Νέα

Δεν την κέρασα. Είμαι εγώ λάθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ναι. Τα Κοινωνικά Δίκτυα μας κατέστρεψαν. Αμέτρητοι Αιδιοζητιάνοι βάζουν Like σε οτιδήποτε θηλυκό, ελπίζοντας ΜΑΤΑΙΑ ότι μία στις χίλιες θα τους κάτσει. Τεράστιο λάθος. Εξανεμίζουν τις ελάχιστες πιθανότητες που θα είχαν. Όταν μια μέση κοπέλα βγάλει μια φωτογραφία με μπικίνι και σε τρεις μέρες πάρει 3.000 Like, θα θεωρήσει ότι είναι θεά, και δεν θα φταίει αυτή
καλα αμα ενας ανδρας ειναι εμφανισημος μια χαρα επιτυχιες εχει στην ερωτικη του ζωη ειδικα αμα ειναι νεος, επισης γυμνασμενοι με τατουαζ παιρνουν εξισου πολλα likes απο κοπελες οποτε για ολους ισχυει

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχουν υπερεκτιμήσει τον εαυτό τους με τα άπειρα likes και τα αποθεωτικά σχόλια. Ακόμη και σκατόμπαζα ή κωλόγριες την έχουν δει ντίβες, μία βόλτα στον έξω κόσμο το δείχνει όταν παντού κυκλοφορούν ξινές με ύφος απαξίωσης για ό,τι κινείται γύρω τους.
Όλη μέρα με το κινητό στο χέρι σαν ψυχωτικά ρεταλια. Το κρατούν απαλά κιόλας προσποιούμενες τις χαριτωμένες αλλά δυστυχώς γι αυτές μοιαζουν με μάγισσες σε άρνηση. Το ύφος απαξίωσης που έχουν είναι η κατάρα της ματαιοδοξίας που κυλάει με μορφή γλιτσας στους νευρώνες του ολικά κατεστραμμένου εγκεφάλου τους. Τα μουνιά τους τίγκα στα κονδυλώματα και οι πρωκτικες χοάνες τους αναζητούν πλαστικό χειρουργό για λεύκανση ώστε να νιώσουν πριμαντόνες. Καλά κάνω και τις απαξιωνω σε κάθε ευκαιρία με βροντερό κλανίδι. Σήμερα που είχα ρεπό, άραξα και δεν τις περιποιήθηκα. Ποιος ξέρει αύριο τι έχουν να τραβήξουν...:rockon:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα άνδρες

Δες λίγο το παραπάνω, υπάρχουν άπειρα παρόμοια διαθέσιμα για τη βία κατά των αντρών. Δεν κακοποιούνται ''σπάνια'' οι γυναίκες, απλά σπάνια το λέει ένας άντρας για τον εξής λόγο: ένα χαστούκι εναντίον μίας γυναίκας είναι έγκλημα ενός βίαιου άντρα, μία βαρειά σωματική βλάβη από γυναίκα σε άντρα είναι καλαμπούρι για το μαλάκα που τις έφαγε και γελάμε.

https://www.astegoi.gov.gr/Uploads/pdf/Συνοπτική αναφορά.pdf

Μπορείς να δεις τα επίσημα κρατικά στοιχεία: 87% οι άντρες άστεγοι, 13% οι γυναίκες. Επίσης μπορείς να δεις στα επίσημα στοιχεία πως οι λόγοι που καθίσταται κάποιος άστεγος κατά βάση έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2022. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ-ΚΛΙΜΑΚΑ - Klimaka

Αν δε σου αρέσει η lifo, στον παραπάνω σύνδεσμο τα στοιχεία για τις αυτοκτονίες. Προσπάθησα αλλά δε βρήκα στοιχεία για ''αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας'' γυναικών.
ναι κατα πλειοψηφια εχουν να κανουν με τζογο και δικα τους λαθη ομως αυτο σου εξηγω. Για τις αυτοκτονιες συμφωνω αλλα δεν σημαινει οτι η γυναικες εχουν καλυτερη ζωη, μη τα μπερδευετε. Αν νομιζεις οτι ειναι θεωρειται καλαμπουρι αμα χτυπησει μια γυναικα εναν ανδρα κανεις λαθος, το εχω δει να συμβαινει και ολοι αντεδρασαν γυρω

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
28.982
Πόντοι
5.956
Σε περισσότερες από 10 σελίδες, γράφτηκαν γνώμες, απόψεις κι αποψάρες και διαβάσαμε κάθε λογής "άντρακλα" (προφανώς εφηβικής - διανοητικά - ηλικίας, παρά τις 3, 4, 5 ή παραπάνω βιολογικές δεκαετίες που βαραίνουν το άθλιο σαρκίο του) να εκφράζει την εν κρανίω τρικυμία του

Αρχικά (αν δεχτούμε πως δεν πρόκειται για τρολάρισμα και πως σοβαρολογούν), μου προκάλεσε ανησυχία πως αυτοί οι "άντρακλες" ζουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας, οδηγούν δίπλα μας, ψηφίζουν, έχουν λόγο κι άποψη και κυρίως και πάνω από όλα, καταφέρνουν να αναπαράγουν το άθλιο DNA τους και μεγαλώνουν κορίτσια και (κυρίως) αγόρια εμποτίζοντάς τους ανάλογες απόψεις

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση, ούτε να παριστάνω τον δάσκαλο, ούτε φυσικά να εμπλακώ σε κανενός είδους συζήτηση με "άντρακλες" και ναυάγια που (ενσυνείδητα κι όχι για πλάκα), εκφράζονται με αήθη τρόπο σε κυρίες και δεν γνωρίζουν βασικούς κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς. Αν δεν κατάφεραν να διδαχθούν μέχρι σήμερα την έννοια των λέξεων ευγένεια & αρχοντιά, δεν πρόκειται να το μάθουν μέσα στις σελίδες του bou

Τελικώς, αυτό που μένει (ω, τι έκπληξις), είναι η βεβαιότητα πως όλοι αυτοί οι "άντρακλες" που συμπεριφέρονται σε κυρίες σαν να είναι φτηνές πουτάνες κι αρέσκονται σε χαρακτηρισμούς πχ "ελλεϊνίδες", όταν βρεθούν face-to-face με πραγματικές πουτάνες, όχι απλώς το βουλώνουν και κάνουν 'μόκο' αλλά η "μαγκιά" και το "αντριλίκι" χάνονται ως δια μαγείας και μετατρέπονται αυτοβούλως σε τρομαγμένα σκυλάκια

Να πω "ντροπή σας"; Για ποιο λόγο; Άλλωστε, ποιός έχασε την ντροπή για να την βρείτε εσείς οι λίγοι, οι "άντρακλες", οι "δήθεν" που ξέρετε ποιοι είστε; Ναι, καλό το bou αδέρφια, να γράφουμε, να κάνουμε χιουμοράκι και να σχολιάζουμε, αλλά αν υπάρχει κάτι που μας κάνει να διαφέρουμε από αγέλη μπαμπουϊνων που ουγκανίζει, είναι η καλλιέργεια χαρακτήρα, οι βασικοί κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς και η ευγένεια σε κυρίες - ναι, ακόμη και σε αυτές που πληρώνονται για να ρουφήξουν σπέρμα από τα παπάρια μας, κι αυτό ακόμη απαιτεί τρόπους
Πες τα!
Από εμένα ένα μεγάλο respect!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι. Τα Κοινωνικά Δίκτυα μας κατέστρεψαν. Αμέτρητοι Αιδιοζητιάνοι βάζουν Like σε οτιδήποτε θηλυκό, ελπίζοντας ΜΑΤΑΙΑ ότι μία στις χίλιες θα τους κάτσει. Τεράστιο λάθος. Εξανεμίζουν τις ελάχιστες πιθανότητες που θα είχαν. Όταν μια μέση κοπέλα βγάλει μια φωτογραφία με μπικίνι και σε τρεις μέρες πάρει 3.000 Like, θα θεωρήσει ότι είναι θεά, και δεν θα φταίει αυτή
Το χειρότερο όλων ότι δεν συναντούν σχεδόν ποτέ καμία από τα σοσιαλ. Δηλαδή έχουν μετατραπεί σε αοκνους υπηρέτες επιβεβαίωσης των σκουπιδιών. Τάμα κάνουν για να βγουν μαζί τους. Αιδοιειλωτες τελευταίας διαλογής. Κι έχεις και τις συφιλιάρες να κοκορεύονται σαν γύφτικα σκεπαρνια.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί τις απαιτήσεις που έχει η Κοινωνία από το μέσο άντρα, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες που έχει για τη μέση Γυναίκα. Ας δούμε μερικές

1. Άντρας: Δεν έχει δουλέψει ποτέ. Χαρακτηρίζεται ως Άεργος, δηλ τεμπέλης, στίγμα. Γυναίκα: Δεν έχει δουλέψει ποτέ. Δηλώνει με άνεση Οικιακά, κανένα στίγμα
2. Άντρας: Δεν πέρασε σε κάποια σχολή, τον στραβοκοιτάνε, χαρακτηρίζεται ως χαμηλής αξίας. Γυναίκα: Δεν έχει ικανότητες, οκ, ας γίνει Κομμώτρια, ας γίνει νυχού , κανένα πρόβλημα
3. Άντρας: Δεν έχει αυτοκίνητο, δεν ξέρει να οδηγεί. Τον κοιτάνε υποτιμητικά. Γυναίκα: Δεν έχει αυτοκίνητο, δεν ξέρει να οδηγεί. - Που θέλεις να σε πάμε κούκλα μου;

Μπορώ να συνεχίσω να γράφω, αλλά δεν έχει νόημα
το 2ο δεν ισχυει ουτε κατα διανοια πλεον, ξερεις ποσα ατομα γνωριζω που δεν σπουδαζουν και τους εχουν ολοι για μαγκες και αλανια? δε τους κοιταει κανεις υποτιμητικα, οποτε αυτα δεν ισχυει ειδικα στη νεα γενια. Στο αυτοκινητο παλι διαφωνω, ξερω 30αρηδες χωρις διπλωμα κανεις δε τους κραζει ουτε τους κοιταει υποτιμητικα, δεν ξερω που τα εχεις δει ολα αυτα πραγματικα. Στο μονο που θα συμφωνησω ειναι το πρωτο αλλα τεμπελη σε χαρακτηριζουν αν δεν κανεις τιποτα απολυτως, τοτε σε λενε τεμπελη, που οκ αν δε κανεις τιποτα λογικο ειναι. Μην εισαι υπερβολικος

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Μπηκα στο τουιτερ μετα απο καιρο και το πρωτο πραγμα που βλεπω ειναι στη σειρα καμια 25 τουιτ-φωτογραφιες απο γκομενες στην παραλια, μπουτια, βυζια, κλπ σε στυλ "Κυριακατικο ρεπο", "σας γραφω απο εδώ", "επιτελους αδεια" κλπ και το καθενα απο 500 λαικ και πανω. Μετετρεψαν ακομα και το πιο "κειμενικο" σοσιαλ σε ναρκισιστικη αρενα.

Στο ρεντιτ σε σαμπ με φωτογραφιες, ειδα προχθες κυριολεκτικα σερι απο 20 γυναικιες επανω-επανω (τα δειχνει με σειρα δημοφιλιας) με 1000+ λαικ η καθεμια και μετα απο αυτο η πρωτη φωτο με αντρα ειχε...1 λαικ

Εν τω μεταξυ εχουν ενοχοποιησει τον θαυμασμο αντρα για οτιδηποτε εχει-κανει αντρας και το θεωρουν πουστρικο. Αν δεις καποιον με σωμα Σβαρτζενενγκερ και απο κατω γραψεις "πω, μαλακα τι πλατες ειναι αυτες" θεωρεισαι αυτοματως γκει

Ο πρωτος που θα φτιαξει σαιτ οπου θα ωραιοποειται το ανδρικο φυλο χωρις πουστρικη χροια, αλλα καθαρα απο αποψη φυσικης ομορφιας, μποντελινγκ, μποντυ-μπιλντινγκ αλλα και ικανοτητων, θα γινει ο νεος Ελον Μασκ
εχω δει στο ρεντιτ φωτο ανδρων με 40κ upvotes, αμα εισαι εμφανισημος η κανεις τιποτα γυμναστηριακα ανετα παιρνεις λαικς

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οπότε γινόμουν μέλος σε σελίδα φέισμπουκ για να βγάλω λερα, ήμουν πάντα ειλικρινής και το δήλωνα εξαρχής. Στην αρχή το έπαιζαν άνετες νομίζοντας ότι θα με καθηλώσουν. Το σύστημα τους είναι γνωστό. Διαστρεβλώνουν τα πάντα παρουσιάζοντας εαυτούς ως ικανές κι αδικημένες. Μονίμως πελαγοδρομουν στο ότι γίνονται μανάδες λες και το μωρό το έφτιαξαν μονες στην κουζίνα τους (οπου ποτέ δεν πατάνε) και απαιτούν να τις σέβεσαι επειδή λένε όλοι έχουμε μανάδες. Ρε τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά που βρίζουν σαν λιμενεργάτες και θέλουν σεβασμό όταν δεν μπορούν να γράψουν ούτε μια γραμμή με νόημα. Έπειτα παθαίνουν τρελλα από τα συνεχή χτυπήματα που τρώνε διότι δεν έχουν καν τα προσόντα να αντικρούσουν εντός θέματος και τελικά έρχεται ο σκουπιδιαρης η η σκουπιδιαρα της σελίδας για να μας διώξει. Αυτο συμβαίνει. Και τι κέρδισαν; Θα μπουκαρουμε άλλου και πάλι λαμπογυαλο θα τα κάνουμε. :2funny: Η ηδονή αυτού του είδους δεν έχει τελειωμό. Πολύ γέλιο η κατάντια τους. Να ξέρατε πόσοι μπαίνουν και τις ξεφτιλιζουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί τις απαιτήσεις που έχει η Κοινωνία από το μέσο άντρα, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες που έχει για τη μέση Γυναίκα. Ας δούμε μερικές

1. Άντρας: Δεν έχει δουλέψει ποτέ. Χαρακτηρίζεται ως Άεργος, δηλ τεμπέλης, στίγμα. Γυναίκα: Δεν έχει δουλέψει ποτέ. Δηλώνει με άνεση Οικιακά, κανένα στίγμα
2. Άντρας: Δεν πέρασε σε κάποια σχολή, τον στραβοκοιτάνε, χαρακτηρίζεται ως χαμηλής αξίας. Γυναίκα: Δεν έχει ικανότητες, οκ, ας γίνει Κομμώτρια, ας γίνει νυχού , κανένα πρόβλημα
3. Άντρας: Δεν έχει αυτοκίνητο, δεν ξέρει να οδηγεί. Τον κοιτάνε υποτιμητικά. Γυναίκα: Δεν έχει αυτοκίνητο, δεν ξέρει να οδηγεί. - Που θέλεις να σε πάμε κούκλα μου;

Μπορώ να συνεχίσω να γράφω, αλλά δεν έχει νόημα
Aυτο ακριβώς...κατά τα άλλα θέλουν ισότητα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
καλα αμα ενας ανδρας ειναι εμφανισημος μια χαρα επιτυχιες εχει στην ερωτικη του ζωη ειδικα αμα ειναι νεος, επισης γυμνασμενοι με τατουαζ παιρνουν εξισου πολλα likes απο κοπελες οποτε για ολους ισχυει
Μονο σε μεγάλες κοινωνίες...οι Θεσσαλονικείς και οι Αθηναίοι π.χ.τα έχουν όλα στα πόδια τους ...παρά έξω αλλάζουν τα πράγματα.

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.276
Πόντοι
1.191
Οπότε γινόμουν μέλος σε σελίδα φέισμπουκ για να βγάλω λερα, ήμουν πάντα ειλικρινής και το δήλωνα εξαρχής. Στην αρχή το έπαιζαν άνετες νομίζοντας ότι θα με καθηλώσουν. Το σύστημα τους είναι γνωστό. Διαστρεβλώνουν τα πάντα παρουσιάζοντας εαυτούς ως ικανές κι αδικημένες. Μονίμως πελαγοδρομουν στο ότι γίνονται μανάδες λες και το μωρό το έφτιαξαν μονες στην κουζίνα τους (οπου ποτέ δεν πατάνε) και απαιτούν να τις σέβεσαι επειδή λένε όλοι έχουμε μανάδες. Ρε τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά που βρίζουν σαν λιμενεργάτες και θέλουν σεβασμό όταν δεν μπορούν να γράψουν ούτε μια γραμμή με νόημα. Έπειτα παθαίνουν τρελλα από τα συνεχή χτυπήματα που τρώνε διότι δεν έχουν καν τα προσόντα να αντικρούσουν εντός θέματος και τελικά έρχεται ο σκουπιδιαρης η η σκουπιδιαρα της σελίδας για να μας διώξει. Αυτο συμβαίνει. Και τι κέρδισαν; Θα μπουκαρουμε άλλου και πάλι λαμπογυαλο θα τα κάνουμε. :2funny: Η ηδονή αυτού του είδους δεν έχει τελειωμό. Πολύ γέλιο η κατάντια τους. Να ξέρατε πόσοι μπαίνουν και τις ξεφτιλιζουν.
Τυπε μου καλά όλα αυτα που λες... αλλά πες μου στα αλήθεια, την βρίσκεις να ξεκατινιάζεσαι και να αναλώνεσαι σε διαδικτυακούς τσακωμούς? Αυτό ρε φίλε, είναι ξεφτίλα, είναι ξεπεσμός. Που ακόμη και εντελώς άεργος και ρεμπεσκές να είναι κανείς, δεν κάθεται να μαλώνει για το Χ ή το Ψ θέμα στο ιντερνετ

Κάποτε οι άντρες ξέδιναν όλη την αδρεναλίνη και την ενέργεια μέσα τους στο κυνήγι, στον Πόλεμο, στην πάλη, έστω σε κάποιο δυναμικό άθλημα κλπ. Όταν εκπολιτιστήκαμε και δεν υπήρχε πλέον η ανάγκη να πολεμήσουμε και να σφαχτούμε μεταξύ μας ή να κυνηγήσουμε μονοι μας την τροφή μας και να κινδυνεύσουμε από άγρια θηρία, κάποιοι ανόητοι κορνάραν στα φανάρια ή έκαναν κοντρες με τα αυτοκίνητα και σούζες με παπακια για να ξεσπάσουν την αρχέγονη ανάγκη τους για αδρεναλίνη και ένταση! Όταν ηρέμησαν κι αυτοί οι βλαμμένοι (ή σκοτώθηκαν και μας απάλλαξαν από το ηλίθιο DNA τους στην gene pool της Ανθρωπότητας), ήρθαν οι σημερινοί φλώροι σε twitter, facebook (ναι, και στο bou) να το παίξουν αντρακια πίσω από το πληκτρολόγιο...

...ρε δεν γαμιέστε μερικοί που κάθεστε κι αρπάζεστε μεταξύ σας και μάλιστα με γυναίκες, αντί να τις πείτε σε PM μια γλυκιά κουβέντα και (στατιστικά θα κάτσει) να βγείτε για καφέ και να πέσει κανας πούτσος να ξελαμπικαρετε και να παρετε μπρος που σας εχει φαει η μαλακια ολημερις? Αντε γιατί κάπου το 'χετε χασει το παιχνίδι και φτάσαμε σε σημείο του άλλου να του 'ρθε ετοιμο μουνί να γαμηθεί κι αυτός χαλάστηκε που δεν έκανε κίνηση λέει να ανοίξει το πορτοφόλι της να πληρώσει το 2ευρο του καφέ και τελικά και τσιγκούνης και μπατιροκαβουρης φανηκε και εμεινε με τη ψωλή στο χέρι

Δεν πάμε καλά, να ξερετε. Συνέλθετε

Τελευταία τροποποίηση:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Τυπε μου καλά όλα αυτα που λες... αλλά πες μου στα αλήθεια, την βρίσκεις να ξεκατινιάζεσαι και να αναλώνεσαι σε διαδικτυακούς τσακωμούς? Αυτό ρε φίλε, είναι ξεφτίλα, είναι ξεπεσμός. Που ακόμη και εντελώς άεργος και ρεμπεσκές να είναι κανείς, δεν κάθεται να μαλώνει για το Χ ή το Ψ θέμα στο ιντερνετ

Κάποτε οι άντρες ξέδιναν όλη την αδρεναλίνη και την ενέργεια μέσα τους στο κυνήγι, στον Πόλεμο, στην πάλη, έστω σε κάποιο δυναμικό άθλημα κλπ. Όταν εκπολιτιστήκαμε και δεν υπήρχε πλέον η ανάγκη να πολεμήσουμε και να σφαχτούμε μεταξύ μας ή να κηνυγησουμε μονοι μας την τροφή μας και να κινδυνευσουμε, κάποιοι ανόητοι κορνάραν στα φανάρια για να ξεσπάσουν την αρχέγονη ανάγκη τους για αδρεναλίνη και ένταση! Όταν ηρέμησαν κι αυτοί οι βλαμμένοι, ήρθαν οι σημερινοί φλώροι σε twitter, facebook (ναι, και στο bou) να το παίξουν αντρακια πίσω από το πληκτρολόγιο...

...ρε δεν γαμιέστε μερικοί που κάθεστε κι αρπάζεστε μεταξύ σας και μάλιστα με γυναίκες, αντί να τις πείτε σε PM μια γλυκιά κουβέντα και (στατιστικά θα κάτσει) να βγείτε για καφέ και να πέσει κανας πούτσος να ξελαμπικαρετε και να παρετε μπρος που σας εχει φαει η μαλακια ολημερις? Αντε γιατί κάπου το 'χετε χασει το παιχνίδι και φτάσαμε σε σημείο του άλλου να του 'ρθε ετοιμο μουνί να γαμηθεί κι αυτός χαλάστηκε που δεν έκανε κίνηση λέει να ανοίξει το πορτοφόλι της να πληρώσει το 2ευρο του καφέ και τελικά και τσιγκούνης και μπατιροκαβουρης φανηκε και εμεινε με τη ψωλή στο χέρι

συμφωνω απολυτα, καθονται και τα ριχνουν ολα στις γυναικες για τη δικια τους καταντια δηλαδη αυτο φτανει σε επιπεδα ινσελ να πουμε. Γιαυτο δε μπορουν να βρουν κοπελα και νομιζουν οτι και στη πραγματικη ζωη ειναι ετσι

Alexan_der

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
3
Πόντοι
0
Έχουν υπερεκτιμήσει τον εαυτό τους με τα άπειρα likes και τα αποθεωτικά σχόλια. Ακόμη και σκατόμπαζα ή κωλόγριες την έχουν δει ντίβες, μία βόλτα στον έξω κόσμο το δείχνει όταν παντού κυκλοφορούν ξινές με ύφος απαξίωσης για ό,τι κινείται γύρω τους.
Έχεις παραπανω από ένα δικιά

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Κάποτε οι άντρες ξέδιναν όλη την αδρεναλίνη και την ενέργεια μέσα τους στο κυνήγι, στον Πόλεμο, στην πάλη, έστω σε κάποιο δυναμικό άθλημα κλπ. Όταν εκπολιτιστήκαμε και δεν υπήρχε πλέον η ανάγκη να πολεμήσουμε μεταξύ και να σφαχτούμε μεταξύ μας, κάποιοι ανόητοι κορνάραν στα φανάρια για να ξεσπάσουν την αρχέγονη ανάγκη τους για αδρεναλίνη και ένταση. Όταν ηρέμησαν κι αυτοί, ήρθαν οι σημερινοί φλώροι σε twitter, facebook (ναι, και στο bou) να το παίξουν αντρακια πίσω από το πληκτρολόγιο...

...ρε δεν γαμιέστε μερικοί που κάθεστε κι αρπάζεστε μεταξύ σας και μάλιστα με γυναίκες, αντί να τις πείτε σε PMμια γλυκιά κουβέντα και (στατιστικά θα κάτσει) να βγείτε για καφέ και να πέσει κανας πούτσος? Αντε γιατί κάπου το 'χετε χασει το παιχνίδι και φτάσαμε σε σημείο του άλλου να του 'ρθε ετοιμο μουνί να γαμηθεί κι αυτός χαλάστηκε που δεν έκανε κίνηση λέει να ανοίξει το πορτοφόλι της να πληρώσει το 2ευρο του καφέ και τελικά και τσιγκούνης και μπατιροκαβουρης φανηκε και εμεινε με τη ψωλή στο χέρι

Έχω απαντήσει σε όλα όσα λες και σε άλλα τόσα που θα σκεφτείς. Για μένα οι γυναίκες στον σημερινό γυναικοκεντρισμό αποτελούν απλές χυσοντουλαπες. Τις κολατσιζω στα ίσα. Όταν θέλω να γαμήσω πάω και τρώω ένα κάρο άκυρα από όσες μου αρέσουν λάιβ και κάτι θα βρω. Μαθηματικά αποδεδειγμένο. Ανάμεσα στις καθημερινές μου υποχρεώσεις, ένα ωραίο χόμπυ χαλάρωσης είναι να τις ξεφτιλιζω στα σόσιαλ όπου και ποτέ δεν ριχνομαι μιας και είναι άδικος κόπος. Επίσης μαθηματικά αποδεδειγμένο. Έχω καταργήσει την προσμονή συνάντησης που αποτελεί μέγιστη τροχοπέδη στα σοσιαλ. Με δυο λόγια στην ευθεία θα πάρω το ναι
ή το όχι. Τεράστιο κέρδος. Όπως κατάλαβες είμαι μέγιστος εχθρός των σόσιαλ. Και είμαι περήφανος για όλα αυτά. Δεν έχω κάνει ούτε ένα λάικ σε όλη μου την ζωή. Με το που είδα τα σοσιαλ πως κατάντησαν, το πηρα εργολαβία να χαλάω καταστάσεις. Αν ποτέ διαλυθούν εντελώς (ρομαντικο και αδύνατο) θα ανοίγω σαμπάνιες. Είναι η τελευταία γραμμή άμυνας που έχουν. Σε ένα σύστημα δίκαιο και ισορροπημένο χωρίς μοντ και ιδιοκτήτες θα είχαν ερημώσει όλες οι σελίδες. Και βέβαια δεν είμαι μόνο εγώ έτσι. :rockon:

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.276
Πόντοι
1.191
ένα ωραίο χόμπυ χαλάρωσης είναι να τις ξεφτιλιζω στα σόσιαλ. Και είμαι περήφανος για όλα αυτά. Δεν έχω κάνει ούτε ένα λάικ σε όλη μου την ζωή
Τύπε μου, να σε ρωτήσω κάτι... να ΖΗΣΕΙΣ πραγματική ζωή δοκίμασες; Από περιέργεια ρωτάω, μην το πάρεις στραβά

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε μου, να σε ρωτήσω κάτι... να ΖΗΣΕΙΣ πραγματική ζωή δοκίμασες; Από περιέργεια ρωτάω, μην το πάρεις στραβά
Δεν σου άρεσαν όσα σου είπα και λες τι να του πω τώρα. :confused:
Ας ρωτήσουμε τους σοσιαλάκηδες που κρέμονται από τα λαικ. Εγώ μια χαρά περνάω.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.644
Πόντοι
6.555
καλα ακομη μετα απο 15 σελιδες με τον ταληροφονια ασχολειστε? ελεος !!
σκεψου να την κερναγε και να μη του καθοταν....θα ανοιγε αλλο νημα με αλλες 20 σελιδες για την νοοτροπια των γυναικων....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom