκανε μετά από λίγο, ενώ η σαβούρα ήταν δίπλα μου και κωλοτριβόταν διακριτικά, ενώ την απαξίωνα ξενερωμένος και ανέκφραστος από το σκηνικό..
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε η μονη σου ελπιδα να γαμησεις την γκομενα ηταν να κερασεις πρωτα τσιμπουκι στο μπαζακι.τωρα δεν βλεπω να γαμας :S :S :SΠαραμένω άχυστος μετά από επική χαλάστρα που μου έκανε σαβούρα φίλη της γκόμενας που γούσταρα να πετσώσω στην παρέα.. Η γαμιόλα την άρπαξε εκεί που η φάση πήγαινε για χαμουρεματάκι, πήγαν μαζί τουαλέτα και μετά η γκόμενα γύρισε και έκατσε πιο μακρυά από μένα με νεύρα και την έκανε μετά από λίγο, ενώ η σαβούρα ήταν δίπλα μου και κωλοτριβόταν διακριτικά, ενώ την απαξίωνα ξενερωμένος και ανέκφραστος από το σκηνικό..
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
τυπε η μονη σου ελπιδα να γαμησεις την γκομενα ηταν να κερασεις πρωτα τσιμπουκι στο μπαζακι.τωρα δεν βλεπω να γαμας :S :S :S
Τύπε ρίχνω κατάρες στην βρωμιάρα πατσόλα.. Απορώ τι στον πούτσο έκανε και έγινε αυτό το επικό cockblock εκεί που είχα μερακλώσει με το μωράκι..
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τι εγινε ρε τυπε,της ειπε το μπαζο της γκομενας οτι σε γουσταρει και να κανει στην ακρη. :S :S :SΤύπε ρίχνω κατάρες στην βρωμιάρα πατσόλα.. Απορώ τι στον πούτσο έκανε και έγινε αυτό το επικό cockblock εκεί που είχα μερακλώσει με το μωράκι..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 160222
Επισκέπτης
Δώσε ένα τσιμπουκάκι στη μπαζόλα να φύγουν τα χοντρά.τι εγινε ρε τυπε,της ειπε το μπαζο της γκομενας οτι σε γουσταρει και να κανει στην ακρη. :S :S :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 215
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 364
- Εμφανίσεις