Νέα

Δεν την κέρασα. Είμαι εγώ λάθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Διαφωνώ πλήρως, και εντελώς ενδεικτικά μερικά σκόρπια στοιχεία ενδεικτικά μίας κατάστασης σε αυτή τη χώρα:

Αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα κατά 25%- Σχεδόν δύο την ημέρα | LiFO

4 στις 5 αυτοκτονίες γίνονται από άντρες αυτόχειρες. Ξέρεις γιατί; διότι ο άντρας νιώθει την ''κοινωνική πίεση'' και αυτοκτονεί, γιατί ο άντρας είναι ο ''αποτυχημένος'', η γυναίκα θα επιβιώσει και όλοι θα την ''προστατέψουν''.

Κοινοβουλευτική ερώτηση | Aύξηση ποσοστού των αστέγων στην Ελλάδα | E-009093/2016 | Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

85% των αστέγων είναι άντρες. Νομίζω είναι αυτονόητο γιατί υπάρχει αυτή η απόκλιση, το ''αδύναμο φύλο'' προστατεύεται. Ο άντρας είναι απλά ένα σκουπίδι για το οποίο κανένας δε νοιάζεται.

Συμβουλευτικά Κέντρα - Γενική Γραμματεία Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Ο παραπάνω σύνδεσμος είναι από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας (!!!) και αφορά ΜΟΝΟ σε κακοποιημένες γυναίκες. Μπορούν να βρούνε στήριξη σε μία σειρά φορείς. Αν είσαι κακοποιημένος άντρας, θα είσαι απλά καταγέλαστος και κατάπτυστος και κανένας δε θα ασχοληθεί μαζί σου.

Και πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης.
Φίλε θαυμάζω το κουράγιο σου που κάθεσαι και βάζεις λινκ για τα αυτονόητα. Είναι γεγονός ότι στο σάιτ έχει πολύ κόσμο. Άρα θα υπάρχουν και άτομα που λόγω υποταγής θα επαινουν τις πατσαβούρες όπως και γυναίκες μεταμφιεσμένες σε άνδρες. Δεν έχει να κάνει με κανέναν συγκεκριμένα αυτό που γράφω. Είναι απλώς αυτονόητο. :rockon:

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Πιστεύω ότι αν έχω προτείνει εγώ την έξοδο, οφείλω και να κεράσω.
Αυτά τα έκανε-δεν έκανε κίνηση τα θεωρώ λίγο υποκριτικά, δε μου λέει κάτι το να κάνει κίνηση απλά για να την κάνει.
Μου έχει τύχει σε πρώτο ραντεβού να έχει βγάλει το 20 ευρω εκείνη ταυτόχρονα με εμένα μπροστά στον σεβιτόρο και να μην ξέρει ο ίδιος από ποιον να πληρωθεί. Εκεί του κάνεις νόημα "πάρτο από εμένα φίλε".
Αν μανουριάσει η τύπισσα που πλήρωσες εσύ, της πετάς ένα "την επόμενη φορά το βλέπουμε" για να βάλει και στο μυαλό της ότι την υπολογίζεις. Και όλα μέλι γάλα.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Έλα μαν τώρα μεταξύ μας, οι πιο πολλές ελλεεινιδες το μουνι τους ξινουν, όχι ότι δεν υπάρχουν μετανάστριες που δουλεύουν σκληρά, φυσικά και υπάρχουν, αλλά ξαναλέω οι ελλεεινιδες αυτό που βλέπω είναι ότι τα ξινουν όλη μέρα μαγαζιά βόλτες και ας είναι καλά ο χορηγός και τα λεφτά του μπαμπα
λαθος κανεις οι περισσοτερες δουλευουν

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Διαφωνώ πλήρως, και εντελώς ενδεικτικά μερικά σκόρπια στοιχεία ενδεικτικά μίας κατάστασης σε αυτή τη χώρα:

Αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα κατά 25%- Σχεδόν δύο την ημέρα | LiFO

4 στις 5 αυτοκτονίες γίνονται από άντρες αυτόχειρες. Ξέρεις γιατί; διότι ο άντρας νιώθει την ''κοινωνική πίεση'' και αυτοκτονεί, γιατί ο άντρας είναι ο ''αποτυχημένος'', η γυναίκα θα επιβιώσει και όλοι θα την ''προστατέψουν''.

Κοινοβουλευτική ερώτηση | Aύξηση ποσοστού των αστέγων στην Ελλάδα | E-009093/2016 | Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

85% των αστέγων είναι άντρες. Νομίζω είναι αυτονόητο γιατί υπάρχει αυτή η απόκλιση, το ''αδύναμο φύλο'' προστατεύεται. Ο άντρας είναι απλά ένα σκουπίδι για το οποίο κανένας δε νοιάζεται.

Συμβουλευτικά Κέντρα - Γενική Γραμματεία Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Ο παραπάνω σύνδεσμος είναι από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας (!!!) και αφορά ΜΟΝΟ σε κακοποιημένες γυναίκες. Μπορούν να βρούνε στήριξη σε μία σειρά φορείς. Αν είσαι κακοποιημένος άντρας, θα είσαι απλά καταγέλαστος και κατάπτυστος και κανένας δε θα ασχοληθεί μαζί σου.

Και πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης.
ναι γιατι πολυ σπανια κακοποιουνται οι ανδρες ενω οι γυναικες πολυ συχνα, φυσικα και υπαρχει στηριξη και για τους ανδρες μεταξυ συγγενων και φιλων. Και οι γυναικες προσπαθουν να αυτοκτονησουν αλλα το κανουν με διαφορετικους τροπους και εν τελει αποτυγχανουν, οπως και να εχει δε σημαινει οτι δεχομαστε πιεση, δε ξερω κανενα ανδρα που να δεχεται πιεση. Το οτι οι ανδρες ειναι αστεγοι συμβαινει επειδη ειναι πιο επιρρεπης στα ναρκωτικα κλπ και γιαυτο καταληγουν αστεγουν, για ολα υπαρχει εξηγηση, ειδικα αρθρα τυπου lifo μην τα εμπιστευεσαι

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ναι γιατι πολυ σπανια κακοποιουνται οι ανδρες ενω οι γυναικες πολυ συχνα, φυσικα και υπαρχει στηριξη και για τους ανδρες μεταξυ συγγενων και φιλων. Και οι γυναικες προσπαθουν να αυτοκτονησουν αλλα το κανουν με διαφορετικους τροπους και εν τελει αποτυγχανουν, οπως και να εχει δε σημαινει οτι δεχομαστε πιεση, δε ξερω κανενα ανδρα που να δεχεται πιεση. Το οτι οι ανδρες ειναι αστεγοι συμβαινει επειδη ειναι πιο επιρρεπης στα ναρκωτικα κλπ και γιαυτο καταληγουν αστεγουν, για ολα υπαρχει εξηγηση
Ο άλλος σου είπε περί μέριμνας κι εσύ του λες για συγγενείς και φίλους; :2funny: Όχι ότι περιμένουμε από το κράτος αλλά την διάκριση θα την πούμε εις βάρος των ανδρών. Τι σχέση έχει με το ότι αποτυγχάνουν οι πατσαβουρες στο να φουνταρουν; Για να σου βγουν τα νούμερα, θα τις βγάλουμε ότι φουνταρουν κάργα κι απλσ τα θαλασσωνουν στην τελική προσπάθεια; :2funny:Μόνο αυτό με τα ναρκωτικά στέκει που είπες αλλά εκεί δεν υπάρχει μέριμνα διότι δεν είναι τόσες οι πρεζουδες, όσοι οι πρεζακηδες. Άλλιως κι εκεί θα υπήρχε "ριξιμο".Όσον αφορά το αν δουλεύουν οι Ελληνίδες, μπορείς να πας μια βόλτα σε οποιοδήποτε δημόσιο κλάδο και να μετρήσεις γυναικεία κεφάλια. Παίζει να ναι τριπλάσια. Γενικώς δουλεύουν σχεδόν πάντα σε παροχή η δουλειά αραλικι οι περισσότερες και μάλιστα ζητούν διαρκώς βοήθεια από συναδέλφους. Όχι ότι οι Έλληνες είναι εργατοήρωες αλλά υπάρχει τεράστια διαφορά. :confused:

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ο άλλος σου είπε περί μέριμνας κι εσύ του λες για συγγενείς και φίλους; :2funny: Όχι ότι περιμένουμε από το κράτος αλλά την διάκριση θα την πούμε εις βάρος των ανδρών. Τι σχέση έχει με το ότι αποτυγχάνουν οι πατσαβουρες στο να φουνταρουν; Για να σου βγουν τα νούμερα, θα τις βγάλουμε ότι φουνταρουν κάργα κι απλσ τα θαλασσωνουν στην τελική προσπάθεια; :2funny:Μόνο αυτό με τα ναρκωτικά στέκει που είπες αλλά εκεί δεν υπάρχει μέριμνα διότι δεν είναι τόσες οι πρεζουδες, όσοι οι πρεζακηδες. Όσον αφορά το αν δουλεύουν οι Ελληνίδες, μπορείς να πας μια βόλτα σε οποιοδήποτε δημόσιο κλάδο και να μετρήσεις γυναικεία κεφάλια. Παίζει να ναι τριπλάσια. Γενικώς δουλεύουν σχεδόν πάντα σε παροχή η δουλειά αραλικι οι περισσότερες και μάλιστα ζητούν διαρκώς βοήθεια από συναδέλφους. Όχι ότι οι Έλληνες είναι εργατοήρωρωες αλλά υπάρχει τεράστια διαφορά. :confused:
οι ανδρες ειναι πιο σκληροι απο τη φυση τους δεν εχουν αναγκη το κρατος, και ναι παιζουν ρολο οι αποπειρες, ασχετα αν ειναι αποτυχημενες. Προνοια για τους πρεζακιδες υπαρχει βασικα απλα δεν αρκει, δεν εχει να κανει με το φυλο, και γυναικες να ηταν πολλες το ιδιο θα γινοταν. Στις δουλειες που λες πιστεψε με επειδη ειμαι φοιτητης βλεπω παρα πολλες κοπελες που δουλευουν σε ιδιωτικες επιχειρησεις για μεροκαματο, ιδιο ποσοστο με αυτο των ανδρων, δεν ειναι μονο οι δημοσιοι υπαλληλοι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
οι ανδρες ειναι πιο σκληροι απο τη φυση τους δεν εχουν αναγκη το κρατος, και ναι παιζουν ρολο οι αποπειρες, ασχετα αν ειναι αποτυχημενες. Προνοια για τους πρεζακιδες υπαρχει βασικα απλα δεν αρκει, δεν εχει να κανει με το φυλο, και γυναικες να ηταν πολλες το ιδιο θα γινοταν. Στις δουλειες που λες πιστεψε με επειδη ειμαι φοιτητης βλεπω παρα πολλες κοπελες που δουλευουν σε ιδιωτικες επιχειρησεις για μεροκαματο, ιδιο ποσοστο με αυτο των ανδρων, δεν ειναι μονο οι δημοσιοι υπαλληλοι.
Αυτη ακριβώς είναι η διαφοροποίηση. Τι σημαίνει είναι πιο σκληροί; Είναι όλα όσα ανέφερα παραπάνω. Ότι οι άνδρες, οκ άνδρες είναι να πάνε να γαμηθούν ενώ οι γυναίκες θέλουν ντάντεμα. Οι απόπειρες αυτοκτονιών δεν γνωρίζουμε αν ήταν απόπειρες η λόγια του αέρα για να βγαίνουν τα νούμερα.
Η πρόνοια για τους πρεζακηδες είναι ανύπαρκτη έστω κι αν υπάρχει και σίγουρα οι γυναίκες είναι λιγότερες. Παιζει ρόλο αυτό μιας που πάντα προσέχουν περισσότερο τις γυναίκες. Απλά το πρόβλημα με την πρεζα είναι αλλού για αλλού ως κατάσταση. Τέλος τι εστί μεροκάματο; Δεν εγραψα ότι είναι όλες άνεργες κι 100%. Έγραψα ότι οι δουλειές που κάνουν είναι του κώλου εν ολίγοις οι περισσότερες ενώ στο δημόσιο είναι κατά πολύ περισσότερες. Και μονιμως ζητούν βοήθεια από συναδέλφους. Τέλοσπάντων εσυ από ότι κατάλαβα, θες να μας πεις ότι όλα είναι μοιρασμένα στην μέση. :2funny:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
ναι γιατι πολυ σπανια κακοποιουνται οι ανδρες ενω οι γυναικες πολυ συχνα, φυσικα και υπαρχει στηριξη και για τους ανδρες μεταξυ συγγενων και φιλων. Και οι γυναικες προσπαθουν να αυτοκτονησουν αλλα το κανουν με διαφορετικους τροπους και εν τελει αποτυγχανουν, οπως και να εχει δε σημαινει οτι δεχομαστε πιεση, δε ξερω κανενα ανδρα που να δεχεται πιεση. Το οτι οι ανδρες ειναι αστεγοι συμβαινει επειδη ειναι πιο επιρρεπης στα ναρκωτικα κλπ και γιαυτο καταληγουν αστεγουν, για ολα υπαρχει εξηγηση, ειδικα αρθρα τυπου lifo μην τα εμπιστευεσαι
Για το ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι άστεγοι φταίει ο εθισμός στον τζόγο και όχι τόσο τα ναρκωτικά.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Αυτη ακριβώς είναι η διαφοροποίηση. Τι σημαίνει είναι πιο σκληροί; Είναι όλα όσα ανέφερα παραπάνω. Ότι οι άνδρες, οκ άνδρες είναι να πάνε να γαμηθούν ενώ οι γυναίκες θέλουν ντάντεμα. Οι απόπειρες αυτοκτονιών δεν γνωρίζουμε αν ήταν απόπειρες η λόγια του αέρα για να βγαίνουν τα νούμερα.
Η πρόνοια για τους πρεζακηδες είναι ανύπαρκτη έστω κι αν υπάρχει και σίγουρα οι γυναίκες είναι λιγότερες. Παιζει ρόλο αυτό μιας που πάντα προσέχουν περισσότερο τις γυναίκες. Απλά το πρόβλημα με την πρεζα είναι αλλού για αλλού ως κατάσταση. Τέλος τι εστί μεροκάματο; Δεν εγραψα ότι είναι όλες άνεργες κι 100%. Έγραψα ότι οι δουλειές που κάνουν είναι του κώλου εν ολίγοις οι περισσότερες ενώ στο δημόσιο είναι κατά πολύ περισσότερες. Και μονιμως ζητούν βοήθεια από συναδέλφους. Τέλοσπάντων εσυ από ότι κατάλαβα, θες να μας πεις ότι όλα είναι μοιρασμένα στην μέση. :2funny:
και σου λεω οτι δεν ειναι ολες οι δουλιες του κωλου που κανουν, αρκετες δουλευουν σε ιδιωτικες επιχειρησεις η κανουν ανθυγιεινες δουλειες οπως πχ καθαριστριες. Φυσικα και ειναι ολα μοιρασμενα, εγω χαιρομαι που ειμαι ανδρας τωρα αν εσυ νιωθεις αδυναμος οκ τι να σου πω, οι ανδρες πιεζουν πολλες φορες το εαυτους απο μονοι τους ενω μπορουν να ζητησουν βοηθεια, προτιμουν να το κρατησουν μεσα τους και αυτοκτονουν

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
και σου λεω οτι δεν ειναι ολες οι δουλιες του κωλου που κανουν, αρκετες δουλευουν σε ιδιωτικες επιχειρησεις η κανουν ανθυγιεινες δουλειες οπως πχ καθαριστριες. Φυσικα και ειναι ολα μοιρασμενα, εγω χαιρομαι που ειμαι ανδρας τωρα αν εσυ νιωθεις αδυναμος οκ τι να σου πω, οι ανδρες πιεζουν πολλες φορες το εαυτους απο μονοι τους ενω μπορουν να ζητησουν βοηθεια, προτιμουν να το κρατησουν μεσα τους και αυτοκτονουν
Εντάξει αγαπητέ. Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε. Εγώ σου λέω ότι είμαστε ριγμένοι, σου μιλάω συγκεκριμένα κι εσύ μου λες για καθαρίστριες, αδυναμίες και πράσινα άλογα. Ολα ωραία και καλά, ζήτω
η πρωτοχρονιά.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εντάξει αγαπητέ. Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε. Εγώ σου λέω ότι είμαστε ριγμένοι, σου μιλάω συγκεκριμένα κι εσύ μου λες για καθαρίστριες, αδυναμίες και πράσινα άλογα. Ολα ωραία και καλά, ζήτω
η πρωτοχρονιά.
και εγω συγκεκριμενα σου λεω, ριμαγμενοι ειμαστε ολοι σαυτη τη χωρα, δεν εχει να κανει με το φυλο αλλα με τα λεφτα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
και εγω συγκεκριμενα σου λεω, ριμαγμενοι ειμαστε ολοι σαυτη τη χωρα, δεν εχει να κανει με το φυλο αλλα με τα λεφτα
Καλά, τώρα πήγαμε στα λεφτά; Τα λεφτά δεν έχουν να κάνουν με την συστημική κατάντια αλλά με άλλα πράγματα. Κι ένα μύριο ευρώ να μας δώσουν στον καθένα, πάλι τα πράγματα θα είναι άνισα. Απλά τώρα τα γράφουμε όλα στ αρχίδια μας όσοι πήραμε πρέφα, τότε θα γίνουμε ακόμα χειρότεροι. :2funny:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.069
Πόντοι
216
Ωραίο κείμενο. Απλά, κάπου έχει επικρατήσει μία αντίληψη πως οι άντρες είναι μόνο υποχρεώσεις ενώ οι γυναίκες απολαμβάνουν μόνο δικαιώματα και ''αξίζουν σεβασμού'' εξαιτίας του λόγου ότι είναι γυναίκες και μόνο.
Προσωπικά δε θεωρώ ''κυρία'' κάθε γυναίκα λόγω του φύλου της. Θα πρέπει να το ''αποδείξει'' ότι μπορεί να φέρει αυτό τον τίτλο. Όπως εκείνη έχει κριτήρια για μένα και τη μούρη μου και τη συμπεριφορά μου, άλλα τόσα έχω και εγώ για την αφεντιά της.
Στο γενικό πλαίσιο, δε διαφωνούμε... αλλά...
Σωστά, δικαιούσαι, και εσύ, και εγώ, και ο καθένας απο εμάς να κρίνει την οποιαδήποτε... πώς όμως κρίνουμε; Περιμένεις να ανταποκριθεί στα δικά σου standards, πριν καν της τα φανερώσεις, με κάποιο subtle και ευγενικό τρόπο... και, για να γίνω πιο συγκεκριμένος, για το στόρυ που ξεκίνησε το θρέντ, περιμένουμε την, έστω και τυπική κίνηση να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει τα δικά της... πριν καν κάνουμε εμείς την κίνηση να πληρώσουμε το σύνολο... και, έχω ήδη ρίξει την, ακόμα αναπάντητη ερώτηση... αν, μεταξύ καφέ και λογαριασμού, σκύψει και ψιθυρίσει "γουστάρω να πάμε κάπου να με ξεσκίσεις", βιαστικά (γιατί τέτοια λαχεία δεν πέφτουν κάθε μέρα) πληρώσουμε το λογαριασμό και τρέξουμε στο κοντινότερο χοτέλ, ή παρκάκι, ή μέσα στο αυτοκίνητο σε κανένα σκοτεινό στενάκι, ποιά standards μας έπιασε; Τι ακριβώς κρίναμε και πέρασε με επιτυχία; Το πόσο καλό άτομο είναι; Το πόσο σεβασμό αποπνέει; Το πόσο αξιόλογο χαρακτήρα έχει; Ή μήπως απλά θεωρήσαμε οτι το έξοδο έπιασε τόπο; Ξεκινήσαμε 12 σελίδες διαλόγου, που ξεφεύγει όσο πάει και περισσότερο απο το αρχικό θέμα, ένα θέμα που ξεκίνησε, γιατί κάποιος δε γάμησε στο ραντεβού... αν γαμούσε, παίζει να μην την κάναμε αυτή την κουβέντα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615

Πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα άνδρες

Δες λίγο το παραπάνω, υπάρχουν άπειρα παρόμοια διαθέσιμα για τη βία κατά των αντρών. Δεν κακοποιούνται ''σπάνια'' οι γυναίκες, απλά σπάνια το λέει ένας άντρας για τον εξής λόγο: ένα χαστούκι εναντίον μίας γυναίκας είναι έγκλημα ενός βίαιου άντρα, μία βαρειά σωματική βλάβη από γυναίκα σε άντρα είναι καλαμπούρι για το μαλάκα που τις έφαγε και γελάμε.

https://www.astegoi.gov.gr/Uploads/pdf/Συνοπτική αναφορά.pdf

Μπορείς να δεις τα επίσημα κρατικά στοιχεία: 87% οι άντρες άστεγοι, 13% οι γυναίκες. Επίσης μπορείς να δεις στα επίσημα στοιχεία πως οι λόγοι που καθίσταται κάποιος άστεγος κατά βάση έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2022. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ-ΚΛΙΜΑΚΑ - Klimaka

Αν δε σου αρέσει η lifo, στον παραπάνω σύνδεσμο τα στοιχεία για τις αυτοκτονίες. Προσπάθησα αλλά δε βρήκα στοιχεία για ''αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας'' γυναικών.

Τελευταία τροποποίηση:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
τι συμβαινει;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Μάγκες και εγώ ανέκαθεν πλήρωνα τα πάντα... αλλά μόνο αν η αλλη ήταν Ρουμάνα, Ρωσίδα, Τσεχία, Σερβα, Λατινα ...

Ο λόγος απλός... θα μου το ανταπεδιδαν με sex και λαγνεια ...

Γιαυτο δεν ασχολουμε με Ελλε-ι-νιδες ...
waste of money... waste of time ...
Πιθανότατα δε, δε γαμάς...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Στο γενικό πλαίσιο, δε διαφωνούμε... αλλά...
Σωστά, δικαιούσαι, και εσύ, και εγώ, και ο καθένας απο εμάς να κρίνει την οποιαδήποτε... πώς όμως κρίνουμε; Περιμένεις να ανταποκριθεί στα δικά σου standards, πριν καν της τα φανερώσεις, με κάποιο subtle και ευγενικό τρόπο... και, για να γίνω πιο συγκεκριμένος, για το στόρυ που ξεκίνησε το θρέντ, περιμένουμε την, έστω και τυπική κίνηση να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει τα δικά της... πριν καν κάνουμε εμείς την κίνηση να πληρώσουμε το σύνολο... και, έχω ήδη ρίξει την, ακόμα αναπάντητη ερώτηση... αν, μεταξύ καφέ και λογαριασμού, σκύψει και ψιθυρίσει "γουστάρω να πάμε κάπου να με ξεσκίσεις", βιαστικά (γιατί τέτοια λαχεία δεν πέφτουν κάθε μέρα) πληρώσουμε το λογαριασμό και τρέξουμε στο κοντινότερο χοτέλ, ή παρκάκι, ή μέσα στο αυτοκίνητο σε κανένα σκοτεινό στενάκι, ποιά standards μας έπιασε; Τι ακριβώς κρίναμε και πέρασε με επιτυχία; Το πόσο καλό άτομο είναι; Το πόσο σεβασμό αποπνέει; Το πόσο αξιόλογο χαρακτήρα έχει; Ή μήπως απλά θεωρήσαμε οτι το έξοδο έπιασε τόπο; Ξεκινήσαμε 12 σελίδες διαλόγου, που ξεφεύγει όσο πάει και περισσότερο απο το αρχικό θέμα, ένα θέμα που ξεκίνησε, γιατί κάποιος δε γάμησε στο ραντεβού... αν γαμούσε, παίζει να μην την κάναμε αυτή την κουβέντα
Φίλτατε, δεν αναφερόμουν στο θέμα του κεράσματος για έναν απλούστατο λόγο: και με σένα να είχαμε βγει για καφέ, θα πλήρωνα πριν το πάρεις χαμπάρι. Άρα το θέμα δεν είναι το κέρασμα, αλλά η γενικότερη ''κριτική'' απέναντι σε μία γυναίκα που έχουμε απέναντί μας (βάσει των δικών μας κοινωνικών προτύπων αναλόγως των παραστάσεων που έχουμε).
Όπως εγώ μπορεί να είμαι τσιγκούνης εάν δεν πληρώσω έναν καφέ, το ότι εγώ μπορεί να είμαι large και να τα πληρώσω όλα σε μία έξοδο με μία γυναίκα δε σημαίνει ότι και εκείνη δεν μπορεί να είναι επιχρυσωμένο πορνίδιο που εκμεταλλεύεται το φύλο της απλά για να περνά καλά.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Ό,τι και να λέτε πάντως, είναι ύψιστη γυφτιά και αγένεια αν βγαίνεις με κάποιον που δεν ξέρεις να μην κάνεις τάχα μου πως πας να βγάλεις πορτοφόλι να πληρώσεις. Θεατρικό ίσως ναι, αλλά οφείλει να το κάνει η άλλη-προφανώς και δεν πρόκειται να την αφήσει ο άνδρας να πληρώσει σε καμμία περίπτωση!
Είναι πολύ δεύτερο και ασέβεια. Δε γουστάρω να κυκλοφορήσω έξω γυναίκα που δεν έχει τρόπους-η υπόληψη και ο αυτοσεβασμός έχουν μεγαλύτερη αξία από ένα γαμήσι με ένα βλαχαδερό.

Πάντως ενώ το έχω ακούσει να συμβαίνει, τόσα ραντεβού που χω βγει στη ζωή μου (40+ είμαι), προσωπικά δε μου τυχε ποτέ!
Τύπε εδώ μέσα φεύγουν από τα ραντεβού σκαστά χωρίς να πληρώσουν ενίοτε κάποιοι, στον καφέ θα κολώσουν ? :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Θυμήθηκα τώρα έναν γνωστό μου που μπασμενος στην ζωή κι έχοντας καταλάβει την σαπίλα, τι έκανε; Όποτε ήθελε κάτι και πήγαινε μόνος του να το διεκδικήσει π.χ δουλειά, όλοι του ζητούσαν βιογραφικά κτλ Τελικά έβαζε την μάνα του να πηγαίνει να κλαίγεται. :2funny:Παρατήρησε όπως ο ίδιος είπε ότι αν μια γυναίκα έχει π.χ σπασμένο νύχι θα την νοιαστούν ένα κάρο μαλάκες ενώ αν ένας άνδρας έχει σπασμένο κεφάλι, θα του πουν τραβά στο νοσοκομείο
κι άντε γαμήσου. :2funny: Γράψτε κι άλλα να γελάμε...
Σε άλλα πράγματα Ο.Κ...αλλα βρήκε δουλειά επειδή κλαφτηκε η μάνα του;Πρέπει να της δίνει ποσοστό ( υψηλό κιόλας) από τον κάθε μισθο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom