Νέα

ΧΥΣΙΜΟ ΟΜΑΔΙΚΟ - Δήλωσε συμμετοχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pablo michel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Gentleman911

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Ανδρας 45 ετων πολυ εμφανησιμος - 1,80 - 75 κιλα. ομορφο προσωπο.
γαμησι - χυσιμο - φτυσιμο - κατουρημα - ξευτυλησμα.
οποιος θελει μπορει να δηλωσει συμμετοχη ηλικιες απο 18 και ανω.
θελω πολλες πουτσες να με χυσουν και να με κατουρησουν.
το οργιο θα γινει σε δικο μου χωρο σε κοντινο προαστιο της Αθηνας
ο καθενας ελευθερος να κανει αυτο που του αρεσει, αλλα με σεβασμο στους αλλους.
ΔΕΚΤΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
οποιος ενδιαφερετε και εχει αποριες ειμαι στην διαθεση του.
απαγορευονται αυστηρα ουσιες. μονο αλκοολ.
θα εχουμε και EXTREM τσοντες σε οποιον θελει απλα να παιρνει ματι.
Που και πότε παρακαλώ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Είμαι γυναίκα,straight. Μόνο η σκέψη ότι ένας άντρας παθιάζεται από το αντρικό σώμα και να το προσκύνα μου πυροδοτεί μια έκρηξη αισθήσεων. Θα ήθελα να δηλώσω τη συμμετοχή να το δω,με χαλάει το κατουρημα. Δυστυχώς δεν είμαι τόσο προοδευτική.
Κ.Μαντω υπάρχουν και πουστηδες που τους αρέσει οπως ο top πούστης του bou @xenitemenos

• Like
Αντιδράσεις: Mantw

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
883
Πόντοι
86
Αποδεξου αυτό που γεννήθηκες....πάνε σε κάνα ψυχίατρο.....μπινε.....
Στην αρχή βρήκες δικαιολογία ότι η ανάρτηση έγινε σε λάθος μέρος. ΟΚ. Ένας φυσιολογικός και ακομπλεξάριστος ετερό (str8) το πολύ να ζητούσε να πάει η ανάρτηση στο σωστό μέρος κι αν δεν έβρισκε ανταπόκριση να ζητούσε παρέμβαση από κάποιον op κι αφού αυτό γινόταν, δεν θα ασχολιόταν άλλο. Εφόσον η ανάρτηση ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ στην σωστή κατηγορία είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ύποπτη η ΕΠΙΜΟΝΗ σου να μπαίνεις εδώ (πιθανολογώ το ίδιο κάνεις και αλλού...) και να σχολιάζεις ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ για θέματα που αμέσως ή εμμέσως και από τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ συμφραζόμενα ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ και ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡOYN. Συνεπώς, το πρόβλημά σου δεν ήταν (είναι) η αρχική ανάρτηση σε λάθος κατηγορία αλλά η ουσία της ανάρτησης και γενικώς τα θέματα LGBTQI+. Μετά από όλα αυτά, η προτροπή "Αποδέξου αυτό που γεννήθηκες" είναι ολόσωστη μόνο ΑΝ απευθύνεται ως φωναχτή σκέψη και ως προσταγή για δράση στο εαυτό σου. Εγώ ξέρω πολύ καλά τί είμαι και τί θέλω και δεν το έκρυψα ούτε το κρύβω ποτέ. Εσύ όμως; Τί
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ (όχι τί δηλώνεις); ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ. Αν το παραδεχτείς, μπορεί να γίνει η αρχή να λυτρωθείς και σεξουαλικά.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.579
Πόντοι
11.956
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ. κομπλεξικα ελληνακια καντε report στα αρχιδια μου σας γραφω μουνοσκυλα, γαμω το μουνι της μανας που σας ξεγεναγε
τετοια αρχιδια ειστε και εφτασε η χωρα στον πατο. 50 χρονων πατε και ακομα η πουτανα η μανα σας, σας συντηρη
γκαροσονια της Ευρωπης μονο η εστιαση σας εμεινε. Και οπως μου ειπε ενας Αραβας πελατης μου: Οποιος γενιετε σε αυτην την χωρα, τον εχει καταραστει ο ιδιος ο ΘΕΟΣ. Αντε γεια
Ποιος θεός ο Αλλάχ ...εάν το είπε Άραβας αυτών θα λέει ..... χαχαχα δεν μέτρα εμείς έχουμε άλλων Θεό χαχαχα σε δούλεψε ο σκούρος....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.579
Πόντοι
11.956
Είμαι γυναίκα,straight. Μόνο η σκέψη ότι ένας άντρας παθιάζεται από το αντρικό σώμα και να το προσκύνα μου πυροδοτεί μια έκρηξη αισθήσεων. Θα ήθελα να δηλώσω τη συμμετοχή να το δω,με χαλάει το κατουρημα. Δυστυχώς δεν είμαι τόσο προοδευτική.
Καλά 50χ είσαι δεν έχεις ξαναδεί γκέι να το κάνουν ....και μας έκανες και μάθημα τόσο καιρό ...για την ορθογραφία...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.579
Πόντοι
11.956
Ακούστε τώρα ατάκα που μου είπε φίλος .....ποιο πάνω βρίζει της μάνες μας γαμω το μουνι τους ....ακούστε απάντηση....φίλε εάν δεις τον γκόμενο που έχει η μάνα μου και την ψωλή του θα σου τρέχουν τα σάλια ....60χ αυτή 35χ αυτός με κορμί λαμπάδα όχι σαπιοκοιλια σαν εσένα ...που θα πεις εσύ ότι γαμας την μάνα μου ....σιγά που μπορείς έχει σούπερ γκόμενο .... χαχαχα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.344
Πόντοι
27.261

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Καλά 50χ είσαι δεν έχεις ξαναδεί γκέι να το κάνουν ....και μας έκανες και μάθημα τόσο καιρό ...για την ορθογραφία...
Με κάποια άλλη με μπερδεύετε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα σε γδυσουμε με τα μάτια πρώτα... Μετά φυσικά και θα ορμησουμε!!!
Δηλώσατε συμμετοχή και εσείς; ενδιαφέρον

Dr House

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2021
Like
32
Πόντοι
0
@hornyasfuck ποιος ειναι αυτος ο χορνυς τωρα ? :think:
ειχαμε τον σαβουρογαμη 1, εσκασε ο σαβουρογαμης 2.
ειχαμε τον χορνυ 1, τωρα εσκασε και ο χορνυς 2.
ρε σαταναδες τι κανετε ναουμε ?:confused:
Τους Αλεξ τους εχεις μετρησει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom