Νέα

Δεν την κέρασα. Είμαι εγώ λάθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Αυτό με τις παντρεμένες μπορεί να ισχύει σε μεγάλες κοινωνίες ..μην περιμένεις τέτοια σε κωμοπόλεις και σε πόλεις πενταψηφιο πληθυσμό ( γιατί λειτουργούν ακριβώς σαν χωριά)ιδίως αν είσαι μοναχικός εργαζόμενος εκεί .Αυτά είναι για όσους δεν έφυγαν ποτέ από ένα μέρος και έχουν κάνει έναν κύκλο με συγγενείς κτλ.
Για Αθήνα μιλάω ..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Μπορεί και να μην γαμήσεις....
Γυφτο.....
Αν τον γουστάρει πολύ μπορεί να δώσει και ευκαιρία γιατί είναι και 50 χρόνων η κυρία...αν ήταν πιο μικρή ούτε που θα ασχολιόταν πλέον,θα κοιτούσε άλλου αν δεν είχε απογοητευθεί πλέον από άνδρες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για Αθήνα μιλάω ..
Το κατάλαβα...πιο πέρα οι κανόνες είναι τελείως διαφορετικοί.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Εγώ πιστεύω οτι καλά έκανες και δεν είναι το ποσο αλλά το οτι δεν έκανε καν κίνηση.
Μου έχει τύχει το ίδιο σε πρώτο ραντεβού από τιντερ όπου ναι μεν έκανε κίνηση (σε εστιατόριο για φαγητό ήταν) αλλά μετά πέταξε το θεϊκό «ξεχααα την κάρτα μου»
Εκεί κανονικά την κράζεις ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ με φωνή Μιστερ Μπούτια
Εγώ απλά την πηγα σπίτι και δεν της ξαναστειλα ποτε εννοείται
είναι όμως μαστόρισες στο θέατρο της πραγματικής ζωής

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.334
Πόντοι
17.885
50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.
κοίτα, από τη μια ναι προφανώς έχεις δίκιο, από την άλλη κατά κανόνα κερνάμε κάποιες φορές τη γυναίκα με αποτέλεσμα να την κακομαθαίνουμε και μετά να θεωρεί ντεφάκτο κάποια πράγματα! Για μένα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...ΝΑΙ κερνάω στο πρώτο ραντεβού, ίσως και στα επόμενα ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ότι έχω απώτερο σκοπό. Από ένα σημείο και μετά ΑΝ δεν έκανε κίνηση ποτέ θα της το είχα πεί ευγενικά πως με θίγει η συμπεριφορά της. Για να μην πλατειάζω...ΝΑΙ θεωρώ πως για πρώτη φορά ΕΚΑΝΕΣ λάθος, από κει και πέρα για μένα στη ζωή ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τζάμπα, ο καθένας ας κρίνει τι θέλει να πληρώσει και πόσο το κοστολογεί

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.541
Πόντοι
11.445
Τι πυρφόροι είστε ρε τύποι θα κερναγατε μέχρι και μακαριτισα πενηνταρα
πες τα ρε τυπε , το μεγαλυτερο φαουλ του νημοθετη ηταν οτι ασχολειται με κυρια σε εμμηνόπαυση ......:confused::confused:. Τα υπολοιπα τα ειδα νορμαλ για ελλεηνιδα και στα 70το παιζουν μπεμπεκες και θελουν κερασμα ...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Ας μη συζητήσουμε αν γενικά πρέπει ή όχι να πληρώνει ο άντρας.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχες απέναντί σου 50αρα, μαθημένη στα τότε...ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ (οι άντρες).
Θες να κάνεις παιχνίδι?
Πρώτο ραντεβού? Πλέρω...
Δε θες? Είναι λάθος πιστεύεις?
Τι το ξεκινας τότε?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
πες τα ρε τυπε , το μεγαλυτερο φαουλ του νημοθετη ηταν οτι ασχολειται με κυρια σε εμμηνόπαυση ......:confused::confused:. Τα υπολοιπα τα ειδα νορμαλ για ελλεηνιδα και στα 70το παιζουν μπεμπεκες και θελουν κερασμα ...
Ίδια ηλικία είναι,τι έπρεπε να κυνηγάει ;Τίποτα βλαμμένα εικοσάχρονα με φάτσα πάπιας και το κωλοκινητο να μην ξεκολλάει από το χέρι;Καλα έκανε και ασχολήθηκε με μια που έχει ίδια ηλικία....

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.541
Πόντοι
11.445
Ίδια ηλικία είναι,τι έπρεπε να κυνηγάει ;Τίποτα βλαμμένα εικοσάχρονα με φάτσα πάπιας και το κωλοκινητο να μην ξεκολλάει από το χέρι;Καλα έκανε και ασχολήθηκε με μια που έχει ίδια ηλικία....
το ιδια ηλικια δεν σημαινει τπτ , το μυαλο ανετα θα ειναι 20χρονης με πλαστικοποιημενη μουρη και σωμα για τα μπαζα . Οποτε καλυτερα να κυνηγησει μικροτερες , ολες τα ιδια ζητανε ...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Για να πουμε και την αληθεια, υπαρχει ενας ατυπος κανονας, που θελει τη γυναικα να ξοδευει παραπανω χρημα και χρονο απο τον αντρα για να γινει πιο ομορφη. Πηγαινουν σε κομμωτηρια, νυχουδες, κεντρα αισθητικης, μια ωρα μπροστα τον καθρεφτη για μεικ απ, δοκιμαζουν 32 φορεματα πριν αποφασισουν, κλπ ενω εμεις οι αντρες φτιαχνομαστε σε 3 λεπτα πριν την εξοδο :tooth: που λεει ο λογος

Ε οταν η αλλη σου ρχεται στολισμενη σα χριστουγεννιατικο δεντρο, υποτιθεται πρεπει να κερασεις εστω ενα καφεδακι για τον κοπο που εκανε να γινει ομορφη για σενα

Το προβλημα ειναι πως αυτοι οι αρχικοι καφεδες, στη συνεχεια μπορουν για καποιες να γινουν γευματα, ταξιδια, χρυσαφικα, αυτοκινητα, σπιτια, εκει πρεπει να μπει το φρενο και οχι στους...καφεδες

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.694
Πόντοι
3.446
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.
Επρεπε να κάνει κίνηση. Δεν έχει σημασία το ποσό, ειναι ένας τρόπος στοιχειώδους ευγένειας. Δεν ειναι αυτονόητο οτι θα ήθελες εσύ να πληρώσεις.
Απο κει και πέρα εγώ δεν θα το έκανα θέμα, έτσι και αλλιώς το ποσό ειναι πολύ μικρό , δεν αξίζει να ασχολείσαι. Στην θέση σου,θα ξαναέβγαινα μαζί της ( αν ειχα περάσει πολύ καλά μαζί της εννοείτε) για φαγητό και αν και τότε δεν έβλεπα καμια κίνηση, τοτε ναι θα το έκανα θέμα και φυσικά θα της ζητούσα να βάλει και αυτη το χέρι στην τσέπη.

Πάντως να ξέρετε, δεν φταίνε αυτές. Εμείς τις έχουμε μάθει να θεωρούν αυτονόητο οτι θα πληρώσουμε στο ραντεβου. Η δήθεν ευγένεια οπως το πλασάρουν οι ίδιες και καλά. Λες και το αν εισαι ευγενικός και άντρας κρίνεται απο κει. Αστεία πράγματα. Και αν δεν κεράσεις, τότε σε λένε γύφτο και φυσικά κοιτάνε αλλου.. Πρόθυμοι να πληρώσουν τα πάντα, υπάρχουν αρκετοί ... Εδώ χαλάκι να τους πατήσουν γίνονται...:confused:
Πολλές επίσης βγαίνουν σε ραντεβού ή σε μπαρ για διασκέδαση , χωρις να έχουν καν πορτοφόλι μαζί τους, δεν κάνω πλάκα, σου λέει θα βρεθεί ο μαλάκας που θα μας κεράσει , οποτε τι να το κάνω.. Κωμικοτραγικές καταστάσεις.:cheesy:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.838
Πόντοι
25.186
Μεγαλη γυφτια εκανες.

Γιατι ηταν καφες φιλε.Στον καφε παντα πληρωνει ο ενας,και με αντρα να εισαι.
Σιγα μην βγαλουμε ολοι απο 2-3 ευρω κερματα.Γενικά οταν βλεπω να βγαζει ο καθενας τα δικα του μου τη δινει.Πληρωνεις σημερα,ο αλλος αυριο,ο αλλος μεθαυριο.Ετσι παει.

Ποσω μαλλον με γυναικα.
Και φολα να ηταν και να σου την εσπασε,3 ευρω ηταν τι αξια εχουν?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Υπαρχει τεχνασμα αν θες να πληρωσει εκεινη και να χεις κερασει εσυ!
Συνταγη:γαλα σε σκονη αγγουρακι ψιλοκομμενο τα ανακατευεις και φτιαχνεις μια κρεμα για τον πουτσο καβαλα.
Τη βαζεις μεσα σε ενα δοχειακι και της λες οτι αυτη η κρεμα προαγει την υγεια των ιστων και αυξανει τη λιμπιντο
Εχει μεσα γαλα γαιδουρας Ιμαλαιων και αγγουρι απ το Θιβετ.
Της το πουλας στην μοναδικη τιμη των 60 ευρω και μετα πατε για καφε...εννοειται κερνας!
Στο τελος του καφε της πιανεις το χερι καυλιαρικα και το χαιδευεις...την κοιτας στα ματια...και της λες...
Παμε να δοκιμασουμε αν δουλεψε η κρεμα;;
:erection::zfuck::fuck1::wanker::headbang2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
το ιδια ηλικια δεν σημαινει τπτ , το μυαλο ανετα θα ειναι 20χρονης με πλαστικοποιημενη μουρη και σωμα για τα μπαζα . Οποτε καλυτερα να κυνηγησει μικροτερες , ολες τα ιδια ζητανε ...
Μην το λες...δέχομαι ότι ισχυει αυτό όμως λόγω εμπειρίας ζωής, ίσως η μεγαλύτερη να μην έχει μόνο μια τσίχλα μέσα στο κρανίο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπαρχει τεχνασμα αν θες να πληρωσει εκεινη και να χεις κερασει εσυ!
Συνταγη:γαλα σε σκονη αγγουρακι ψιλοκομμενο τα ανακαυευεις και φτιαχνεις μια κρεμα για τον πουτσο καβαλα.
Τη βαζεις μεσα σε ενα δοχειακι και της λες οτι αυτη η κρεμα προαγει την υγεια των ιστων και αυξανει τη λιμπιντο
Εχει μεσα γαλα γαιδουρας Ιμαλαιων και αγγουρι απ το Θιβετ.
Της το πουλας στην μοναδικη τιμη των 60 ευρω και μετα πατε για καφε και κερνας!
Στο τελος του καφε της πιανεις το χερι καυλιαρικα και το χαιδευεις...την κοιτας στα ματια...και της λες...
Παμε να δοκιμασουμε αν δουλεψε η κρεμα;;
:erection::zfuck::fuck1::wanker::headbang2:
Ενδιαφέρον....:erection:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.266
Πόντοι
32.478
Εννοείται ότι κερνάς. Σιγά τα λεφτά. Αλλά και για φαγητό να πας αφού το πρότεινες εσυ πάλι πρέπει να κεράσεις. Στα πρώτα ραντεβού κερνάς αν μετά εξελιχθεί σε σχέση σίγουρα θα κεράσει κι αυτή κάποιες φορές. Όταν κερνάς εσύ έχεις το πάνω χέρι είτε σε σχέσεις είτε σε ξεπέτες. Αν σου πει οτιδήποτε της λες εγώ πληρώνω για να σε γαμάω εγώ αποφασίζω για όλα και κάνω ότι γουστάρω. Εαν δεν σου αρέσει προχώρα στον επόμενο.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.070
Πόντοι
7.865
Όσοι είστε γενικά "large" εδώ μέσα, να προσέχετε,γιατί δίνουν πάλι δάνεια οι τράπεζες και προσέχτε μην σας τα φάνε, όπως τα έφαγαν στα 90s οι ανατολικιές. Τουλάχιστον τότε είχαμε και κανένα μουνι της προκοπής ενώ τώρα θα σας τα τρώνε μογγόλες. Πέρα απο αυτό, ο άνθρωπος που χαρακτηρίζεται απο πολλοούς γύφτος, ούτε ξέρουμε την οικονομική του κατάσταση για να κρίνουμε, ούτε μας νοιάζει. Επίσης δεν είπε πουθενά ότι τσιγκουνεύτηκε, αλλά είπε ότι σπάστηκε που η άλλη θεωρεί δεδομένο ότι θα πληρώσει εκείνος. Αν πιστεύετε ότι θα βγείτε με μια άκυρη και θα γαμήσετε επειδή δώσατε κάτι, απο κάτι ευτελές όπως ένας καφές μέχρι δεν ξέρω εγώ τι άλλο, πλανάσθε πλάνην οικτρά. Επίσης για ακομα μια φορά δείχνουμε την καθυστέρηση του μέσου Έλληνα σε σχέση με όλο τον υπόλοιπο κόσμο, όπου πέρα απο τις ταινίες που το παίζουν όλοι μπρουκληδες, δεν πληρώνει κανείς της wannabe γκόμενας τίποτε και ο καθένας καταβάλλει τα δικά του. Εδώ είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ή υπήρξαν άνθρωποι που βγήκαν με κάποια έχοντας δανεικά για να την πάνε κάπου να την εντυπωσιάσουν, προφανώς και δεν γάμησαν και ακόμα συνεχίζουν αυτό το βιολί. Όχι μάγκες. Δεν είναι μονο το χρηματικό, που στην τελική όλοι σημερα τα ίδια βγάζουν και αυτά περί wage gap και περι αρσενικών προνομίων είναι παπαριές καμαρωτές, αλλά νοοτροπίας που έχει αποκτηθεί απο τους πίρφορους. Προσωπικά χέστηκα. Έχω λεφτά και πληρωνω, αλλά δεν δώ κίνηση, ρίχνω φόλα και πληρώνω τα δικά μου. Όχι τα τελευταία χρόνια,αλλά και πριν την Αλλαγή του 1981 (αν η άλλη ηταν άνεργη προφανώς και δεν τα κάνεις αυτά). Σου έρχεται όμως σημερα η κοκώνα, που ειναι άσχετη, δεν ξέρεις αν θα βρέξεις, σκάει με το νέο iPhone και apple watch, βάψιμο, νυχι και ρουχα στην πένα και δεν κάνει κίνηση να πληρώσει ούτε 4€ έναν καφέ ή έχει έρθει άφραγκη, γιατί θα πληρώσει ο μαλάκας; Ας μείνει εκεί να πλύνει ποτήρια, αν δεν έχει λεφτά και το παίζει μοιραία ντίβα.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom