Υπάρχει και αυτός ο τρόπος.Aμα μου σπάσει τ'αρχίδια
Θα φάει τον καφέ στην μούρη
Και θα κεράσω
Με ευχαρίστηση ..
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Υπάρχει και αυτός ο τρόπος.Aμα μου σπάσει τ'αρχίδια
Θα φάει τον καφέ στην μούρη
Και θα κεράσω
Με ευχαρίστηση ..
Για Αθήνα μιλάω ..Αυτό με τις παντρεμένες μπορεί να ισχύει σε μεγάλες κοινωνίες ..μην περιμένεις τέτοια σε κωμοπόλεις και σε πόλεις πενταψηφιο πληθυσμό ( γιατί λειτουργούν ακριβώς σαν χωριά)ιδίως αν είσαι μοναχικός εργαζόμενος εκεί .Αυτά είναι για όσους δεν έφυγαν ποτέ από ένα μέρος και έχουν κάνει έναν κύκλο με συγγενείς κτλ.
Αν τον γουστάρει πολύ μπορεί να δώσει και ευκαιρία γιατί είναι και 50 χρόνων η κυρία...αν ήταν πιο μικρή ούτε που θα ασχολιόταν πλέον,θα κοιτούσε άλλου αν δεν είχε απογοητευθεί πλέον από άνδρες.Μπορεί και να μην γαμήσεις....
Γυφτο.....
Το κατάλαβα...πιο πέρα οι κανόνες είναι τελείως διαφορετικοί.Για Αθήνα μιλάω ..
αν είσαι ικανός να βάλεις σαφή διαχωριστική, συγχαρητήριαΥπάρχει όριο ανάμεσα στο "δίνω κάτι" και στο "δίνω τα πάντα".
είναι όμως μαστόρισες στο θέατρο της πραγματικής ζωήςΕγώ πιστεύω οτι καλά έκανες και δεν είναι το ποσο αλλά το οτι δεν έκανε καν κίνηση.
Μου έχει τύχει το ίδιο σε πρώτο ραντεβού από τιντερ όπου ναι μεν έκανε κίνηση (σε εστιατόριο για φαγητό ήταν) αλλά μετά πέταξε το θεϊκό «ξεχααα την κάρτα μου»
Εκεί κανονικά την κράζεις ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ με φωνή Μιστερ Μπούτια
Εγώ απλά την πηγα σπίτι και δεν της ξαναστειλα ποτε εννοείται
κοίτα, από τη μια ναι προφανώς έχεις δίκιο, από την άλλη κατά κανόνα κερνάμε κάποιες φορές τη γυναίκα με αποτέλεσμα να την κακομαθαίνουμε και μετά να θεωρεί ντεφάκτο κάποια πράγματα! Για μένα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...ΝΑΙ κερνάω στο πρώτο ραντεβού, ίσως και στα επόμενα ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ότι έχω απώτερο σκοπό. Από ένα σημείο και μετά ΑΝ δεν έκανε κίνηση ποτέ θα της το είχα πεί ευγενικά πως με θίγει η συμπεριφορά της. Για να μην πλατειάζω...ΝΑΙ θεωρώ πως για πρώτη φορά ΕΚΑΝΕΣ λάθος, από κει και πέρα για μένα στη ζωή ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τζάμπα, ο καθένας ας κρίνει τι θέλει να πληρώσει και πόσο το κοστολογεί50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.
Τυπε φαίνεσαι κιμπαρης το σφάλμα ήταν της κυρίας ξεκαθαρα που δεν πλήρωσε και τα δικά σου
πες τα ρε τυπε , το μεγαλυτερο φαουλ του νημοθετη ηταν οτι ασχολειται με κυρια σε εμμηνόπαυση ....... Τα υπολοιπα τα ειδα νορμαλ για ελλεηνιδα και στα 70το παιζουν μπεμπεκες και θελουν κερασμα ...Τι πυρφόροι είστε ρε τύποι θα κερναγατε μέχρι και μακαριτισα πενηνταρα
Ίδια ηλικία είναι,τι έπρεπε να κυνηγάει ;Τίποτα βλαμμένα εικοσάχρονα με φάτσα πάπιας και το κωλοκινητο να μην ξεκολλάει από το χέρι;Καλα έκανε και ασχολήθηκε με μια που έχει ίδια ηλικία....πες τα ρε τυπε , το μεγαλυτερο φαουλ του νημοθετη ηταν οτι ασχολειται με κυρια σε εμμηνόπαυση ....... Τα υπολοιπα τα ειδα νορμαλ για ελλεηνιδα και στα 70το παιζουν μπεμπεκες και θελουν κερασμα ...
το ιδια ηλικια δεν σημαινει τπτ , το μυαλο ανετα θα ειναι 20χρονης με πλαστικοποιημενη μουρη και σωμα για τα μπαζα . Οποτε καλυτερα να κυνηγησει μικροτερες , ολες τα ιδια ζητανε ...Ίδια ηλικία είναι,τι έπρεπε να κυνηγάει ;Τίποτα βλαμμένα εικοσάχρονα με φάτσα πάπιας και το κωλοκινητο να μην ξεκολλάει από το χέρι;Καλα έκανε και ασχολήθηκε με μια που έχει ίδια ηλικία....
Επρεπε να κάνει κίνηση. Δεν έχει σημασία το ποσό, ειναι ένας τρόπος στοιχειώδους ευγένειας. Δεν ειναι αυτονόητο οτι θα ήθελες εσύ να πληρώσεις.50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.
Μεγαλη γυφτια εκανες.50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
Έβαλα και είμαι εντάξει με την συνείδηση μου.αν είσαι ικανός να βάλεις σαφή διαχωριστική, συγχαρητήρια
Μην το λες...δέχομαι ότι ισχυει αυτό όμως λόγω εμπειρίας ζωής, ίσως η μεγαλύτερη να μην έχει μόνο μια τσίχλα μέσα στο κρανίο.το ιδια ηλικια δεν σημαινει τπτ , το μυαλο ανετα θα ειναι 20χρονης με πλαστικοποιημενη μουρη και σωμα για τα μπαζα . Οποτε καλυτερα να κυνηγησει μικροτερες , ολες τα ιδια ζητανε ...
Ενδιαφέρον....Υπαρχει τεχνασμα αν θες να πληρωσει εκεινη και να χεις κερασει εσυ!
Συνταγη:γαλα σε σκονη αγγουρακι ψιλοκομμενο τα ανακαυευεις και φτιαχνεις μια κρεμα για τον πουτσο καβαλα.
Τη βαζεις μεσα σε ενα δοχειακι και της λες οτι αυτη η κρεμα προαγει την υγεια των ιστων και αυξανει τη λιμπιντο
Εχει μεσα γαλα γαιδουρας Ιμαλαιων και αγγουρι απ το Θιβετ.
Της το πουλας στην μοναδικη τιμη των 60 ευρω και μετα πατε για καφε και κερνας!
Στο τελος του καφε της πιανεις το χερι καυλιαρικα και το χαιδευεις...την κοιτας στα ματια...και της λες...
Παμε να δοκιμασουμε αν δουλεψε η κρεμα;;
Εννοείται ότι κερνάς. Σιγά τα λεφτά. Αλλά και για φαγητό να πας αφού το πρότεινες εσυ πάλι πρέπει να κεράσεις. Στα πρώτα ραντεβού κερνάς αν μετά εξελιχθεί σε σχέση σίγουρα θα κεράσει κι αυτή κάποιες φορές. Όταν κερνάς εσύ έχεις το πάνω χέρι είτε σε σχέσεις είτε σε ξεπέτες. Αν σου πει οτιδήποτε της λες εγώ πληρώνω για να σε γαμάω εγώ αποφασίζω για όλα και κάνω ότι γουστάρω. Εαν δεν σου αρέσει προχώρα στον επόμενο.50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.