KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.945
- Πόντοι
- 6.166
Ελα ρε εσυ ήσουν ωραία περάσαμεΜην αναρωτιέσαι. Εγχειρισμενο Τραβελι ήταν και κωλοχαρηκε που βρήκε πουτσαρα να το πηδηξει.
Ελα ρε εσυ ήσουν ωραία περάσαμεΜην αναρωτιέσαι. Εγχειρισμενο Τραβελι ήταν και κωλοχαρηκε που βρήκε πουτσαρα να το πηδηξει.
Ελα ρε εσυ ήσουν ωραία περάσαμε
Να ανάψεις θερμοσίφωνα να γεμίσεις την μπανιέρα να βάλεις αφρολουτρο να ανακατέψεις το νερό και μπλοπ να τραβήξεις το πώμα να αδειάσει η μπανιέρα.ελα κουραζεις. δεν θα συνεχισω. πες οτι θες.
εγινεΝα ανάψεις θερμοσίφωνα να γεμίσεις την μπανιέρα να βάλεις αφρολουτρο να ανακατέψεις το νερό και μπλοπ να τραβήξεις το πώμα να αδειάσει η μπανιέρα.
Μετά άνοιξε θέμα
Άδειασα την μπανιέρα είμαι εγώ λάθος;
στειλε μου το τηλεφωνο σου, να σου στειλω ολα τα παλια ραντεβου μουManners maketh men....ο,τι και να ειναι η γυναικα που συνοδευεις, για μενα ειναι νομος, τα εξοδα της οποιασδηποτε εξοδου τα επωμιζεται ο ανδρας. Τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Εκτος εαν σε προλαβει με καποιο τροπο...π.χ. πας τουαλετα και πληρωσει αυτη...που ακομα και σε αυτη τη περιπτωση, φροντιζεις να μη συμβει...αλλα αυτο ειναι η δικη μου ταπεινη αποψη....just sayin' που λενε και στο χωριο μας.....
Πόσες φορές δεν έχεις πληρώσει; Που τα έμαθες αυτα; Είδες κάνα video πως ρίχνουν γκόμενες οι Ινδοί και οι Γερμανοί; Πωπω καψαλισμενοι που κυκλοφορούν....στειλε μου το τηλεφωνο σου, να σου στειλω ολα τα παλια ραντεβου μου
ελα ρε φιλε λες και ειμαι 15χρονων που νομιζεις θα καθομαι να απανταω. πες οτι θες. γραψε δηλαδη.Πόσες φορές δεν έχεις πληρώσει; Που τα έμαθες αυτα; Είδες κάνα video πως ρίχνουν γκόμενες οι Ινδοί και οι Γερμανοί; Πωπω καψαλισμενοι που κυκλοφορούν....
Δεν κάνω άλλο πλάκα.ελα ρε φιλε λες και ειμαι 15χρονων που νομιζεις θα καθομαι να απανταω. πες οτι θες. γραψε δηλαδη.
Χτυπα τους πυρφόρους ρε παπιε.Έχει αποδειχθεί ότι κάθε θετική συμπεριφορά προς όφελος της γυναίκας ισούται με ισόβια κι αυτόματη υποχρέωση μας προς αυτή. Κοινως, όπως τις μάθεις είναι!
Τύπε αρμενίζεις πιο στραβά και από το πουλί στη φωτό σουManners maketh men....ο,τι και να ειναι η γυναικα που συνοδευεις, για μενα ειναι νομος, τα εξοδα της οποιασδηποτε εξοδου τα επωμιζεται ο ανδρας. Τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Εκτος εαν σε προλαβει με καποιο τροπο...π.χ. πας τουαλετα και πληρωσει αυτη...που ακομα και σε αυτη τη περιπτωση, φροντιζεις να μη συμβει...αλλα αυτο ειναι η δικη μου ταπεινη αποψη....just sayin' που λενε και στο χωριο μας.....
Γλυφομουνιξ στόχος και σκοπός είναι να γλύψεις το μουνιξ όχι να εκδικηθείς την ψωνιξ.Τύπε καλά έκανες με τη βρωμιαρα.
Να σου πω δίκη μου θεωρία. Αν η γκομενα είναι λίγο ψωνακι και την έχει δει και στα 40 η 50 έχει μείνει μόνη της ,μέσα της έχει πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση έστω και αν το κρύβει.
Όταν λοιπόν κάποιος ήρωας, σαν και σένα , θέλει να ρίξει τα χοντρά του και τη ζητήσει σε ραντεβού ,ξυπνα η νεραιδουλα μέσα της και θέλει να νιώσει σπουδαία και τρανή και συμπεριφέρεται έτσι.
Επειδή όμως είναι πενήντα και μπροστά της έχει ερωτική ζωή ίδια με τη διάρκεια της κανονικής ζωής της πεταλούδας αν φερθείς έτσι σκληρά θα θέλει να τον φάει και θα ξανάρθει σε επαφή με πραγματικότητα
Όχι ρε φίλε. Ο τύπος είναι 50 και θέλει να γαμησει μια πενηνταρα . Αν υποθέσουμε ότι δείχνουν όπως ο μέσος άνθρωπος στην ηλικία τους , ο φίλος έχει καλύτερες προοπτικέςΓλυφομουνιξ στόχος και σκοπός είναι να γλύψεις το μουνιξ όχι να εκδικηθείς την ψωνιξ.
1. Φαβάται μην της φύγειςεχω παντρεμενη φιλη τα τελευταια 3 χρονια. πηδιομαστε που και που, ειναι και γειτονισσα, γενικα τα εχουμε βρει χωρις πολλα πολλα γιατι παντρεμενοι και οι 2, μαλακιες δεν χρειαζονται. πληρωσα 3 φορες το ξενοδοχειο, το θυμοταν και ζητησε να το παμε 1 προς 1, η καπως ετσι. αυτη δηλαδη γιατι ειναι αξιοπρεπης και οι αλλες δεν μπορουνε?