50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.
Ένα από τη κριτήρια - τεστ που κάνουν οι γυναίκες είναι να προσπαθήσουν να υπολογίσουν τι αξία έχουν στα μάτια σου.
Στην Ελλάδα παρ’ολο τον πρόλογο "ισότητα κλπ", θεωρούν ότι αν ενδιαφέρουν αρκετά έναν άντρα αυτός θα κεράσει στις πρώτες εξόδους. Συμφωνώ ότι πρέπει να κάνουν την κίνηση έστω και προσχηματικά, όμως αυτό είναι και κάπως υποκριτικό όπως και να χει.
Το ότι επικοινωνείτε ακόμη είναι ενθαρρυντικό, όμως στο μυαλό της θεωρεί πως την έχεις για τριτοτεταρτη επιλογή.
Μπορείς να παίξεις το χαρτί της ειλικρίνειας: είχα σκοπό να σε κεράσω όπως κάνω πάντα στο πρώτο ραντεβού, όμως δεν εκτίμησα ότι δεν έκανες καν κίνηση(έτσι θα ρίξεις την ευθύνη πάνω της).
Διαφορετικά μπορείς να το παίξεις και χαζός : μια φίλη μου είπε ότι οι γυναίκες στις μέρες μας θέλουν να νιώθουν ανεξάρτητες, δεν σε ξέρω αρκετά όποτε δεν κατάλαβα ότι είσαι "παλαιάς κοπής" γυναίκα.
Γενικά με κάποιον τρόπο πρέπει να αποδείξεις πως πιστεύεις οτι αξίζει σαν άτομο και σαν γυναίκα για να κερδίσεις την παρτίδα.
Εαν δεν φτιάξει το κλίμα σύντομα, και δεν δώσει περιθώριο για οποιαδήποτε σωματική επαφή στο επόμενο ραντεβού μην συνεχίσεις να ασχολείσαι.