Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
Για να μην ξεχνιόμαστε χαχαχαχ
Για να μην ξεχνιόμαστε χαχαχαχ
πως να ξεχασουμε τα φιδια που λες ρε 2λεπτε ?Για να μην ξεχνιόμαστε χαχαχαχ
Πως σε γλεντάω ετσι πωςπως να ξεχασουμε τα φιδια που λες ρε 2λεπτε ?
μεχρι και ο μπαρμπαπηδουλας σε πατησε στο χρονο
ουτε το πουλακι σου δε ξερεις να γλεντησεις 2λεπτεΠως σε γλεντάω ετσι πως
Α. Mr MALAKA xaxxaxaxaxaxa
...ρε μαγκα μου πιστευω πλακα κανεις εεε?!?!?!Ενδιαφερομαι να ανοιξω οικο ανοχης στην Αθήνα παιδια.
Αλλα οικο ανοχης οχι στα επιπεδα μεταξουργειου, αλλα στα επιπεδα Γερμανιας.
Εχω βρει χωρο (βιλα στο κεντρο) με 4 υπνοδωματια και φουλλ χλιδα.
Εχω 4 κοπελες ΥΠΕΡΟΠΛΑ που εχουμε συμφωνησει να αφησουν τα γραφεια και να δουλευουν με το 80% του ραντεβου δικου τους και εχω και ενα σχετικο πρωτο πελατολογιο.
Το ζήτημα είναι ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΩ ΑΝΑ ΩΡΑ σε εναν τετοιο χωρο καθως και πως ειμαι καλυμμενος νομικα.
Αν υπαρχει ατομο να μας διαφωτισει, εδω ειμαστε!!!
Τύπε μπορεί να είσαι 30 χρόνια στη νύχτα αλλά από επιχειρηματικό μυαλό...κουκούτσι.Ενδιαφερομαι να ανοιξω οικο ανοχης στην Αθήνα παιδια.
Αλλα οικο ανοχης οχι στα επιπεδα μεταξουργειου, αλλα στα επιπεδα Γερμανιας.
Εχω βρει χωρο (βιλα στο κεντρο) με 4 υπνοδωματια και φουλλ χλιδα.
Εχω 4 κοπελες ΥΠΕΡΟΠΛΑ που εχουμε συμφωνησει να αφησουν τα γραφεια και να δουλευουν με το 80% του ραντεβου δικου τους και εχω και ενα σχετικο πρωτο πελατολογιο.
Το ζήτημα είναι ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΩ ΑΝΑ ΩΡΑ σε εναν τετοιο χωρο καθως και πως ειμαι καλυμμενος νομικα.
Αν υπαρχει ατομο να μας διαφωτισει, εδω ειμαστε!!!
Είσαι μαφιόζος τύπε;Παλικαρια.....
Ειμαι 30 χρονια στη νυχτα οποτε τα κατατοπια και τις προστασιες, ΤΙΣ ΞΕΡΩ.
Αυτο που ΔΕΝ ΞΕΡΩ ειναι το τι παιζει σε αυτο τον τομεα στο εξωτερικο ωστε να μπορω να δωσω κατι αντιστοιχο.
Οι κοπελες δεχονται να δηλωθούν ως ιεροδουλες.
Και ο χωρος δεν ειναι κανα μπουρδελο, ειναι αψογη βιλα που θελω να εχω μαξ 32 πελατες τη μερα.
Εσύ γιατί δε βλέπεις κανέναν να λέει τέτοια εδώ μέσα;όποιος κατ’ επάγγελμα ή από κερδοσκοπία προάγει ή εξωθεί ή εξαναγκάζει άλλον στην πορνεία ή εκμεταλλεύεται τα έσοδα από την πορνεία άλλου τιμωρείται με φυλάκιση
Καμιά λεπτομέρεια ;Υπάρχουν ήδη πολλά τέτοια μαγαζιά στημένα, απλά δεν μαθαίνονται σε ευρύ κύκλο για τους γνωστούς λόγους. Μέχρι και στη Θήβα έχει 2 3 βίλες τέτοιες..τι να λέμε.
Τώρα ανοίγουμε πολύ την κουβέντα και σε μονοπάτια που λίγοι ξέρουν, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν νόμιμοι οίκοι ανοχής (άρα τυπικά υπάρχει νομικά μια διαδικασία), πως υποτίθεται ότι δουλεύουν; Μια κοπέλα μόνο ανά οίκο (άρα δουλεύει ως ελεύθερος επαγγελματίας); Εάν μπορούν να είναι άνω των 2 ατόμων σε σχετικό οίκο, τι νομική μορφή έχει η επιχείρηση; Μπορεί ένας να είναι ο ιδιοκτήτης και οι άλλες να είναι υπάλληλοι; Εάν ναι, πως μιλάμε για εκμετάλλευση εσόδων από πορνεία αλλού; Εάν όχι, πρέπει να συμμετέχουν όλες με ίσα μερίδια στην επιχείρηση; Εάν οι κοπέλες δουλεύουν με μπλοκακι, εκείνος δεν μπορεί α διαθέτει το οίκημα (εφόσον πληρούνται τα κριτήρια);Φυλακή γουστάρεις τύπε;
Γιατί αυτά που μας έχεις γράψει μέχρι τώρα τιμωρούνται με φυλακή.
Εσύ γιατί δε βλέπεις κανέναν να λέει τέτοια εδώ μέσα;
Χαζοί είναι;
Λεβεντη αν το χεις μερακι φτιαξε ενα fkk οπως αναφερθηκε να χαρει και η δικη μας η ψυχουλα και ολα τα τριγυρω μας!! ή ενα μασαζ exlusive τυπου σπα αυτα που εχουν με τις κινεζουλες να μας πλενουν , να μασ ξυριζουν, να μας ταιζουν και να περναμε 2-3 ωρες ζαχαρη (νταξει τω πηγα μακρια αλλα λειπουν αυτα απο ελλαδα)Παλικαρια.....
Ειμαι 30 χρονια στη νυχτα οποτε τα κατατοπια και τις προστασιες, ΤΙΣ ΞΕΡΩ.
Αυτο που ΔΕΝ ΞΕΡΩ ειναι το τι παιζει σε αυτο τον τομεα στο εξωτερικο ωστε να μπορω να δωσω κατι αντιστοιχο.
Οι κοπελες δεχονται να δηλωθούν ως ιεροδουλες.
Και ο χωρος δεν ειναι κανα μπουρδελο, ειναι αψογη βιλα που θελω να εχω μαξ 32 πελατες τη μερα.
μηπως εννοεις «κουραδακι»;....παντως το καρουδακι στην παραπανω φωτο, του παει του τυπου
(* υποθετω κ θελω να πιστευω random ο τυπος!!?!??)