Νέα

Δεν την κέρασα. Είμαι εγώ λάθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Istioploos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
21
Γενικά, ένα ποτήρι κρασί ή έναν καφέ θα τα κεράσω, αλλά αν δεν κάνει η τύπισσα κίνηση να πληρώσει, ξενερώνω πολύ άσχημα.

OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.722
Πόντοι
456
Από ότι καταλαβαίνω,τό προβλημά σου δέν ήταν νά κεράσεις,ήταν η κίνηση από τήν πλευρά της πού δέν έγινε!
οί περισσότερες έτσι είναι καί χειρότερες,έτσι καί αλλιώς καί νά κεράσεις,κάτι θά βρούν γιά νά σέ κατηγορήσουν
τυχερός είσαι... σώθηκες
Ακριβώς. Η κίνηση της που δεν έγινε ποτέ. Κι ο κάθε απληροφόρητος τώρα με λέει φραγκοφονιά. Οκ φάτσες μου, θα ζήσω.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Εμείς στο χωριό μου έχουμε μάθει να πληρώνουμε σε ραντεβού. Ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεσαι. Και προφανώς δεν τίθεται θέμα να κάνει κίνηση η γυναίκα να πληρώσει. Άντρες είμαστε.... Εκτός από τα αρχίδια πρέπει να έχουμε κ αλλά πράγματα άποψη μου πάντα, χωρίς παρεξήγηση.
Εμείς πάλι στο δικό μου χωριό πάντα πληρώναμε στο πρώτο ραντεβού αλλά επί εποχής που η απέναντι το αναγνώριζε και ήταν τα πράγματα πολύ πιο πιο αγνά από σήμερα.Σήμερα λοιπόν , επειδή το έργο δεν είναι πλέον το ίδιο όπως παλιά και επειδή μας έχουν ζαλίσει τα ούμπαλα με την ισότητα (που γι'αυτές είναι ισότητα κατά πως τις συμφέρει) , πληρώνει πάντα αυτός που προτείνει την όποια έξοδο.Προσαρμοστείτε οι εναπομείναντες αγαπούληδες γιατί διαφορετικά σας βλέπω μόνιμα με το χέρι στην τσέπη και το λυπηρό δεν είναι τα λεφτά που χάνετε αλλά που τα δίνετε συνήθως σε άτομα που δεν αξίζουν ούτε φτύσιμο.

OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.722
Πόντοι
456
Γενικά, ένα ποτήρι κρασί ή έναν καφέ θα τα κεράσω, αλλά αν δεν κάνει η τύπισσα κίνηση να πληρώσει, ξενερώνω πολύ άσχημα.
Αυτό ακριβώς. Το έχω κάνει ξανά και ξανά να κεράσω στο παρελθόν. Είτε πήδηξα είτε όχι.

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.832
Πόντοι
446
Μεγάλο τρολ το νήμα....οι περισσότεροι εδώ μέσα γράφουν κριτικές για ξενοδοχεία καί κολγκερλς
Σκαζοντας ένα σωρό λεφτά
Τις περισσότερες φορές οι κριτικές δεν είναι καλές και κλαίνε τα λεφτά τους
Και σου σκάει ραντεβού με Ελληνίδα που καί φθηνότερα θα σου έρθει και δεν θα σαι με το ρολόι στο χέρι...αν περάσει η ώρα και να αγχώνεσαι να χυσεις ... και από την μεριά της κι αυτή δεν έχει να χάσει τίποτα να ευχαριστηθεί πουτσα θέλει.... και σας βγαίνει το μπρουταλ στις Ελληνίδες και το μουνοδουλο στις πουτανες.... και τις πληρώνετε ανεξαρτήτως υπηρεσιών λόγω συμφωνίας με τα γραφεία
Κάναμε κυρίες τις πουτανες
Και τις υποτιθέμενες κυρίες που έχουν βιολογική ανάγκη και δεν τό έχουν επάγγελμα θέλοντας να νιώσουν πουτανες στο κρεβάτι... το παίζουμε δύσκολοι έλεος

Σε λίγο θα τους λέμε
Δεν μπορώ έχω πονοκέφαλο:2funny:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478
Μεγάλο τρολ το νήμα....οι περισσότεροι εδώ μέσα γράφουν κριτικές για ξενοδοχεία καί κολγκερλς
Σκαζοντας ένα σωρό λεφτά
Τις περισσότερες φορές οι κριτικές δεν είναι καλές και κλαίνε τα λεφτά τους
Και σου σκάει ραντεβού με Ελληνίδα που καί φθηνότερα θα σου έρθει και δεν θα σαι με το ρολόι στο χέρι...αν περάσει η ώρα και να αγχώνεσαι να χυσεις ... και από την μεριά της κι αυτή δεν έχει να χάσει τίποτα να ευχαριστηθεί πουτσα θέλει.... και σας βγαίνει το μπρουταλ στις Ελληνίδες και το μουνοδουλο στις πουτανες.... και τις πληρώνετε ανεξαρτήτως υπηρεσιών λόγω συμφωνίας με τα γραφεία
Κάναμε κυρίες τις πουτανες
Και τις υποτιθέμενες κυρίες που έχουν βιολογική ανάγκη και δεν τό έχουν επάγγελμα θέλοντας να νιώσουν πουτανες στο κρεβάτι... το παίζουμε δύσκολοι έλεος

Σε λίγο θα τους λέμε
Δεν μπορώ έχω πονοκέφαλο:2funny:
Πες τα ρε τυπε. Και όχι μόνο αυτό αλά πληρώνουν 150αρες σε κάτι γκομενες 1,60 που δεν τις γαμαγα ούτε τσάμπα στα νιάτα μου.

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.832
Πόντοι
446
Πες τα ρε τυπε. Και όχι μόνο αυτό αλά πληρώνουν 150αρες σε κάτι γκομενες 1,60 που δεν τις γαμαγα ούτε τσάμπα στα νιάτα μου.
Αφήστε σε μένα τα 1.60 που δεν είμαι και πρώτο μπόι:2funny:

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
2.276
Πόντοι
1.191
Εμείς πάλι στο δικό μου χωριό πάντα πληρώναμε στο πρώτο ραντεβού αλλά επί εποχής που η απέναντι το αναγνώριζε και ήταν τα πράγματα πολύ πιο πιο αγνά από σήμερα
Φίλε, συνομήλικη γυναίκα της ηλικία του/της (στα 50 καθώς αναφέρει το αρχικό κείμενο), δεν βγήκε "για καφέ" μαζί του έτσι για να περάσει την ώρα της. Αν ήθελε να πιει καφέ, είχε και στο σπίτι της. Βγήκε "για καφέ" μαζί του ως πρόσχημα για να γαμηθεί!

Επίσης, όταν μια γυναίκα δέχεται να "βγει" με κάποιον σε εστιατόριο, δεν είναι ούτε επειδή πεινάει, ούτε επειδή της λείπει φαγητό! Το κάνει για να σας δει ΠΩΣ ΤΡΩΤΕ, εάν έχετε τρόπους, πως μιλάτε και συμπεριφέρεστε στον σερβιτόρο, εάν κοιτάτε άλλες γυναίκες στα διπλανά τραπέζια, πως πιάνετε τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα, εάν είστε λιγούρης και καταπίνετε αμάσητα, εαν τρώτε σαν ζώο κλπ. Το εστιατόριο, είναι μια δοκιμασία! Ένα τεστ που αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα & την συμπεριφορά κάποιου. Μια κοπέλα / κυρία που θα "βγει για φαγητό" με έναν άντρα, ήδη έλκεται σεξουαλικά από αυτόν και ήδη θέλει να γαμηθεί μαζί του, εάν όμως δει συμπεριφορά και σημάδια που δεν της αρέσουν, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε καν να της αγγίξει το χέρι

Μια γυναίκα της ηλικίας του/της (στα 50 καθώς αναφέρει το αρχικό κείμενο), ούτε προσχήματα έχει, ούτε κρατάει χαρακτήρα! Είναι αρκετά έμπειρη και ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι, δεν είναι πρωτάρα! Έτοιμο στρωμένο πήδημα ήταν η κυρία, κι όμως, ο τυπάκος κατάφερε να μείνει με τη ψωλή στο χέρι επειδή θέλησε να το παίξει μάγκας για €2 EUR

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478
Ποιοί είμαστε εμείς που κάνουμε ότι αναφέρεις και μας γνωρίζεις τόσο καλά, που γνωρίζεις και τα αποτελέσματα των τακτικών μας, αν ακολουθούμε και κάποια τακτική; Δεν με νοιάζει αν συμφωνείς και με την άποψη μου και προφανώς και με όποια γουστάρουμε θα βγαίνουμε, όσο πατσαβουρα και να είναι και προφανώς θα έχουμε και πρόβλημα αν θεωρεί ότι είμαστε ένα πορτοφόλι με πόδια και δεν κανει καν την κίνηση να πληρώσει. Καπέλο μας. Επίσης το τι πιάνουμε και το τι δεν πιάνουμε, άσε μας να το ξέρει καλύτερα ο καθένας για τον εαυτό του και δεν χρειαζόμαστε θεωρίες, αλλά μιλάμε στατιστικά. Επειδή θα πληρώσεις ότι και να πληρώσεις, δεν σημαίνει ότι θα γαμήσεις. Πλείστες οι περιπτώσεις που ο άλλος πλήρωνε ρομαντικά weekend σε ακριβά μέρη, χειμώνα καλοκαίρι, και έμενε με τον πούτσο στα χέρια "γιατί είχε περίοδο" και πήγαινε και πηδιόταν στο καπάκι με τον Χ γαμιά που δεν της είχε κεράσει ουτε κοκορετσόμπυρα απο το περίπτερο, γιατί ο ένας ήταν ο σίγουρος φιλήσυχος φλώρος και ο άλλος ο bad boy γαμιάς, που πολλές φορές τα έτρωγαν και απο τις γκόμενες. Δικέ μου, αυτά τα έχουμε ζησει απο δικά μας πρόσωπα που καταστράφηκαν τελείως γιατί ήταν παραδομένοι στο μουνί, που ξέχασαν την έννοια της αξιοπρέπειας, της αυτοεκτίμησης, αλλά και την αυτοκριτική. Όλα είναι μετρημένα είτε απο οικονομικές μελέτες, είτε απο παραδείγματα στο περιβάλλον μας, όπου όλα προστάζουν ότι δεν έχει σημασία ένα ευτελές ποσό, αλλά η νοοτροπία που έχει αποκτηθεί. Ο άνθρωπος πρέπει να κοιτάει πρώτα το καλό του, αλλά σε συνάρτηση με το καλό του υπόλοιπου συνόλου, για να μπορούμε όλοι να αναπτυχθούμε και να ζουμε υγιώς. Τα έχει πεί ο Τζών Νας αυτά.Αυτό είναι το πρόβλημα. Και οι συμπεριφορές αυτές θεωρουνται δεδομένες και τις απαιτουν απο το υπόλοιπο συνολο. Το να το σε αντιμετωπίζουν σαν πορτοφόλι και να θεωρούν δεδομένο ότι είσαι υποτακτικός φλωρούμπεν (φλώρος + λούμπεν) πιρφοράκος που πετάς τον κόπο σου για μια άκυρη, σε κάνει χαλάκι να σε πατήσουν και οι γυναίκες έτσι σκέφτονται, επεκτατικά και αν είσαι ετσι και δεν αντιδράς σε μαλακίες, θα σε κόψει για μαλάκα τελείως και θα σε εκμεταλλευτεί. Να ξέρετε ότι καλύτερα να μην ασχοληθεί και να φύγει,παρά να σε κόψει για θυμα και να σε ξεζουμίσει. Όποιος έχει την πνευματική ικανότητα να το αντιληφθεί, καλώς. Οι υπόλοιποι να ανοίξουν Nickelodeon να δουν Μπόμπ Σφουγγαράκη.
Στο πρώτο ραντεβού και εφόσον βγηκατε με δική σου πρόταση πληρώνεις ότι και να γίνει. Ακόμα και στην ακραία περίπτωση που σε προσβάλει, φωνάζεις το σερβιτόρο πληρώνεις, του αφήνεις και ένα πεντάευρο tips της λες και ένα ωραιότατο αντε γαμήσου μωρή πατσαβούρα και μην με ξαναπάρεις τηλέφωνο και φεύγεις κύριος. Αυτή θα μετανιώσει. Όλα τα άλλα τα κάνουν κάτι παιδάκια ή άτομα που στο παρελθόν τους έχουν εκμεταλλευτεί γκομενες και τώρα τους βγαίνει το τελείως αντίθετο από αντίδραση. Ο άντρας που ξέρει ότι μετράει τις γράφει στο καβλί του και προχωράει στην επόμενη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.671
Πόντοι
3.656
στην τελική αν δε θες να πληρώσεις επειδή βγήκε η γκόμενα φακλάνα την κάνεις από την πίσω πόρτα πριν έρθει ο λογαριασμός και γλιτώνεις και τα δικά σου :badair:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.396
Πόντοι
11.956
Ακριβώς. Η κίνηση της που δεν έγινε ποτέ. Κι ο κάθε απληροφόρητος τώρα με λέει φραγκοφονιά. Οκ φάτσες μου, θα ζήσω.
Οκ μουφα νήμα έβαλες ....διάβασα λίγο τα προηγούμενα ποσταρισματα σου ...την πλάκα σου κάνεις Κυριακή κιόλας ...κάπου είσαι βαριέσαι η γυρνάς με κανά καράβι πίσω έχεις χρόνο και λες οκ κάτσε να περάσει η ώρα ....αυτά που λες δεν γίνονται...ποια κίνηση να δεις ...βγάζεις πληρώνεις και μετά πάνω στην συζήτηση εάν σου πει ...λεφτά της λες κερνάς το ποτό...έχει κυμα σήμερα ....από ποιο νησί γυρνάς

OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.722
Πόντοι
456
Οκ μουφα νήμα έβαλες ....διάβασα λίγο τα προηγούμενα ποσταρισματα σου ...την πλάκα σου κάνεις Κυριακή κιόλας ...κάπου είσαι βαριέσαι η γυρνάς με κανά καράβι πίσω έχεις χρόνο και λες οκ κάτσε να περάσει η ώρα ....αυτά που λες δεν γίνονται...ποια κίνηση να δεις ...βγάζεις πληρώνεις και μετά πάνω στην συζήτηση εάν σου πει ...λεφτά της λες κερνάς το ποτό...έχει κυμα σήμερα ....από ποιο νησί γυρνάς
είσαι άκυρος

OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.722
Πόντοι
456
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Φίλε, συνομήλικη γυναίκα της ηλικία του/της (στα 50 καθώς αναφέρει το αρχικό κείμενο), δεν βγήκε "για καφέ" μαζί του έτσι για να περάσει την ώρα της. Αν ήθελε να πιει καφέ, είχε και στο σπίτι της. Βγήκε "για καφέ" μαζί του ως πρόσχημα για να γαμηθεί!

Επίσης, όταν μια γυναίκα δέχεται να "βγει" με κάποιον σε εστιατόριο, δεν είναι ούτε επειδή πεινάει, ούτε επειδή της λείπει φαγητό! Το κάνει για να σας δει ΠΩΣ ΤΡΩΤΕ, εάν έχετε τρόπους, πως μιλάτε και συμπεριφέρεστε στον σερβιτόρο, εάν κοιτάτε άλλες γυναίκες στα διπλανά τραπέζια, πως πιάνετε τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα, εάν είστε λιγούρης και καταπίνετε αμάσητα, εαν τρώτε σαν ζώο κλπ. Το εστιατόριο, είναι μια δοκιμασία! Ένα τεστ που αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα & την συμπεριφορά κάποιου. Μια κοπέλα / κυρία που θα "βγει για φαγητό" με έναν άντρα, ήδη έλκεται σεξουαλικά από αυτόν και ήδη θέλει να γαμηθεί μαζί του, εάν όμως δει συμπεριφορά και σημάδια που δεν της αρέσουν, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε καν να της αγγίξει το χέρι

Μια γυναίκα της ηλικίας του/της (στα 50 καθώς αναφέρει το αρχικό κείμενο), ούτε προσχήματα έχει, ούτε κρατάει χαρακτήρα! Είναι αρκετά έμπειρη και ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι, δεν είναι πρωτάρα! Έτοιμο στρωμένο πήδημα ήταν η κυρία, κι όμως, ο τυπάκος κατάφερε να μείνει με τη ψωλή στο χέρι επειδή θέλησε να το παίξει μάγκας για €2 EUR
Τώρα έθιξες κι άλλο ζήτημα.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει πολλοί, ή δε θέλουν να αποδεχτούν - κακό του κεφαλιού τους, είναι ότι όλες οι γυναίκες (όποιες και όσο χειραφετημένες) πάντα μας κρίνουν και πάντα έχουν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό τους για εμάς (σκέψεις με καλό ή κακό πρόσημο).
Αυτό δε σημαίνει ότι γαμιούνται μόνο με/για (πιθανούς) στόχους, αλλά ότι μαζί με το σεξ (που επιδιώκουν φυσικά και θέλουν γιατί ορμές έχουν) θέτουν - ανάλογα με το τι βλέπουν και κρίνουν - στόχους.

Εμείς πάλι είμαστε, σε αυτό το ζήτημα, εντελώς απλοί:
Μουνί και τέλος.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
1.703
Πόντοι
216
50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.
εάν στα 50 της δεν κατάφερε να γίνει άνθρωπος και να μάθει τρόπους, πολύ καλά έκανες!
Κι αν σου πει τίποτα, ζήτησε της το ΙΒΑΝ να της καταθέσεις τα 4 ευρώ του καφέ!
Άνευ πλάκας!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
1.703
Πόντοι
216
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά πάμε καλά?

Βλέπω πολλούς να κράζετε τον άλλο επειδή ξενέρωσε με τη γυφτιά της άλλης.
'τράβα να γαμήσεις, κράτα χαρακτήρα, παίξτο λαρτζ' κλπ.

Με όλον τον σεβασμό ρε μάγκες, αλλά από πότε είναι ο καθένας υποχρεωμένος να ανέχεται τέτοια γύφτικη συμπεριφορά???
Να μην κάνει καν την κίνηση η άλλη για το τυπικό???? Τουλάχιστον χυδαίο!

Προσωπικά ΠΑΝΤΑ θα κεράσω -ειδικά σε πρώτο ραντεβού, δεν το συζητάω-ΑΛΛΑ το να μην κάνει κίνηση η άλλη, το θεωρώ ξεφτίλα και προσβλητικό! Πόσο καλά ξεμπερδέματα να έχεις με τέτοιο άτομο? Σου χρωστάω κάτι μωρή?

Δεν θα ανεχόμουν κάτι τέτοιο ίσα για να γαμήσω ρε παιδιά, ούτε και θέλω να δώσω το καυλί μου σε τέτοιο ον! Χίλιες φορές να διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου και να τα ακουμπήσω σ ένα ελαιοτριβείο απλά.

Κι ύστερα κράζουμε τους πυρφόρους μουνόδουλους που δίνουν τουπέ στις σάπιες γκόμενες και τις έχουν κάνει θεο!

Ευτυχώς (ακόμα) δεν μου χει τύχει αυτό, και βγαίνω συχνά ραντεβουδάκια με διάφορες! Αν όμως δε δω κίνηση, αναιρείται η πρόθεση μου να κεράσω, απλά θα πληρώσω τα δικά μου και θα φύγω! Έλεος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom