Νέα

Δεν την κέρασα. Είμαι εγώ λάθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.613
Πόντοι
4.615
είναι σαφές ότι δεν κατανόησες τι έγραψα. Έγραψα ότι ύστερα από τα αμέτρητα Likes που παίρνει κάθε μέρα η πιο μέτρια κοπέλα έχει φτάσει να θεωρεί ότι είναι θεά και της αξίζει μόνο το ανώτατο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού. Όμορφοι, Διάσημοι, Φραγκάτοι κλπ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι μέσοι άντρες να έχουν ελάχιστες πιθανότητες
Αυτό είναι τεράστια αλήθεια. Ο ''μέσος άντρας'' είναι σχεδόν απαρατήρητος από τη μέση ψωνισμένη καλαμοκαβαλημένη τύπισσα που κυκλοφορεί εκεί έξω και νομίζει ότι είναι ''10άρι'' και έχει ''όλο το πακέτο'' όταν το μόνο που προσφέρει είναι μερικές τρύπες του σώματός της.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Μποκολε για κάθε πουτσα αυτού του κόσμου υπάρχει ένα μουνι.
Αν σου πω ότι υπάρχουν και οι κώλοι, για κάθε πουτσα αντιστοιχούν διπλές πιθανότητες. Αν βάλω και τους gay.... κάθε πουτσα έχει τιτάνιο έργο.... να αποδώσει
Αριθμητικά, έχεις δίκιο. Στην πραγματικότητα, αυτή η στατιστική δεν έχει εφαρμογή. Ένα απαράβατο γνώρισμα των θηλυκών όλων των ειδών, είναι η υπεργαμία. Κάθε θηλυκό θα προσπαθήσει να γαμηθεί με το πιο αστραφτερό αρσενικό, είτε μιλάμε για χρυσόψαρα, είτε μιλάμε για παγώνια, είτε μιλάμε για ανθρώπους. Αυτό το κάθαρμα ο Κωνσταντίνος κατανόησε ότι αν δώσει σε κάθε άντρα μια γυναίκα θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί γι αυτήν και τα παιδιά που θα γεννηθούν (δικά της ΣΙΓΟΥΡΑ, δικά του ΙΣΩΣ), γι αυτό και επέβαλε τη Μονογαμία μέσω χριστιανισμού. Από τη δεκαετία του 1980 και πέρα κανένας δεν πιέζει με πραγματικό τρόπο τη γυναίκα να παντρευτεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να περιμένει το τέλειο αρσενικό, άσχετα αν αυτή είναι μια απλή μέση κοπέλλα, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Το αποτέλεσμα είναι να μένουν και αυτές και οι άντρες αγάμητοι, αφού ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι θα έρθει ο Πρίγκηπας. Κι επειδή ξέρω ότι θα αντιδράσεις, σε ενημερώνω
...Όπως έδειξεέρευνα της ΕΜΑΣ (Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας), του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των Ελληνίδων φαίνεται να είναι χωρίς σύντροφο. Παράλληλα, με τη μελέτη της συγκεκριμένης έρευνας οι ειδικοί καταλήγουν ότι το ίδιο ισχύει και σε μεγάλο ή και ανάλογο ποσοστό ανδρών. ...... πηγή https://tvxs.gr/news/ellada/ereyna-sok-69-ton-ellinidon-einai-xoris-syntrofo/

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
το 69% των Ελληνίδων φαίνεται να είναι χωρίς σύντροφο. Παράλληλα, με τη μελέτη της συγκεκριμένης έρευνας οι ειδικοί καταλήγουν ότι το ίδιο ισχύει και σε μεγάλο ή και ανάλογο ποσοστό ανδρών. ...... πηγή https://tvxs.gr/news/ellada/ereyna-sok-69-ton-ellinidon-einai-xoris-syntrofo/
ειναι όμως με facebook insta tiktok

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.613
Πόντοι
4.615
Αριθμητικά, έχεις δίκιο. Στην πραγματικότητα, αυτή η στατιστική δεν έχει εφαρμογή. Ένα απαράβατο γνώρισμα των θηλυκών όλων των ειδών, είναι η υπεργαμία. Κάθε θηλυκό θα προσπαθήσει να γαμηθεί με το πιο αστραφτερό αρσενικό, είτε μιλάμε για χρυσόψαρα, είτε μιλάμε για παγώνια, είτε μιλάμε για ανθρώπους. Αυτό το κάθαρμα ο Κωνσταντίνος κατανόησε ότι αν δώσει σε κάθε άντρα μια γυναίκα θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί γι αυτήν και τα παιδιά που θα γεννηθούν (δικά της ΣΙΓΟΥΡΑ, δικά του ΙΣΩΣ), γι αυτό και επέβαλε τη Μονογαμία μέσω χριστιανισμού. Από τη δεκαετία του 1980 και πέρα κανένας δεν πιέζει με πραγματικό τρόπο τη γυναίκα να παντρευτεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να περιμένει το τέλειο αρσενικό, άσχετα αν αυτή είναι μια απλή μέση κοπέλλα, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Το αποτέλεσμα είναι να μένουν και αυτές και οι άντρες αγάμητοι, αφού ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι θα έρθει ο Πρίγκηπας. Κι επειδή ξέρω ότι θα αντιδράσεις, σε ενημερώνω
...Όπως έδειξεέρευνατης ΕΜΑΣ (Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας), του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των Ελληνίδων φαίνεται να είναι χωρίς σύντροφο. Παράλληλα, με τη μελέτη της συγκεκριμένης έρευνας οι ειδικοί καταλήγουν ότι το ίδιο ισχύει και σε μεγάλο ή και ανάλογο ποσοστό ανδρών. ...... πηγή https://tvxs.gr/news/ellada/ereyna-sok-69-ton-ellinidon-einai-xoris-syntrofo/
Αυτή την έρευνα την είχα δει, δεν ξέρω πώς το υπολογίζουν (εννοώ ποιες γυναίκες παίρνουν ως ''πληθυσμό'' στα υπόψη) για να φτάσουν στο 69%, κρίνοντας από το τι υπάρχει στον περίγυρό μου δε βλέπω να ανταποκρίνεται ένα τέτοιο ποσοστό στην πραγματικότητα, αντιθέτως παντού βλέπω μόνο παντρεμένες/ δεσμευμένες και μάλιστα για χρόνια, ενώ οι ''διαθέσιμες'' και ελεύθερες είναι πραγματικά ανύπαρκτες.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
ειναι όμως με facebook insta tiktok
αυτό επαναλαμβάνω συνεχώς. Ότι παίρνουν την επιβεβαίωση που θέλουν από αμέτρητους αιδιοζητιάνους οι οποίοι τις φορτώνουν συνέχεια με λάικ

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
είναι σαφές ότι δεν κατανόησες τι έγραψα. Έγραψα ότι ύστερα από τα αμέτρητα Likes που παίρνει κάθε μέρα η πιο μέτρια κοπέλα έχει φτάσει να θεωρεί ότι είναι θεά και της αξίζει μόνο το ανώτατο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού. Όμορφοι, Διάσημοι, Φραγκάτοι κλπ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι μέσοι άντρες να έχουν ελάχιστες πιθανότητες
στα αλλα που σου εγραψα δεν απαντησες. Οι μεσοι ανδρες δεν εχουν καθολου ελαχιστες πιθανοτητες, εχουν οσες εχει και μια μεση κοπελα, μαλλον δεν εχεις δει οτι σχεδον καθε φοιτητης εχει κοπελα, αμα ενας νεος ειναι εμφανισημος και εχει λεγειν ανετα μπορει να βρει κοπελα εξισου ομορφη. Και οι πολυ ασχημες που λες δεν υπολογιζονται παρα μονο απο τους πολυ ασχημους, εχω φιλες που ανεβαζουν φωτο και ειναι μετριες, 50 λαικς παιρνουν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
στα αλλα που σου εγραψα δεν απαντησες. Οι μεσοι ανδρες δεν εχουν καθολου ελαχιστες πιθανοτητες, εχουν οσες εχει και μια μεση κοπελα, μαλλον δεν εχεις δει οτι σχεδον καθε φοιτητης εχει κοπελα, αμα ενας νεος ειναι εμφανισημος και εχει λεγειν ανετα μπορει να βρει κοπελα εξισου ομορφη. Και οι πολυ ασχημες που λες δεν υπολογιζονται παρα μονο απο τους πολυ ασχημους, εχω φιλες που ανεβαζουν φωτο και ειναι μετριες, 50 λαικς παιρνουν
την έρευνα ότι οι 7 στις 10 δεν κάνουν σεξ, δεν την πρόσεξες;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Επειδή έγινε φανερό πως υπάρχουν απόψεις στυλ αφού οι γυναίκες είναι περισσότερες αριθμητικά από τους άντρες, και μάλιστα υπάρχουν και πολλοί Ομοφυλόφιλοι, δεν μπορεί, ο μέσος άντρας μπορεί να βρει μια γυναίκα με άνεση. Όποιος θέλει, μπορεί να παρακολουθήσει αυτό το βίντεο στο οποίο η Rebecca lynn Pope (έφερνε σε επαφή γυναίκες με άντρες) στέλνει ένα μήνυμα στις άλλες γυναίκες, προσπαθώντας να τις κατεβάσει από το ροζ συννεφάκι που ζουν και να τις κάνει να καταλάβουν ότι οι απαιτήσεις τους είναι παράλογες. Βάζει μέσα πολύ θεό, αλλά όλα τα άλλα που λέει είναι αποκαλυπτικά. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Γυναικών θέλουν το ανώτερο 3% των αντρών, να είναι πάνω από 1,80μ και να βγάζουν τριψήφιο αριθμό κάθε χρόνο, κι ας είναι μέτριες οι ίδιες

Dating coach Rebecca lynn Pope QUITS working with women because of their Totally insane and unrealistic dating standards

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.332
Πόντοι
3.506
Επειδή έγινε φανερό πως υπάρχουν απόψεις στυλ αφού οι γυναίκες είναι περισσότερες αριθμητικά από τους άντρες, και μάλιστα υπάρχουν και πολλοί Ομοφυλόφιλοι, δεν μπορεί, ο μέσος άντρας μπορεί να βρει μια γυναίκα με άνεση. Όποιος θέλει, μπορεί να παρακολουθήσει αυτό το βίντεο στο οποίο η Rebecca lynn Pope (έφερνε σε επαφή γυναίκες με άντρες) στέλνει ένα μήνυμα στις άλλες γυναίκες, προσπαθώντας να τις κατεβάσει από το ροζ συννεφάκι που ζουν και να τις κάνει να καταλάβουν ότι οι απαιτήσεις τους είναι παράλογες. Βάζει μέσα πολύ θεό, αλλά όλα τα άλλα που λέει είναι αποκαλυπτικά. Το μεγαλύτερο ποσοστό των Γυναικών θέλουν το ανώτερο 3% των αντρών, να είναι πάνω από 1,80μ και να βγάζουν τριψήφιο αριθμό κάθε χρόνο, κι ας είναι μέτριες οι ίδιες

Dating coach Rebecca lynn Pope QUITS working with women because of their Totally insane and unrealistic dating standards
Φίλε μου οι γκόμενες θέλουν τον τέλειο άντρα.

Αν δεν τον βρουν θέλουν έναν να τον ελέγχουν με λεφτά. Συνήθως όχι πολύ ωραίο η ενδιαφέρον τύπο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Φίλε μου οι γκόμενες θέλουν τον τέλειο άντρα.

Αν δεν τον βρουν θέλουν έναν να τον ελέγχουν με λεφτά. Συνήθως όχι πολύ ωραίο η ενδιαφέρον τύπο
Μα αυτό επεσήμανε η κυρία που γύρισε το Βίντεο. Ότι η μέση γυναίκα έχει την εντύπωση ότι της αξίζει ο τέλειος άντρας, και αρνείται να κατανοήσει ότι οι εν λόγω άντρες δεν φτάνουν ούτε αριθμητικά γι αυτές

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.413
Πόντοι
3.346
Εχετε ξεφυγει τελειως.:confused:
Ειπαμε στο πρωτο ραντεβου το κερασμα ειναι υποχρεωτικο. Αν δεν το κανεις.. βγαλε τα παντελονια και φορα φουστα, να βγειτε σαν φιλεναδες μετα.
Απο κει και περα στ αλλα ραντεβου αν θες κερνας αν θες οχι..δεν χαλιεται μετα η γκομενα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.332
Πόντοι
3.506
Για να τελειώνουμε .

Αν θέλω να γαμησω την γκομενα πληρώνω

Αν με τσατίζει η είναι στα αρχιδια μου αν θα κου κάτσει ,δε πληρώνω

Τα λεφτά μου εγώ τα δουλεύω εγώ τα χαίρομαι και τα επενδύω όπως θέλω