Νέα

το μπουρδελα ανηκει ΜΟΝΟ στους αντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 406
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Δε γνωρίζω το είδος ούτε με ενδιαφέρει φεμινίστρια του κώλου.
Εδώ είναι μπουρδέλα και πρέπει να πάρεις το πούλο.
Τους ψωλαράδες σου να τους βρείς σε άλλο σαιτ. Εδώ γαμάμε και τα σκάμε μόνο!
Και εσένα προσωπικά δεν θα σε γαμούσα ποτέ ακόμα και αν μεγαλώσω.

:2funny: :2funny: :2funny:

κλαααιιωωωωωωω

Επισκέπτης
Fidele εγώ αρχικά μπήκα να μιλήσω για τα σεξουαλικά διότι δεν έχω πατέρα πέθανε μία βδομάδα πρίν γεννηθώ και εσύ όχι απλά τα παίρνεις όλα στην πλάκα αλλά δεν καταλαβαίνεις κιόλας!

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δε γνωρίζω το είδος ούτε με ενδιαφέρει φεμινίστρια του κώλου.
Εδώ είναι μπουρδέλα και πρέπει να πάρεις το πούλο.
Τους ψωλαράδες σου να τους βρείς σε άλλο σαιτ. Εδώ γαμάμε και τα σκάμε μόνο!
Και εσένα προσωπικά δεν θα σε γαμούσα ποτέ ακόμα και αν μεγαλώσω.
δεν ειμαι οπαδος του φεμινισμου ουτε ψαχνω ψωλαραδες καλα κανετε και γαματε υγεια ειναι και δεν θα ηθελα να με γαμησετε ευχαριστω!

Επισκέπτης
ναι και? Θα μπουν να διαλεξουν το κελεπουρι που εχει κανει περισσοτερα ακαποτα? Η που εχει παει περισσοτερες φορες μεταξουργειο?

τύπε είναι απογοητευτική η στάση σου απέναντι στο μέσο μέλος του bou, και αδικαιολόγητη για mod
θαρρείς πως όποιος μπαίνει εδώ μέσα είναι μανιώδης πορνομπήχτης ή μήπως ότι όλοι οι υπόλοιποι άνδρες που δε μπαίνουν εδώ δεν έχουν σχέση με μπουρδέλα και πουτάνες;
Η Τρούμπα υπήρχε πολύ πριν το bou και δεν πήγαιναν σ αυτήν μόνο κάποιοι άρρωστοι με τις πουτάνες αλλά όλος ο κόσμος

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ναι και? Θα μπουν να διαλεξουν το κελεπουρι που εχει κανει περισσοτερα ακαποτα? Η που εχει παει περισσοτερες φορες μεταξουργειο?
μα δε καταλαβες δε ψαχνουν γκομενους κριτικες διαβαζουν για να διαλλεξουν και να βρουν τι θα "ψωνησουν" απο τις επαγγελματιες.οσο για τα ακαποτα ειναι πτεσματα μπροστα σ αυτα που ζητανε....

Επισκέπτης
δεν ειμαι οπαδος του φεμινισμου ουτε ψαχνω ψωλαραδες καλα κανετε και γαματε υγεια ειναι και δεν θα ηθελα να με γαμησετε ευχαριστω!

Ψιτ αγαπούλα μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου στο μυαλό σου μόνο. Άνετα σου κάρφωνα και τα μπαλάκια αν ήσουν σωστή ώστε να ξέρεις ότι η μοναξιά είναι πρόβλημα του άντρα.
Τώρα τράβα γαμήσου που τα ισοπεδώνεις όλα λές και εμείς θέλουμε να σου μιλάμε για κατακτήσεις όταν σε κρατάμε δίπλα μας.
Και ναί είσαι φεμίνι αφού δεν έχεις σεβασμό αξιοπρέπεια και αγάπη στον εαυτό σου.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ μαριακ γιατι μπηκες στο σαιτ,τι σε ενδιαφερει στο συγκεκριμενο σαιτ,και στις πελατισες σου?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
τύπε είναι απογοητευτική η στάση σου απέναντι στο μέσο μέλος του bou, και αδικαιολόγητη για mod
θαρρείς πως όποιος μπαίνει εδώ μέσα είναι μανιώδης πορνομπήχτης ή μήπως ότι όλοι οι υπόλοιποι άνδρες που δε μπαίνουν εδώ δεν έχουν σχέση με μπουρδέλα και πουτάνες;
Η Τρούμπα υπήρχε πολύ πριν το bou και δεν πήγαιναν σ αυτήν μόνο κάποιοι άρρωστοι με τις πουτάνες αλλά όλος ο κόσμος
Οι αποψεις σου φιλε τζι τ ειναι απιστευτες,δεν γνωριζεις καθολου πως σκεφτονται οι γυναικες

Επισκέπτης
Όντας γυναίκα θα έπρεπε να προσφέρεις λίγη χαρά σε κάνα ψωλαρά από το να μιλάς μαζί μας.
Δές γύρω σου παντού καβλιά! Άντε τράβα και βρές νέους φίλους που τρώει την μουνάρα σου το pc.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ναι και? Ας μπαινουν. DATING.COM να μη το κανουν.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μα δε καταλαβες δε ψαχνουν γκομενους κριτικες διαβαζουν για να διαλλεξουν και να βρουν τι θα "ψωνησουν" απο τις επαγγελματιες.οσο για τα ακαποτα ειναι πτεσματα μπροστα σ αυτα που ζητανε....
Εγω εχω πολυ καλες κριτικες απο οσες με πηρανε,αν θελει καποια να με ψωνισει αλλα ειμαι λιγο ακριβος

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Όντας γυναίκα θα έπρεπε να προσφέρεις λίγη χαρά σε κάνα ψωλαρά από το να μιλάς μαζί μας.
Δές γύρω σου παντού καβλιά! Άντε τράβα και βρές νέους φίλους που τρώει την μουνάρα σου το pc.
Μονο πιρφορους βλεπει με αρχηγο εσενα τον αρχιπιρφορο :grin:

mariak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ μαριακ γιατι μπηκες στο σαιτ,τι σε ενδιαφερει στο συγκεκριμενο σαιτ,και στις πελατισες σου?
εγω μπηκα οταν δουλευα για τους ευννοητους λογους και παραμενω ως μελλος γιατι μ αρεσει το θεμα γενικα....
οσο για τις πελατισσες(πρωιν) γιατι δε δουλευω πια,ολες ξερουν το σιτε και εχουν 2 3 κωδικους και παιζουν εδω μεσα ειτε για να βρουνε κοπελα για τριο ειτε γιατι θελουνε να πανε με καποιον και που να ψαχνουνε τωρα εδω ειναι μαζεμενοι ολοι ειτε γιατι ειναι λεζβιες που δε μπορουν να το εκδηλωσουν και ψαχνουν παρεα επι πληρωμη οποτε διαβαζουν κριτικες και το θεικοτερο που πεζει περισσοτερο να μαθουν πως να γινουν πουτανες εστω για μια μερα ....

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
εγω μπηκα οταν δουλευα για τους ευννοητους λογους και παραμενω ως μελλος γιατι μ αρεσει το θεμα γενικα....
οσο για τις πελατισσες(πρωιν) γιατι δε δουλευω πια,ολες ξερουν το σιτε και εχουν 2 3 κωδικους και παιζουν εδω μεσα ειτε για να βρουνε κοπελα για τριο ειτε γιατι θελουνε να πανε με καποιον και που να ψαχνουνε τωρα εδω ειναι μαζεμενοι ολοι ειτε γιατι ειναι λεζβιες που δε μπορουν να το εκδηλωσουν και ψαχνουν παρεα επι πληρωμη οποτε διαβαζουν κριτικες και το θεικοτερο που πεζει περισσοτερο να μαθουν πως να γινουν πουτανες εστω για μια μερα ....
Μαρια, θες να παμε για παγωτο;

Επισκέπτης

Αν αγαπάς όντως τους Άντρες βγές και μην μπείς ξανά.
Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός εδώ δεν έχεις να μάθεις τίποτα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν αγαπάς όντως τους Άντρες βγές και μην μπείς ξανά.
Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός εδώ δεν έχεις να μάθεις τίποτα.
φιλε εισαι γκευς και δεν σου αρεσουν οι γυναικες ε?
καλες ειναι και αυτες ρε τυπε αστες.

Επισκέπτης
Μονο πιρφορους βλεπει με αρχηγο εσενα τον αρχιπιρφορο :grin:

Μόνο πιρφόρο δεν μπορείς να με χαρακτηρίσεις αν και λατρεύω τις γυναίκες είμαι διαφορετικός ίσως και άτυχος.
Πάντως θέλω να έχω την ιδέα ότι γνωρίζω που είμαι και που πατάω. Και δεν βλέπω σεβασμό από κανένα και για τίποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom