Psolokavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 199
- Πόντοι
- 0
που μπορω να βρω ΤΗΝ 50αρα η ΜΙΑ 50αρα ωστε να ζησω την εμπειρια και να κουβεντιασουμε το βιωμα μου???
Αυτό με την τελευταία παράγραφο ισχύει όλο και περισσότερο στις μέρες μας...ας πληρώνουν με σεξ ακόμα και μια πορτοκαλάδα.Επρεπε να κάνει κίνηση. Δεν έχει σημασία το ποσό, ειναι ένας τρόπος στοιχειώδους ευγένειας. Δεν ειναι αυτονόητο οτι θα ήθελες εσύ να πληρώσεις.
Απο κει και πέρα εγώ δεν θα το έκανα θέμα, έτσι και αλλιώς το ποσό ειναι πολύ μικρό , δεν αξίζει να ασχολείσαι. Στην θέση σου,θα ξαναέβγαινα μαζί της ( αν ειχα περάσει πολύ καλά μαζί της εννοείτε) για φαγητό και αν και τότε δεν έβλεπα καμια κίνηση, τοτε ναι θα το έκανα θέμα και φυσικά θα της ζητούσα να βάλει και αυτη το χέρι στην τσέπη.
Πάντως να ξέρετε, δεν φταίνε αυτές. Εμείς τις έχουμε μάθει να θεωρούν αυτονόητο οτι θα πληρώσουμε στο ραντεβου. Η δήθεν ευγένεια οπως το πλασάρουν οι ίδιες και καλά. Λες και το αν εισαι ευγενικός και άντρας κρίνεται απο κει. Αστεία πράγματα. Και αν δεν κεράσεις, τότε σε λένε γύφτο και φυσικά κοιτάνε αλλου.. Πρόθυμοι να πληρώσουν τα πάντα, υπάρχουν αρκετοί ... Εδώ χαλάκι να τους πατήσουν γίνονται...
Πολλές επίσης βγαίνουν σε ραντεβού ή σε μπαρ για διασκέδαση , χωρις να έχουν καν πορτοφόλι μαζί τους, δεν κάνω πλάκα, σου λέει θα βρεθεί ο μαλάκας που θα μας κεράσει , οποτε τι να το κάνω.. Κωμικοτραγικές καταστάσεις.
Δεν πειράζει τύπε. Μπορεί να έχασες την ευκαιρία για τζάμπα GFE ακάποτο γαμήσι & τσιμπούκι με κατάποση επειδή ήθελες να παριστάνεις τον σκληρό και αρνήθηκες κέρασμα ευτελούς αξίας €2 EUR, αλλά δεν πειράζει διότι το 'παιξες "άντρας πολλά βαρύς" (not!) και "κύριος" (not!), κι ήρθες αμέσως στο bou να γράψεις το κατόρθωμά σου και να εισπράξεις χειροκρότημα. Προφανώς στα 52 σου (όπως γράφεις ΕΔΩ) θα είσαι πολύ περιζήτητος υπεργαμίκος στα 20χρονα topmodels που κάνουν ουρά να γαμηθούν μαζί σου, και δεν καταδέχεσαι ως "κύριος" & "αξιοπρεπής" (όπως αυτοπροσδιορίστηκες), να κεράσεις ένα καφέ σε μία κυρία. Δεν πειράζει ρε Τζωρτζ Κλούνεϊ του Μεταξουργείου, δεν πειράζει. Εσύ κράτα κράτα χαρακτήρα και φύλαξε τα φραγκοδίφραγκα ψιλά στην τσέπα να σε χειροκροτούν στο bou οι μπάκουροι, και που 'ξερεις, αύριο-μεθαύριο μπορεί με αιματηρή αποταμίευση να συμπληρώσεις €20 για κάποιο μπουρδελάκι του 5λεπτου παρέα με τα Πάκιαπρωτο ραντεβου για καφε. παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. θα σε φτιαξω μωρη! δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια
Ότι αν δεν κάνει κινηση να πληρώσει της είσαι εντελώς αδιάφορος σου πέρασε από το μυαλό; Σου λέει και να μην ξαναβγω δεν έχασα και τίποτα. Επίσης σε όποια πατσαβούρα κυκλοφορεί της κάνετε πρόταση να βγείτε, έστω και για καφέ; Γιατί αν είναι γκομενα που γουστάρετε δεν καταλαβαίνω που είναι το στραβωμα να κερασετε έναν ριμαδοκαφέ. Αν βγείτε πάλι, οι περισσότερες κάνουν έστω και τυπικά κίνηση να πληρώσουν κι ας μην το εννοούν. Τώρα αν επιμένετε από το πρώτο ραντεβού να βάλουν το χέρι στην τσέπη, ούτε μπούτι δεν θα πιάσετε.Όσοι είστε γενικά "large" εδώ μέσα, να προσέχετε,γιατί δίνουν πάλι δάνεια οι τράπεζες και προσέχτε μην σας τα φάνε, όπως τα έφαγαν στα 90s οι ανατολικιές. Τουλάχιστον τότε είχαμε και κανένα μουνι της προκοπής ενώ τώρα θα σας τα τρώνε μογγόλες. Πέρα απο αυτό, ο άνθρωπος που χαρακτηρίζεται απο πολλοούς γύφτος, ούτε ξέρουμε την οικονομική του κατάσταση για να κρίνουμε, ούτε μας νοιάζει. Επίσης δεν είπε πουθενά ότι τσιγκουνεύτηκε, αλλά είπε ότι σπάστηκε που η άλλη θεωρεί δεδομένο ότι θα πληρώσει εκείνος. Αν πιστεύετε ότι θα βγείτε με μια άκυρη και θα γαμήσετε επειδή δώσατε κάτι, απο κάτι ευτελές όπως ένας καφές μέχρι δεν ξέρω εγώ τι άλλο, πλανάσθε πλάνην οικτρά. Επίσης για ακομα μια φορά δείχνουμε την καθυστέρηση του μέσου Έλληνα σε σχέση με όλο τον υπόλοιπο κόσμο, όπου πέρα απο τις ταινίες που το παίζουν όλοι μπρουκληδες, δεν πληρώνει κανείς της wannabe γκόμενας τίποτε και ο καθένας καταβάλλει τα δικά του. Εδώ είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ή υπήρξαν άνθρωποι που βγήκαν με κάποια έχοντας δανεικά για να την πάνε κάπου να την εντυπωσιάσουν, προφανώς και δεν γάμησαν και ακόμα συνεχίζουν αυτό το βιολί. Όχι μάγκες. Δεν είναι μονο το χρηματικό, που στην τελική όλοι σημερα τα ίδια βγάζουν και αυτά περί wage gap και περι αρσενικών προνομίων είναι παπαριές καμαρωτές, αλλά νοοτροπίας που έχει αποκτηθεί απο τους πίρφορους. Προσωπικά χέστηκα. Έχω λεφτά και πληρωνω, αλλά δεν δώ κίνηση, ρίχνω φόλα και πληρώνω τα δικά μου. Όχι τα τελευταία χρόνια,αλλά και πριν την Αλλαγή του 1981 (αν η άλλη ηταν άνεργη προφανώς και δεν τα κάνεις αυτά). Σου έρχεται όμως σημερα η κοκώνα, που ειναι άσχετη, δεν ξέρεις αν θα βρέξεις, σκάει με το νέο iPhone και apple watch, βάψιμο, νυχι και ρουχα στην πένα και δεν κάνει κίνηση να πληρώσει ούτε 4€ έναν καφέ ή έχει έρθει άφραγκη, γιατί θα πληρώσει ο μαλάκας; Ας μείνει εκεί να πλύνει ποτήρια, αν δεν έχει λεφτά και το παίζει μοιραία ντίβα.
Τύπε50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.
Χαχαχα και πως θα σου κάτσει εσύ θα περιμένεις και τα μισά λεφτά για τα προφυλακτικά...και σιγά το κόστος που θα πλήρωνες....είσαι αυτός που λέμε φραγκοφονιας50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.
Από ότι καταλαβαίνω,τό προβλημά σου δέν ήταν νά κεράσεις,ήταν η κίνηση από τήν πλευρά της πού δέν έγινε!50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
Ποιοί είμαστε εμείς που κάνουμε ότι αναφέρεις και μας γνωρίζεις τόσο καλά, που γνωρίζεις και τα αποτελέσματα των τακτικών μας, αν ακολουθούμε και κάποια τακτική; Δεν με νοιάζει αν συμφωνείς και με την άποψη μου και προφανώς και με όποια γουστάρουμε θα βγαίνουμε, όσο πατσαβουρα και να είναι και προφανώς θα έχουμε και πρόβλημα αν θεωρεί ότι είμαστε ένα πορτοφόλι με πόδια και δεν κανει καν την κίνηση να πληρώσει. Καπέλο μας. Επίσης το τι πιάνουμε και το τι δεν πιάνουμε, άσε μας να το ξέρει καλύτερα ο καθένας για τον εαυτό του και δεν χρειαζόμαστε θεωρίες, αλλά μιλάμε στατιστικά. Επειδή θα πληρώσεις ότι και να πληρώσεις, δεν σημαίνει ότι θα γαμήσεις. Πλείστες οι περιπτώσεις που ο άλλος πλήρωνε ρομαντικά weekend σε ακριβά μέρη, χειμώνα καλοκαίρι, και έμενε με τον πούτσο στα χέρια "γιατί είχε περίοδο" και πήγαινε και πηδιόταν στο καπάκι με τον Χ γαμιά που δεν της είχε κεράσει ουτε κοκορετσόμπυρα απο το περίπτερο, γιατί ο ένας ήταν ο σίγουρος φιλήσυχος φλώρος και ο άλλος ο bad boy γαμιάς, που πολλές φορές τα έτρωγαν και απο τις γκόμενες. Δικέ μου, αυτά τα έχουμε ζησει απο δικά μας πρόσωπα που καταστράφηκαν τελείως γιατί ήταν παραδομένοι στο μουνί, που ξέχασαν την έννοια της αξιοπρέπειας, της αυτοεκτίμησης, αλλά και την αυτοκριτική. Όλα είναι μετρημένα είτε απο οικονομικές μελέτες, είτε απο παραδείγματα στο περιβάλλον μας, όπου όλα προστάζουν ότι δεν έχει σημασία ένα ευτελές ποσό, αλλά η νοοτροπία που έχει αποκτηθεί. Ο άνθρωπος πρέπει να κοιτάει πρώτα το καλό του, αλλά σε συνάρτηση με το καλό του υπόλοιπου συνόλου, για να μπορούμε όλοι να αναπτυχθούμε και να ζουμε υγιώς. Τα έχει πεί ο Τζών Νας αυτά.Αυτό είναι το πρόβλημα. Και οι συμπεριφορές αυτές θεωρουνται δεδομένες και τις απαιτουν απο το υπόλοιπο συνολο. Το να το σε αντιμετωπίζουν σαν πορτοφόλι και να θεωρούν δεδομένο ότι είσαι υποτακτικός φλωρούμπεν (φλώρος + λούμπεν) πιρφοράκος που πετάς τον κόπο σου για μια άκυρη, σε κάνει χαλάκι να σε πατήσουν και οι γυναίκες έτσι σκέφτονται, επεκτατικά και αν είσαι ετσι και δεν αντιδράς σε μαλακίες, θα σε κόψει για μαλάκα τελείως και θα σε εκμεταλλευτεί. Να ξέρετε ότι καλύτερα να μην ασχοληθεί και να φύγει,παρά να σε κόψει για θυμα και να σε ξεζουμίσει. Όποιος έχει την πνευματική ικανότητα να το αντιληφθεί, καλώς. Οι υπόλοιποι να ανοίξουν Nickelodeon να δουν Μπόμπ Σφουγγαράκη.Ότι αν δεν κάνει κινηση να πληρώσει της είσαι εντελώς αδιάφορος σου πέρασε από το μυαλό; Σου λέει και να μην ξαναβγω δεν έχασα και τίποτα. Επίσης σε όποια πατσαβούρα κυκλοφορεί της κάνετε πρόταση να βγείτε, έστω και για καφέ; Γιατί αν είναι γκομενα που γουστάρετε δεν καταλαβαίνω που είναι το στραβωμα να κερασετε έναν ριμαδοκαφέ. Αν βγείτε πάλι, οι περισσότερες κάνουν έστω και τυπικά κίνηση να πληρώσουν κι ας μην το εννοούν. Τώρα αν επιμένετε από το πρώτο ραντεβού να βάλουν το χέρι στην τσέπη, ούτε μπούτι δεν θα πιάσετε.
Μάλλον τρολαρεις,αν όχι, τραγικός..Δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια.
Σε αυτό συμφωνώ μαζί σου ακριβοί στα πιτουρα και φθηνοί στο αλεύρι ...Λαθος ρε τυπε. Για καφε και να πληρωνετε 2; Ουτε η φασαρια δεν αξιζει.
Να ταν κανα γευμα των 150 ευρω, να το συζητουσες, αλλα καφε;
δεν την πρόσβαλα. Πλήρωσα για μένα και είπα στο γκαρσόνι τα υπόλοιπα είναι της κυρίας.Δεν έχω καταλάβει, την πρόσβαλες επειδή, δεν έκανε την κίνηση?
Π