Νέα

Δεν την κέρασα. Είμαι εγώ λάθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
Υπαρχει και το αντιστροφο.
Σε περιπτωση που η γυναικα βγει μαζι σου και πληρωσει εκεινη ειναι ενας τροπος να δηλωσει οτι δεν της αρεσες καθολου και για να βγει απο τη δυσκολη θεση σου κερνα τον καφε για να μη θεωρηθει οτι σε ξοδεψε αδικα!
Ειναι μιας μορφης ευγενικη χυλοπιτα!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.633
Πόντοι
3.656
Φίλε, συνομήλικη γυναίκα της ηλικία του/της (στα 50 καθώς αναφέρει το αρχικό κείμενο), δεν βγήκε "για καφέ" μαζί του έτσι για να περάσει την ώρα της. Αν ήθελε να πιει καφέ, είχε και στο σπίτι της. Βγήκε "για καφέ" μαζί του ως πρόσχημα για να γαμηθεί!

Επίσης, όταν μια γυναίκα δέχεται να "βγει" με κάποιον σε εστιατόριο, δεν είναι ούτε επειδή πεινάει, ούτε επειδή της λείπει φαγητό! Το κάνει για να σας δει ΠΩΣ ΤΡΩΤΕ, εάν έχετε τρόπους, πως μιλάτε και συμπεριφέρεστε στον σερβιτόρο, εάν κοιτάτε άλλες γυναίκες στα διπλανά τραπέζια, πως πιάνετε τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα, εάν είστε λιγούρης και καταπίνετε αμάσητα, εαν τρώτε σαν ζώο κλπ. Το εστιατόριο, είναι μια δοκιμασία! Ένα τεστ που αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα & την συμπεριφορά κάποιου. Μια κοπέλα / κυρία που θα "βγει για φαγητό" με έναν άντρα, ήδη έλκεται σεξουαλικά από αυτόν και ήδη θέλει να γαμηθεί μαζί του, εάν όμως δει συμπεριφορά και σημάδια που δεν της αρέσουν, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε καν να της αγγίξει το χέρι

Μια γυναίκα της ηλικίας του/της (στα 50 καθώς αναφέρει το αρχικό κείμενο), ούτε προσχήματα έχει, ούτε κρατάει χαρακτήρα! Είναι αρκετά έμπειρη και ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι, δεν είναι πρωτάρα! Έτοιμο στρωμένο πήδημα ήταν η κυρία, κι όμως, ο τυπάκος κατάφερε να μείνει με τη ψωλή στο χέρι επειδή θέλησε να το παίξει μάγκας για €2 EUR

Μου κάνει εντύπωση η τεράστια σιγουριά με την οποία έγραψες

..... Έτοιμο στρωμένο πήδημα ήταν η κυρία, κι όμως, ο τυπάκος κατάφερε να μείνει με τη ψωλή στο χέρι επειδή θέλησε να το παίξει μάγκας για €2 EUR.....

είναι φανερό πως η καριέρα του Μέντιουμ δεν σου ταιριάζει. Αν μπορείς και διαβάζεις το μέλλον, δοκίμασε την επιτυχία των προβλέψεών σου στο Τζόγο

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά πάμε καλά?

Βλέπω πολλούς να κράζετε τον άλλο επειδή ξενέρωσε με τη γυφτιά της άλλης.
'τράβα να γαμήσεις, κράτα χαρακτήρα, παίξτο λαρτζ' κλπ.

Με όλον τον σεβασμό ρε μάγκες, αλλά από πότε είναι ο καθένας υποχρεωμένος να ανέχεται τέτοια γύφτικη συμπεριφορά???
Να μην κάνει καν την κίνηση η άλλη για το τυπικό???? Τουλάχιστον χυδαίο!

Προσωπικά ΠΑΝΤΑ θα κεράσω -ειδικά σε πρώτο ραντεβού, δεν το συζητάω-ΑΛΛΑ το να μην κάνει κίνηση η άλλη, το θεωρώ ξεφτίλα και προσβλητικό! Πόσο καλά ξεμπερδέματα να έχεις με τέτοιο άτομο? Σου χρωστάω κάτι μωρή?

Δεν θα ανεχόμουν κάτι τέτοιο ίσα για να γαμήσω ρε παιδιά, ούτε και θέλω να δώσω το καυλί μου σε τέτοιο ον! Χίλιες φορές να διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου και να τα ακουμπήσω σ ένα ελαιοτριβείο απλά.

Κι ύστερα κράζουμε τους πυρφόρους μουνόδουλους που δίνουν τουπέ στις σάπιες γκόμενες και τις έχουν κάνει θεο!

Ευτυχώς (ακόμα) δεν μου χει τύχει αυτό, και βγαίνω συχνά ραντεβουδάκια με διάφορες! Αν όμως δε δω κίνηση, αναιρείται η πρόθεση μου να κεράσω, απλά θα πληρώσω τα δικά μου και θα φύγω! Έλεος!
Σίγουρα δεν πάτε καλά και απορείτε κιόλας. Δεν ανέφερε ο τύπος ότι πήγε κάτι στραβά στο ραντεβού. Είπε ότι στράβωσε που δεν έκανε κίνηση. Αυτός δεν την κάλεσε;; Ακόμα και διαδικτυακό ραντεβού να ήταν και να μην του άρεσε η γκομενα πληρώνει και φεύγει κύριος. Τώρα ακόμα και ο σερβιτόρος θα τον λέει φραγκοφονια. Αυτό λέει η καλή συμπεριφορά γενικά. Να στο πω και διαφορετικά. Καλείς για καφέ φίλο ή φίλη που μένει και λίγο μακριά και έρχεται στην περιοχή που μένεις. Δεν θα κεράσεις έναν γαμοκαφέ;;; Θα περιμένεις να σου δώσει τα μισά;; Δεν είναι θέμα πυρφορίασης όπως κακώς πάτε να το παρουσιασετε αλλά αγένειας και καβουριών στην τσέπη. Αν στο πρώτο ραντεβού θέλεις να κάνει κίνηση να πληρώσει τον καφέ της στο επόμενο θα θέλεις να έρθει να σε πάρει με το αμάξι της. Μετά σας φταίνε οι Ελλεηνίδες.

Thomas27

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
82
Πόντοι
0
Υπαρχουν μερικες γκομενες που ειναι παικτριες και ξερουν πως θα τυλιξουν τον εκατομμυριουχο. Αυτες κανουν ο,τι ακριβως δεν κανουν οι αλλες. Δηλαδη πληρωνουν στο πρωτο ραντεβου τα παντα αυτες, κανουν κοπλιμεντα στον αντρα, δεν του σπανε τα αρχιδια κλπ κλπ και εν τελει τους δινεται μονος του.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Υπαρχουν μερικες γκομενες που ειναι παικτριες και ξερουν πως θα τυλιξουν τον εκατομμυριουχο. Αυτες κανουν ο,τι ακριβως δεν κανουν οι αλλες. Δηλαδη πληρωνουν στο πρωτο ραντεβου τα παντα αυτες, κανουν κοπλιμεντα στον αντρα, δεν του σπανε τα αρχιδια κλπ κλπ και εν τελει τους δινεται μονος του.
Είναι οι λεγόμενες "στραπονιάρες".....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Φίλε, συνομήλικη γυναίκα της ηλικία του/της (στα 50 καθώς αναφέρει το αρχικό κείμενο), δεν βγήκε "για καφέ" μαζί του έτσι για να περάσει την ώρα της. Αν ήθελε να πιει καφέ, είχε και στο σπίτι της. Βγήκε "για καφέ" μαζί του ως πρόσχημα για να γαμηθεί!

Επίσης, όταν μια γυναίκα δέχεται να "βγει" με κάποιον σε εστιατόριο, δεν είναι ούτε επειδή πεινάει, ούτε επειδή της λείπει φαγητό! Το κάνει για να σας δει ΠΩΣ ΤΡΩΤΕ, εάν έχετε τρόπους, πως μιλάτε και συμπεριφέρεστε στον σερβιτόρο, εάν κοιτάτε άλλες γυναίκες στα διπλανά τραπέζια, πως πιάνετε τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα, εάν είστε λιγούρης και καταπίνετε αμάσητα, εαν τρώτε σαν ζώο κλπ. Το εστιατόριο, είναι μια δοκιμασία! Ένα τεστ που αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα & την συμπεριφορά κάποιου. Μια κοπέλα / κυρία που θα "βγει για φαγητό" με έναν άντρα, ήδη έλκεται σεξουαλικά από αυτόν και ήδη θέλει να γαμηθεί μαζί του, εάν όμως δει συμπεριφορά και σημάδια που δεν της αρέσουν, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε καν να της αγγίξει το χέρι

Μια γυναίκα της ηλικίας του/της (στα 50 καθώς αναφέρει το αρχικό κείμενο), ούτε προσχήματα έχει, ούτε κρατάει χαρακτήρα! Είναι αρκετά έμπειρη και ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι, δεν είναι πρωτάρα! Έτοιμο στρωμένο πήδημα ήταν η κυρία, κι όμως, ο τυπάκος κατάφερε να μείνει με τη ψωλή στο χέρι επειδή θέλησε να το παίξει μάγκας για €2 EUR
Θα ΕΠΡΕΠΕ να ισχύει αυτό με τον καφέ ...πολλές απλώς θέλουν κάποιον για να τον πρηξουν με την μιζερια τους μια που έχουν αποσυρθεί από το σεξ εδώ και πολύ καιρό λόγω παιδιών και αδιεξοδης καθημερινότητας .
Λίγο πολύ το ιδιο ισχυει και με το φαγητό...
Αυτή που δεν έχει αποσυρθεί μπορεί να κάτσει σε κάποιον χωρίς πολλά ...αλλά αυτή που έχει αποσυρθεί το στόμα της το έχει μόνο για να τρώει ,να μιλάει και να καπνιζει( ακόμα χειρότερα...).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
-καριολα....
-πουστη αντρα.....
-γαμιεσαι.....
-λιγουρη....
-τον λαγαριασμο παρακαλω!
-θα τα κρατησετε ολα απο εμένα!
-τι τζεντλεμαν!
-μονο με πραγματικές κυρίες!
...απ' την ζωή βγαλμένο...η από τις "Οικογενειακές ιστορίες";

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.611
Πόντοι
18.496
Πες τα ρε τυπε. Και όχι μόνο αυτό αλά πληρώνουν 150αρες σε κάτι γκομενες 1,60 που δεν τις γαμαγα ούτε τσάμπα στα νιάτα μου.
δυστυχως αμα δεν τοχεις με το καμακι πληρωνεις ενα τσουβαλι λεφτα στις σαυρες των γραφειων

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.

Σκληρός καργιόλης.

Από εμένα respect.

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.832
Πόντοι
446
Έλα κομμένη όλο ειδοποιήσεις μου έρχονται

Είσαι λάθος τέλος
Στο πρώτο ραντεβού πάντα ο άντρας κερνάει

Απλά δεν σού άρεσε καί πέταξες την μαλακια σου

Αν ήταν μουναρα όλη την κάρτα θα αδειαζες αλλά καί σε αυτό αμφιβάλλω

Είσαι Τσίπης τέλος

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.783
Πόντοι
216
50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.
Μαλακία έκανες, έπρεπε να σηκωθείς και να φύγεις έτσι :confused:

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
28.982
Πόντοι
5.956
Δεν πειράζει τύπε. Μπορεί να έχασες την ευκαιρία για τζάμπα GFE ακάποτο γαμήσι & τσιμπούκι με κατάποση επειδή ήθελες να παριστάνεις τον σκληρό και αρνήθηκες κέρασμα ευτελούς αξίας €2 EUR, αλλά δεν πειράζει διότι το 'παιξες "άντρας πολλά βαρύς" (not!) και "κύριος" (not!), κι ήρθες αμέσως στο bou να γράψεις το κατόρθωμά σου και να εισπράξεις χειροκρότημα. Προφανώς στα 52 σου (όπως γράφεις ΕΔΩ) θα είσαι πολύ περιζήτητος υπεργαμίκος στα 20χρονα topmodels που κάνουν ουρά να γαμηθούν μαζί σου, και δεν καταδέχεσαι ως "κύριος" & "αξιοπρεπής" (όπως αυτοπροσδιορίστηκες), να κεράσεις ένα καφέ σε μία κυρία. Δεν πειράζει ρε Τζωρτζ Κλούνεϊ του Μεταξουργείου, δεν πειράζει. Εσύ κράτα κράτα χαρακτήρα και φύλαξε τα φραγκοδίφραγκα ψιλά στην τσέπα να σε χειροκροτούν στο bou οι μπάκουροι, και που 'ξερεις, αύριο-μεθαύριο μπορεί με αιματηρή αποταμίευση να συμπληρώσεις €20 για κάποιο μπουρδελάκι του 5λεπτου παρέα με τα Πάκια
Ότι πιο σωστό ειπώθηκε!
Άψογος!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
δεν την πρόσβαλα. Πλήρωσα για μένα και είπα στο γκαρσόνι τα υπόλοιπα είναι της κυρίας.
Κάτσε, τώρα λες μαλακίες. Εφόσον πλήρωσες για τα δικά σου, τα υπόλοιπα προφανώς ήταν της κυρίας. Ο πλεονασμός σου, ήταν προσβλητικός.

Π

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.524
Πόντοι
456
ΤΕΛΙΚΑ;;;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Τελικά μπήκα στο αυτοκίνητο μόνος μου. Και σκεφτόμουν όταν φτάσω στο σπίτι , τι είδους μαλακία να τραβήξω; Αργή; Γρήγορη; Διακεκομμένη; θα το βάλω ερώτηση στο bou.
Όπως οδηγούσα κοιτάζω τον δείκτη βενζίνης είχε ανάψει κόκκινο εδώ και ώρα.... βρίσκω ένα βενζινάδικο το μαναδικό της περιοχής που ήταν ανοιχτό. σταματάω ανοίγω την τάπα βάζει την μάνικα η κοπελιά, όπα της λέω.... πως με κοίταξες έτσι στραβά μωρή καριόλα; βγάλε την μάνικα τώρα! δεν θέλω βενζίνη.... εκτός αν μου την βάλεις δωρεάν. Και να ξεσκουπίσεις τα τζαμια μια χαρα τα είχα λερωμένα.
Μπαίνω στο αυτοκίνητο ξεκινάω, στα 2 χιλιόμετρα έμεινα.
Σκέφτομαι να ανοίξω θέμα στο bou.
Έμεινα απο βενζίνη. Είμαι εγώ λάθος;

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom