Νέα

το μπουρδελα ανηκει ΜΟΝΟ στους αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το τσατ κατ εμέ δε λέει τίποτα.
Το ίδιο και για τους περισσότερους/ες.
Φόβος για το άγνωστο, που να τρέχω τώρα, τι θα μου προκύψει ο άλλος, αντε και μου βγαίνει ωραίος και γαμιέμαι μαζί του τι μου ξημερώνει μετά, κλπ, κλπ

Ενώ στο μπου πρώτα γνωρίζεις κατά 80 % τον άλλον μέσα από τις απόψεις που καθημερινά αποτυπώνει στα κοινωνικοπολιτικοανθρωπιστικά ζητήματα και μετά εφόσον σε ελκύει κάνεις ένα δειλό βήμα για ένα καφεδάκι κι ότι θέλει προκύψει...

Το ιδιο μπορει να ειναι κ σε τσατ...Ν αμιλας για διαφορ απριν αποφασισεις να βγεις....Δεν εχει διαφορα...Ουτε ειναι κατι ξεχωριστο εδω περα....Ισα ισα που για πολλες μπορει να λειτουργησει ανασταλτικα....

Επισκέπτης
Κάτσε ρε gt. Στα dating sites θα έχουν σκοτεινή κατάληξη με κανένα ψυχανώμαλο και στο bou.com θα βρούνε υγιέστατους άντρες (περί αυτού μάλιστα αμφιβάλλω); Λίγο αντιφατικό μου ακούγεται.

εννοείτε
Εδώ ξέρεις ότι ο alex είναι δικηγόρος, έχει το γραφειάκι του, το εκπαιδευόμενο υπάλληλο, θα πάει το πρωί στο δικαστήριο με το κοστούμι, το βράδυ θα διαβάζει εμπορικό δίκαιο κλπ
το ίδιο και για εκατοντάδες άλλα μέλη
ενώ στο dating site μπορεί ο άλλος στο πρώτο ραντεβού να σου ρθει με αλυσοπρίονο στο πορτμπαγκάζ...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Έστω κι έτσι, υπάρχουν ήδη πλατφόρμες γνωριμιών, όπως το zoo και το sxeseis, οι οποίες συνδυάζουν τσατ, προφίλ-αγγελία και φόρουμ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Φόβος για το άγνωστο, που να τρέχω τώρα, τι θα μου προκύψει ο άλλος, αντε και μου βγαίνει ωραίος και γαμιέμαι μαζί του τι μου ξημερώνει μετά, κλπ, κλπ

Ενώ στο μπου πρώτα γνωρίζεις κατά 80 % τον άλλον μέσα από τις απόψεις που καθημερινά αποτυπώνει στα κοινωνικοπολιτικοανθρωπιστικά ζητήματα και μετά εφόσον σε ελκύει κάνεις ένα δειλό βήμα για ένα καφεδάκι κι ότι θέλει προκύψει...
Τι να ζηλεψουν απο σενα κι απο μενα αδερφε?? Κατ αρχην θα πρεπει να απολυμανουμε το πουλι μαs με μπενταντιν απο τιs τοσεs που εχουμε παει
Κι επειτα εδω δεν ειναι λαβκομ......Ειναι βαλταολαμεσακομ
Για καβλαντισμα νταξει μια χαρα ειναι

Επισκέπτης
Το ιδιο μπορει να ειναι κ σε τσατ...Ν αμιλας για διαφορ απριν αποφασισεις να βγεις....Δεν εχει διαφορα...Ουτε ειναι κατι ξεχωριστο εδω περα....Ισα ισα που για πολλες μπορει να λειτουργησει ανασταλτικα....

εδώ υπάρχουν προσωπικότητες. ο άλλος συνομιλεί εδώ και 3 χρόνια με 5000 διαφορετικούς ανθρώπους για 500 διαφορετικά θέματα, αγνοώντας την ύπαρξη της Μαρίας.
Είναι το ίδιο με το να συνομιλεί με τη Μαρία για μισή ώωρα με σκοπό να την εντυπωσιάσει και να την πηδήξει;

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36

και που κολλανε ολα αυτα με το αν πρεπει να φυγουν οι ελλεεινιδες απ το μπου..?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Και στα άλλα άντρες έχει, οι οποίοι σημειωτέον σπάνια θα καταφέρουν από κει κάτι. Ποιοτικά το εννοείς;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Στον αντίλογο, ότι δηλαδή θα έπρεπε απεναντίας να προσελκύσουμε περισσότερα θηλυκά μέλη.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ολα κολλανε....Εγω πχ με αυτα νυσταξα και θα παω για νανι.....Αντε καληνυχτες και αμα αποφασισετε να μας διωξετε παρακαλω ν αμε ειδοποιησετε για να σας χαιρετησω πρωτου εξαφανιστω....    :sunglasses:

Επισκέπτης
Και στα άλλα άντρες έχει, οι οποίοι σημειωτέον σπάνια θα καταφέρουν από κει κάτι. Ποιοτικά το εννοείς;

τύπε εκεί έχει μουνόδουλους
εδώ ο άλλος θα αναλώσει 90 % το χρόνο του για κοινωνικά θέματα χωρίς να πολυκαίγεται για μουνί γιατί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το χει καβατζωμένο.
Δεν ψάχνει 100 % να βρει μουνί με τα σάλια να του τρέχουν...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Καλησπέρα σε όλες και σε όλους.

Θα πω τη γνωμη μου μια φορά αν και γενικώς δεν μπαινω συχνά για αντιπαραθέσεις ή για χαβαλέδες.
Λοιπόν, δεν ξέρουμε πως είναι οι γυναίκες μέλη του site. Το ότι μπαίνουν σε ένα τέτοιο σαιτ δε σημαίνει πως είναι μπάζα ή αγάμητες. Μπορεί να είναι άσχημες..μπορεί να είναι και κουκλάρες.
Κανείς δε ξέρει και αυτό έχει τη γοητεία του.

Προσωπικά με εξιτάρει πολύ το ότι μπαινουν γυναίκες εδώ.. αν και δεν τις ενοχλώ συνηθως.
Και απο προσωπική εμπειρια - αν θέλετε με πιστεύετε ή όχι - μια γυναικα μέλος του φορουμ που τη γνώρισα λίγο καλύτερα διαδικτυακά μου έβγαλε πολύ ερωτισμό, ήταν φοβερά σεξυ και κουκλα.

Αυτα.

Και για τους άντρες μέλη το ίδιο ισχύει. Δεν ξέρεις πως μπορεί να είναι ο καθένας.
Και οι συναντήσεις μου με κάποια μέλη στα πάρτυ του 104 με έκαναν να αναθεωρήσω αποψεις μου ή εντυπώσεις, αφού γνωρισα άτομα αξιολογα... (βέβαια υπηρξαν και μαλάκες)
Αλλά και για μένα νομίζω κάποιοι δεν πίστευαν πως είμαι ο sarouman....

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Εγω πχ με αυτα νυσταξα και θα παω για νανι

URL]]

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
τύπε εκεί έχει μουνόδουλους
εδώ ο άλλος θα αναλώσει 90 % το χρόνο του για κοινωνικά θέματα χωρίς να πολυκαίγεται για μουνί γιατί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το χει καβατζωμένο.
Δεν ψάχνει 100 % να βρει μουνί με τα σάλια να του τρέχουν...
You 've got the point, gt. Σε προτρέπω να ανοίξεις άλλο τόπικ να προωθήσεις την ιδέα σου.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Ρε ,θα μας τρελανεις εντελως,θα κατσει η αλλη να βγει με καποιον που ξημεροβραδιαζεται στα μπουρδελα,και συζηταει ολη μερα γι αυτα,η πυρφορια σε εχει χτυπησει στο κεφαλι μου φενεται,δεν εξηγηται αλλιως :jerking:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τις καταπιολες κωλορουφηχτρες σαν την πιεξουλα να τις κρατησουμε?  :zfuck:

:2funny:

Επισκέπτης
Ρε ,θα μας τρελανεις εντελως,θα κατσει η αλλη να βγει με καποιον που ξημεροβραδιαζεται στα μπουρδελα,και συζηταει ολη μερα γι αυτα,η πυρφορια σε εχει χτυπησει στο κεφαλι μου φενεται,δεν εξηγηται αλλιως :jerking:

δηλαδή θεωρείς τον ευατό σου μαλάκα ή υποδεέστερο από κάποιον που δεν έχει λογαριασμό στο bou και 200 μηνύματα;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom