Νέα

Δεν την κέρασα. Είμαι εγώ λάθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Επειδή έγινε φανερό πως υπάρχουν απόψεις στυλ αφού οι γυναίκες είναι περισσότερες αριθμητικά από τους άντρες, και μάλιστα υπάρχουν και πολλοί Ομοφυλόφιλοι, δεν μπορεί, ο μέσος άντρας μπορεί να βρει μια γυναίκα με άνεση. Όποιος θέλει, μπορεί να παρακολουθήσει αυτό το βίντεο στο οποίο η Rebecca lynn Pope (έφερνε σε επαφή γυναίκες με άντρες) στέλνει ένα μήνυμα στις άλλες γυναίκες, προσπαθώντας να τις κατεβάσει από το ροζ συννεφάκι που ζουν και να τις κάνει να καταλάβουν ότι οι απαιτήσεις τους είναι παράλογες. Βάζει μέσα πολύ θεό, αλλά όλα τα άλλα που λέει είναι αποκαλυπτικά. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Γυναικών θέλουν το ανώτερο 3% των αντρών, να είναι πάνω από 1,80μ και να βγάζουν τριψήφιο αριθμό κάθε χρόνο, κι ας είναι μέτριες οι ίδιες

Dating coach Rebecca lynn Pope QUITS working with women because of their Totally insane and unrealistic dating standards
α καλα πιο incel καναλι δε μπορουσες να βρεις? επισης εδω δεν ειναι Αμερικη

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Επειδή έγινε φανερό πως υπάρχουν απόψεις στυλ αφού οι γυναίκες είναι περισσότερες αριθμητικά από τους άντρες, και μάλιστα υπάρχουν και πολλοί Ομοφυλόφιλοι, δεν μπορεί, ο μέσος άντρας μπορεί να βρει μια γυναίκα με άνεση. Όποιος θέλει, μπορεί να παρακολουθήσει αυτό το βίντεο στο οποίο η Rebecca lynn Pope (έφερνε σε επαφή γυναίκες με άντρες) στέλνει ένα μήνυμα στις άλλες γυναίκες, προσπαθώντας να τις κατεβάσει από το ροζ συννεφάκι που ζουν και να τις κάνει να καταλάβουν ότι οι απαιτήσεις τους είναι παράλογες. Βάζει μέσα πολύ θεό, αλλά όλα τα άλλα που λέει είναι αποκαλυπτικά. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Γυναικών θέλουν το ανώτερο 3% των αντρών, να είναι πάνω από 1,80μ και να βγάζουν τριψήφιο αριθμό κάθε χρόνο, κι ας είναι μέτριες οι ίδιες

Dating coach Rebecca lynn Pope QUITS working with women because of their Totally insane and unrealistic dating standards
Αυτό το βίντεο το έχω παρακολουθήσει εδώ και πολύ καιρό, λέει τεράστιες αλήθειες για το τι συμβαίνει στις ΗΠΑ αλλά δε νομίζω πως δεν ισχύουν αντίστοιχα και στην Ελλάδα.
Στο εξωτερικό έχουν αρχίσει γυναίκες να τα χώνουν σε γυναίκες δημοσίως και με άσχημο τρόπο, για θέματα ανάλογα με το παραπάνω βίντεο.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αυτό το βίντεο το έχω παρακολουθήσει εδώ και πολύ καιρό, λέει τεράστιες αλήθειες για το τι συμβαίνει στις ΗΠΑ αλλά δε νομίζω πως δεν ισχύουν αντίστοιχα και στην Ελλάδα.
Στο εξωτερικό έχουν αρχίσει γυναίκες να τα χώνουν σε γυναίκες δημοσίως και με άσχημο τρόπο, για θέματα ανάλογα με το παραπάνω βίντεο.
σε συγκριση με τις αμερικανιδες οι ευρωπαιες ειναι μια χαρα, αλλη κουλτουρα εντελως

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
α καλα πιο incel καναλι δε μπορουσες να βρεις? επισης εδω δεν ειναι Αμερικη
εδώ βλέπουμε μια γυναίκα να προσπαθεί να λογικέψει τις άλλες, κι εσύ απαντάς ότι αυτό το κανάλι είναι incel

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.631
Πόντοι
18.496
Μα αυτό επεσήμανε η κυρία που γύρισε το Βίντεο. Ότι η μέση γυναίκα έχει την εντύπωση ότι της αξίζει ο τέλειος άντρας, και αρνείται να κατανοήσει ότι οι εν λόγω άντρες δεν φτάνουν ούτε αριθμητικά γι αυτές
που να φτασουνε,
ΟΛΕΣ το ιδιο πιστευουνε , οτι τους αξιζει ο ελον μασκ απλα κ μονο επειδη εχουνε βυζια κ κωλο:2funny:

OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.758
Πόντοι
456
Πάντα πρέπει αυτές να διαλέγουν. Όχι να τις διαλέγουν. ΟΚ... ο ψυχίατρος μετά τα 40 σας περιμένει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Μα και στα 40 αν κρατιουντε σχετικά καλά, πάλι έχουν ζήτηση,μη πω και στα 45 ακομα
ο Greek MGTOW έκανε ένα πείραμα. Έφτιαξε στο Τίντερ ένα προφίλ με τη φωτογραφία ενός άντρα Μοντέλου. Πήρε 9 Like από τις 120 Γυναίκες που είδαν τη φωτογραφία του. Μετά Έφτιαξε στο Τίντερ ένα προφίλ με τη φωτογραφία μιας πατσαβούρας χοντρής, η οποία δήλωνε ότι είχε AIDS κι έψαχνε για ξεπέτα. Από τους 120 τύπους, οι φωτογραφίες των οποίων δεν ήταν για πέταμα, 53 έκαναν Like και 4 Super Like. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, στο πόσο εύκολα μπορεί να βρει μια γυναίκα σεξ, αν το θελήσει

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Έφτιαξε στο Τίντερ ένα προφίλ με τη φωτογραφία μιας πατσαβούρας χοντρής, η οποία δήλωνε ότι είχε AIDS κι έψαχνε για ξεπέτα. Από τους 120 τύπους, οι φωτογραφίες των οποίων δεν ήταν για πέταμα, 53 έκαναν Like και 4 Super Like.
Αν δεν κάνεις πλάκα, μιλάμε δεν υπάρχει αυτό το κατάντημα, αυτή η κατρακύλα.

Τι άτομα υπάρχουν γύρω μας, ρε πούστη μου; :confused:

Μήπως ήταν trol-likes, ρε τύπε; :think:

Δεν στέκει, με την καμία. :confused:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615

Επειδή το έχω δει αυτό το πείραμα, δεν είναι καθόλου πλάκα, είναι πραγματικότατο: μιλάμε για μία θείτσα χοντρή καράμπαζο που έλεγε ότι έχει aids και επιζητούσαν νέοι άνθρωποι να τη συναντήσουν για να την πηδήξουν.
Η σεξουαλική πείνα του μέσου άντρα είναι πραγματικά απερίγραπτη και πηδάει κυριολεκτικά ό,τι του κάτσει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

Είναι κατανοητό το ότι αρνείσαι να δεις αυτή την πικρή αλήθεια. Ο Τύπος είχε και συνέχεια, δεν έμεινε εκεί. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν έκανε πλάκα , με την ίδια σιχαμένη θείτσα

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
εδώ βλέπουμε μια γυναίκα να προσπαθεί να λογικέψει τις άλλες, κι εσύ απαντάς ότι αυτό το κανάλι είναι incel
φιλε μου αυτα γινονται μονο στην αμερικη χωρις παρεξηγηση, το dating και οι προτημησεις των γυναικων διαφερουν απο χωρα σε χωρα

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Είναι κατανοητό το ότι αρνείσαι να δεις αυτή την πικρή αλήθεια. Ο Τύπος είχε και συνέχεια, δεν έμεινε εκεί. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν έκανε πλάκα , με την ίδια σιχαμένη θείτσα
το τιντερ δε λεει τιποτα, οταν σε μια σελιδα γνωριμιων ειναι ποσοστο 80 ανδρες 20 γυναικες ειναι λογικο να συμβαινει κατι τετοιο

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Επειδή το έχω δει αυτό το πείραμα, δεν είναι καθόλου πλάκα, είναι πραγματικότατο: μιλάμε για μία θείτσα χοντρή καράμπαζο που έλεγε ότι έχει aids και επιζητούσαν νέοι άνθρωποι να τη συναντήσουν για να την πηδήξουν.
Η σεξουαλική πείνα του μέσου άντρα είναι πραγματικά απερίγραπτη και πηδάει κυριολεκτικά ό,τι του κάτσει.
δε ξερω τι λες παντως εγω εχω υψηλα standards, και δε θα εδεινα ποτε σημασια σε χοντρες ασχημες κλπ, τωρα αν καποιοι νεοι το κανουν σιγουρα ειναι προφανως αυτοι που δεν βλεπονται οποτε αναγκαστικα θα πανε με τις αντιστοιχες

Τελευταία τροποποίηση:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Για να πω κ εγώ τη γνώμη μου:

Ναι έπρεπε να κεράσεις τον πρώτο καφέ. Μεγάλοι άνθρωποι είστε κ σιγά τα λεφτά στο κάτω κάτω. Κ από το δεύτερό ραντεβού βλέπεις πως θα πάει κ τι μυαλά κουβαλάει η κυρία.

Θα συμφωνήσω όμως ότι είναι πολύ ενοχλητικό να μην κάνουν ούτε μία κίνησή να πληρώσουν.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Για να πω κ εγώ τη γνώμη μου:

Ναι έπρεπε να κεράσεις τον πρώτο καφέ. Μεγάλοι άνθρωποι είστε κ σιγά τα λεφτά στο κάτω κάτω. Κ από το δεύτερό ραντεβού βλέπεις πως θα πάει κ τι μυαλά κουβαλάει η κυρία.

Θα συμφωνήσω όμως ότι είναι πολύ ενοχλητικό να μην κάνουν ούτε μία κίνησή να πληρώσουν.
που εισαι ρε γκαυλεουρα???
καιρο εχω να δω ποσταρισμα σου!!!
πως τα πας χυσταρα μου?πιτσιλαει ο ατακτος πουσταλεκος μας???

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Στους φοιτητές ίσως να είναι αλλιώς τα ποσοστά , μακάρι δηλαδή ... αν και πολύ φοβάμαι οτι και αυτοί κάπου κοντά στον μέσο όρο θα είναι :sad2:
αμα εισαι 18-25 ειναι ευκολο, μετα τα 25 πρεπει να αρχιζεις να εχεις καποιο καλυτερο budget να εισαι πιο ανεξαρτητος αλλα οχι οτι θελουν και τον ελον μασκ ειπαμε, εδω βλεπεις κατι ναυαγια να εχουν γκομενες δηλαδη ελεος

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
που εισαι ρε γκαυλεουρα???
καιρο εχω να δω ποσταρισμα σου!!!
πως τα πας χυσταρα μου?πιτσιλαει ο ατακτος πουσταλεκος μας???
Έλα ρε καυλεα!!
Πιτσιλαω αβερτα και κουμπωνω πρωτεϊνη κ κρεατίνη καθημερινά για να γίνω πορνωδης!

Εσύ τι κανείς; έμαθες ορθογραφία βλέπω; κάνα γυμναστήριο πας ή φλωρεψες;;;
Στείλε τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στο μαύρο θάνατο το λεγεωνάριο από τη Σομαλία και τους υπόλοιπους πρωκτικούς εξτρεμιστές! Τα σέβη μου!!

Skipper!

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
650
Πόντοι
81
Έχουμε πετάξει τόσα γιούρια και δραχμές σε πουτανες που ο καφές δεν θα ήταν τίποτα…..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom