Alexxx παλιος admin το πιο πετυχημένο νικ στο μπουρδέλα ΕΒΕΡ.
1personanongrata Ενεργό Μέλος Εγγρ. 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 60.677 Like 13 Πόντοι 866 28 Αυγ 2012 #401 Chevalier Fidèle έγραψε: Alexxx παλιος admin Κλικ για ολόκληρη προβολή... το πιο πετυχημένο νικ στο μπουρδέλα ΕΒΕΡ.
Chevalier Fidèle έγραψε: Alexxx παλιος admin Κλικ για ολόκληρη προβολή... το πιο πετυχημένο νικ στο μπουρδέλα ΕΒΕΡ.
Επισκέπτης 29 Αυγ 2012 #402 1personanongrata έγραψε: το χω δηλώσει. δεν είμαι νορμαλ.... αλλά να μου τη λέει και ο κορονάκης ο διάδοχος του πιτσιλιστή που παντρεύτηκε και έγινε πυρφόρος ε χάθηκε η μπάλλα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... O Πυρφορος εισαι αποκλειστικα εσυ! και το ξερεις! και ως γνωστον κατι τετοι σαν και εσενα καταστρεψαν την ελλαδα! OI ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ
1personanongrata έγραψε: το χω δηλώσει. δεν είμαι νορμαλ.... αλλά να μου τη λέει και ο κορονάκης ο διάδοχος του πιτσιλιστή που παντρεύτηκε και έγινε πυρφόρος ε χάθηκε η μπάλλα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... O Πυρφορος εισαι αποκλειστικα εσυ! και το ξερεις! και ως γνωστον κατι τετοι σαν και εσενα καταστρεψαν την ελλαδα! OI ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ
DmtrsxXx Γλομπεάρχης Εγγρ. 5 Αυγ 2010 Μηνύματα 11.454 Κριτικές 514 Like 70.661 Πόντοι 41.129 2 Ιουν 2016 #403 Τι πραγματικά προσφέρουν στην κοινότητά μας, πέρα απ' το να ειρωνεύονται και να μας κοροϊδεύουν μες στη μούρη;
Τι πραγματικά προσφέρουν στην κοινότητά μας, πέρα απ' το να ειρωνεύονται και να μας κοροϊδεύουν μες στη μούρη;
antisthenis Administrator Γλομπεο-στέλεχος Εγγρ. 20 Ιαν 2006 Μηνύματα 20.649 Κριτικές 148 Λύσεις 5 Like 9.086 Πόντοι 17.085 2 Ιουν 2016 #404 dmtrsxxx γιατί επαναφέρεις παλιά θέματα;
DmtrsxXx Γλομπεάρχης Εγγρ. 5 Αυγ 2010 Μηνύματα 11.454 Κριτικές 514 Like 70.661 Πόντοι 41.129 2 Ιουν 2016 #405 antisthenis έγραψε: dmtrsxxx γιατί επαναφέρεις παλιά θέματα; Κλικ για ολόκληρη προβολή... απλα τα βρισκω ενδιαφεροντα !!
antisthenis έγραψε: dmtrsxxx γιατί επαναφέρεις παλιά θέματα; Κλικ για ολόκληρη προβολή... απλα τα βρισκω ενδιαφεροντα !!
zeljko Ενεργό Μέλος Εγγρ. 2 Μαρ 2016 Μηνύματα 9.752 Κριτικές 4 Like 235 Πόντοι 346 2 Ιουν 2016 #406 dmtrsxxx έγραψε: Τι πραγματικά προσφέρουν στην κοινότητά μας, πέρα απ' το να ειρωνεύονται και να μας κοροϊδεύουν μες στη μούρη; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Απαιτούμε γκάλοπ! Κι αν κερδίσουμε, να κάνουμε αποχή οι άνδρες μέχρι να γίνει σεβαστή η πλειοψηφία !
dmtrsxxx έγραψε: Τι πραγματικά προσφέρουν στην κοινότητά μας, πέρα απ' το να ειρωνεύονται και να μας κοροϊδεύουν μες στη μούρη; Κλικ για ολόκληρη προβολή... Απαιτούμε γκάλοπ! Κι αν κερδίσουμε, να κάνουμε αποχή οι άνδρες μέχρι να γίνει σεβαστή η πλειοψηφία !
DmtrsxXx Γλομπεάρχης Εγγρ. 5 Αυγ 2010 Μηνύματα 11.454 Κριτικές 514 Like 70.661 Πόντοι 41.129 2 Ιουν 2016 #407 zeljko έγραψε: Απαιτούμε γκάλοπ! Κι αν κερδίσουμε, να κάνουμε αποχή οι άνδρες μέχρι να γίνει σεβαστή η πλειοψηφία ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... αμα κερδίσουμε και κανουμε αποχη θα είναι σα να χασαμε
zeljko έγραψε: Απαιτούμε γκάλοπ! Κι αν κερδίσουμε, να κάνουμε αποχή οι άνδρες μέχρι να γίνει σεβαστή η πλειοψηφία ! Κλικ για ολόκληρη προβολή... αμα κερδίσουμε και κανουμε αποχη θα είναι σα να χασαμε