Nofucksgiven
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.115
- Πόντοι
- 1.196
Και χωρίς να είμαι γιατρός η να παίρνω ευθύνη εγώ θα έβαζα και travogen.Ας το δοκιμάσει,δεν θα πάθει κάτι
Αλλά πρώτα από όλα ΓΙΑΤΡΟΣ.
Και χωρίς να είμαι γιατρός η να παίρνω ευθύνη εγώ θα έβαζα και travogen.Ας το δοκιμάσει,δεν θα πάθει κάτι
Καλά τα λες σίγουρα,απλά ξέρεις τι υπάρχει εδώ μέσα?Εδώ έλεγες στο παιδί να παρει φαντα ρε Ντι, το κατουρο σε πείραξε.
Αντε νταξ
Καλά τα λες σίγουρα,απλά ξέρεις τι υπάρχει εδώ μέσα?
Θα μου πουν σου είπε έτσι ο άλλος και δεν τον εβρισες μήπως γουστάρεις?? Έλα δεν θα το πω... Θα λάβω 863829292 τέτοια μηνύματα όπως με ρωτάνε ακόμα αν κάνω και κωλο που από την πρώτη μέρα το γράφω με κόκκινα γράμματα....
Πες το ψεμματα κατι τετοιο παθαινω και εγω φαντασου οταν τον παιζω δεν μπορω να αντεξω την μποχα που μου ερχεται στην μυτηΤύπε μου θύμησες το ανέκδοτο που πάει μια γκόμενα να τσιμπουκώσει έναν, και της λεει αυτός,έχω φέρει καπότες με γεύσεις να δω αν θα τις βρεις.Αυτή τον παίρνει στο στόμα γρήγορα, και όπως ήταν σκοτεινά του λέει αυτή η καπότα εχει γεύση ροκφόρ,
αυτός γελάει και της λέει περίμενε γλυκιά μου δεν φόρεσα ακόμη
Μακάρι 0/4.Καλά ο κωλος δουλεμένος είναι, αλλά οκει δε ρώτησα, παίζουν πολλά, από hpv μέχρι ευερεθιστο έντερο. Εσύ ξέρεις εσύ αποφασίζεις. Πάμε να δούμε τώρα τι κάνει η Γαλατασαράι γιατί δε θα στο κρύψω, 0/3 δελτία έχουμε. Φιλάκια.
Αλλά πρώτα από όλα ΓΙΑΤΡΟΣ.
Γαμαω τακτικα 1-2 φορες το μηνα πουτανες κανονικες κοπελες 1-2 το χρονο χαχαχαχααφήμες λένε ότι αν κάποιος έχει καιρό να γαμήσει πρέπει να κρεμάει βαπόνες στο παπάρι του για να μην πιάσει σκόρο...μπορεί αυτό να έπαθε ο τύπος
Και τι σου λένε οι κοπέλες που πας 1-2 φορές τον μήνα?Γαμαω τακτικα 1-2 φορες το μηνα πουτανες κανονικες κοπελες 1-2 το χρονο χαχαχαχαα
δοκίμασε μαζί με τις βαπόνες να κρεμάσεις και αρωματικό αυτοκινήτου που δίνουν δώρο στα πλυντήριαΓαμαω τακτικα 1-2 φορες το μηνα πουτανες κανονικες κοπελες 1-2 το χρονο χαχαχαχαα
Περιμενεις να συναχωθουν για να μην το μυρισουν;Γαμαω τακτικα 1-2 φορες το μηνα πουτανες κανονικες κοπελες 1-2 το χρονο χαχαχαχαα
Πιράνχας;πήγαινε σε μαγαζί που βουτάς τα πόδια σε κάτι γυάλες που έχουν ψαράκια μέσα για καθαρισμό και βάλε το πέος σου τύπε μήπως βοηθήσει αυτό
Και τι σου λένε οι κοπέλες που πας 1-2 φορές
ΑυτοκτονουνΚαι τι σου λένε οι κοπέλες που πας 1-2 φορές τον μήνα?
Άνθρωπος με πρόβλημα σαν εσένα δεν ψάχνεται για swinging....λέω εγώ τώρα.
Μπερδέψες τις μέρες φίλε την Κυριακή αυ
τυπε μου χρησιμοποιω προφυλακτικο με γευσεις ακομα και με πουτανες οταν ειναι σε εξαρση η μποχα οταν εχω παρει κατα διαστηματα τις αντιβιωσεις μου καπως ηρεμει το προβλημα
Άνθρωπος με πρόβλημα σαν εσένα δεν ψάχνεται για swinging....λέω εγώ τώρα.
Μπερδέψες τις μέρες φίλε την Κυριακή αυτά.