benali
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Σωστή η παρατήρηση. Όμως κάποιοι μπορεί να σωθούν.βρηκες την καταλληλη σελιδα να το πεις! σε λιγο θα μπεις και στη σελιδα των αθεων και θα δηλωσεις χριστιανος
Σωστή η παρατήρηση. Όμως κάποιοι μπορεί να σωθούν.βρηκες την καταλληλη σελιδα να το πεις! σε λιγο θα μπεις και στη σελιδα των αθεων και θα δηλωσεις χριστιανος
την μαλακια πολλοι αγαπησαν ,τον μαλακα κανειςεγινες πουστης τυπε ή εχεις ρεψει στη μαλακια?...οπως κ να χει εισαι σε λαθος σαη...
Υγ. Δηλωνω πρεζακι.
Τραβαω μαλακια με το μετρο ομως. Με ρεγουλα.
Σωστός!την μαλακια πολλοι αγαπησαν ,τον μαλακα κανεις
σε λιγο θα γινεις πορδολαγνος τυπε....![]()
Mε ρώτησε ο φίλος και απάντησα. Αν δεν σου αρέσει το θέμα δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντάς.
να πας και έξω απο τον ΟΠΑΠ και να πεις τέρμα ο τζόγος
Προσοχή στα νέα παιδιά.Είναι ναρκωτικό.Εγώ προσωπικά μετά από μία δεκαετία χοντρικά ίσως και λίγο λιγότερο έχω αρχίσει αποτοξίνωση τους τελευταίους 10 μήνες.
Και εγώ τις ίδιες ερωτήσεις θα έκανα σε κάποιον όταν ήμουν εθισμένος. Καλό θα ήταν να μειώσεις τον εγωισμό σου και να δεις την αλήθεια κατάματα.Ποια στοιχεία σε κάνουν να πιστεύεις ότι η πιο πάνω δήλωσή σου έχει την ελάχιστη αλήθεια; Από που κι ως που νομίζεις ότι θα σώσεις τον κόσμο; θεωρείς ότι έχεις κάποια αποστολή να μας κάνεις κήρυγμα; ότι είσαι διαλεγμένος από κάποια ανώτερη αρχή; Δεν μ αρέσουν οι σωτήρες. Δεν γουστάρω να σωθώ. Κοίτα να σώσεις τον εαυτό σου και άσε τους άλλους
τραβηξες την βραδυνη σου τυπε?.... :S :SΚαι εγώ τις ίδιες ερωτήσεις θα έκανα σε κάποιον όταν ήμουν εθισμένος. Καλό θα ήταν να μειώσεις τον εγωισμό σου και να δεις την αλήθεια κατάματα.
Και εγώ τις ίδιες ερωτήσεις θα έκανα σε κάποιον όταν ήμουν εθισμένος. Καλό θα ήταν να μειώσεις τον εγωισμό σου και να δεις την αλήθεια κατάματα.
σαλτα και γραμησου
τυπε περισσευει κατι για τυροπιτα?Και εγώ τις ίδιες ερωτήσεις θα έκανα σε κάποιον όταν ήμουν εθισμένος. Καλό θα ήταν να μειώσεις τον εγωισμό σου και να δεις την αλήθεια κατάματα.
Πέντε μέρες την εβδομάδα και συνήθως 2-3 φορές την μέρα.θελεις να μας πεις ποσες φορες (προφανως την ημερα) πηγαινες σε μπουρδελο στουντιο ή τελος παντων με κυρια που προσεφερε τέτοιες υπηρεσίες?
γιατι εθισμος σημαινει καθημερινη συνηθεια μερικες φορες επαναλαμβανομενη συχνα και μεσα στην ιδια ημερα
Πέντε μέρες την εβδομάδα και συνήθως 2-3 φορές την μέρα.
[/quoteήρωας..και φουλ τεστοστερόνηΠέντε μέρες την εβδομάδα και συνήθως 2-3 φορές την μέρα.
τυπε σε διαβαθμηση με ποια σειρα τα τοποθετεις?Πέντε μέρες την εβδομάδα και συνήθως 2-3 φορές την μέρα.
ε ρε τυπε το παραγαμησες...Πέντε μέρες την εβδομάδα και συνήθως 2-3 φορές την μέρα.
Πέντε μέρες την εβδομάδα και συνήθως 2-3 φορές την μέρα.
στριπερ...κωλομπαρα...πουτανεςτυπε σε διαβαθμηση με ποια σειρα τα τοποθετεις?
πουτανες,κωλομπαρα .στριπερ...