Νέα

Δεν την κέρασα. Είμαι εγώ λάθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.406
Πόντοι
456
Ρε μαγκες εμενα την αλλη φορα μιλφαρα με κερασε ποτα φαγητο τα παντα πως γκινεται αυτο ;;;; Ενταξει ξηγηθηκα στο επομενα οπως και αυτη αλλα αυτη εκανε την αρχη .Το γραφω αυτο γιατι οι γκομενες σε μεγαλη ηλικα σαραντα και πανω που δουλευουν εχουν μια οικονομικη ανεση δεν εχουν κολληματα .Αυτα

τον πηρε τελικα τον ποντο η μανταμ ? σε εκανε το δονητακι της ? εγινες το ζιγκολακι της ?

οποιος πληρωνει κανει κουμαντο τυπε

:lheel::s&m_2:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.584
Πόντοι
5.946
τον πηρε τελικα τον ποντο η μανταμ ? σε εκανε το δονητακι της ? εγινες το ζιγκολακι της ?

οποιος πληρωνει κανει κουμαντο τυπε

:lheel::s&m_2:
Εχεις αγρια γουστα τυπε σου αρεσει η κυριαρχια , υποταγη κλπ .Δεν μου αρεσουν αυτα φυσιολογικα πραγματα ξερεις .

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.406
Πόντοι
456
Εχεις αγρια γουστα τυπε σου αρεσει η κυριαρχια , υποταγη κλπ .Δεν μου αρεσουν αυτα φυσιολογικα πραγματα ξερεις .

οχι τυπε πλακα κανω , απλως λεω οτι τον ποντο τον πηρε η μανταμ

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.

Απλά δεν την γουστάρεις.

Εάν ήταν 30 θα πλέρωνες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Πες τα ρε τυπε. Και όχι μόνο αυτό αλά πληρώνουν 150αρες σε κάτι γκομενες 1,60 που δεν τις γαμαγα ούτε τσάμπα στα νιάτα μου.
Το ύψος δεν παίζει ρόλο και δύο λέει λάτρης των ψηλών γυναικών.Το θέμα είναι να είσαι τυχερός και να μην πέφτεις σε κομοδίνα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.069
Πόντοι
216
Δέκα σελίδες, και δε μπορώ να καταλάβω αν οι μισοί τρολάρουν (ελπίζω) ή πραγματικά έχετε τόσο πολύ χάσει επαφή με τον πλανήτη πάνω στον οποίο ζούνε και λένε ότι λένε.
Βασικοί κανόνες γαμημένης καλής συμπεριφοράς...
Καλείς κόσμο σπίτι σου, ή για συνάντηση έξω, ή ψήνεις πιθανή γκόμενα να βγείτε... πληρώνεις ΕΣΥ. Τόσο στα φιλαράκια, όσο και σε συγγενείς, και, κυρίως, στη γκόμενα. Είτε ελπίζεις να γαμήσεις εκείνο το βράδυ, είτε όχι. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, γίνεσαι, δικαίως, ο γύφτουλας της ιστορίας... μόνη περίπτωση εξαίρεσης, να υπάρχει σοβαρή οικονομική δυσχέρεια, να το ξέρουν απο πριν οι άλλοι (φίλοι, συγγενείς, γκόμενα) και να συμφωνήσουν να μοιράσετε το κόστος. ΔΕΝ περιμένεις να φιλοτιμηθεί απο το πουθενά κανένας και να πληρώσει τα δικά του. Δεν μπορείς να έχεις τέτοια απαίτηση, εσύ το οργάνωσες, εσύ το αναλαμβάνεις.
Και, για να κάνω και μια δύσκολη ερώτηση τώρα, στον ΟΡ του θρέντ... αν αδερφέ σου ψιθύριζε στο αυτί "γουστάρω να πάμε κάπου να με ξεσκίσεις" θα τα ακούμπαγες κανονικά για τον καφέ, ή θα περίμενες να κάνει την κίνηση να πληρώσει τα δικά της;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Αν αρχίσουν να λεεν για ισότητας, όταν έρθει ο λογαριασμός λες στην ελλεινιδα μισά μισά ισότητα δεν εχουμε
Δίκιο έχουν...η ισότητα είναι να 'χαμε να λέγαμε.Μονο όσες μεγάλωσαν στο εξωτερικό το βλέπουν αλλιώς ....

verasub

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
3.771
Πόντοι
441
Προσωπικά κάνω πάντα κίνηση να πληρώσω,εκτός αν στη συμπεριφορά του άλλου διακρίνω ότι κάτι τέτοιο θα τον προσβάλει.τωρα στον καφέ είναι λίγο χωρίς νόημα το θέμα να κεράσεις κάποια,στο φαγητό καλό είναι η κίνηση να γίνει από τη γυναίκα έστω και για το τυπικό.τωρα αν μου είχε συμβεί αρσενικό να πληρώσει μόνο τον καφέ του δύσκολα θα τον ξαναέβλεπα πόσο μάλλον να τον δω ερωτικά.προτιμω να ξέρω ότι ο άλλος είναι δύσκολα οικονομικά και θα τον κερνουσα εγώ τα πάντα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Δέκα σελίδες, και δε μπορώ να καταλάβω αν οι μισοί τρολάρουν (ελπίζω) ή πραγματικά έχετε τόσο πολύ χάσει επαφή με τον πλανήτη πάνω στον οποίο ζούνε και λένε ότι λένε.
Βασικοί κανόνες γαμημένης καλής συμπεριφοράς...
Καλείς κόσμο σπίτι σου, ή για συνάντηση έξω, ή ψήνεις πιθανή γκόμενα να βγείτε... πληρώνεις ΕΣΥ. Τόσο στα φιλαράκια, όσο και σε συγγενείς, και, κυρίως, στη γκόμενα. Είτε ελπίζεις να γαμήσεις εκείνο το βράδυ, είτε όχι. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, γίνεσαι, δικαίως, ο γύφτουλας της ιστορίας... μόνη περίπτωση εξαίρεσης, να υπάρχει σοβαρή οικονομική δυσχέρεια, να το ξέρουν απο πριν οι άλλοι (φίλοι, συγγενείς, γκόμενα) και να συμφωνήσουν να μοιράσετε το κόστος. ΔΕΝ περιμένεις να φιλοτιμηθεί απο το πουθενά κανένας και να πληρώσει τα δικά του. Δεν μπορείς να έχεις τέτοια απαίτηση, εσύ το οργάνωσες, εσύ το αναλαμβάνεις.
Και, για να κάνω και μια δύσκολη ερώτηση τώρα, στον ΟΡ του θρέντ... αν αδερφέ σου ψιθύριζε στο αυτί "γουστάρω να πάμε κάπου να με ξεσκίσεις" θα τα ακούμπαγες κανονικά για τον καφέ, ή θα περίμενες να κάνει την κίνηση να πληρώσει τα δικά της;
Να δω απαντήσεις τώρα...

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.416
Πόντοι
206
Υπαρχει και το αντιστροφο.
Σε περιπτωση που η γυναικα βγει μαζι σου και πληρωσει εκεινη ειναι ενας τροπος να δηλωσει οτι δεν της αρεσες καθολου και για να βγει απο τη δυσκολη θεση σου κερνα τον καφε για να μη θεωρηθει οτι σε ξοδεψε αδικα!
Ειναι μιας μορφης ευγενικη χυλοπιτα!

Προσωπικά κάνω πάντα κίνηση να πληρώσω,εκτός αν στη συμπεριφορά του άλλου διακρίνω ότι κάτι τέτοιο θα τον προσβάλει.τωρα στον καφέ είναι λίγο χωρίς νόημα το θέμα να κεράσεις κάποια,στο φαγητό καλό είναι η κίνηση να γίνει από τη γυναίκα έστω και για το τυπικό.τωρα αν μου είχε συμβεί αρσενικό να πληρώσει μόνο τον καφέ του δύσκολα θα τον ξαναέβλεπα πόσο μάλλον να τον δω ερωτικά.προτιμω να ξέρω ότι ο άλλος είναι δύσκολα οικονομικά και θα τον κερνουσα εγώ τα πάντα.
Βέρα αν κατάλαβα καλά είσαι γυναίκα. Ο ττούμπαμαν έκανε το σχόλιο το οποίο βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον. Εμένα προσωπικά έτυχε δύο φορές να με κεράσουν γυναίκες στο ραντεβού, ενώ ήταν εμφανέστατο ότι δεν υπήρχε χημεία. Στο δια ταύτα, όταν η γυναίκα "αφήνει" να την κερνάνε, υποδηλώνει κάποιο ενδιαφέρον από την μεριά της.....
Συμφωνείς και εσύ;
Και τέλος η άποψη μου προς τον νηματοθέτη, είναι να μην κρίνουμε τόσο εύκολα τους άλλους από τη γλώσσα του σώματος. Δε πιστεύω ότι η στάση του σώματος, συμβαδίζει πάντα με τον τρόπο της σκέψης, και αναφέρομαι στο ότι η κυρία δεν έκανε κίνηση για να πληρώσει.
Τέσπα, έκανε την επιλογή του που δεν τη θεωρώ παρόλαυτά λάθος αν και εγώ θα κερνούσα στη θέση του και ζήτησε τη γνώμη μας. Δεν είναι κακό να ρωτάμε και να ακούμε.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
1.703
Πόντοι
216
Σίγουρα δεν πάτε καλά και απορείτε κιόλας. Δεν ανέφερε ο τύπος ότι πήγε κάτι στραβά στο ραντεβού. Είπε ότι στράβωσε που δεν έκανε κίνηση. Αυτός δεν την κάλεσε;; Ακόμα και διαδικτυακό ραντεβού να ήταν και να μην του άρεσε η γκομενα πληρώνει και φεύγει κύριος. Τώρα ακόμα και ο σερβιτόρος θα τον λέει φραγκοφονια. Αυτό λέει η καλή συμπεριφορά γενικά. Να στο πω και διαφορετικά. Καλείς για καφέ φίλο ή φίλη που μένει και λίγο μακριά και έρχεται στην περιοχή που μένεις. Δεν θα κεράσεις έναν γαμοκαφέ;;; Θα περιμένεις να σου δώσει τα μισά;; Δεν είναι θέμα πυρφορίασης όπως κακώς πάτε να το παρουσιασετε αλλά αγένειας και καβουριών στην τσέπη. Αν στο πρώτο ραντεβού θέλεις να κάνει κίνηση να πληρώσει τον καφέ της στο επόμενο θα θέλεις να έρθει να σε πάρει με το αμάξι της. Μετά σας φταίνε οι Ελλεηνίδες.
Αδερφέ, αν προσέξεις λίγο, δεν θίγεται η πρόθεση να κεράσει κανείς!
Είναι ξεκάθαρο και συγκεκριμένο το ζήτημα-η τυπική κίνηση!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν περιμένει κανείς να του δώσει η άλλη τα 4-5 ευρουδάκια του καφέ, αλλά θέλω να πιστεύω πως εάν κι εσένα κάποιος πάει να σε κεράσει, κανεις την κίνηση σου-είναι απλά θέμα παιδείας και αξιοπρέπειας.
Εάν αδυνατείς να καταλάβεις τι συζητάται, δε φταίει κανείς...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478
Αδερφέ, αν προσέξεις λίγο, δεν θίγεται η πρόθεση να κεράσει κανείς!
Είναι ξεκάθαρο και συγκεκριμένο το ζήτημα-η τυπική κίνηση!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν περιμένει κανείς να του δώσει η άλλη τα 4-5 ευρουδάκια του καφέ, αλλά θέλω να πιστεύω πως εάν κι εσένα κάποιος πάει να σε κεράσει, κανεις την κίνηση σου-είναι απλά θέμα παιδείας και αξιοπρέπειας.
Εάν αδυνατείς να καταλάβεις τι συζητάται, δε φταίει κανείς...
Κατάλαβα πολύ καλά. Απλώς εγώ μεγάλωσα Ελλάδα κι εσύ Σουηδία.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.676
Πόντοι
1.446
Μάγκες και εγώ ανέκαθεν πλήρωνα τα πάντα... αλλά μόνο αν η αλλη ήταν Ρουμάνα, Ρωσίδα, Τσεχία, Σερβα, Λατινα ...

Ο λόγος απλός... θα μου το ανταπεδιδαν με sex και λαγνεια ...

Γιαυτο δεν ασχολουμε με Ελλε-ι-νιδες ...
waste of money... waste of time ...

prokopis_proikismenos

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.627
Πόντοι
3.187
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.
δηλαδή για τι ποσό μιλάμε?

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
12
Like
2.784
Πόντοι
736

Μάλιστα μάλιστα.
Να βγούμε για κανα καφέ και αν δεν γίνει κάτι στο τέλος θα εκραγώ.

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
6
Like
578
Πόντοι
301
Δεν αξίζει τον κόπο, Την άλλη φορά τύπε, πες μας και θα κεράσουμε εμείς.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.933
Πόντοι
3.346
Τυπε πρωτη φορα πηγες για καφε με γυναικα;; :think: παντα στο πρωτο κερναμε, τελος.
κινηση κανουν στο δευτερο και μετα...στο πρωτο απλα περιμενουν και φυσικα αμα δουν οτι ο αλλος ειναι κανας αβγαλτος, τοτε θα κανουν καμια κινηση μπας και καταλαβει ο αλλος και πληρωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom