You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν την κέρασα. Είμαι εγώ λάθος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 364
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.409
- Πόντοι
- 3.296
Υπαρχει και το αντιστροφο.
Σε περιπτωση που η γυναικα βγει μαζι σου και πληρωσει εκεινη ειναι ενας τροπος να δηλωσει οτι δεν της αρεσες καθολου και για να βγει απο τη δυσκολη θεση σου κερνα τον καφε για να μη θεωρηθει οτι σε ξοδεψε αδικα!
Ειναι μιας μορφης ευγενικη χυλοπιτα!
Σε περιπτωση που η γυναικα βγει μαζι σου και πληρωσει εκεινη ειναι ενας τροπος να δηλωσει οτι δεν της αρεσες καθολου και για να βγει απο τη δυσκολη θεση σου κερνα τον καφε για να μη θεωρηθει οτι σε ξοδεψε αδικα!
Ειναι μιας μορφης ευγενικη χυλοπιτα!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.635
- Πόντοι
- 3.656
Φίλε, συνομήλικη γυναίκα της ηλικία του/της (στα 50 καθώς αναφέρει το αρχικό κείμενο), δεν βγήκε "για καφέ" μαζί του έτσι για να περάσει την ώρα της. Αν ήθελε να πιει καφέ, είχε και στο σπίτι της. Βγήκε "για καφέ" μαζί του ως πρόσχημα για να γαμηθεί!
Επίσης, όταν μια γυναίκα δέχεται να "βγει" με κάποιον σε εστιατόριο, δεν είναι ούτε επειδή πεινάει, ούτε επειδή της λείπει φαγητό! Το κάνει για να σας δει ΠΩΣ ΤΡΩΤΕ, εάν έχετε τρόπους, πως μιλάτε και συμπεριφέρεστε στον σερβιτόρο, εάν κοιτάτε άλλες γυναίκες στα διπλανά τραπέζια, πως πιάνετε τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα, εάν είστε λιγούρης και καταπίνετε αμάσητα, εαν τρώτε σαν ζώο κλπ. Το εστιατόριο, είναι μια δοκιμασία! Ένα τεστ που αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα & την συμπεριφορά κάποιου. Μια κοπέλα / κυρία που θα "βγει για φαγητό" με έναν άντρα, ήδη έλκεται σεξουαλικά από αυτόν και ήδη θέλει να γαμηθεί μαζί του, εάν όμως δει συμπεριφορά και σημάδια που δεν της αρέσουν, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε καν να της αγγίξει το χέρι
Μια γυναίκα της ηλικίας του/της (στα 50 καθώς αναφέρει το αρχικό κείμενο), ούτε προσχήματα έχει, ούτε κρατάει χαρακτήρα! Είναι αρκετά έμπειρη και ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι, δεν είναι πρωτάρα! Έτοιμο στρωμένο πήδημα ήταν η κυρία, κι όμως, ο τυπάκος κατάφερε να μείνει με τη ψωλή στο χέρι επειδή θέλησε να το παίξει μάγκας για €2 EUR
Μου κάνει εντύπωση η τεράστια σιγουριά με την οποία έγραψες
..... Έτοιμο στρωμένο πήδημα ήταν η κυρία, κι όμως, ο τυπάκος κατάφερε να μείνει με τη ψωλή στο χέρι επειδή θέλησε να το παίξει μάγκας για €2 EUR.....
είναι φανερό πως η καριέρα του Μέντιουμ δεν σου ταιριάζει. Αν μπορείς και διαβάζεις το μέλλον, δοκίμασε την επιτυχία των προβλέψεών σου στο Τζόγο
Skorpio93
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.276
- Πόντοι
- 1.191
Ώπα, μισό! Κάτι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, πάω να δωΜου κάνει εντύπωση η τεράστια σιγουριά με την οποία έγραψες
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.635
- Πόντοι
- 3.656
μην ασχοληθείς. νιάου νιάου στα κεραμίδια κάνει ο σουβλατζής με την απόχηΏπα, μισό! Κάτι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, πάω να δω
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 156
- Like
- 20.082
- Πόντοι
- 32.478
Σίγουρα δεν πάτε καλά και απορείτε κιόλας. Δεν ανέφερε ο τύπος ότι πήγε κάτι στραβά στο ραντεβού. Είπε ότι στράβωσε που δεν έκανε κίνηση. Αυτός δεν την κάλεσε;; Ακόμα και διαδικτυακό ραντεβού να ήταν και να μην του άρεσε η γκομενα πληρώνει και φεύγει κύριος. Τώρα ακόμα και ο σερβιτόρος θα τον λέει φραγκοφονια. Αυτό λέει η καλή συμπεριφορά γενικά. Να στο πω και διαφορετικά. Καλείς για καφέ φίλο ή φίλη που μένει και λίγο μακριά και έρχεται στην περιοχή που μένεις. Δεν θα κεράσεις έναν γαμοκαφέ;;; Θα περιμένεις να σου δώσει τα μισά;; Δεν είναι θέμα πυρφορίασης όπως κακώς πάτε να το παρουσιασετε αλλά αγένειας και καβουριών στην τσέπη. Αν στο πρώτο ραντεβού θέλεις να κάνει κίνηση να πληρώσει τον καφέ της στο επόμενο θα θέλεις να έρθει να σε πάρει με το αμάξι της. Μετά σας φταίνε οι Ελλεηνίδες.Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά πάμε καλά?
Βλέπω πολλούς να κράζετε τον άλλο επειδή ξενέρωσε με τη γυφτιά της άλλης.
'τράβα να γαμήσεις, κράτα χαρακτήρα, παίξτο λαρτζ' κλπ.
Με όλον τον σεβασμό ρε μάγκες, αλλά από πότε είναι ο καθένας υποχρεωμένος να ανέχεται τέτοια γύφτικη συμπεριφορά???
Να μην κάνει καν την κίνηση η άλλη για το τυπικό???? Τουλάχιστον χυδαίο!
Προσωπικά ΠΑΝΤΑ θα κεράσω -ειδικά σε πρώτο ραντεβού, δεν το συζητάω-ΑΛΛΑ το να μην κάνει κίνηση η άλλη, το θεωρώ ξεφτίλα και προσβλητικό! Πόσο καλά ξεμπερδέματα να έχεις με τέτοιο άτομο? Σου χρωστάω κάτι μωρή?
Δεν θα ανεχόμουν κάτι τέτοιο ίσα για να γαμήσω ρε παιδιά, ούτε και θέλω να δώσω το καυλί μου σε τέτοιο ον! Χίλιες φορές να διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου και να τα ακουμπήσω σ ένα ελαιοτριβείο απλά.
Κι ύστερα κράζουμε τους πυρφόρους μουνόδουλους που δίνουν τουπέ στις σάπιες γκόμενες και τις έχουν κάνει θεο!
Ευτυχώς (ακόμα) δεν μου χει τύχει αυτό, και βγαίνω συχνά ραντεβουδάκια με διάφορες! Αν όμως δε δω κίνηση, αναιρείται η πρόθεση μου να κεράσω, απλά θα πληρώσω τα δικά μου και θα φύγω! Έλεος!
Υπαρχουν μερικες γκομενες που ειναι παικτριες και ξερουν πως θα τυλιξουν τον εκατομμυριουχο. Αυτες κανουν ο,τι ακριβως δεν κανουν οι αλλες. Δηλαδη πληρωνουν στο πρωτο ραντεβου τα παντα αυτες, κανουν κοπλιμεντα στον αντρα, δεν του σπανε τα αρχιδια κλπ κλπ και εν τελει τους δινεται μονος του.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.736
- Πόντοι
- 2.306
Είναι οι λεγόμενες "στραπονιάρες".....Υπαρχουν μερικες γκομενες που ειναι παικτριες και ξερουν πως θα τυλιξουν τον εκατομμυριουχο. Αυτες κανουν ο,τι ακριβως δεν κανουν οι αλλες. Δηλαδη πληρωνουν στο πρωτο ραντεβου τα παντα αυτες, κανουν κοπλιμεντα στον αντρα, δεν του σπανε τα αρχιδια κλπ κλπ και εν τελει τους δινεται μονος του.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.397
- Πόντοι
- 9.297
Θα ΕΠΡΕΠΕ να ισχύει αυτό με τον καφέ ...πολλές απλώς θέλουν κάποιον για να τον πρηξουν με την μιζερια τους μια που έχουν αποσυρθεί από το σεξ εδώ και πολύ καιρό λόγω παιδιών και αδιεξοδης καθημερινότητας .Φίλε, συνομήλικη γυναίκα της ηλικία του/της (στα 50 καθώς αναφέρει το αρχικό κείμενο), δεν βγήκε "για καφέ" μαζί του έτσι για να περάσει την ώρα της. Αν ήθελε να πιει καφέ, είχε και στο σπίτι της. Βγήκε "για καφέ" μαζί του ως πρόσχημα για να γαμηθεί!
Επίσης, όταν μια γυναίκα δέχεται να "βγει" με κάποιον σε εστιατόριο, δεν είναι ούτε επειδή πεινάει, ούτε επειδή της λείπει φαγητό! Το κάνει για να σας δει ΠΩΣ ΤΡΩΤΕ, εάν έχετε τρόπους, πως μιλάτε και συμπεριφέρεστε στον σερβιτόρο, εάν κοιτάτε άλλες γυναίκες στα διπλανά τραπέζια, πως πιάνετε τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα, εάν είστε λιγούρης και καταπίνετε αμάσητα, εαν τρώτε σαν ζώο κλπ. Το εστιατόριο, είναι μια δοκιμασία! Ένα τεστ που αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα & την συμπεριφορά κάποιου. Μια κοπέλα / κυρία που θα "βγει για φαγητό" με έναν άντρα, ήδη έλκεται σεξουαλικά από αυτόν και ήδη θέλει να γαμηθεί μαζί του, εάν όμως δει συμπεριφορά και σημάδια που δεν της αρέσουν, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε καν να της αγγίξει το χέρι
Μια γυναίκα της ηλικίας του/της (στα 50 καθώς αναφέρει το αρχικό κείμενο), ούτε προσχήματα έχει, ούτε κρατάει χαρακτήρα! Είναι αρκετά έμπειρη και ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι, δεν είναι πρωτάρα! Έτοιμο στρωμένο πήδημα ήταν η κυρία, κι όμως, ο τυπάκος κατάφερε να μείνει με τη ψωλή στο χέρι επειδή θέλησε να το παίξει μάγκας για €2 EUR
Λίγο πολύ το ιδιο ισχυει και με το φαγητό...
Αυτή που δεν έχει αποσυρθεί μπορεί να κάτσει σε κάποιον χωρίς πολλά ...αλλά αυτή που έχει αποσυρθεί το στόμα της το έχει μόνο για να τρώει ,να μιλάει και να καπνιζει( ακόμα χειρότερα...).
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.397
- Πόντοι
- 9.297
...απ' την ζωή βγαλμένο...η από τις "Οικογενειακές ιστορίες";-καριολα....
-πουστη αντρα.....
-γαμιεσαι.....
-λιγουρη....
-τον λαγαριασμο παρακαλω!
-θα τα κρατησετε ολα απο εμένα!
-τι τζεντλεμαν!
-μονο με πραγματικές κυρίες!
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.611
- Πόντοι
- 18.496
δυστυχως αμα δεν τοχεις με το καμακι πληρωνεις ενα τσουβαλι λεφτα στις σαυρες των γραφειωνΠες τα ρε τυπε. Και όχι μόνο αυτό αλά πληρώνουν 150αρες σε κάτι γκομενες 1,60 που δεν τις γαμαγα ούτε τσάμπα στα νιάτα μου.
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.000
- Πόντοι
- 3.936
50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.
Σκληρός καργιόλης.
Από εμένα respect.
Έλα κομμένη όλο ειδοποιήσεις μου έρχονται
Είσαι λάθος τέλος
Στο πρώτο ραντεβού πάντα ο άντρας κερνάει
Απλά δεν σού άρεσε καί πέταξες την μαλακια σου
Αν ήταν μουναρα όλη την κάρτα θα αδειαζες αλλά καί σε αυτό αμφιβάλλω
Είσαι Τσίπης τέλος
Είσαι λάθος τέλος
Στο πρώτο ραντεβού πάντα ο άντρας κερνάει
Απλά δεν σού άρεσε καί πέταξες την μαλακια σου
Αν ήταν μουναρα όλη την κάρτα θα αδειαζες αλλά καί σε αυτό αμφιβάλλω
Είσαι Τσίπης τέλος
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.783
- Πόντοι
- 216
Μαλακία έκανες, έπρεπε να σηκωθείς και να φύγεις έτσι50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.
billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 28.982
- Πόντοι
- 5.956
Ότι πιο σωστό ειπώθηκε!Δεν πειράζει τύπε. Μπορεί να έχασες την ευκαιρία για τζάμπα GFE ακάποτο γαμήσι & τσιμπούκι με κατάποση επειδή ήθελες να παριστάνεις τον σκληρό και αρνήθηκες κέρασμα ευτελούς αξίας €2 EUR, αλλά δεν πειράζει διότι το 'παιξες "άντρας πολλά βαρύς" (not!) και "κύριος" (not!), κι ήρθες αμέσως στο bou να γράψεις το κατόρθωμά σου και να εισπράξεις χειροκρότημα. Προφανώς στα 52 σου (όπως γράφεις ΕΔΩ) θα είσαι πολύ περιζήτητος υπεργαμίκος στα 20χρονα topmodels που κάνουν ουρά να γαμηθούν μαζί σου, και δεν καταδέχεσαι ως "κύριος" & "αξιοπρεπής" (όπως αυτοπροσδιορίστηκες), να κεράσεις ένα καφέ σε μία κυρία. Δεν πειράζει ρε Τζωρτζ Κλούνεϊ του Μεταξουργείου, δεν πειράζει. Εσύ κράτα κράτα χαρακτήρα και φύλαξε τα φραγκοδίφραγκα ψιλά στην τσέπα να σε χειροκροτούν στο bou οι μπάκουροι, και που 'ξερεις, αύριο-μεθαύριο μπορεί με αιματηρή αποταμίευση να συμπληρώσεις €20 για κάποιο μπουρδελάκι του 5λεπτου παρέα με τα Πάκια
Άψογος!
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.789
- Πόντοι
- 4.655
Κάτσε, τώρα λες μαλακίες. Εφόσον πλήρωσες για τα δικά σου, τα υπόλοιπα προφανώς ήταν της κυρίας. Ο πλεονασμός σου, ήταν προσβλητικός.δεν την πρόσβαλα. Πλήρωσα για μένα και είπα στο γκαρσόνι τα υπόλοιπα είναι της κυρίας.
Π
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
1 ημιχρονο και περιμενουμε το τελικο τυπε, μαλλον για Χ η 2 παειΤΕΛΙΚΑ;;;
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.736
- Πόντοι
- 2.306
Τελικά μπήκα στο αυτοκίνητο μόνος μου. Και σκεφτόμουν όταν φτάσω στο σπίτι , τι είδους μαλακία να τραβήξω; Αργή; Γρήγορη; Διακεκομμένη; θα το βάλω ερώτηση στο bou.ΤΕΛΙΚΑ;;;
Όπως οδηγούσα κοιτάζω τον δείκτη βενζίνης είχε ανάψει κόκκινο εδώ και ώρα.... βρίσκω ένα βενζινάδικο το μαναδικό της περιοχής που ήταν ανοιχτό. σταματάω ανοίγω την τάπα βάζει την μάνικα η κοπελιά, όπα της λέω.... πως με κοίταξες έτσι στραβά μωρή καριόλα; βγάλε την μάνικα τώρα! δεν θέλω βενζίνη.... εκτός αν μου την βάλεις δωρεάν. Και να ξεσκουπίσεις τα τζαμια μια χαρα τα είχα λερωμένα.
Μπαίνω στο αυτοκίνητο ξεκινάω, στα 2 χιλιόμετρα έμεινα.
Σκέφτομαι να ανοίξω θέμα στο bou.
Έμεινα απο βενζίνη. Είμαι εγώ λάθος;
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K