benali
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Σωστοςγια εσενα δεν συμφερει οικονομικα η ευνουχισου η βρες μια νυμφο γκομενα ...
Σωστοςγια εσενα δεν συμφερει οικονομικα η ευνουχισου η βρες μια νυμφο γκομενα ...
Εννοείταιε ρε τυπε το παραγαμησες...![]()
τυπε τοτε ειμαστε κατα σειρα....στριπερ...κωλομπαρα...πουτανες
τυπε σε διαβαθμηση με ποια σειρα τα τοποθετεις?
πουτανες,κωλομπαρα .στριπερ...
τι τριπλα του σκασες ρε τυπε?τυπε τοτε ειμαστε κατα σειρα....
χασικλες....κοκακηδες....πρεζακια.....
:S :S :S :S
σωσε μας απο τον βουρκο
Πέντε μέρες την εβδομάδα και συνήθως 2-3 φορές την μέρα.
αμεση απελαση και απαγορευση εισοδου στο μπου,για τον τυπο.ειναι σ να πας στη σαουδικη αραβια και να τους λες να μην πηγαινουν στη μεκκα.
Πορνοχυστη μου, σκληρο αυτο το τελευταιο, Αντιο Ζωη! Ανατριχιασα. Εχω σοκαριστει!Κάθε φορά που θα θέλω να πάω σε μπουρδέλα, θα πετάω το ποσόν που θα ξόδευα μέσα σε ένα κουτί και θα λέω μέσα μου "καλά γαμήσαμε και σήμερα, ας πάω τώρα σπίτι". Μόλις περάσει ένας χρόνος, θα μετρήσω τα λεφτά που πέταξα στο κουτί για να δω πόσα λεφτά θα έχανα αν πήγαινα. Ένας λόγος που με έβαλε να πάρω αυτή την απόφαση είναι ότι συνέχεια μένω ρέστος και ένας άλλος είναι ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ τις καύλες μου και επιδίδωμαι σε επικίνδυνες πρακτικές όπως είναι τα ακάποτα και οι κρεμπιέδες. Αντίο μπουρδελοζωή![]()
Συνάδελφε μπουρδελιάρη η απόφαση είναι οριστική. Έχω σκεφτεί να κάνω τσάρκες που και που, αλλά να μην παίρνω μαζί μου λεφτά. Θα εξασκήσω το χόμπι μου το ninjutsu και μολις πάρω 10 dan, θα ανοίξω σχολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα γίνω ο grand master του ninjutsu, το αποφάσισα. Μόλις αποκτήσω γνωριμίες, θα πάω για βουλευτής και μετά για πρωθυπουργός. Αυτά είναι τα σχέδια μουΠορνοχυστη μου, σκληρο αυτο το τελευταιο, Αντιο Ζωη! Ανατριχιασα. Εχω σοκαριστει!
κοψε τον τζογο πρωτα, τουλαχιστον με τις τσαρκες θα περπατας και θα εισαι σε φορμα, αυτο με το κουτι ουτε να παντρευοσουν η να μαζευες για προικα.
για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα, ισως μπορεις να πολεμησεις τις κακες συνηθιες, εαν πας σε κανα σεμιναριο της χειρδαρη, ισως σας μιλησουν για σεηφ σεκς.
Οχι στο τζογο, Ναι στο μουνι! πιο φτηνα θα ερθει σιγουρα.
Μπράβο φίλε πήρες την σωστή απόφαση.Και γω σταματάω τις πουτάνες και μετά σειρά έχει να σταματήσω το ιντερνετικό τζόγο(φρουτάκια, black jack, στοίχημα, ρουλέτα). Κάθε φορά που θα θέλω να πάω σε μπουρδέλα, θα πετάω το ποσόν που θα ξόδευα μέσα σε ένα κουτί και θα λέω μέσα μου "καλά γαμήσαμε και σήμερα, ας πάω τώρα σπίτι". Μόλις περάσει ένας χρόνος, θα μετρήσω τα λεφτά που πέταξα στο κουτί για να δω πόσα λεφτά θα έχανα αν πήγαινα. Ένας λόγος που με έβαλε να πάρω αυτή την απόφαση είναι ότι συνέχεια μένω ρέστος και ένας άλλος είναι ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ τις καύλες μου και επιδίδωμαι σε επικίνδυνες πρακτικές όπως είναι τα ακάποτα και οι κρεμπιέδες. Αντίο μπουρδελοζωή![]()
εσυ θα πας μπροσταη τανε ς ειναι καλο φαρμακο για ηρεμια και μυστικοτητα γαμησι χωρις γκρινια και αλλα παρελκομενα
Και εγώ τις ίδιες ερωτήσεις θα έκανα σε κάποιον όταν ήμουν εθισμένος. Καλό θα ήταν να μειώσεις τον εγωισμό σου και να δεις την αλήθεια κατάματα.
Άσχετο αλλά στη φωτό ποια μουναρα πορνοστάρ είναι?Γρηγορα για αποτοξινωση....
Προσοχή στα νέα παιδιά.Είναι ναρκωτικό.Εγώ προσωπικά μετά από μία δεκαετία χοντρικά ίσως και λίγο λιγότερο έχω αρχίσει αποτοξίνωση τους τελευταίους 10 μήνες.
Το σεξ με κοριτσια επαγγελματιες μονο καλο μπορει να προσφέρει. Καλή η καβλάντα με τα παιδια στο 5χ5 της γειτονιας αλλα αν σεβεσαι τον εαυτο σου πηγαινεις μια φορα το μηνα γηπεδο να δεις πως παίζεται τ αθλημα. Ειδικά με τις ελεινήδες που κυκλοφορουν εκει εξω θα ξεχασουμε και αυτα που ξέρουμε!