Νέα

το μπουρδελα ανηκει ΜΟΝΟ στους αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εννοείτε
Εδώ ξέρεις ότι ο alex είναι δικηγόρος, έχει το γραφειάκι του, το εκπαιδευόμενο υπάλληλο, θα πάει το πρωί στο δικαστήριο με το κοστούμι, το βράδυ θα διαβάζει εμπορικό δίκαιο κλπ
το ίδιο και για εκατοντάδες άλλα μέλη
ενώ στο dating site μπορεί ο άλλος στο πρώτο ραντεβού να σου ρθει με αλυσοπρίονο στο πορτμπαγκάζ...
Ναι πραγματι εχεις δικιο,καποιος που ξημεροβραδιαζεται σε μπουρδελα και δεν ψαχνει να γαμησει μια γκομενα εξω σφιζει απο υγεια

Επισκέπτης
τις καταπιολες κωλορουφηχτρες σαν την πιεξουλα να τις κρατησουμε?  :zfuck:

:2funny:

Μην κάνεις διακρίσεις όλες πόρνες είναι ακόμα και οι καριόλες που νομίζουν ότι έχουν το χρυσό μουνί και την βγάζουν με ψωλαράδες στο ιντερνετ.
Το bou πρέπει να κλείσει για τις γυναίκες άλλωστε bou είναι γιατί πρέπει να έχουν σχέση?
Πιστεύω το λάθος είναι στον διαχειριστή και στους εκάστοτε admin.
Έκαναν ένα χώρο για τα σεξουαλικά πολυχώρο σκέψης για τον καθένα λές και είμαστε αναρχικοί σε κατάληψη!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εδώ υπάρχουν προσωπικότητες. ο άλλος συνομιλεί εδώ και 3 χρόνια με 5000 διαφορετικούς ανθρώπους για 500 διαφορετικά θέματα, αγνοώντας την ύπαρξη της Μαρίας.
Είναι το ίδιο με το να συνομιλεί με τη Μαρία για μισή ώωρα με σκοπό να την εντυπωσιάσει και να την πηδήξει;
ΝΑΙ ΓΙΑ 500 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ,ΠΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ποια κανει καλυτερες πιπες στα μπουρδελα,ποια παιρνει πιο λιγα λεφτα,ο αλλος ελεγε οτι τον δοκιμαζε η αλλη οταν εβγαλε να πληρωσει τον καφε της :helpplea: :helpplea:,οταν βγαινεις για καφε με γκομενα αυτα συζητας πως γαμησες τη σουζι στο μπουρδελο :2funny: :2funny:?

Επισκέπτης
ΝΑΙ ΓΙΑ 500 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ,ΠΟΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ποια κανει καλυτερες πιπες στα μπουρδελα,ποια παιρνει πιο λιγα λεφτα,ο αλλος ελεγε οτι τον δοκιμαζε η αλλη οταν εβγαλε να πληρωσει τον καφε της :helpplea: :helpplea:,οταν βγαινεις για καφε με γκομενα αυτα συζητας πως γαμησες τη σουζι στο μπουρδελο :2funny: :2funny:?

μέλος του μπου stelios12345 σε ότι πεις έχεις δίκιο.
ειδικά σε ότι πεις που να μειώνει τα μέλη του μπου...

Επισκέπτης

Εσένα σε κόβω πούστη με αυτά που γράφεις και που δεν αναγνωρίζεις την απόλαυση.
Εγώ για να πάρω κάποιον στα σοβαρά και να μιλήσω ευθέως θα το κάνω όταν δω ότι είναι σοβαρός.
Εδώ μόνο τρολλια και πουσταράδες σαν εσένα βλέπω.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
να γίνει νταλαβέρι
γιατί τώρα με τις 15-20 "προσωπικότητες" του σαιτ δεν υπάρχει παιχνίδι
ενώ αν εδώ μέσα είχε 1000-2000 μουνιά θα ταν πιο νταμπαντούμπα η φάση.

Να φτιάξουμε και το δικό μας τσατρουλετ τύπε να γίνεται του πυρφορίσματος με τα γκομενάκια.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μέλος του μπου stelios12345 σε ότι πεις έχεις δίκιο.
ειδικά σε ότι πεις που να μειώνει τα μέλη του μπου...
Εγω δεν μειωνω κανεναν, αυτα τα θεματα απλα δεν ενδιαφερουν τις γυναικες και αν πεις σε μια γυναικα οτι πας σε μπουρδελα θα σε κοροιδευει

Επισκέπτης
Εγω δεν μειωνω κανεναν, αυτα τα θεματα απλα δεν ενδιαφερουν τις γυναικες και αν πεις σε μια γυναικα οτι πας σε μπουρδελα θα σε κοροιδευει

Έτσι πιρφόρε αν πείς ότι γαμάς θα σε κοροϊδευει.
Πραγματικά εσύ θές ban!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσένα σε κόβω πούστη με αυτά που γράφεις και που δεν αναγνωρίζεις την απόλαυση.
Εγώ για να πάρω κάποιον στα σοβαρά και να μιλήσω ευθέως θα το κάνω όταν δω ότι είναι σοβαρός.
Εδώ μόνο τρολλια και πουσταράδες σαν εσένα βλέπω.
Αφηνω εσενα τον αντρα να πληρωνεις για να γαμας

Επισκέπτης
Αφηνω εσενα τον αντρα να πληρωνεις για να γαμας

Αυτό ακριβώς λέει και το άρθρο. Το πούλο αγάμητες ελλεϊνηδες όπως ξεκίνησε σαν αρχική ιδέα πρέπει να παραμείνει.
Προς το παρών το ξεπεσμό της ανδρικής φυλής βλέπω και μόνο bou δεν είναι.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι πιρφόρε αν πείς ότι γαμάς θα σε κοροϊδευει.
Πραγματικά εσύ θές ban!
Εσυ με βριζεις εσυ θελεις μπαν οχι εγω,εγω μιλαω κοσμια,ειμαι πιρφορος και το βροντοφωναζω και τιμη μου

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό ακριβώς λέει και το άρθρο. Το πούλο αγάμητες ελλεϊνηδες όπως ξεκίνησε σαν αρχική ιδέα πρέπει να παραμείνει.
Προς το παρών το ξεπεσμό της ανδρικής φυλής βλέπω και μόνο bou δεν είναι.
Εισαι και μισογινης βλεπω,μαλλον ο αγαμητος εισαι εσυ και νευριαζεις που δεν σου καθονται

Επισκέπτης
Εσυ με βριζεις εσυ θελεις μπαν οχι εγω,εγω μιλαω κοσμια,ειμαι πιρφορος και το βροντοφωναζω και τιμη μου

Ούστ από δώ φεμίνι που το παίζεις και αρσενικός!
Τα μπουρδέλα δεν είναι για φεμίνια και γυναικωτούς!
Η σημασία της λέξεως βλέπω δεν συγκινεί κανένα γιατί άραγε?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ναι ρε πανεξυπνε. Θα ρθουν γυναικες - λεμε τωρα- να κανουν γνωριμιες και φλερτ με αντρες που γραφουν για ΠΟΥΤΑΝΕΣ.  :headbang: :uglystupid:
Μπα, μην το λες. Εδώ μια φοιτητριούλα είχε έρθει να ξεκινήσει θέμα στην κατηγορία "Sex γενικά" ( :2funny: ) όπου ρωτούσε με τι δουλειά θα μπορούσε να βγάλει χαρτζιλίκι. Και η πλάκα είναι ότι εννοούσε κοινή δουλειά που να μην έχει οποιαδήποτε σχέση με σωματεμπορία.  :idiot:

Επισκέπτης
Εισαι και μισογινης βλεπω,μαλλον ο αγαμητος εισαι εσυ και νευριαζεις που δεν σου καθονται

Από το να γαμήσω μία αγάμητη τρελή με ανδρικό προφιλ? Καλύτερα να τον παίξω!
Το bou πρέπει να πάρει θέση για το θέμα επιτέλους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μπα, μην το λες. Εδώ μια φοιτητριούλα είχε ξεκινήσει θέμα στην κατηγορία "Sex γενικά" ( :2funny: ) να μας ρωτήσει με τι δουλειά θα μπορούσε να βγάλει χαρτζιλίκι. Και η πλάκα είναι ότι εννοούσε δουλειά που να μην έχει οποιαδήποτε σχέση με σωματεμπορία.

ε και ? τι εγινε? Αλλη ορεξη δεν ειχαμε. Σιγα μη γινει και dating site. :headbang: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom