Νέα

το μπουρδελα ανηκει ΜΟΝΟ στους αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
να γίνει νταλαβέρι
γιατί τώρα με τις 15-20 "προσωπικότητες" του σαιτ δεν υπάρχει παιχνίδι
ενώ αν εδώ μέσα είχε 1000-2000 μουνιά θα ταν πιο νταμπαντούμπα η φάση.
Ξέρεις σε κανένα άλλο ελληνικό φόρουμ να γίνεται τίποτα τέτοιο; Γιατί λοιπόν να παιχτεί εδώ;

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
καταρχην θα άνοιγαν θρεντ
πχ σας αρέσει να το ξυρίζουμε τελείως;
ή
το αγόρι μου δε μου κάνει γλειφομούνι

κι άλλα τέτοια ωραία...

και τωρα ανοιγουν τετοια

.....οι κλωνοι :)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Παίχτη, άμα γίνεται cockteasing πρωτίστως φταίει το cock που teasing κι ύστερα η γυναίκα. Δες τι έγραψε ο chevalier
Δηλαδή να μην ασχολούμαστε μαζί τους; Άρα παραδέχεσαι ότι δεν έχουν καμιά χρησιμότητα στην αντροκρατούμενη κοινότητά μας.

Επισκέπτης
Ξέρεις σε κανένα άλλο ελληνικό φόρουμ να γίνεται τίποτα τέτοιο; Γιατί λοιπόν να παιχτεί εδώ;

το bou ήταν ένα τεράστιο βήμα για την ανδρική σεξουαλική ζωή
το bou με 25 % ή και 50 % γκόμενες-μέλη θα είναι το επόμενο άλμα στην ελληνική σεξουαλική ζωή...
κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Ούτως η άλλως εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες μουνιά που θέλουν να γαμηθούν. Γιατί να μην κάνουν το επόμενο βήμα μέσα από δω;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Ούτως η άλλως εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες μουνιά που θέλουν να γαμηθούν. Γιατί να μην κάνουν το επόμενο βήμα μέσα από δω;

Κρυφοι  αλλα ομολογημενοι ποθοι  :grin: :grin: :grin:
Εδω ειναι  Ελλαδα μαν.....δεν γινονται αυτα.........................δωρεαν

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Γιατί δε θέλουν να ρίξουν τα μούτρα τους.
Ρε φίλε, υπάρχει περίπτωση μια γυναίκα που θέλει να πηδηχτεί να μη μπορεί να βρει; Όσες υπάρχουν μόνες τους, από επιλογή είναι...

Επισκέπτης
Κρυφοι  αλλα ομολογημενοι ποθοι  :grin: :grin: :grin:
Εδω ειναι  Ελλαδα μαν.....δεν γινονται αυτα.........................δωρεαν

πρέπει να γίνουν τύπε και θα γίνουν
γιατί φανταζόμασταν εμείς πριν 20 χρόνια ότι θα μπορούμε να εκφράζουμε απορία σε τόπο συζήτησης με θέμα
όταν γαμάω 2 φορές αργάει να μου σηκωθεί για την τρίτη; και να παίρνουμε 200 απαντήσεις;

οι γκόμενες είναι στη φάση που είμασταν, με πολλά ταμπού και κολλήματα
ήρθε η ώρα να εκφράσουν κι αυτές ελεύθερα τις απορίες τους

Όταν με γαμάει κώλο τα πρώτα 2 λεπτά με πονάει πολύ ακόμα και με αλοιφή, τι να κάνω;
ή αφήνετε το γκόμενο σας να σας χύσει στα μαλλιά;

και να λάβουν τις 200 απαντήσεις τους  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ρε φίλε, υπάρχει περίπτωση μια γυναίκα που θέλει να πηδηχτεί να μη μπορεί να βρει; Όσες υπάρχουν μόνες τους, από επιλογή είναι...

βριλ εσυ θες να φυγουμε απο το σαιτ;

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή μου ρχονται πάνω από 50 γνωστές σε πρώτη φάση στο μυαλό
χοντρούλες παραγκωνισμένες
μουνάρες με οικογειακα ήθη και βλέψεις στο σοβαρό και στο γάμο
καριερίστριες που δεν προλαβαίνουν να κατουρήσουν
αποκλεισμένες κοπέλες σε χωριά, νησιά κλπ
αθηναίες κλεισμένες σπίτι κ.λ.π.
ολόκληρες παρέες από μουνιά που στάζουν, που βγαίνουν όλες μαζί για ένα ποτό δε γίνεται τίποτα, αναλώνονται σε άσχετες συζητήσεις και γυρνάνε όλες μαζί σπίτι με ταξί για να το παίξουν κάτω απ το σεντόνι...

άπειρο μουνί αγάμητο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Αν είναι έτσι gt, τότε πως και δεν έχουν βάλει αγγελία σε κανένα dating site;

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αυτή τη στιγμή μου ρχονται πάνω από 50 γνωστές σε πρώτη φάση στο μυαλό
χοντρούλες παραγκωνισμένες
μουνάρες με οικογειακα ήθη και βλέψεις στο σοβαρό και στο γάμο
καριερίστριες που δεν προλαβαίνουν να κατουρήσουν
αποκλεισμένες κοπέλες σε χωριά, νησιά κλπ
αθηναίες κλεισμένες σπίτι κ.λ.π.
ολόκληρες παρέες από μουνιά που στάζουν, που βγαίνουν όλες μαζί για ένα ποτό δε γίνεται τίποτα, αναλώνονται σε άσχετες συζητήσεις και γυρνάνε όλες μαζί σπίτι με ταξί για να το παίξουν κάτω απ το σεντόνι...

άπειρο μουνί αγάμητο

Ξεχασες το ιντερνετ αγαπητε.....Ολες οι παραπανω ανετα βρισκουν απο το νετ καποιον και οποτε θελουν κιολας...Μπες με γυναικειο νικ σ εκαποιο τσατ και θα δεις ο ιδιος τι γινεται.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
πρέπει να γίνουν τύπε και θα γίνουν
γιατί φανταζόμασταν εμείς πριν 20 χρόνια ότι θα μπορούμε να εκφράζουμε απορία σε τόπο συζήτησης με θέμα
όταν γαμάω 2 φορές αργάει να μου σηκωθεί για την τρίτη; και να παίρνουμε 200 απαντήσεις;

οι γκόμενες είναι στη φάση που είμασταν, με πολλά ταμπού και κολλήματα
ήρθε η ώρα να εκφράσουν κι αυτές ελεύθερα τις απορίες τους

Όταν με γαμάει κώλο τα πρώτα 2 λεπτά με πονάει πολύ ακόμα και με αλοιφή, τι να κάνω;
ή αφήνετε το γκόμενο σας να σας χύσει στα μαλλιά;

και να λάβουν τις 200 απαντήσεις τους  :grin:

Ανεκαθεν ημασταν πισω σ αυτον τον τομεα , οπωs και σε αλλουs βεβαια
Τωρα μαλιστα με την κριση....το στομαχι που βρισκεται πιο ψηλα απ το πουλι, θα διαμαρτυρεται πρωτο και δεν θα επιτρεπει να του παρει τον αερα :grin: :grin:

Λογω θεσεωs βεβαια

Επισκέπτης
Αν είναι έτσι gt, τότε πως και δεν έχουν βάλει αγγελία σε κανένα dating site;

τύπε οι περισσότερες είναι νορμαλ κορίτσια που έχουν τις δουλειές τους τις σπουδές τους τις φίλες τους την οικογένειά τους, τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους, τα χόμπυ τους, κλπ
αυτό που επιθυμούν είναι μία πικάντικη ερωτική ζωή, με νορμαλ ανθρώπους.
Το να βάλεις αγγελία σε dating site είναι λίγο ακράιο και με σκοτεινή κατάληξη.
Η λύση για αυτές είναι οι γνωριμίες και το καμάκι έξω αλλά όταν μέσα από αυτά καθυστερεί να γίνει κάτι, τότε έρχονται σε αδιέξοδο.
Ενώ αν ήταν εδώ μέσα θα γνώριζαν καταρχήν εκατοντάδες άνδρες υγιέστατους ψυχικά και με τις όποιες φυσιολογικές ανδρικές ορέξεις που κατά βάθος και αυτές αποζητούν...

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
τύπε οι περισσότερες είναι νορμαλ κορίτσια που έχουν τις δουλειές τους τις σπουδές τους τις φίλες τους την οικογένειά τους, τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους, τα χόμπυ τους, κλπ
αυτό που επιθυμούν είναι μία πικάντικη ερωτική ζωή, με νορμαλ ανθρώπους.

τοτε να μην ξινιζουν τα μουτρα τους στο καμακι...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Κάτσε ρε gt. Στα dating sites θα έχουν σκοτεινή κατάληξη με κανένα ψυχανώμαλο και στο bou.com θα βρούνε υγιέστατους άντρες (περί αυτού μάλιστα αμφιβάλλω); Λίγο αντιφατικό μου ακούγεται.

Επισκέπτης
Ξεχασες το ιντερνετ αγαπητε.....Ολες οι παραπανω ανετα βρισκουν απο το νετ καποιον και οποτε θελουν κιολας...Μπες με γυναικειο νικ σ εκαποιο τσατ και θα δεις ο ιδιος τι γινεται.....

το τσατ κατ εμέ δε λέει τίποτα.
Το ίδιο και για τους περισσότερους/ες.
Φόβος για το άγνωστο, που να τρέχω τώρα, τι θα μου προκύψει ο άλλος, αντε και μου βγαίνει ωραίος και γαμιέμαι μαζί του τι μου ξημερώνει μετά, κλπ, κλπ

Ενώ στο μπου πρώτα γνωρίζεις κατά 80 % τον άλλον μέσα από τις απόψεις που καθημερινά αποτυπώνει στα κοινωνικοπολιτικοανθρωπιστικά ζητήματα και μετά εφόσον σε ελκύει κάνεις ένα δειλό βήμα για ένα καφεδάκι κι ότι θέλει προκύψει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom