Νέα

Δεν την κέρασα. Είμαι εγώ λάθος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 364
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
δεν τα διαβασα καθολου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σε άλλα πράγματα Ο.Κ...αλλα βρήκε δουλειά επειδή κλαφτηκε η μάνα του;Πρέπει να της δίνει ποσοστό ( υψηλό κιόλας) από τον κάθε μισθο του.
Σε οτιδήποτε. Σε όλα την έβαζε ασπίδα. Ο ίδιος τα έλεγε. Δύο δουλειές έχει αλλάξει σε όλη του την ζωή. Και τις δύο της βρήκε μέσω παρακαλετου της μάνας του. Ήταν πολύ μουγγαμαρας για να πάει να μιλήσει η να πολεμήσει για οτιδήποτε. Κι αυτή όμως ως χωρισμένη είχε βρει στο πρόσωπο του ένα οικονομικό δεκανίκι. Αυτό είναι άλλο κεφάλαιο αλλά ενδόμυχα η κάθε γυναίκα θέλει ντάντεμα. Τα έχουμε πει. Έστω κι από το ίδιο της το παιδί αν δεν υπάρχει σύζυγος. Κατά τα άλλα οκ οικογένεια. Από άλλες πολύ καλύτερη.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.000
Πόντοι
3.477
εγω θα πω τα δικα μου
δεν την κερατωσα ουτε μια φορα ειναι διεθνως γνωστο
απλα η γυναικα ειναι παρανοικη και βλεπει οραματα
εχει τρια συνδρομα μαζι κοπεγχαγη στοκχολμη και οσλο ευτυχως το τριτο με σουγια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

βλαχος ειναι το θυμα που την παντρευτηκε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Σε οτιδήποτε. Σε όλα την έβαζε ασπίδα. Ο ίδιος τα έλεγε. Δύο δουλειές έχει αλλάξει σε όλη του την ζωή. Και τις δύο της βρήκε μέσω παρακαλετου της μάνας του. Ήταν πολύ μουγγαμαρας για να πάει να μιλήσει η να πολεμήσει για οτιδήποτε. Κι αυτή όμως ως χωρισμένη είχε βρει στο πρόσωπο του ένα οικονομικό δεκανίκι. Αυτό είναι άλλο κεφάλαιο αλλά ενδόμυχα η κάθε γυναίκα θέλει ντάντεμα. Τα έχουμε πει. Έστω κι από το ίδιο της το παιδί αν δεν υπάρχει σύζυγος. Κατά τα άλλα οκ οικογένεια. Από άλλες πολύ καλύτερη.
Όπου υπάρχει διαζύγιο ο γονιός που είναι πιο κοντά στα παιδιά δεν είναι μόνο γονιός αλλά και φιλος για να καλυφθεί το ψυχολογικό κενό σε όλους.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όπου υπάρχει διαζύγιο ο γονιός που είναι πιο κοντά στα παιδιά δεν είναι μόνο γονιός αλλά και φιλος για να καλυφθεί το ψυχολογικό κενό σε όλους.
Όσες οικογένειες ξερω με διαζύγια είναι πολύ περίεργες. Έχουν ενα περίεργο δέσιμο. Συγκεκριμένα μου έλεγε ότι δεν του άρεσε που είχε κρεμαστεί η μάνα του πάνω του. Από τότε και μαζί με άλλα γεγονότα παρατήρησα το ντάντεμα που επιδιώκουν οι γυναίκες ασχέτως αν έχουν σύζυγό η όχι. Θέλουν κάποιον να τις ασφαλίζει στα δύσκολα. Πάντως του δίνω την πατέντα. Εγώ δεν το είχα σκεφτεί αυτό, να βάζω την μάνα μου να κλαίγεται. Είναι όμως συτό που λέμε. Ότι σε μια συζήτηση προβλημάτων την γυναίκα την στηρίζουν, τον άνδρα του λένε τραβά γαμησου. :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Όσες οικογένειες ξερω με διαζύγια είναι πολύ περίεργες. Έχουν ενα περίεργο δέσιμο. Συγκεκριμένα μου έλεγε ότι δεν του άρεσε που είχε κρεμαστεί η μάνα του πάνω του. Από τότε και μαζί με άλλα γεγονότα παρατήρησα το ντάντεμα που επιδιώκουν οι γυναίκες ασχέτως αν έχουν σύζυγό η όχι. Θέλουν κάποιον να τις ασφαλίζει στα δύσκολα. Πάντως του δίνω την πατέντα. Εγώ δεν το είχα σκεφτεί αυτό, να βάζω την μάνα μου να κλαίγεται. Είναι όμως συτό που λέμε. Ότι σε μια συζήτηση προβλημάτων την γυναίκα την στηρίζουν, τον άνδρα του λένε τραβά γαμησου. :2funny:
Ναι,γιατί ο άνδρας θα υποκύψει σε παρέμβαση γυναίκας ενώ σε παρέμβαση άνδρα θα τσιτωσει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι,γιατί ο άνδρας θα υποκύψει σε παρέμβαση γυναίκας ενώ σε παρέμβαση άνδρα θα τσιτωσει.
Αυτο φυσικά δεν στέκει αν και συμβαίνει. Πρέπει να πηγάζει από κάποιον μυστήριο ιπποτισμό. :jerking:
Τα προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με ποιος κλαίγεται αλλά με την φύση τους. Τι να πει κανεις;

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.676
Πόντοι
1.446

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.730
Πόντοι
7.195
50αρα κυρια, αποψε πρωτο ραντεβου για καφε. ολα καλα , μπλα μπλα μπλα, κλπ.
παμε να πληρωσουμε και δεν κανει κινηση να βγαλει λεφτα. εστω την κινηση ρε φιλεναδα! λιγο αξιοπρεπεια! ξερω να φανω Κυριος. ε, λεω απο μεσα μου κι εγω, θα σε φτιαξω μωρη! (που δεν ειμαι τετοιο στυλ αντρα). δινω τα δικα μου και λεω στο γκαρσονι, τα υπολοιπα τα δινει η κυρια. ντραπηκε μαλλον και πληρωσε. φταιω εγω τωρα? μου εστειλε μετα μηνυμα με υποννοουμενα.
ποσο χρονώ είσαι τύπε μου ?

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Σε καμία περίπτωση λάθος.
Ένας φυσιολογικός καρμίρης.
Μπορεί και λίγο αμερκανοτηλεορασόπληκτος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.633
Πόντοι
3.656
δεν υπαρχει τετοια αντιληψη, περισσοτερο σεβασμο παιρνουν οι ανδρες στη κοινωνια, ειδικα την ελληνικη αυτο που λες δεν ισχυει με τη καμια, ενα σωρο ανδρες υπαρχουν που δε σεβονται τις γυναικες, και οι Ελληνιδες εχουν υποχρεωσεις πλεον να σπουδασουν να βρουν μια δουλεια κλπ οπως ακριβως και οι ανδρες. Σε αρκετες περιπτωσεις οι αποψη του ανδρα υπερισχυει, που ειδες εσυ να σεβονται μια γυναικα χωρις να κανει τιποτα?
Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί τις απαιτήσεις που έχει η Κοινωνία από το μέσο άντρα, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες που έχει για τη μέση Γυναίκα. Ας δούμε μερικές

1. Άντρας: Δεν έχει δουλέψει ποτέ. Χαρακτηρίζεται ως Άεργος, δηλ τεμπέλης, στίγμα. Γυναίκα: Δεν έχει δουλέψει ποτέ. Δηλώνει με άνεση Οικιακά, κανένα στίγμα
2. Άντρας: Δεν πέρασε σε κάποια σχολή, τον στραβοκοιτάνε, χαρακτηρίζεται ως χαμηλής αξίας. Γυναίκα: Δεν έχει ικανότητες, οκ, ας γίνει Κομμώτρια, ας γίνει νυχού , κανένα πρόβλημα
3. Άντρας: Δεν έχει αυτοκίνητο, δεν ξέρει να οδηγεί. Τον κοιτάνε υποτιμητικά. Γυναίκα: Δεν έχει αυτοκίνητο, δεν ξέρει να οδηγεί. - Που θέλεις να σε πάμε κούκλα μου;

Μπορώ να συνεχίσω να γράφω, αλλά δεν έχει νόημα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.633
Πόντοι
3.656
και σου λεω οτι δεν ειναι ολες οι δουλιες του κωλου που κανουν, αρκετες δουλευουν σε ιδιωτικες επιχειρησεις η κανουν ανθυγιεινες δουλειες οπως πχ καθαριστριες. Φυσικα και ειναι ολα μοιρασμενα, εγω χαιρομαι που ειμαι ανδρας τωρα αν εσυ νιωθεις αδυναμος οκ τι να σου πω, οι ανδρες πιεζουν πολλες φορες το εαυτους απο μονοι τους ενω μπορουν να ζητησουν βοηθεια, προτιμουν να το κρατησουν μεσα τους και αυτοκτονουν
οι Γυναίκες: ...η κανουν ανθυγιεινες δουλειες οπως πχ καθαριστριες.....

Οι άντρες: εδώ και χιλιάδες χρόνια σκάβουν στις στοές των Ορυχείων και βγάζουν το μετάλλευμα, πολλοί θάφτηκαν μέσα σε αυτές. Στη συνέχεια το καθαρίζουν στα χυτήρια, αμέτρητοι πέθαναν πιο γρήγορα από τις φρικτές συνθήκες, ή κάηκαν από το πυρωμένο μέταλλο. Το μετέφεραν στους τόπους κατεργασίας με Μουλάρια ή με οχήματα. Το επεξεργάστηκαν, με τρομερό κόπο και τεχνική. Σχεδίασαν / κατασκεύασαν / εξέλιξαν / συντηρούν οτιδήποτε βλέπουμε γύρω μας. Δουλεύουν στις πλατφόρμες εξόρυξης Πετρελαίου ή Φυσικού Αερίου στη Σιβηρία, στη Μέση του Ατλαντικού και στις Ερήμους. Όταν διακόπηκε η Ηλεκτροδότηση πριν χρόνια από το χιόνι στην Αττική, οι Άντρες Εναερίτες έτρωγαν το χιονιά κατάμουτρα για να επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση. Το 96% των θανατηφόρων ατυχημάτων στην Εργασία είναι άντρες. Και τύποι σαν και εσένα γράφουν ανερυθρίαστα ότι η καθαρίστρια είναι ανθυγιεινή δουλειά. Είσαι η απόλυτη απόδειξη για ποιο λόγο οι γυναίκες τη γλυτώνουν οτιδήποτε κι αν κάνουν

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615

Οι άντρες: εδώ και χιλιάδες χρόνια σκάβουν στις στοές των Ορυχείων και βγάζουν το μετάλλευμα, πολλοί θάφτηκαν μέσα σε αυτές. Στη συνέχεια το καθαρίζουν στα χυτήρια, αμέτρητοι πέθαναν πιο γρήγορα από τις φρικτές συνθήκες, ή κάηκαν από το πυρωμένο μέταλλο. Το μετέφεραν στους τόπους κατεργασίας με Μουλάρια ή με οχήματα. Το επεξεργάστηκαν, με τρομερό κόπο και τεχνική. Σχεδίασαν / κατασκεύασαν / εξέλιξαν / συντηρούν οτιδήποτε βλέπουμε γύρω μας. Δουλεύουν στις πλατφόρμες εξόρυξης Πετρελαίου ή Φυσικού Αερίου στη Σιβηρία, στη Μέση του Ατλαντικού και στις Ερήμους. Όταν διακόπηκε η Ηλεκτροδότηση πριν χρόνια από το χιόνι στην Αττική, οι Άντρες Εναερίτες έτρωγαν το χιονιά κατάμουτρα για να επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση. Το 96% των θανατηφόρων ατυχημάτων στην Εργασία είναι άντρες. Και τύποι σαν και εσένα γράφουν ανερυθρίαστα ότι η καθαρίστρια είναι ανθυγιεινή δουλειά. Είσαι η απόλυτη απόδειξη για ποιο λόγο οι γυναίκες τη γλυτώνουν οτιδήποτε κι αν κάνουν
Όποιος τα γράψει όλα αυτά είναι ''μισογύνης'', ''αγάμητος'' και άλλες πίπες των κάθε είδους ''φεμινιστριών'' του πρωκτού.
Εν τω μεταξύ, έτσι και τα γράψει κανένας αυτά σε social, το μεγαλύτερο κράξιμο θα το φάει από αιδοιόδουλους που θέλουν να το παίξουν ''καλοί'' στις κάθε είδους ψωνισμένες ντίβες μπας και τον βρέξουν λίγο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.633
Πόντοι
3.656
Όποιος τα γράψει όλα αυτά είναι ''μισογύνης'', ''αγάμητος'' και άλλες πίπες των κάθε είδους ''φεμινιστριών'' του πρωκτού.
Εν τω μεταξύ, έτσι και τα γράψει κανένας αυτά σε social, το μεγαλύτερο κράξιμο θα το φάει από αιδοιόδουλους που θέλουν να το παίξουν ''καλοί'' στις κάθε είδους ψωνισμένες ντίβες μπας και τον βρέξουν λίγο.
Ναι. Τα Κοινωνικά Δίκτυα μας κατέστρεψαν. Αμέτρητοι Αιδιοζητιάνοι βάζουν Like σε οτιδήποτε θηλυκό, ελπίζοντας ΜΑΤΑΙΑ ότι μία στις χίλιες θα τους κάτσει. Τεράστιο λάθος. Εξανεμίζουν τις ελάχιστες πιθανότητες που θα είχαν. Όταν μια μέση κοπέλα βγάλει μια φωτογραφία με μπικίνι και σε τρεις μέρες πάρει 3.000 Like, θα θεωρήσει ότι είναι θεά, και δεν θα φταίει αυτή

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν δε σου αρέσει η lifo, στον παραπάνω σύνδεσμο τα στοιχεία για τις αυτοκτονίες. Προσπάθησα αλλά δε βρήκα στοιχεία για ''αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας'' γυναικών.
Αυτό το ανέφερα κι εγώ. Πρόκειται για κάποια μιασματικη τεχνική γλιτσωδιας για να παρουσιάσουν απόπειρες που δεν υπαρχουν ώστε να λυπηθούμε τις διποδες φραγκοκοτες.
Ο νεαρός κατά δήλωση του φοιτητής που το ανέφερε (μπορεί να είναι και γυναίκα κατάσκοπος) ενδεχεται να είναι πλανεμενος και πέφτει διαρκώς σε αοριστίες.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Ναι. Τα Κοινωνικά Δίκτυα μας κατέστρεψαν. Αμέτρητοι Αιδιοζητιάνοι βάζουν Like σε οτιδήποτε θηλυκό, ελπίζοντας ΜΑΤΑΙΑ ότι μία στις χίλιες θα τους κάτσει. Τεράστιο λάθος. Εξανεμίζουν τις ελάχιστες πιθανότητες που θα είχαν. Όταν μια μέση κοπέλα βγάλει μια φωτογραφία με μπικίνι και σε τρεις μέρες πάρει 3.000 Like, θα θεωρήσει ότι είναι θεά, και δεν θα φταίει αυτή
Έχουν υπερεκτιμήσει τον εαυτό τους με τα άπειρα likes και τα αποθεωτικά σχόλια. Ακόμη και σκατόμπαζα ή κωλόγριες την έχουν δει ντίβες, μία βόλτα στον έξω κόσμο το δείχνει όταν παντού κυκλοφορούν ξινές με ύφος απαξίωσης για ό,τι κινείται γύρω τους.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478
Μάγκες όπως καταλάβατε το νήμα γαμήθηκε. Ξεκίνησε από το αν έπρεπε να κεράσει, και έχουμε φτάσει σε άστεγους, τζογαδόρους, πρεζόνια, εναερήτες, καθαρίστριες, ορυχεία και ελλεϊνίδες. Όλοι γράφουν την μαλακία τους και μαζί με αυτούς κι εγώ.
Επόμενο νήμα τώρα είναι να μας γράψει κάποιος τύπος ότι αφού μοιράστηκαν τα έξοδα του καφέ του είπε να πάνε ξενοδοχείο αλλά να το πληρώσει αυτός και αυτός την απαξίωσε και δεν την γάμησε γιατί οι ελληνίδες είναι όλο απαιτήσεις. Ή ότι την γάμησε στο αυτοκίνητο και του μπήκε το χειρόφρενο στον κώλο και να ακολουθήσει καινούργιο μαλλιοτράβηγμα από κάτω, από εμάς.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

Μπηκα στο τουιτερ μετα απο καιρο και το πρωτο πραγμα που βλεπω ειναι στη σειρα καμια 25 τουιτ-φωτογραφιες απο γκομενες στην παραλια, μπουτια, βυζια, κλπ σε στυλ "Κυριακατικο ρεπο", "σας γραφω απο εδώ", "επιτελους αδεια" κλπ και το καθενα απο 500 λαικ και πανω. Μετετρεψαν ακομα και το πιο "κειμενικο" σοσιαλ σε ναρκισιστικη αρενα.

Στο ρεντιτ σε σαμπ με φωτογραφιες, ειδα προχθες κυριολεκτικα σερι απο 20 γυναικιες επανω-επανω (τα δειχνει με σειρα δημοφιλιας) με 1000+ λαικ η καθεμια και μετα απο αυτο η πρωτη φωτο με αντρα ειχε...1 λαικ

Εν τω μεταξυ εχουν ενοχοποιησει τον θαυμασμο αντρα για οτιδηποτε εχει-κανει αντρας και το θεωρουν πουστρικο. Αν δεις καποιον με σωμα Σβαρτζενενγκερ και απο κατω γραψεις "πω, μαλακα τι πλατες ειναι αυτες" θεωρεισαι αυτοματως γκει

Ο πρωτος που θα φτιαξει σαιτ οπου θα ωραιοποειται το ανδρικο φυλο χωρις πουστρικη χροια, αλλα καθαρα απο αποψη φυσικης ομορφιας, μποντελινγκ, μποντυ-μπιλντινγκ αλλα και ικανοτητων, θα γινει ο νεος Ελον Μασκ

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96

εγω φιλε σεβομαι και τα δυο φυλα, για να λες οτι την γλυτωνουν ο'τι και να κανουν μαλλον ζεις σε αλλο κοσμο. Εσυ εκανες τιποτα απο ολα αυτα? ολα αυτα που λες πραγματοποιηθηκαν απο μια πολυ μικρη πλειοψηφια ανδρων οταν οι περισσοτεροι κανουν δουλειες γραφειου. Αυτα ολα που λες δε σημαινει οτι οι ανδρες εχουν πιο δυσκολη ζωη, ειδικα οταν μιλαμε για καποια συγκεκριμενα επαγγελματα. Δηλαδη βαζεις αυτο ως μετρο συγκρισεις σοβαρα τωρα? να μιλησουμε για τη πλειοψηφια καλυτερα , που κανουν δουλειες γραφειου η τελος παντων οχι επικινδυνες. Δηλαδη πας να βγαλεις τις γυναικες αχρηστες? δεν φτιαχτηκαν ουτε συντηρουνται ολα γυρω μας απο ανδρες, ειδικα οταν επι αιωνες απαγορευοταν η ανωτατη εκπαιδευση στις γυναικες, πολλα μεγαλα μυαλα χαθηκαν και επειδη ειμαι προγραμματιστης ενα απο τα πρωτα προγραμματα φτιαχτηκε απο γυναικα, και πολλα αλλα κλαπηκαν απο γυναικες αν θες να ξερεις. Αν μιλας για οικοδομες σπιτια δρομους συμφωνω. Και δεν ειμαι ουτε φεμινιστης ουτε τιποτα, ρεαλιστης ειμαι, και ο ανδρας και η γυναικα ειναι αξισου χρησιμοι απλα εχουν διαφορετικους ρολους, αντι να καθομαστε να μαλουμε ας δουλεψουμε μαζι για ενα καλυτερο κοσμο, δεν εχει νοημα ολο αυτο. Και τα δυο φυλα εχουμε προνομια και δυσκολιες κανεις δεν ειναι καλυτερα η χειροτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom