Herculas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.214
- Πόντοι
- 6.765
Δε μιλάς όμορφα τύπε .και τελικα το site σωστα εχει βαφτιστη ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ
Δε μιλάς όμορφα τύπε .και τελικα το site σωστα εχει βαφτιστη ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ
Βάλε καμμιά τελεία ρε Στυλιανέ....Αυτός επανάσταση έκανε για να μην έρθει ο κουμουνιστής ο άλλος εκείνη η εποχή ήταν η καλύτερη τη μιλάς και ανακατεύεις τώρα που κατεβαίνεις στην Ομόνοια και πρέπει να φωρας αλεξίσφαιρο γιλέκο και και να ξέρεις ξένες γλώσσες τι θέλεις να μας πεις ότι τώρα είναι καλητερα που έχει γίνει ο Αλβανός και ο Βούλγαρος καλύτερος από Έλληνες που δουλεύουν διανομή για 600 ευρώ και δεν έχουν τα παιδιά μας σχόλια πρέπει να πληρώσουμε κάτσε στην θέση σου και μην προκαλείς γιατί στο Αιγαίο εκτός από την Γυάρο και την Μακρόνησο έχουμε 20,000 βραχονησίδες εριμες και η ελληνική κυβέρνηση έχει τα καταστήματα φυλακών στο αστικό περιβάλλον μαζί με μετανάστες και πρεζακια ενώ τα νησιά περιμένουν αλλά δεν υπάρχει κανένας καθαρός σε αυτόν τον τόπο να τους στείλει εκεί να μην μεγαλονουν αυτοι
Χαχαχα!@Ωρίων ριξε γέλιο!
Και λουκανοπιτες ( κατά προτίμηση αφημένες εκτός ψυγείου, για κανά τριήμερο πριν το όργιο)... επιταχύνουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα..Και αντι για αλκοόλ , να προσφέρει μίλκο
Κι εσύ τώρα....Τύπε άρχισες κι εσύ να την τριζεις την όπισθεν
Μάλλον ψήνεσαι να πας και θέλεις "συνενόχους"Έχει δηλώσει κανεις??
Πάλι ανεβάζεις φωτογραφίες από τα βίντεο που έβλεπες πριν λίγο;εδω χρειάζετα πουστρες με εμπειρία οπως το γνωστο μελος πουστης@xenitemenos φωτο απο την δραση του .
υ.γ δίνει και κωλο ΔΩΡΕΑΝ
ρε πουστρα όνειρα βλέπεις απο της πολλες πουτσες που εχεις φαει δεν ξέρεις τι σου γίνεται ,εσυ μου έστειλες π.μ την φωτο απο τα γαμησια που εχεις φαειΠάλι ανεβάζεις φωτογραφίες από τα βίντεο που έβλεπες πριν λίγο;
Μόνο μια πουσταρα σαν εσένα έχει πρόσβαση τόσο εύκολα σε τέτοιο υλικό.
Γιατί το κρύβεις μωρή ξεφωνημενη;
Αν θέλετε κι αλλον αποκλειστικά παθητικό/υποτακτικό για την φάση, στείλτε πριβέ για τα απαιτούμενα.obedient η φαση παιζει
Ανδρας 45 ετων πολυ εμφανησιμος - 1,80 - 75 κιλα. ομορφο προσωπο.
γαμησι - χυσιμο - φτυσιμο - κατουρημα - ξευτυλησμα.
οποιος θελει μπορει να δηλωσει συμμετοχη ηλικιες απο 18 και ανω.
θελω πολλες πουτσες να με χυσουν και να με κατουρησουν.
το οργιο θα γινει σε δικο μου χωρο σε κοντινο προαστιο της Αθηνας
ο καθενας ελευθερος να κανει αυτο που του αρεσει, αλλα με σεβασμο στους αλλους.
ΔΕΚΤΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
οποιος ενδιαφερετε και εχει αποριες ειμαι στην διαθεση του.
απαγορευονται αυστηρα ουσιες. μονο αλκοολ.
θα εχουμε και EXTREM τσοντες σε οποιον θελει απλα να παιρνει ματι.
Εντάξει, επειδή είναι δωρεάν και βασίζεται μόνο στο κέφι και δεν υπάρχει καμιά Λαΐς που να ζητάει μύριες δραχμές, για τις οποίες μπορεί να μετανιώσεις, μη το αντιμετωπίζεις ως Δημοσθένης. Κι αν μιλάμε για τα πολύτιμα "υγρά", με κατάλληλη τεχνική μπορεί να τα συγκρατήσεις και να τα δώσεις μόνο μια φορά/συνεδρία. Οπότε τό μόνο που μένει είναι να υπάρχει όρεξη.πολλα στοματα εχουμε να ταισουμε, ασυμφοροι ειστε μαγκες
Και οπως μου ειπε ενας Αραβας πελατης μου
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ αλλα για τα αλλα εχω δικιοΤυπε μη μιλας για μαναδες
θα φας αν το συνεχισεις